Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Üdv!
Mi a különbség a Join or Die / Freedom / Special Edition között?
Melyiket érné megvenni szerintetek? 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Ha befejeztem a történetet lehet valahogy a pályát havasra váltani? Annak is megvan a hangulata fõleg így karácsony közeledtével. <#vigyor2>

Egen, ez lett volna a következõ próbálkozásom :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mr Manson
100%hoz kellett nekem is csak...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Myselor
igen láttam köszi,annyira nem érdekelt a dolog tovább de azért köszi xd meg a többieknek is,persze meglehet csinálni,de sok értelmét nem láttam,nekem nem ettõl lesz kihívás egy játékban és ettõl nem lesz jobb semmi😊
tudom..én se rambózok,de a türelmem véges tud lenni elsõ körben 😊
Mondjuk én már rutinos versenyzõ vagyok, mert Brotherhood-ot, meg Revelations-t is 100%-ig játszottam végig.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mr Manson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 Farkas: elõhivni, futás egy szénaboglyába - vagy mi az - fütty odajönnek - de nem támadnak - kiugrik öl. Ugyan ez még 2x.

9. szekvenciáig mindent elvégeztem 100%-ra és bizony nem volt könnyû, de így jobb élményt kaptam mintha berambóztam volna mindenhova.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mr Manson
ment Pü 3 farkasra, nagyon egyszerü fél perc lõszer nélkül.

Még egyszerûbb megoldás a Kidd farkasaira, ha nem akarsz gombokat nyomogatni:

Egy olyan fa alá kell rakni amire át tudsz ugrani.
Én úgy csináltam meg, hogy a kiégett fa elõtti ferde fáról át lehet ugrani egy vékonyabb 'V' törzsû fára. Na kb. e kettõ közé raktam (totál véletlen). Majd visszakapaszkodtam a ferde fára. Próbáltam rájuk ugrani, de nagyon tekintgettek fölfelé és elrohantak mire leértem. Vártam, míg elég közel kerülnek egymáshoz, ekkor átugrottam a 'V' alakú fára és az ostobák, mind a hárman, egyszerre rohantak rá az aknára. 3-an 3 felé...Olcsón van három robbantott farkasbundám és 100% szinkronom! :Ð

Egyébként, PC-n is irányban villantja föl a megnyomandó gombokat. Mármint, bill.+egér esetében.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

egyébként ezért jó a kontroller..ami gombot mutat,azt a képernyõn ott mutatja,ahol a kontrolleren elhelyezkedik..szóval ha ismered a nyomókádat,oda tudsz nyulni seperc alatt 😊
Megoldás a 3 szuper-farkas likvidálásához :Ð
Külön-külön már próbáltam, bejött. Egyszerre még nem, nekem sem 100%.

Vigyél füstbombát és/vagy taposóaknát. Akna elsõnél beválik, de utána rohadt gyorsan kell telepítened a következõt és figyelni honnan jön a másik!
A füstnél megakad a támadása és elszalad. Ekkor le kell sprintelni és leszúrni.

Myselor
hát igen,pont az ilyesmirõl beszélek,és amikor van egy farkasos rész a kincs keresésnél 3 farkas jön,nem használhatsz lõfegyvert,oké leszúrom õket vagy agyon csapom tomahawkal gondoltam én,áh lófaszt,ultra gyorsak,mindig kitérnek,és a felvillanó gombok sem úgy mûködnek mint általába itt tényleg 1 másodperc van dönteni most akkor melyiket nyomjam le,akkor se mindig jó,fárol ráugrani lehetetlen,mire pont odaérsz,arréb ugrik,minden alkalommal.és akkor ez szórakoztató?kihívás?nem,ez kérem egy kurva nagy szopatás,és agyfasz,a végén lelõttem a picsába 2-t és 1-t le gomb nyomogattam amikor rámtámadt :|😊
fõleg ha segít is a játék😊
ne érd el a 2.es körözöttségi szintet..direkt kerülök mindenkit,de mikor már küldetést azzal indít,hogy nyakamra jönnek,nem fun 😊
Myselor
persze értem.de van amikor tényleg nagy hülyeséget vár el a játék,én annyira nem vagyok megszállott😊
enlightened
Élvezd ki a játékot Haythammel, mert 5-ször badassebb mint Connor lesz. Amúgy mindent átvihetsz Connorhoz kivéve a pénzt, szóval szerencsejáték meg malom meg ilyesmire nem érdemes gyúrni, mert a pénz 0-zódik. A többi az megmarad. Haytham egy igazi angol gentleman és minden problémát megold.

