Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A megoldás annyi volt, hogy be kellett lépnem és FÁT VÁSÁROLNI. (ezt írták abban a fórumban, elképzelhetõ hogy BÁRMI, bármi más vásárlása, persze értelemszerûen ami valahol az elején van, is jó, de én követtem a leírást). Egérhasználat nélkül. Enter a fára és láss csodát azonnal felugrott az a menü, amit én még nem láttam, pedig a 9-ik szekvenciánál vagyok... Megint Enter és Enter és meg is vettem egy darabot... (egérhez továbbra sem nyúlni!)
Aztán még mindig nem kilépés, hanem JOBBRA NYIL-al vévigmennisa soron és utána valóban VÉGRE ENGEDETT kilépni a backspace-el..!!!
Elkezdett végre mûködni a menürendszer, egeret is lehet már használni benne.
A bug kb olyasmi hogy amíg valamilyen mûveletet nem csinálunk ebben a menüben, addig használhatatlan.
Nomármost ehhez azért tudni kell hogy minden olyan júzerrel történik ez meg szerintem, aki az elsõ alkalommal, amikor arra próbál rávenni a szoftver hogy küldjünk el egy konvolyt. Ami természetesen nem túlzottan kézenfekvõen és gördülékenyen megy, ezért a türelmetlenebb játékos egy kicsit babrál próbálgat, aztán megpróbál kilépni, mert megunja/ideges lesz a hülye menürendszertõl. És máris jön hogy a backspace nem mûködik, azaz nem lehet kilépni sehogy, akkor még egy kicsit próbál az ember variálni, hátha elmegy az a konvoly... Mellesleg nekem kiírta hogy a konvoly el lett indítva és majd meg kell védenem ha megtámadják. De a menübõl nem engedett ki ezután sem. Tehát marad a CTRL-ALT-DEL...
Aki ebbe beleszalad, annak mindaddig nem fog ez a menürendszer mûködni, amíg fát (vagy valami bármit?) nem vásárol a fent írt módon... Hogy ez most védelmi bug vagy véletlen bug, nem tudom, de az elsõ patch nem javítja az biztos, és nem hinném, hogy a fejlesztõk nem tudnak róla, bár kis sem zárt...
Persze még egy kis gennyes kurfli van a balhéban. Mert hogy végre uszkve egy hónap játék után sikerült használnom ezt a "könyvelési" menüt, hát elbíbelõdtem vele. Konvolyt sem lehet ám csak úgy paraszti ésszel indítani... MEG KELL VÁSÁROLNI elõbb magát a konvolyt!!! El kell szüttyögni a menürendszerben madzagok, gyanták, kovakövek, bútorfák és lõszerek közt abba a sorba/kereskedõhöz, ahol kaphatók a konvolyok (kérnék szépen 2 kiló konvolyt...) Veszünk egy alap konvolyt, tekintve hogy nekem legalábbis még nem volt eléggé fejlett a kereskedõm ahhoz, hogy már a jobbfajta, pöpecebb, tuningos (Norbi update) konvolyt vehessem meg, de mindegy én boldog voltam hogy mûködik a menü, szóval fel sem tûnt ez az újabb baromság...
Mindenesetre azért az eléggé röhej, hogy valahol saccperkábé a game kétharmada felé tartok, de legalábbis jó fele (9-i szekvencia nem tudom) és most tudok eddig kereskedni és gyártani (bár persze ezt is megszívtam mert a világon semmi komolyabb motyót sem tudtam gyártani, mert a tanya küldikkel még nem tartok ott, hogy pl egy pisztolyt le tudjon gyártani az iparos mesterem)... Remélem tanulsággal szolgáltam azoknak akik ebbe beleszaladnak...
Említett fórumot illetve a megoldást itt találtam: http://www.cheathappens.com/show_board2.asp?headID=115183&titleID=18790
(na ennyi most aztán lehet lámázni-nóbozni)
Próbáld újratelepíteni az uplay-edet, hátha segít.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A probléma a következõ. Indítanám az Ac3-at,, nem indul , és re-installáljam, és hiba code error 2. Oké...újra telepítettem( steam-es)...és ugyanúgy nem indul! Most mi a fasz van? Mit csináljak? Miért nem indul el ez a vacak?
