Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ha más játékok mûxenek, akkor valami más gond lehet, mint a gépem, de ezekszerint nem a játékkal van baj. Legalábbis ezzel a black box verzióval lehet van vmi... 😄.

by the way meg is ijedtem, mert miután felraktam nem mentek az eredeti gammáim uplaybe. Szerencsére egy uplay reinstall megoldotta a gondot, még jó, hogy a mentéseimet kimásoltam, mert most nagy szarban lennék.

Kezdhetném elölrõl a far cryt 😄D.

Lehet a tört verzió kavar be valamit?

Teszek akkor egy próbát az eredetivel.

RatBaG
nálam pont a revelations volt, ami sokkal szarabbul futott az összes többi résznél.

Per Aspera Ad Inferi.

"fegyvert használatba venni csak boltban lehet, másképp nem"

nem egészen értem, hogy mire gondolsz.. PC-n az R-t nyomva tartva bal oldalt ki lehet választani, hogy mely fegyvert szeretnéd használni..

Dehogy arra te! Hát nem is lehetne játszani enélkül. Kb az elsõ percben már használjuk ezt a fegyverválasztó rendszert. Hanem a fegyver AKTIVÁLÁS beszélek. Tehát hogy egyáltalán látható legyen a gyorsmenüben. Van nem is ritkán hogy harc közben eltûnik az egyik fegyver a listáról, nekem pl a kard szokott, amit a leggyakrabban hzasználok. És csak úgy tudom ismét kiválasztottá tenni, tehát hogy megjelenjen a gyorsmenüben, hogy bemegyek egy kereskedõhöz és ott teszem "megvásárolt" helyett "használatban" státuszúra. Minden normális játékban van HASZNÁLHATÓ inventory ahol ezt megtehetjük. AC3-ban az inventory kb annyi, hogy felsorol önkényesen pár nálunk levõ cuccot, leginkább a vadászatból származókat és az is passzív...

"régi fegyvert nem lehet eladni, hanem eltûnik, vagy passzívan marad valami nem kezelhetõ virtuális helyen"
elvileg az öreg néger assassin házába kerül fegyvergyûjteménynek

Dehogy is! Csak a kiemelt, extra fegyverek kerülnek oda... legalábbis nálam.
Na mind1
MerlinW
Brotherhood sokkal gépigényesebb, mint a rev, talán még a 3. résznél is. Szóval a Rev.-nek jól kellene futnia.

[merlinw.org]

azt,hogy a Rev meg se reccent senkinél,akinél a mostani okoz meglepiket..valamit bütykölj a tuti teszt miatt,takaríts,defragmentálj..hátha...
Üdv, gondolkodok a revelations beszerzésében, mert az az 1 rész nincs meg még eredetiben.

Letöltöttem most warezba, s kipróbáltam gépen (eddig csak boxon toltam), s azt vettem észre, hogy kb. a legújabb résznél is szarabbul megy a játék.

Nem tudom, hogy ez mitõl lehet. A brotherhood tökéletesen ment. Ez is megy, olyan 30 fps körül, de azért idegesít, amikor leesik 24-25re, s kb. ha minimumra leveszem a grafikát alig van különbség teljesítményben, mintha felveszem maxra 😄. Ez azért érdekes....

Viszont a revelationshoz van már vagy 2 patch, ha jól láttam.... ha azok javítanak ezen a hibán, akkor lehet beszerzem eredetibe, ha nem akkor nyasgem a készítõknek 😄.

Mit gondoltok?

MerlinW
program files, ubisoft launcher, stroage és azon belül a játék azonosítója (nem emlékszem, a magyar asszem 150 körüli)

[merlinw.org]

Stig95
Hogy lehet eldobni egy fegyvert? nem kell nekem a fejsze, felveszek egy fegyvert azt pedig mindig eldobja.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Lacoka12
pontosan le tudod irni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

korábbi emlékeim szerint ubilauncher storage szerûség mappa
Lacoka12
valaki megmondaná hogy a uplay hol tárolja a assassin creed 3 mentéseket beszeretnék rakni egy mentést amit letöltötem

Na mindegy. Zárjuk is le a vitát, inkább kezdek egy új profilt. Így másodjára úgy is jobb lesz, már ismerem a játék gazdasági és harcrendszerét is, így talán még élvezetesebb is lesz mint elsõre.

Everything is true, nothing is permitted.