Valakinek megvan Redcoat és Sharpshooter Multiplayer karakter?? ha igen elmondaná h h kell berakni egy nem pre-order game-be? 😊 + kuldene akk egy save-t 😊

az elozoeknél csak egy save-t kellet átmásolni .. mert csináltam az AC:B és az AC:R-nél is.. 😊
Legalább ettõl van valami kihívás. Berobogni és halálra kaszabolni mindenkit nem mindig fun.

Én azt mondom 1x, de csak 1x az ember nyomja végig 100 % sync-el, aztán legközelebbi végigjátszásnál már lehet baromkodni.

Myselor
az hogy sokszor baromság amit elõírnak,és keresztbe húzzák az ember számításait,értelmetlen,stb.
Nem. Fõleg ha nem csíped az illetõt, mint én. Ha valamit összeszedsz azt hiszem átvándorol amúgy Connorhoz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

heló
azt szeretném megkérdezni, hogy Conor apjával érdemes összegyûjteni a kodex lapokat meg magaslesbõl területet felfedezni + stb. ?
ezek a pluszok "átvándorolnak" majd Conorhoz, vagy vele is lekel majd futni ugyanezeket a köröket?
Mr Manson
Mi a baj a 100% sync-el?

Myselor
ugyanez a véleményem a 100% szinkronokról xd ezért nem érdekelt tovább a dolog.a barátodat meg akár fejbe is lehetett volna verni,vagy lefogni,de mindegy,hülyeség lett😊
a.carkey
Detto.

A medve nem játék.

a.carkey
De nagy baromság ez a történet ...
Ott van a legjobb barátja, a kannatakony - Kanontakon -, erre az a hülye, beszopja Lee hazugságait, és még meg is ölné Connort. Ez melyik hülye kanadai fosta össze? Szánalmas. Minte egy Kovi forgatókönyv. Nem, Kovi ennél értelmesebbet ír. Az is ultra hülyeség, hogy mi kell egyes 100%okhoz ... Mint. pl.: "Kapd el, de ne csak úgy, hanem felülrõl." Mi lesz a következõ? Kapd el, felülrõl, bal lábánál, de a jobb kezeddel fogva, és közben mosolyogjál a kamerába?

A medve nem játék.

Nálam steames verzióval nincs ilyen gond, pedig összes dlc-m megvan.

Köszi.
Sajnos az egy nagy marhaság a játékban.
Azt kell csinálnod, hogy a tanyán föl-alá mászkálsz és amikor meglátod az egyik emberedet válts át assassin látásra és ha sárga akkor fokuszálj rá pár másodpercig. Azután kiírja, hogy mondjuk favágó 3/1, vagy valami ilyesmit. Azaz tevékenységük közben kell megfigyelni õket és azt jegyzi le. Mint pl favágó fát vág, asztalos fûrészel, meg hasonló baromságok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Valaki tudna mondsani valamit arról, hogy lehet felvenni embereket a köznapi emberek enciklopédiájába? Van már favágóm, farmerem, erdõjáróm, vagy mi, oszt semmi. köszi.
Nem csak a zene szûnt meg. Második alkalommal (kb. 15 percen belül), mikor próbáltam Kidd kincsét megszerezni a 100% hoz, akkor már a zajok is kivesztek. Ahol korábban volt omlás, csöpögõ víz, ott most csak a saját lihegésem hallatszott.
Nekem botfülem van, de ez már föltûnt.
Dilemma:
Ha most újra raknám a játékot a DLC telepítése nélkül, akkor megjavulna? Vagy UBI rám erõltetné indításkor (download+install) autoupdate-ként?

