4265
-
Ertem! Koszonom a segitseget, neked is xido. Arra nem tudjatok a valaszt, hogy vegig egyedul kalandozok, harcolok, nem lesz segitsegem kesobb, akiket hivhatok ha bajban vagyok? -
Skyrim #3444 Sziasztok vettem egy új videókártyát,és a játék hirtelen tele lett pixelekkel,és ilyen hálószerú veszi körül a fákat,meg a környezetet.Elég erős a videókártya,nem az a gond,de az előző VGA-nak semmi baja nem volt a játékal,rendesen ment.Valaki tudna rá megoldást lécives ? Köszönöm -
cRusa1deR #3442 Később majd a lőszerprobléma is megoldódik. A szabónál lehet majd csináltatni nyeregtáskát a lóra. Utána már csak hívnod kell a lovat, majd nyomsz egy E betűt és feltölti a lőszereidet. Ingyen végtelen lőszerforrás. -
xido #3441 Nyílra ne legyen gondod,mert az elejtett állatból mindig visszakapod a prémmel,hússal,egyebekkel együtt.. -
Ertem, viszont nyilbol sincs tul sok :(
Nekem a farkasokat soha nem sikerul ugy megolni, ahogy a gep kirija, hogy most nyomd meg az "E" betut, vagy a szokozt, mert abba mindig belehalok :(
Pedig, szerintem mindig akkor nyomom a gombot, amikor kiirja :( -
xido #3439 mellesleg a farkasokat a legkönnyebb megölni,ha többen is vannak..csak 2 gombot kell időben megnyomni,mikor támad és azt mindig kiírja,melyiket -
xido #3438 általában a vadakat a prémük miatt csak nyíllal vagy késsel ölheted,a sörét és a golyó kárt tesz bennük sajnos.. -
Sziasztok! nekem van par kerdesem: Ebben a reszben full egyedul dolgozunk? Nem lesznek kesobb segitok, ugy mint az elozo Assassin's Creed-ekben? Mit lehet az ellen tenni, hogy amikor megnyuzom az elejtett vadat, ne azt kapjam folyton, hogy serult premet szereztem? A farkasok ellen csak a pisztoly az egyeduli udvozito fegyver? mert annyian vannak ezek a "rohadekok" mint a reten a fuszal, viszont a loszer eleg veges :( hiaba probalom meg a rejtett tor hasznalatat, amikor megtamad egy farkas, semmi hatast nem sikerul elernem, csak azt irja ki, hogy nyomkodjam az "E" betut, meg a szokozt, de mindg belehalok :( -
Yag #3436 Sziasztok!
A 11.szekvenciánál tartok. Gondoltam gyűjtögetek pár dolgot de valahogy nem jött velem szemben max a boltokban megvásárolható fegyverek.
Azt már tudom, hogy Tuskó csetreszekből+egy kis keresgélésből jöhetnek még öltözékek. De hol a többi ? A búvóhelyen legalább 7 ruhatartó van amin 1db rabruha árválkodik. Van egy alap Assassin ruha ami a karakteren feszül, de hiába vásárolok a boltokban, Bostoni vagy egyéb ruhákat azok nem jelennek meg a pincében. Mi a trükk a ruha gyűjtésre ?
A másik dolog amit gondoltam még kijátszom a vége elött, a tanyát fejleszteném és gyártanék pár tárgyat, de hiányzik egy csomó mester. Hol lehet a tanyára embereket csábítani ?
Köszi. -
Főmenü, események. -
De ez hol van? Külön menüpontban? Vagy egyszerűen csak összekell szedni 3 inkognitó bónuszt egy meccs alatt, meg ilyesmi? -
Gary #3432 Eh, fogalmam sincs hogy számolja. Nekem volt 4326 pontom, toltam 4 meccset, csak az inkognitóból származó pontjaim (a járulékos kill, méreg, fókusz, stb. nélkül) 1500-ra rúgtak és miután kiléptem (vacsora itt is :Ð), majd vissza, akkor 5440 pontot mutatott. Mi ez? Könnyített matek UBI módra? -
cRusa1deR #3431 Gyorsan toltam egy kör Deathmatch-et. Elértem három inkognitó bónuszt. A számlálóm akkor állt 5440-en. Kiléptem, majd vacsora után újra visszamentem játszani. Ekkor már csak 5025 volt a számlálón. WTF? -
Gary #3430 Most beléptem és számolt majd' 5000 pontot, de most már 30000-et kell elérni. Fene érti. Megyek pörgetni a számlálót. :Ð -
xido #3429 requiescat in pace:))) -
Gary #3428 Dettó, sajnos :(
Majd este kibosszankodom magam, ha akkor sem pörgeti a számlálót. -
cRusa1deR #3427 Jut eszembe ma lenne Claudia Auditore 552. születésnapja. XD -
cRusa1deR #3426 Az a kettő már nekem is megvan. Meg a hozzá kapható emléktárgy és a cím is. Csak a harmadikat nem akarja valamiért számolni. Nálad is ez a helyzet? -
cRusa1deR #3425 Igen van. HALÁLOS ÁRNYÉK címmel, még két napig. -
Van új event multiban? -
Newfronter #3423 Nem. -
Gascan #3422 a teljesitmenyen javitottak valamit a jatek megjelnese ota? -
Gary #3421 Jan. 2-tól indul elméletileg, de már két napja be lehetett zsebelni a három kihívásból kettőt.