Na látod az meglehet. Például azt se tudom mennyi ilyen küldi van. Bostonban szerintem elég volt 3*2 egy tanítvány felfogadásához, New York-ban már 3*3 volt. Legalábbis a csajnál meg a másik kucsmás csávónál.
Bár azt a küldit én se talátam meg hagytam is és csak a fõszál teljesítése után csináltam meg. Bár Dobbyból még így is simán orgyilkos lett.

Ugyan így jártam több küldetéssel is. Én NYC északi részén barangoltam sokat, mert sem a házba bekopogós küldiket sem a faszi akit védeni kell küldiket nem mutatta a térkép. "Jó" móka volt föl-alá rohangálni, lesni a civileket ki álldogál olyan helyen, hogy érdemes odamenni hozzá, háta elindul a quest....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shiwo
nekem konkrétan pont most volt, hogy az egyik rab-kiszabadítós küldi helyét nem mutatta meg észak-bostonban, fel-alá rohangáltam, mire véletlenül ráakadtam

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mr Manson
van aki jatszott az uj DLC-vel? abban is magyar a felirat?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nem lehet, hogy egy felszabadító feladat valahogy kimaradt? Nálam is bugos az egész és az assassin felszabadító küldik közül jópárat egyáltalán nem is mutatott térképen se sehogy. Csak direktbe, ha találkoztam az esettel az utcán akkor lehetett megoldani.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát erre igen nagy az esély.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lacoka12
melyik mappába tárolja a uplay a mentéseket?

Sajnos, azon kívül, amit írtam (térképes küldetés, utcai bevetés, és a kocsmák meglátogatása, hogy beszélgess a tanoncokkal), nincs ötletem. Most kipróbálom, hogy a 2 újonc kap-e assassin rangot, ha nem beszélgetek velük a kocsmában.
Talán nem elég, hogy a TP-bõl meglegyen a cím, lelkizni is kell velük... :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Valami ötlet a javítására? Mert ha nincs akkor kezdenem kell egy új játékot, de ahhoz meg most nincs nagyon kedvem.

Shiwo
lol video

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

genRob
Már megtaláltam. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
...most egy sincs.

genRob
Sziasztok! Hogy lesznek konvojaim amiket útnak indíthatok kereskedés céljából? Köszi elõre is! :-)

RatBaG
pedig tök egyszerû.

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Köszi.

Ezzel viszont tele a tököm:

disarm a jager and kill him with his own weapon

A medve nem játék.

* Steal everything a rich citizen has without being detected
Just go to New York or Boston and find people wearing fancy clothes similar to Haythams and just pickpocket them.

Forrás: AC3 Wiki Guide -IGN

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

a.carkey
Ezt mire adja?

"steal everything a rich citizen owns without being detected"

A medve nem játék.

Renjike
Haytham ártatlant ölt connor pedig fegyvereseket és templomosokat.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

a.carkey
A vadászat és a mászka marha jó. De annyira el van qurva Connor karaktere, hogy élvezhetetlen. Mintha õ lenne az a debil aki nemrég az USAban gyilkolta le a kisiskolásokat. Öl, mint egy idióta, a saját tudjátok kit is, rengeteg hódot, rókát, medvét, stb., és még trükközik is mert kell a 100% synchez és a rewardokhoz, hogy sarokról ölés, bal kézzel, ölés fingszagban, ölés farokverés közben, stb, de amikor az apja megöl egy senkit, akit csoda, hogy élve kellett odavinna, na akkor õ megszólal, hogy: Úristen, megölted!

Hányni tudnék. Ezért is jó ez a klipp:

A medve nem játék.

Nekem is két dolog igazán kiemelkedõ:
- Erdõ és fákon ugrálás
- Hajózás, tengeri csaták és hajós küldetések!!!!

