Assassin's Creed III

Oldal 1 / 86Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A többi rész megvan, még valami bundleből szedtem össze őket, amiben benne volt egy csomó rész...
Ha elejétől mész és be is gyűjtöd őket,akkor az Odyssey full kiadást várd meg a karácsonyi akcióban,ahhoz társul a remaster..viszont nem magyar feliratos..
Hamarosoan belekezdenék az Assasin Creedbe, de nem tudom hogy a 3. részének érdemes-e beszerezni a remastered részét, ha megvan a régi kiadás.
A steamon rengeteg negatív értékelést kapott, és amúgy is elég drága akcióban 20 dollár.
SzerinteteK?
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.10.10. 20:50:45
grebber
grebber
Ac 3 remasteredhez jár a Liberation HD is

Next PC upgrade: 2022

Hátha a multit is megpiszkálják és nem csak elvétve lesznek benne játékosok! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
AnuluWork
Nem, megvan az ACIII kezdetek óta, jópár kieggel. Feleslegesen nem aktiválom (steames volt, talán az egyetlen ACm ami steames), nehogy eltűnjön. Ezért kérdeztem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hali tudnátok segíteni? nekem a szóköz nyomásával nem akar gyorsan menni és nem érem utol az indián nőt

köszi rájöttem

hali kellene 1 kis segítség egyszemélyes módban a pincében a lencsék beállítási sorrendje köszi

grebber
Csak az alap. Kiegeket vedd meg ahow a Crewnál. Nem véletlenül így osztogatják....

AnuluWork
Ebben a freeben benne van az összes kieg, vagy csak az alap?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nekem 0 day volt meg a játék, de szerintem, nincs leállítva!
Már csak azért sem, mert tegnap - ha nehezen is sikerült csatlakoznom, de - nagyon sok 1-10 szintű játékossal volt tele a multi!
Ami DLC-t tukmálni akar, abban új pályák és karakterek vannak, nem feltétele a többjátékos módnak!

Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.12.08. 14:13:11

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

JethroHUN
Multiplayere le van állítva ennek a játéknak? Akkor már értem miért adják ingyen...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
rendben, köszi.

grebber
Mindenkinek akinek van uplay accountja

JethroHUN
teljesen új accointra is ingyenes a játék, vagy mi kereteken belül van ez az akció?

Tudom, nem vigasz, de nem vagy(unk) vele egyedül:
http://downdetector.com/status/uplay

Krisztiam
nektek működik az uplay? mert nekem nem

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Csodás!
Gyertek majd multizni is! 😊

wedge31
Már meg is kaptuk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az AC III. lesz a UBI ajándék játéka decemberben!
Hátha, a multi is megtelik játékosokkal! 😊

Botond
Shep
Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Minden ubi játék követeli a saját kliensét steam mellett is sajnos..
Shep
A steames verzió is uplayt igényel?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nincs benne se doktor, se vért. Magadtól gyógyulsz, várni kell, harc közben pedig néha csak védekezni, hogy addig is töltődjön az életerőd.
A 3 már nem volt annyira könnyű, mint az Ezio-s részek, ebben azért időnként meg lehetett halni is. 😊
Úgy rémlik, hogy ebben a részben már automatikus a gyógyulás. Csata közben nem, de csata után, vagy a csatából való elmenekülést követően, egy kis idő elteltével lassan visszatölt. Mintha a körözési szin(t) függvénye lenne. Piros - nem tölt, sárga vagy alap helyzet - töltődik az életerő sáv.

Érdemes gyakorolni az ellentámadást, mert csodaszép és hosszú kill strike-okat lehet összehozni! :Đ
A Washington DLC meg rá tesz pár lapáttal az egészre!

Közben ezt találtam: Health Infó

Ez alapján, lehet, hogy csatában is tölt, csak lassabban? Én már csak a multiját szoktam játszani, abból meg kispórolták az életerő csíkot! :Đ

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Végignyomtat az AC-ket Revelations-ig, most tartok a 3-nál, viszont nem találok sehol doktort, illetve nem tudok vértet venni. A vegyesboltot vágom, de ott csak fegyverek és muníció van, viszont így, hogy nincs dottore, ha többen jönnek rám, könnyen elgyepálnak. Valami tipp esetleg? Utánakerestem a neten, állítólag biz. küldetéseket kell megcsinálni, hogy tudjak orvosságot venni de eddig nem jutottam semmire.