1. Játssz végig egy játékot a kihívás ideje alatt.
2. Szerezz 5 inkognitó + fókusz bónuszt.
Harmadik a 10000 pont inkognitóból. Nah, erre még nem adott semmit.
Mintha írná, hogy éjszakai mód lesz egy térképhez és talán, csak akkor számolja... De nem 100%, csak ez dereng most föl nekem.
-
cRusa1deR #3420 Az új event-tel játszik valaki? Nem sikerül az inkognitós kihívás. Hogy kell megcsinálni? Mindhárom játékmódban el kell érni? (A deathmatch és a wanted már megvan.) Kérlek segítsetek !!! -
nekem ott volt a házban.. a boltba csak azért kerül be, mert ott is használatba veheted -
Megvettem a Hidden Secrets DLC-t....véggigvittem 5 perc alatt a Lost Mayan Ruins pályát...most komoly, hogy azt a fegyvert amit kapunk a végén, azt külön meg kell venni a boltban?! Hát ez lol. -
Sponnyabob #3417 Nos jól összefoglaltad a játékot. Engem főleg az idegesít amikor a játék miatt nem sikerül egy-egy 100%. Párszor előfordul hogy a játék felülbírál és csak azért se mehetsz arról, mert akkor nem leszel jó helyen a következő átvezető videó miatt, de ettől eltekintve lebilincselő játék tényleg.
Nem volt sok olyan játék eddig amit egymás után kétszer vittem végig és nem untam meg a felénél, még az AC2 se jött be ennyire mint ez, pedig azt is imádom. Igazából az az érzésem hogy ha adtak volna neki még egy kis időt és kiszűrték volna azt a temérdek apró bugot már jobb lenne az összhatás.
A történetnek sincs sok baja. A kicsit debil főszereplőtől és a végén a szenvedéstől eltekintve szerintem jó lett.
Na de hogy ne csak a számat tépjem:
Nem vagyok földműves, de szerintem egy lóval vagy marhával könnyebb lenne... -
xido #3416 ha eredeti és online voltál,akkor majd beszinkronizálja -
urbi #3415 a mentést,hol találom?újra kell raknom a gépem. :(
elöre is köszönöm. -
Józsibácsi #3414 Nah én is végigtoltam, még este 10-kor Ac3-aztam és meg is lett 10 körül, a barátnőm örjöngött, hogy nehogymár a hülye játékkal szilveszterezzek... :D
A hajós részek szerintem nem voltak nehezek. Nem akadtam el egyiknél sem, illetve ott szívtam csak egy sort, amikor a süllyedő hajóról kell kiszaladni (de ezek a szaladós, időremenős dolgok általában szivatósak, bár szerintem ez eléggé retardáltság, mert rohadtul sem nem értelmes, sem nem szórakoztató, hogy valaminek több tucatszor kell nekifutni hogy valahogy üvöltve megcsináld)...
A hajós küldik titka hogy nem szabad sajnálni a pénzt a fejlesztésre, a végén úgyis marad egy valag elköltetlen lóvé, semmi értelme kuporgatni, mert mire..? Szóval rá kell tolni mindent a hajóra aztán röhögve végigtolod az összes küldit...
A végefelé (innen SPOILER!) két helyen akadtam el idegborulatig. Az egyik amikor a hajóra fel kell jutni és hallgatózni úgy hogy ne vegyenek észre. Na én mire rájöttem hogy ELÖLRŐL kell megközelíteni, a hajam felét kitéptem... :D
És a legvégén Lee üldözése nem ment. Annak kb 100-szor futottam neki, gondolkodtam is hogy nem csinálom végig, mert már úgyis nyilván nincs sok hátra, lényegében a sztori vége. Aztán végül feladtam és megnéztem a jutúbon. Hát azzal szívtam hogy én mindig BELÜL próbáltam utánafutni az égő hajóban és közben meg ugyebár kint, felül kellett. Csak ott ahol át lehet ugrani én párszor megégtem, meg rámomlott meg mittomén, ezért nem is nagyon próbáltam arra menni, kb 70-szer futottam neki úgy hogy minig bent a hajótestben próbálkoztam, aztán miután a videót megnéztem, "csak" kb 10-20 próbálkozás és meg is volt Lee... ha tudod merre kell menni akkor annyira nem is nehéz ez sem végül is...
