Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A steamon rengeteg negatív értékelést kapott, és amúgy is elég drága akcióban 20 dollár.
SzerinteteK?
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.10.10. 20:50:45
Next PC upgrade: 2022
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Már csak azért sem, mert tegnap - ha nehezen is sikerült csatlakoznom, de - nagyon sok 1-10 szintű játékossal volt tele a multi!
Ami DLC-t tukmálni akar, abban új pályák és karakterek vannak, nem feltétele a többjátékos módnak!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.12.08. 14:13:11
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
http://downdetector.com/status/uplay
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Gyertek majd multizni is! 😊
Hátha, a multi is megtelik játékosokkal! 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A 3 már nem volt annyira könnyű, mint az Ezio-s részek, ebben azért időnként meg lehetett halni is. 😊
Érdemes gyakorolni az ellentámadást, mert csodaszép és hosszú kill strike-okat lehet összehozni! :Đ
A Washington DLC meg rá tesz pár lapáttal az egészre!
Közben ezt találtam: Health Infó
Ez alapján, lehet, hogy csatában is tölt, csak lassabban? Én már csak a multiját szoktam játszani, abból meg kispórolták az életerő csíkot! :Đ
Segítséget szeretnék kérni. Végignyomtat az AC-ket Revelations-ig, most tartok a 3-nál, viszont nem találok sehol doktort, illetve nem tudok vértet venni. A vegyesboltot vágom, de ott csak fegyverek és muníció van, viszont így, hogy nincs dottore, ha többen jönnek rám, könnyen elgyepálnak. Valami tipp esetleg? Utánakerestem a neten, állítólag biz. küldetéseket kell megcsinálni, hogy tudjak orvosságot venni de eddig nem jutottam semmire.
Köszi előre is
tfrecc
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
Plot spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Köszi a válaszokat, gondolkodtam a Washington edition-ön, még így is, hogy sokkal drágább, és úgy néz ki, a hozzászólások alapján fogok tudni választani.
Üdv: tfrecc
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
jómagam azt vettem meg teljes áron,mikor megjelent,pedig addigra a sima kiadás ára már a harmadára esett
A Washington Edition meg tartalmaz minden DLC-t, beleértve egy önálló kampánysorozatot.
Hogy melyiket érdemes megvenni, szerintem már te is el fogod tudni dönteni, mire a Revelations végére érsz.
Én négy Assassins Creed után már nem igényeltem, hogy DLC-k beszerzésével még jobban elnyújtsam a sorozat végigjátszását, függetlenül a plusz tartalmak minőségétől.
A játékban nem tudok menteni, már ott tartottam hogy Haytham-el össze kell szedni a többi embert a kocsmánál.Ott kiléptem a játékból.Pár óra múlva amikor a játékba vissza akartam lépni, azt írta hogy: Failed to synchronize achievements. Ezzel nem nagyon foglalkoztam, utána kiadta hogy cloud savegame-ból vagy a local savegame-ból töltsem be a mentést.Local-t választottam, de semmi mentés sem volt a single playben...Kiléptem a játékból, és kipróbáltam a cloud savegame-t is de ott meg ezt írta ki: Failed to synchronize cloud saves...Utána beléptem a játékba, de semmi elmentett játék nem volt az egyszemélyes módban.Mit kéne csinálni hogy mentsen a játék?