Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Viszont:
1. Lesz pár dlc, ahol még kellhet
2. Én azon basztam fel magam, hogy Connor apjánál gyûjtött pénz na az szépen elszállt amikor Connorra váltott a történet ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ezért is írtam, hogy a homestead küldizést érdemes minden main küldi elõtt megcsinálni, ami van, mert akkor még van értelme a kereskedésnek.

A medve nem játék.

csak azt mondd meg minek gyûjteni pénzt? Alig vettem valamit azaz kivéve a hajó uppokat mind megvettem, de aztán annyi, de most a game vége felé járok... és van még mindig fölös 250 ezer fontom... azzal mit csináljak? Szórjam szét.. Semmi értelme olyan nagyon mélyen bizniszelgetni, mert NINCS MIRE ELKÖLTSD... ezt a hibát sikeresen átvették amúgy egy sor RPG ill kaland-akció-RPG -bõl, mert nem ritka hogy gyüjtesz gyüjtesz kuporgatsz bizniszelsz zsákmányolsz orrba-szájba (remélve hogy majd lesz hamarosan egy tuti frankóság vagy küldi ahol majd kelleni fog), aztán végigtolod és rádöbbensz hogy baromira nem, hanem TÖKFÖLÖSLEGES volt gyûjtögetni bizniszelni; mivel úgy zárod le a gamét hogy marha gazdag vagy csak éppen hogy minek azt nem tudod... 😉
A #1856 -os hozzászólásban, a spoiler tag alatt, van egy link az 1.01-es update-hez. Esetleg, kézzel megoldható.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Jaja, a spoiler szöveg elsõ mondata ez: a vadon és NY boltjaiba... :Ð
Minden bolt ikon látszott, csak dél Boston szívatott meg.

A muliban is van bug. Kezd a meccs és az én karakterem csak áll, az idõ telik, környezeti zaj hallatszik. Hiába lépek ki a játékból menüt nem kapok, csak a feladatkezelõ segít.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok!

Kis technikai segítség kellene nekem, nem tudom, jó helyre írom-e. Ma vettem meg a játékot (special edition). Telepítésnél feldobott egy crc hibát, amely után végül továbbment a telepítés, fel is került, játszottam is vele, minden ok.
Ellenben az 1.01-es patch-et nem tudja letölteni a downloader. Nem tudom, van-e a kettõ között összefüggés, és hogyan lehetne megoldani a dolgot. Köszi elõre a válaszokat.

Igen. És kilenc bolt van összesen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vadonban is vannak boltok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bug?

Nekem ez a Coureur des Bois öcsi bugzik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elszállítottam a csodaszépéssértetlen bõreimet a vadon és New York boltjaiba, el is adogattam õket, majd Bostonban a déli részen nem jelent meg a bolt ikonja a térképen. Mikor megtaláltam és ott is eladtam egy bõrt, nem történt semmi.
Viszont, a térképet ha kinagyítottam, akkor a vadon, New York és a tanya ikonja eltûnt és nem is tudtam vissza zoomolni Bostonra, mert az sem volt sehol. Így gyorsutaztam Boston szélére, hogy gyalog menjek a vadonba. Mikor megérkezek, már másik ruha van rajtam...
Ja, még egy érdekesség, az alábbi térképen, a déli bolt fölötti fogadó (dobókocka ikon) nekem nincs. Azaz ott van, de oda nem tudok bemenni.

Monopoly Man öcsihez:

Elég egy konvojt küldeni, 1-1 áruval, de mind a három helyre!

a.carkey
Köszi a felvilágosításért. Akkor csak sima szopás van nálam. 😊

A medve nem játék.

Dettó! Nekem is, a három szárazföldibõl egyet megtámadtak, azóta elérhetetlen, a térképen nem is látszik. Korábban ilyenkor elveszett a konvoj és lehetett újat gyártani.

Ha valaki tud megoldást ne tartsa magában! :Ð

Nem hiszem, hogy ha körbemászkálok a vadonban megtalálom. Már a játék felétõl támadják. :Ð

Nos, elõször, mikor megkapod a küldetést, kapsz három darab biszbaszt.
Neked a többit kell megtalálnod (assz'em 12 van összesen). A lényeg, hogy amiket keresned kell, azokat a többi játékos teszi le, miközben keresik a saját biszbaszaikat.
Bõvebben:

Nah, Neked van három, ebbõl kettõ eleve le van téve a térképre, ez a kettõ már kijelöl egy egyenest. Az egyenes egyik oldala zöld, ez a lényeg, mert amelyiket Neked kell keresned, az azon az oldalon van, ahol zöld a térfél.

Most el kell menned, gyorsutaznod egy olyan helyre, ami a zöld térfélen van, majd oda ahol állsz, illetve Connor pozíciójába le tudod rakni a következõ lovacskádat. Ekkor a térképen már a három pont összekötõdik és látod, hogy melyik része lesz zöld. Ott kell keresned a megtalálandó lovacskát. A bal alsó kis térkép is fogja jelölni, ha olyan távolságra vagy már tõle.

