Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Lesz pár dlc, ahol még kellhet
2. Én azon basztam fel magam, hogy Connor apjánál gyûjtött pénz na az szépen elszállt amikor Connorra váltott a történet ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Minden bolt ikon látszott, csak dél Boston szívatott meg.
A muliban is van bug. Kezd a meccs és az én karakterem csak áll, az idõ telik, környezeti zaj hallatszik. Hiába lépek ki a játékból menüt nem kapok, csak a feladatkezelõ segít.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Kis technikai segítség kellene nekem, nem tudom, jó helyre írom-e. Ma vettem meg a játékot (special edition). Telepítésnél feldobott egy crc hibát, amely után végül továbbment a telepítés, fel is került, játszottam is vele, minden ok.
Ellenben az 1.01-es patch-et nem tudja letölteni a downloader. Nem tudom, van-e a kettõ között összefüggés, és hogyan lehetne megoldani a dolgot. Köszi elõre a válaszokat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem ez a Coureur des Bois öcsi bugzik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elszállítottam a csodaszépéssértetlen bõreimet a vadon és New York boltjaiba, el is adogattam õket, majd Bostonban a déli részen nem jelent meg a bolt ikonja a térképen. Mikor megtaláltam és ott is eladtam egy bõrt, nem történt semmi.
Viszont, a térképet ha kinagyítottam, akkor a vadon, New York és a tanya ikonja eltûnt és nem is tudtam vissza zoomolni Bostonra, mert az sem volt sehol. Így gyorsutaztam Boston szélére, hogy gyalog menjek a vadonba. Mikor megérkezek, már másik ruha van rajtam...
Ja, még egy érdekesség, az alábbi térképen, a déli bolt fölötti fogadó (dobókocka ikon) nekem nincs. Azaz ott van, de oda nem tudok bemenni.
Elég egy konvojt küldeni, 1-1 áruval, de mind a három helyre!
Ha valaki tud megoldást ne tartsa magában! :Ð
Nem hiszem, hogy ha körbemászkálok a vadonban megtalálom. Már a játék felétõl támadják. :Ð
Neked a többit kell megtalálnod (assz'em 12 van összesen). A lényeg, hogy amiket keresned kell, azokat a többi játékos teszi le, miközben keresik a saját biszbaszaikat.
Bõvebben:
Nah, Neked van három, ebbõl kettõ eleve le van téve a térképre, ez a kettõ már kijelöl egy egyenest. Az egyenes egyik oldala zöld, ez a lényeg, mert amelyiket Neked kell keresned, az azon az oldalon van, ahol zöld a térfél.
Most el kell menned, gyorsutaznod egy olyan helyre, ami a zöld térfélen van, majd oda ahol állsz, illetve Connor pozíciójába le tudod rakni a következõ lovacskádat. Ekkor a térképen már a három pont összekötõdik és látod, hogy melyik része lesz zöld. Ott kell keresned a megtalálandó lovacskát. A bal alsó kis térkép is fogja jelölni, ha olyan távolságra vagy már tõle.
Ezt szûkítheted, hogy arrébb mész a terepen, majd fölveszed a térképen az egyik pontot és oda rakod, ahol Connor áll.
Így lehet, hogy bonyolultnak tûnik, de a gyakorlatban sokkal élvezetesebb és nevetségesen egyszerûbb. A térkép jelzi, hogy melyik városban, a vadonban mennyi megtalálandó biszbasz van (tulajdonképpen, ezek hexa kódok).
Amikor már több biszbaszod van, akkor többet is letehetsz.
A lényeg, hogy megtaláld az összeset és le is tedd a sajátjaidat, mert azt más fogja megkeresni.
Néha könnyû, mert gyorsutazási pontokon van, de amikor elviszik máshová, akkor mókásabb.
Én tettem olyan helyekre is a vadonban, hogy majd csuklom miatta. :Ð Persze, nem direkt, csak keresés közben egyszerûbb volt így. Gondolván, hogy majd fölszedem és lerakosgatom késõbb, de nem jött össze. Az utolsót úgy találtam meg, hogy már mind le volt rakva. Nem engedett utána már semmit. Már nem is látni sem a saját, sem mások jeleit.
Háát, remélem, valamennyire érthetõ voltam. Kérdezz, ha nem tiszta.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Everything is true, nothing is permitted.
A medve nem játék.
A 100% sync néha ordenáré módon szívatós!
Az a 'felülrõl elkapni' nekem még nem sikerült, de volt, hogy emiatt kapcsoltam ki a gépet! :Ð
A 'korlátozzam az indiánok veszteségét' sem jött össze. A zavargásban vagy még mielõtt odaérnék, már végeznek eggyel...
A gyûjtögetõs része megvan. A pivotos is.
Ja, a tanyaküldetésekhez: amikor figyelni kell a lakókat, a favágóknál 2 esetben a faszikat, viszont, egyszer az egyik feleségét kellett! Persze az eagle-eye segít.
Washington most már nem akar beszélgetni, csak dobálná a golyókat. Nyertem is, vesztettem is ellene, de ennyi.
Kell még egy futár a második tolvajos küldetésekhez.
Valamint, remélem hajóval kereskedni is jó Boston és New York között, mert az egyik szárazföldi konvojom a játék felétõl támadás alatt van. A térképen nem jelzi. Bár, ez a Monopoly Man öcsihez kell...
Az utolsó 3 szekvenciában a 100 % sync-ekhez szükséges feltételek néhol már a baromság szintjét surolták.
Kapd el az embert úgy, hogy felülrõl lököd fel (nem láttam értelmét, hogy ez miért jó, így de nagy nehezen megcsináltam), vadászd le az elleneket, úgy hogy nem érinted a talajt (mi a fene értelme volt ennek azt nem fejtettem meg... de megcsináltuk).
Minden fõszállal kapcsolatos küldit teljesítettem 100 %-ra (most az egyszer, mert mégegyszer tuti nem fogom az összeset, mert sok esetben totál semmi értelme... nem nehezítés, csak frusztráló... némely esetben azonban egyetértek a feladatattal pl.: Mikor indiánokat kell megölni, ehelyett opcionális feladat az üssük le õket, na ennek van értelme, mivel ugye Connor is ugyanúgy indián).
Még hátra vannak a Captain Kidd küldik, jó pár toll, a Benedict Arnold küldi, 1-2 homestead küldi, 4 Fort és nagyjából ennyi. Jelenleg 86%-os a teljesítettség.
Nah, végigvittem én is. Háát...
Küzdök a maradékkal + ezzel a triggeres izével.
Everything is true, nothing is permitted.
Utolsó küldetés elõtt vagyok és nézegettem, milyen oldalágak vannak és a tolvajos szál még csak az elsõ résznél rostokol, mert eddig vagy 5-tel találkoztam, abból 3-at megöltem (hiába, ha nem üres a kezem :Ð). Kettõ meg olyan hülye idõben jött, hogy nem volt rá érkezésem.
Az egyik pl. pont egy erõd elfoglalása közben. Éppen "magyarázom" a személyemmel szemben zaklatólag fellépõ helyõrségnek, hogy ezt így nem illik, mikor mögöttük elrohan.
Néztem videót, hogy Boston északi részén van a fészkük, de most hiába, nem téved arra egy sem.
Lehet, nem kellett volna fölszabadítani minden területet? :o
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A tanyán vagy a vegyesboltokban (vásárlás menü) tudod visszacserélni.
Per Aspera Ad Inferi.
A medve nem játék.
Viszont,nem indul el a játék.Uplay launcher-ben elindítom és csak a "running game..." felirat van.Miért nem indul el??