Köszi előre is
tfrecc

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

MerlinW
Washington kampány tényleg jó. Az alapjáték alternatív világában játszódik, ahol

Plot spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Washington királlyá koronázza magát az alma megszerzése után és világhatalomra tör😊 Connor természetesen nem hagyja ezt annyiban. Ugyanúgy közrejátszik ebben is Jefferson, Franklin és egyéb történelmi személyiségek. Emellett Connor minden epizódban igen látványos és hasznos speciális szellemképességeket kap. 3x 1-két órás epizód. Szerintem ne hagyd ki.

[merlinw.org]

Sziasztok!
Köszi a válaszokat, gondolkodtam a Washington edition-ön, még így is, hogy sokkal drágább, és úgy néz ki, a hozzászólások alapján fogok tudni választani.
Üdv: tfrecc

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

MerlinW
Arról nem is beszélve, hogy a DLC kampány jobb, mint az alapjáték😊

[merlinw.org]

ráadásul egy perfekcionista játékgyűjtő minden dlc-t beszerezne,amit lehet,tehát ha árban a plusszostel bírnád,azt vedd meg..
jómagam azt vettem meg teljes áron,mikor megjelent,pedig addigra a sima kiadás ára már a harmadára esett
MerlinW
Washington-ban van +6 órányi móka.

[merlinw.org]

Nekem bejöttek azok a dlc-k, ha árban nincs nagy különbség, akkor sztem a washington edition-t válaszd.
Sirch
A Special Edition tulajdonképpen az alapjáték hozzácsapva az előrendelői bónuszok, ami igazából említésre se méltó (egy egyedi pisztoly, meg egy opcionális küldetés).
A Washington Edition meg tartalmaz minden DLC-t, beleértve egy önálló kampánysorozatot.

Hogy melyiket érdemes megvenni, szerintem már te is el fogod tudni dönteni, mire a Revelations végére érsz.
Én négy Assassins Creed után már nem igényeltem, hogy DLC-k beszerzésével még jobban elnyújtsam a sorozat végigjátszását, függetlenül a plusz tartalmak minőségétől.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség az AC3 special edition és a Washington edition között? Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Még csak az 1.-nél tartok, Revelations-ig megvettem már mind a 4-et. Köszi előre is.

CroftManor
<#eljen><#eljen>

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW

[merlinw.org]

Sziasztok, nekem is lenne egy problémám:

A játékban nem tudok menteni, már ott tartottam hogy Haytham-el össze kell szedni a többi embert a kocsmánál.Ott kiléptem a játékból.Pár óra múlva amikor a játékba vissza akartam lépni, azt írta hogy: Failed to synchronize achievements. Ezzel nem nagyon foglalkoztam, utána kiadta hogy cloud savegame-ból vagy a local savegame-ból töltsem be a mentést.Local-t választottam, de semmi mentés sem volt a single playben...Kiléptem a játékból, és kipróbáltam a cloud savegame-t is de ott meg ezt írta ki: Failed to synchronize cloud saves...Utána beléptem a játékba, de semmi elmentett játék nem volt az egyszemélyes módban.Mit kéne csinálni hogy mentsen a játék?
Bocsi az offokért probléma megoldva , karavánt kellet csak csinálni. Köszönöm a segítségeteket még egyszer ! ;D
De hogy fejezzem be a tutorialt? már megcsináltam a lovaskocsit és el is indítottam és egyszer valamikor kiírta hogy nem tudtam megvédeni vagy valami ilyesmi és azóta semmit nem tudok csinálni
Köszönöm a segítséget ! 😊
meg kell csinálni a lovaskocsit, meg elindítani egy karavánt, és akkor lesz vége a tutorialnak.

Sirch
Szerintem épp a Tutorialt csinálod. Ha azzal végeztél, majd visszakapod az irányítást a menüben.

Sziasztok mért van az hogy a tárgykészítésnél nem reagál rendesen az egér és billentyűzet? Magától átmegy tárgykészítésre és csak arra tudok entert nyomni, nem megy arrébb, ráadásul kilépni se tudok belőle, nem reagál billentyűzet se (egyedül az entert veszi)
ez világos, csak valahogy a 3-ban jobban siklik.

ellenben a freeroam miatt több idő van megszokni és kitapasztalni annyira,hogy a végén már driftelve is ki tudjál kötni 😄
nekem az volt az érzésem, hogy a 3-ban lendületesebben megy. Az igaz hogy a 4-ben többmindent lehet vele csinálni, de olyan nehézkesnek érzem.

Oldal 1 / 86Következő →