Ezt szûkítheted, hogy arrébb mész a terepen, majd fölveszed a térképen az egyik pontot és oda rakod, ahol Connor áll.

Így lehet, hogy bonyolultnak tûnik, de a gyakorlatban sokkal élvezetesebb és nevetségesen egyszerûbb. A térkép jelzi, hogy melyik városban, a vadonban mennyi megtalálandó biszbasz van (tulajdonképpen, ezek hexa kódok).

Amikor már több biszbaszod van, akkor többet is letehetsz.
A lényeg, hogy megtaláld az összeset és le is tedd a sajátjaidat, mert azt más fogja megkeresni.
Néha könnyû, mert gyorsutazási pontokon van, de amikor elviszik máshová, akkor mókásabb.
Én tettem olyan helyekre is a vadonban, hogy majd csuklom miatta. :Ð Persze, nem direkt, csak keresés közben egyszerûbb volt így. Gondolván, hogy majd fölszedem és lerakosgatom késõbb, de nem jött össze. Az utolsót úgy találtam meg, hogy már mind le volt rakva. Nem engedett utána már semmit. Már nem is látni sem a saját, sem mások jeleit.

Háát, remélem, valamennyire érthetõ voltam. Kérdezz, ha nem tiszta.

toocha
A Computer Bild oldalon a spiele topikban lehet szerezni valamilyen kódot, aki akarja próbálja ki.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Valaki rájött már arra, hogy a konvojok védelmére hogyan lehet tanoncot küldeni? A céhmenüben kiírja, hogy meg van támadva, de hiába kattintgatok a feliratra akkor se történik semmi.

Everything is true, nothing is permitted.

a.carkey
Ezt a pivotos dolgot meséld már el, hogy mi a lényege, mert hiába csinálom úgy, ahogy kellene, szerintem bebugzódott. 😞

A medve nem játék.

Myselor
ugye?😊 mondtam hogy frusztráló és értelmetlen csomó dolog,ezért is nem foglalkoztam vele igazán csak ami éppen úgy sikerült hogy 100%😊
Köszönöm!A saját fegyveremet meg tudom tartani?Az oké hogy azt amit elszedek tõlük,megtartom,de nekem a sajátom kellene.
Gratula!

A 100% sync néha ordenáré módon szívatós!
Az a 'felülrõl elkapni' nekem még nem sikerült, de volt, hogy emiatt kapcsoltam ki a gépet! :Ð

A 'korlátozzam az indiánok veszteségét' sem jött össze. A zavargásban vagy még mielõtt odaérnék, már végeznek eggyel...

A gyûjtögetõs része megvan. A pivotos is.

Ja, a tanyaküldetésekhez: amikor figyelni kell a lakókat, a favágóknál 2 esetben a faszikat, viszont, egyszer az egyik feleségét kellett! Persze az eagle-eye segít.

Washington most már nem akar beszélgetni, csak dobálná a golyókat. Nyertem is, vesztettem is ellene, de ennyi.
Kell még egy futár a második tolvajos küldetésekhez.
Valamint, remélem hajóval kereskedni is jó Boston és New York között, mert az egyik szárazföldi konvojom a játék felétõl támadás alatt van. A térképen nem jelzi. Bár, ez a Monopoly Man öcsihez kell...

Én is végigértem a fõszálon. A vége hát érdekes.

Az utolsó 3 szekvenciában a 100 % sync-ekhez szükséges feltételek néhol már a baromság szintjét surolták.

Kapd el az embert úgy, hogy felülrõl lököd fel (nem láttam értelmét, hogy ez miért jó, így de nagy nehezen megcsináltam), vadászd le az elleneket, úgy hogy nem érinted a talajt (mi a fene értelme volt ennek azt nem fejtettem meg... de megcsináltuk).

Minden fõszállal kapcsolatos küldit teljesítettem 100 %-ra (most az egyszer, mert mégegyszer tuti nem fogom az összeset, mert sok esetben totál semmi értelme... nem nehezítés, csak frusztráló... némely esetben azonban egyetértek a feladatattal pl.: Mikor indiánokat kell megölni, ehelyett opcionális feladat az üssük le õket, na ennek van értelme, mivel ugye Connor is ugyanúgy indián).

Még hátra vannak a Captain Kidd küldik, jó pár toll, a Benedict Arnold küldi, 1-2 homestead küldi, 4 Fort és nagyjából ennyi. Jelenleg 86%-os a teljesítettség.

Kösz a biztatást! :Ð

Nah, végigvittem én is. Háát...

Küzdök a maradékkal + ezzel a triggeres izével.

Én ott fogtam. Ugyanúgy a játék befejezése után. Csak várni kell rájuk.

Everything is true, nothing is permitted.