Elég hamar átváltottam kés, pisztoly kombóra és nem mentem a közelükbe. :Ð
+ Magasból ugráltam rájuk...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Egészségedre! <#pias>#pias> :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Everything is true, nothing is permitted.
Viccen Kivûl , el sem hiszed hogy mennyire hálás vagyok neked 😄DD
Legszívesebben most azonnal nyomnék több ezer + ! 😄
Ha nyomogatod az egérgombot, azzal fölfeded magad, mert a karaktered leengedi az egyik karját.
Meg ahogy a gép dobja. :Ð
Volt már, hogy a célpontomat leütötte az üldözõm (tipikus háromszögezés a programtól) és még ment az animáció, mikor le akartam ütni az üldözõmet, ehelyett, a földön szédelgõ, pofán vert célpontomat öltem meg. Majd megfeküdtem én is.
cRusa1deR kollégának az egér és a 'szerzõdések' KÖZÉ kell kattintania.
Ti meg majd körbekattintgatjátok és rájöttök Nektek hol adja a következõ képernyõt! :Ð
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Hosszan nyomom a T Betût de utána már nem tudok mit csinálni , már mindent kipróbáltam...
Valaki legyen szíves és segítsen <#shakehead>#shakehead>
A dicsõ halál akkor van, mikor az üldözõdet sikerül képen vágnod miközben megöl.
Érted, üldözõ, célpont! Nem mindegy!
Játékmódtól, játéktértõl függ, hogy mikor melyik vagy, illetve mindkettõ is lehetsz. Többnyire ez van az egyszemélyes deathmatch, egyszerû deathmatch és körözés alatt.
A csapatjátékban változó. Az embervadászatban kiírja, a játékidõ feléig az egyik (pl. célpont), a másik felében a másik (pl.üldözõ) vagy a csapattagjaiddal együtt.
Az ereklyevadászatban a saját térfeleden üldözõ vagy a másik térfélen célpont. Be is mondja, ha átlépsz a határon.
Ugyan ez van a domination (magyarul nem ugrik be) módban is, csak ott a pálya is változik az elfoglalt terület függvényében, de szintén bemondja mikor mi vagy ha átlépsz a határon.
A farkasfalka speciális csapatjáték, ott csak üldözõ vagy.
A merénylet egy speciális egyszemélyes mód, amiben az az üldözõ, aki elõbb fogja be a másikat (azaz jelöli be). A másik lesz a célpont ilyenkor.
Nah, innen válik érdekessé, mert ha a célpontod leüt, akkor Te leszel a célpont (ha sikerül neki befognia).
Szerintem, Te ezt játszod és nem jelölöd be a célpontodat, vagy az már elõbb bejelölt Téged, ekkor mutatja is a piros körvonalát az üldözõdnek.
Gyakorolni kell, videókat nézni...
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az meg pláne, hogy nem lehet lenyomni a végén a feliratot.
Nem értettem, hogy Lee üldézése mi akart lenni. Elõször is totál bugos az egész. A 7. kisérlet után megnéztem a videót, mert sosem volt képes felmenni a leszakadó tetõszerkezeten, hanem megégett, beakadt a tájba. És mivel idõre kellett csinálni, mindig elbuktam. A video megnézése után azonnal meg lett elsõre, hiba nélkül. Aztán minek kellett ez a jaj, mennyire sérült vagyok rész? Percekig gyalogolni 40-70 métereket, mert a buta indiánja sántít? Idegesítõ. Majd miután beért a frontier részre, ott is. MINEK???? Faszért nem lett egy átvezetõ animáció, és kész? Aztán minek vágta le a haját, ha hagyta magát elfogni?
Mi értelme volt annak, hogy vöröses volt a környék, mintha haldokolna ez a gyökér?
