Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
by the way meg is ijedtem, mert miután felraktam nem mentek az eredeti gammáim uplaybe. Szerencsére egy uplay reinstall megoldotta a gondot, még jó, hogy a mentéseimet kimásoltam, mert most nagy szarban lennék.
Kezdhetném elölrõl a far cryt 😄D.
Teszek akkor egy próbát az eredetivel.
Per Aspera Ad Inferi.
nem egészen értem, hogy mire gondolsz.. PC-n az R-t nyomva tartva bal oldalt ki lehet választani, hogy mely fegyvert szeretnéd használni..
Dehogy arra te! Hát nem is lehetne játszani enélkül. Kb az elsõ percben már használjuk ezt a fegyverválasztó rendszert. Hanem a fegyver AKTIVÁLÁS beszélek. Tehát hogy egyáltalán látható legyen a gyorsmenüben. Van nem is ritkán hogy harc közben eltûnik az egyik fegyver a listáról, nekem pl a kard szokott, amit a leggyakrabban hzasználok. És csak úgy tudom ismét kiválasztottá tenni, tehát hogy megjelenjen a gyorsmenüben, hogy bemegyek egy kereskedõhöz és ott teszem "megvásárolt" helyett "használatban" státuszúra. Minden normális játékban van HASZNÁLHATÓ inventory ahol ezt megtehetjük. AC3-ban az inventory kb annyi, hogy felsorol önkényesen pár nálunk levõ cuccot, leginkább a vadászatból származókat és az is passzív...
"régi fegyvert nem lehet eladni, hanem eltûnik, vagy passzívan marad valami nem kezelhetõ virtuális helyen"
elvileg az öreg néger assassin házába kerül fegyvergyûjteménynek
Dehogy is! Csak a kiemelt, extra fegyverek kerülnek oda... legalábbis nálam.
Na mind1
[merlinw.org]
Letöltöttem most warezba, s kipróbáltam gépen (eddig csak boxon toltam), s azt vettem észre, hogy kb. a legújabb résznél is szarabbul megy a játék.
Nem tudom, hogy ez mitõl lehet. A brotherhood tökéletesen ment. Ez is megy, olyan 30 fps körül, de azért idegesít, amikor leesik 24-25re, s kb. ha minimumra leveszem a grafikát alig van különbség teljesítményben, mintha felveszem maxra 😄. Ez azért érdekes....
Viszont a revelationshoz van már vagy 2 patch, ha jól láttam.... ha azok javítanak ezen a hibán, akkor lehet beszerzem eredetibe, ha nem akkor nyasgem a készítõknek 😄.
Mit gondoltok?
[merlinw.org]
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Everything is true, nothing is permitted.
Bár azt a küldit én se talátam meg hagytam is és csak a fõszál teljesítése után csináltam meg. Bár Dobbyból még így is simán orgyilkos lett.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Talán nem elég, hogy a TP-bõl meglegyen a cím, lelkizni is kell velük... :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Ezzel viszont tele a tököm:
disarm a jager and kill him with his own weapon
A medve nem játék.
Just go to New York or Boston and find people wearing fancy clothes similar to Haythams and just pickpocket them.
Forrás: AC3 Wiki Guide -IGN
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Hányni tudnék. Ezért is jó ez a klipp:
A medve nem játék.
- Erdõ és fákon ugrálás
- Hajózás, tengeri csaták és hajós küldetések!!!!
- brawler küldik
- Lexington és Concord védelme
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Pláne, mikor már elrohannak a tett színhelyérõl és egyenesen bele a szoknyásokból álló járõrbandába!
Infó innen: CDGalaxis. A csomag tartalmát is olvashatod.
Ha szobor vagy érme is kell, akkor megvan a válasz. Ha csak ingame dolgok, akkor Special + 5 eurós DLC. Igaz van átfedés a kettõben, de meglesz az összes kiadáshoz járó extra tartalom és kapsz egy pólót is.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Ti tudtok 100%-os mentést csinálni, mert nálam a lentebb említett hiba még mindig fennáll.
A 100% sync helyett inkább erõsebb ellenfeleket tettek volna be, mint egyik-másik brawler küldis mókus.
A medve nem játék.
A medve nem játék.