Sokan írták, hogy a vége meglepő, meghökkentő. Hát nem tudom, engem nem nagyon lepett meg semmi. Az biztos hogy a vége lényegesen jobb mint az eleje. Mert a prológ szerintem túl hosszú és vontatott, míg az epilóg valóban nagyon érdekes (a világvégés dolog sem lepett meg különösebben, hiszen már menet közben többször is volt rá célzás), és ez a torony elképesztő szépen meg van rajzolva... Ami meglepő volt hogy a stáblistát végigvártam, kb fél óra volt, (közeben elmentem zuhanyozni) és utána bejött ugye még egy záró animáció és kirakott Bostonba, tehát online tartalommal illetve majd a DLC-kkel lehet folytatni, és addig is lehet kódorogni a Connor-al... (ebben sem látok semmi meglepőt, legfeljebb az extrém, hogy fél órás stáblistát kell végigvárni, de előfordult már a történelemben hasonló ugyebár)... Összességében - bár néha meginogtam és azt gondoltam, törlöm a francba - azt kell mondjam jó kis játék ez és a dögunalom monoton (bár szintén nagyon szép) első résznél messze szórakoztatóbb az AC3. -
alonso83 #3413 BÚÉK mindenkinek!
valakinek elindul a játék?tegnap játszottam még vele ma meg nem indul el!
valami megoldást tudtok erre? -
BÚÉK mindenkinek! :) -
milan1225 #3411 Nem hinném:)93%nál vagyok:)
-
fenybenjaro001 #3410 Sziasztok!
A hang problémára tudtok valami megoldást? Alig van hangom, hol van hol nincs hangerő stb. -
sziasztok a assassin creed brother hood-ba a tolvaj kihivásoknál hogyan kell megcsinálni a víz lat 25 méter úszást azért kérdezem mert folyton feljön a víz felszinre mert elfogy a levegő -
LV 426 #3408 Üdv!
Nem találok Homestadt küldit a térképen, pedig igencsak az elején járok, kb 25% nál a teadélután előtt asszem. Szeretném fejleszteni a tanyát, de így nem igazán lehet.
Próbáltam a föküldetést csinálni hátha az kell hozzá, de eddig semmi.
A másik: egy konvolyom kb 3 napja támadás alatt áll. Lehet vele valamit csinálni, vagy örökre így marad. Nekem az is elég volna, ha eltünne Trade menüből.
Ui: úgy látszik hiába vettem PC-t mostanában egyre inkább mintha konzolon játszanék.(AC3, Hitman Absolution, Far Cry3....... -
Még az elején lehetsz. Menj tovább a történettel, és fel fogsz tudni mászni minden tollért. De ez a korábbi részeknél is hasonló volt. :) -
milan1225 #3406 Nekem is lenne 1 kérdésem:)
Az indián tanya közelében van 1 toll valahol a hegységbe nem tudok egyszerűen feljutni oda:(Akkora hegység van ott hogy lehetetlen feljutni oda:(
Ötlet?vagy 1 órán keresztül próbáltam utat keresni de nem sikerült:( -
milan1225 #3405 Amikor hárítod a támadást nyomd meg megint az E-t és akkor lök úgy számolja állj a vízközelébe támad hárít megint hárítás gomb és akkor belerántja azt számolni fogja:)
-
Sponnyabob #3404 Nektek sikerült megcsinálni a Teadélutános küldetést 100%-ra? Én most ezt próbálom megcsinálni, de egyszerűen nem számolja a vízbe lökéseket. Teljesen tisztán belököm és nem veszi be. Mondjuk az is érdekes volt hogy a magyar felirat miatt nem tudtam megcsinálni rendesen, mert nem is az van a válaszható feladatok között ami eredetileg, elég röhejes, de miután rájöttem hogy a muskétával nem csak ölni kell hanem levegőből ölni azonnal sikerült sikerült.
Szóval valami tapasztalat vagy ez ennyire szenvedős másik küldetésnél nem találkoztam ilyennel, pedig már a játék kétharmada 100%-ra van tolva.