Mi értelme volt az utolsó két fejezetnek??? Csak, hogy 12 fejezetbõl álljon a játék? Jézusom! Összecsapták a végét. Miért? Elfogyott a pénz? Meg a legvége ..., a barlangban ... Minek/kinek kellett ez a buta mászka? Mifaszért nem volt x átvezetõ anim, és kész??? A barlangot úgyis bejárta az ember elõtte, HA akarta, nem? Erre bejáratják vele? Minek?
Az pedig, hogy az összes készítõt kötelezõen végignézetik az emberre, miközben a legpiszlicsárébb átvezetõhöz is tesznek átugrás funkciót? 😄
Egyébként bedurvult az egész hülyeség a végére. La Fayette valaha is a földalatti alagútrendszerben mászkált volna?
Apropó alagút! New Yorkban nem picit olyan volt a feelingje, mintha már megépült volna a metro ...
Szóval, kár a végéért! Jól szórakoztam, de ennyire debil karaktert, mint Connor, egy qurva játékban nem láttam ezidáig. Megöli a legjobb barátját, az apját, olyanokért veri ki az ideg, akik közül tucatszámra öl meg hasonlókat. De az apja karaktere is baromi idegesítõ lett a végére. Baromira számító, de könyörületes, erre a végére meghülyül.
Ez a francia vonal pedig ... Anno, amikor francia dokumentum filmek készültek a második világháborúról, na azokban csinálták azt, mintha a franciák nyerték volna meg az egészet. Tudom, Ubi Montreál a készítõ, de ez elképesztõ, hogy a kulcsfigura a birtok menedzseléséhez, a bányász, na õ kanadai, a fõassassin segéd szintén, és mindkettõ kanadai francia. 😄
Nekem nagy élmény volt, mert szép és jól összerakott játék, de azért ennyire elqurt karaktereket még sohasem láttam ebben a játékban. (Elássa a sírba a medált, mondván hogy soha senki ne találja meg. Na ennyire debil Connor. 😊
Mellesleg, én azzal fejeztem volna be, hogy ha már sírásás, akkor jön az új tulaj, valami redneck, és sörétessel beléjük ereszt párat kérdezés nélkül, majd átvezetõ, és megszopja a Föld. Na ez meglepõ lett volna és legalább mulatságos. 😊 Mint a Mami Blu c. filmben, az öreg Bucella a amerikai maffiózókat ... (Remélem, az idõsebbek vágják mirõl beszélek! 😄).
A medve nem játék.
Kicsit nagy lett az arca, meg mindennel elégedetlen hisztis picsa lett, de hátha a végére változik ez.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Mondjuk úgy láttam sajnos vannak hibák. Igaz nem játszottam még ki, de eddig azt tapasztaltam, hogy pl. akit elõször irányitunk, Connor apját, annak a karakternek a jelleme, valahogy jobban átjött, megfogott, aztán hirtelen egy csettintésnyire, mikor kiderül, hogy micsoda õ, megfordul 180 fokban minden és Connorként meg kell indulni rendet tenni, meg bosszút állni. Connornak a jelleme meg hát pff, kissé primitiv barbárias, de ez van.
Szóval mikor jóknak hitt karakterekbõl, hirtelen a leggonoszobbak lesznek, túlszárnyalva azt is akik ellen az elején küzdöttünk, kicsit érthetetlen. (legalább a gonoszság jelei megmutatkoztak volna már az elején is, de nem, ehelyett tisztességes harcosokról volt szó a kritikus pontig).
Nem értem azt, hogy, ha vörös kabátosokra támadok Connorként, miért esnek nekem a patrióták utolsó vércseppig védve az ellenségüket.
Valamint a csatamezõn, mikor dúl a háború a vörösingesek ellen, én miért tudok lelõni patriótákat a saját soraim közül? Ezeket érthetetlennek tartottam, utóbbi gondolom (REMÉLEM!!!) csak bug
A játékélmény valami hihetetlen jól sikerült, de végül is az a lényeg!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hiába no, Lara nem aszasszin! :Ð