Hol a fenébe lehet futárt fogni?
Utolsó küldetés elõtt vagyok és nézegettem, milyen oldalágak vannak és a tolvajos szál még csak az elsõ résznél rostokol, mert eddig vagy 5-tel találkoztam, abból 3-at megöltem (hiába, ha nem üres a kezem :Ð). Kettõ meg olyan hülye idõben jött, hogy nem volt rá érkezésem.
Az egyik pl. pont egy erõd elfoglalása közben. Éppen "magyarázom" a személyemmel szemben zaklatólag fellépõ helyõrségnek, hogy ezt így nem illik, mikor mögöttük elrohan.
Néztem videót, hogy Boston északi részén van a fészkük, de most hiába, nem téved arra egy sem.
Lehet, nem kellett volna fölszabadítani minden területet? :o

Köszi de régen valaki linkelt egy másikat ami nem Steamos volt,és azért nem ment mert akkor még nem volt Win 7-em,de mostmár menne,csak sajnos elfelejtettem hogy melyik volt az ami magyar.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Honnan lehet letõlteni magyarúl az AC3-at ? Most lett Windows 7-em és most végre tudok vele játszani. 😊
Ha a csata hevében fölkapsz egy kardot, fejszét, esetleg, lefegyverzed az ellent, akkor az bekerül az aktuálisan használt fegyver helyére.
A tanyán vagy a vegyesboltokban (vásárlás menü) tudod visszacserélni.

Nem tudjátok miért tûnnek el a fegyvereim?Már 2-szer jártam úgy,hogy megvettem jó pénzért és eltûnt.Nem volt a leltáramban a fegyverek között.Azt hiszem csatában tûnnek el.Valamit nem vettem észre?Segítsetek légyszi!
RatBaG
nem kell gyártani semmit se, csak csinálni a homestead missionöket, meg haladni a sequencekben, ennyi.

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
98 új hozzászólás? Vaze..karácsony van... xD

Nothing is True, Everything is Permitted

Sikerült,köszönöm.Nem kellett célozni,csak lõni.Ezt nem tudtam.Köszi!<#hamm>
Lassan feladom.Nem engedi hogy az árbocot lõjem.Csak a hajó alját engedi lövöldözni.Az meg nem ér semmit.Állandóan kinyírnak.Van esetleg ötletetek?
Köszönöm szépen!
lõdd szét az árbocait láncos löveggel
Van egy tengeri csata ahol elakadtam.5 ellenséges hajót kell kicsinálnom.Ez megvan.Most valahogy át kéne jutnom a másik nagy hajóra.Meg kellene szigonyozni,vagy vontatókötelezni,de nem tudom.Folyton szétlõ ahogy mellé érek.Segítsetek légyszi!Mit hagytam ki?
a.carkey
Folyamatos. Én azt vettem észre, ha elkezdesz legyártani mindenkivel mindenbõl legalább egyet, amit már tud, sorra adja be a küldiket.

A medve nem játék.

és hogyan lehet növelni a kapacitását a munkásoknak?ne csak egyes szinten legyen hanem magasabbon?
oké köszi!és hol lehet még s münkásokat találni nekem csak egy van az asztalon azis csak egyes szinten 😞
ha a birtokon bemész a termék készítésbe,úgyis látni fogod,mi és ki kell hozzá..máshol szerintem nem
Igazán adhattak volna karácsonyra egy új patchet a játékhoz 😄.

Letöltöttem az új Uplay szarságot de ezzel is "játék futtatása" most Magyarul de nem indul itt el játék.Tûzfalat kikapcsoltam úgy se megy..

azt szeretném kérdezni hogy a recepteket hol tudom elolvasni?hogy mihez mi kell ebbe tudnátok segiteni?elöre is köszi
Ezeket mind le kell gyártanod, másképp nem megy.

Sziasztok.Most eljutottam odáig 1 hét után,hogy elfogadta a CD kulcsot de csak akkor ha Cseh nyelven volt telepítve.Tehát be van regisztrálva.
Viszont,nem indul el a játék.Uplay launcher-ben elindítom és csak a "running game..." felirat van.Miért nem indul el??

a.carkey
Assassin's Creed széria majdnem 8 percben. Minden, az AC3 elõttrõl ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Frontier, bal felsõ sarokban lévõ erõdtõl nyugatra.

A medve nem játék.

én a helyet térképen nem mondom meg,de volt egy szín,egyik oldalról magas sziklák által határolt tó,ahol elég sok nem brit katona szokott lenni szétszórva a parton...kis vízeséses részeket keress,ahol tudnak halat fogni a macik 😊
Így hirtelen ezt találtam. Jobbra fent a tengerparton ahol a folyók befolynak a tengerbe ott szoktak lenni meg, balra a térkép szélén is vannak fent a vízesés felett, ott lesz egy vadászós küldetés is.

Akartam keresni medvét, de nem találok egyet se. Merre vannak ? Keresztbe kasul járkálok, van minden szarvas, macska, hód, mosómedve, róka farkas, csak medvét nem találok

Hello ! Esetleg tudna valaki segíteni abban hogy a "Szállítói Feladatok"-ban amikor gombot, papírt, hajdíszt, játékbabát, aranygyûrût és szappant kell keresnem, szóval ezeket hol találom ? csak mert már 2 napja rabolok az emberektõl de nem igazán dobnak ilyen cuccokat. :/