Ez igaz. Két NYi felszabadító küldetés sorozattal sokat szenvedtem, mert az elsõ eset kivételével nem mutatta a többit. Ott kellett fel alá futkároznom, hátha meglátok valami extra dolgot és akkor talán az pont a felszabadító küldi lesz. Borzalom. Bug hegyek.

a.carkey
Egyébként, az egész játékban eddig számomra két tényleg érdekes dolog volt (bár mindegyik több helyen nevetségesen volt megcsinálva és enyhén bugosan), amelyek vagy fun, vagy kihívásszerû élményt nyújtottak:

- brawler küldik
- Lexington és Concord védelme

A medve nem játék.

a.carkey
Az a szar ezekkel a felszab küldikkel, hogy 1x kiírta, hogy itt most neked ezt és ezt kell, de csak 1x. Ha nem figyeltél, hogy mondjuk ölj szabadíts ki még itt ennyi és ennyi emberkét a kivégzésük elõtt, stb., akkor van hogy nem jelöli a térkép a küldit, csak ha éppen belebotlasz, akkor aktiválódik. Az is baromság, hogy megnyitod a sok másszál fel ide baromsággal a térképrészletet, miközben pl. NYban az északi részt be kell járnod, hogy megjelenjen a térképen, ott nincs másszál fel. Pontosabban én még eddig (10s) nem találkoztam vele.

A medve nem játék.

Hát, ez igaz! Eléggé vérszegények a tanoncok. Nagy létszám ellen nem is vetem be õket, mert kifexenek. Bár, az egyik már használ füstbombát az hatásos. Viszont, mikor egymást tapossák és lökik föl, az nem mindig mókás! :Ð
Pláne, mikor már elrohannak a tett színhelyérõl és egyenesen bele a szoknyásokból álló járõrbandába!

A Special volt 9000 megjelenéskor, a Freedom 20000. Most a Special 7500, a Freedom 12000.
Infó innen: CDGalaxis. A csomag tartalmát is olvashatod.
Ha szobor vagy érme is kell, akkor megvan a válasz. Ha csak ingame dolgok, akkor Special + 5 eurós DLC. Igaz van átfedés a kettõben, de meglesz az összes kiadáshoz járó extra tartalom és kapsz egy pólót is.

Én még csak most szereztem meg a 4. tanoncot, a másik 3 már assassin rangú. Zavartam õket térképes küldetésekre és hívom is õket, had merényeljenek. Néha meglátogatom a kocsmákat (felszabadító küldetés ikon keret nélkül), ahol ritkán lehet dumálni valamelyikkel. Hogy ezek után, mikor jelezte szövegesen is a gép, hogy elérte a rangot, nem tudom. Talán ez mind kell hozzá, talán nem. Lehet, szimpla bug is Nálad.

Tower Guard
Köszönöm a választ! 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Mivel #3099-re még mindig nem válaszolt senki ezért megkérdezem újra:
Ti tudtok 100%-os mentést csinálni, mert nálam a lentebb említett hiba még mindig fennáll.

a.carkey
Ha gáz van, és engedi, na akkor R megnyomására bármely szituban elõ lehet hívni õket. De tök felesleges, mert max. ha hármas szintû a körözés, akkor érdemes õket hívni, ha már nem bírná a nyomást az ember, de akkor meg azonnal elhullanak. Értelmetlen, totál fos banda az egész. Ráadásul bugosak, mint állat. 😊

A 100% sync helyett inkább erõsebb ellenfeleket tettek volna be, mint egyik-másik brawler küldis mókus.

A medve nem játék.

Az évszakváltást alapból adják, ha végigvitted a játékot.

a.carkey
Bocs, de mi a rambozás abban, ha nem felülrõl ugrok rá, hanem a földrõl teperem le? 😄

A medve nem játék.

Ez csak úgy igaz, ha elõtte az animus triggererkkel begyûjtötte a csalásokat.

Toborzod õket. Bár ez így nem igaz. Sajnos ebben a részben nevetségesen leegyszerûsítették a dolgokat. Itt fix assassinok vannak olyan 6 darab, nem is emlékszem mennyi (a játék szégyene az assassin képzés). A lényeg hogy a két városban van asszem 3-3 küldetés sorozat, amit ha teljeítesz beállnak hozzád a figurák. Utánna egy ilyen gagyi assassin menübõl küldheted õket küldetésrekre. Meg nem halhatnak mert mind nevesített fix assassin. Használni õket sehol sem kell. Értelmük az abszolut semmi szintjére sûlyedt.

A special editiont nem tudom. A másik kettõ között az a külömbség, hogy a Freedomhoz van egy plusz Connor figura (JorD egy érme) egy plusz pálya (kb 5 perc végigvinni és kapsz egy plusz kardot) és egy tetemes árnövekedés. Szerintem, ha nem vagy oda a Connor figuráért akkor a Freedomot nyugodtan hagyd ki az nem éri meg.

Igen. Menüben átállíthatod az évszakot.

mit kell csinálni hogy több assassionom legyen?