Köszönöm !

i7-6700K | ASUS Maximus VIII Hero | Gskill [Ripjaws V] F4-3000C14D-16GVK | ASUS GTX 1080Ti 11GB | Samsung 870 EVO Plus 512GB SSD | Seasonic Platinum 760W | Zalman GS1200

Shiwo
Spoiler

a fõszálat követve van egy olyan rész, mikor el kell intézni a mesterlövészt, utána max "körözés", ki is írja, hogy keress nyomdát, de nem jelenik meg..ha itt tartasz, akkor vergõdj el a köv küldi helyére, mert ott lesz bemutatva, miképp szabadulhatsz meg a körözéstõl..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

20-an kergetnek, nincs idõm plakátot tépkedni. 😊 Az elsõ részben láttam, hol van és odasiettem és letéptem.

i7-6700K | ASUS Maximus VIII Hero | Gskill [Ripjaws V] F4-3000C14D-16GVK | ASUS GTX 1080Ti 11GB | Samsung 870 EVO Plus 512GB SSD | Seasonic Platinum 760W | Zalman GS1200

Mr Manson
falon nincs poszter? az is lehet gond .. le kell tépni, akkor jobb lesz a helyzet.

Nem tudom miért nem látom. Nekem nem jelenik, meg, pedig mindent megvizsgáltam a térképen. Már unom, hogy 1 métert sem lephetek, mert egybõl támadnak a katonák. 15 perce másból sem állok ki, mint futás, harc bujkálás.

a.carkey
Nekem 95 órát ír a steam, és még nem vagyok a végén.<#idiota>

A medve nem játék.

a.carkey
Csak akkor látod a térképen, ha full sycnes a terület, ill.! a rikkancsot csak akkor, ha egyáltalán szükség lehet rá.

A medve nem játék.

Mr Manson
Nekem most van meg minde acsi 50/50 ... 55óra játékidõ!

Ha nincs rikkancs a térképen nincs gond. Ha le kell fizetni akkor megjelenik ...

Hi All!

Valaki meg tudná mondani nekem, hogy hol találok a játékban rikkancsot, vagy nyomdászt? A térkép nem jelöli. Hírhedtségi plakátokat sem látok a térképen.

Köszi !

Steam szerint jelenleg 46 órám van a játékban, játékon belül ezt 26 órának érzékeli + még a multi rész.

Singleplayerben még 4 szekvenica hátra van és egy tonna egyéb teendõ (Fortokból még egy darabhoz se nyúltam, naval mission nagy része érintetlen, dlc-hez se nyúltam, tollak, szálló lexikonlapok, rengeteg fegyver, ruházat van még a boltokban, new york is még templomos uralom alatt stb. stb.)

Szóval van még benne 4-5 óra az biztos, ha nem több.

enlightened
Persze nem csak ilyet egy halom bug van a játékban.

hogyan lehet több assassinom?mert csak 1 van!hol kel keresni öket vagy mi?
Azt próbálta már valaki hogy a magyar verziót beregisztrálva az Uplayre utána normál angol verziót szedett le a program vagy a magyarítottat?
Hát én NEM TUDOK 100%-os mentést csinálni!!!
Megvan a fõszál, meg az összes kihívás és akkor látom , hogy a Jacob Zenger nevû tanítványt csak 90%-osnak írja holott már vagy két hete elérte az asszasszín rangot. Más tapasztalt ilyen problémát?

Everything is true, nothing is permitted.

Sziasztok.
Rég jártam erre és így hát kedveskedek nektek egy ujjabb Kérdésel, még pedig az lenne a gondom hogy A "cutscenes" közben állandóan késik a hang!!!
Idáig még eltûrtem hogy 1.2. Mp-ket késik de most már volt hogy több percig is!
szóval ha valakinek volt hasonló gondja please jelezze és avasson be a titokba 😄DD
illetve nem régiben elkezdet Be Buggolni a karaktereknek a haja pl lila piros és kék, mintha egy melegbárban lennék!
nagyon hálás lennék ha valaki megválaszólná a kérdéseimet.!!! 😊
ünnepi pukk
Krisztiam
érdekes elõjegyzésbe meg már azt írták, hogy elkelt én meg féltem,hogy nem lesz és 20Kért megvettem pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fehercsoki
Freedom Edition 12k. Ennyire nem érdekel a senkit a játék?😮

RatBaG
jaaa, a színe visszavált? na azokat nem próbáltam.

Per Aspera Ad Inferi.