Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megvetted a DLC-t, akkor is megkaptad (itt azt írja, hogy az Aquila kapitányi ruha is ebben van).
Mivel nekem a Special Edition van és megvettem a DLC-t is, fogalmam sincs melyik gönc mihez kötõdik. :Ð
Nekem mindig csak egy próbababa meztelen, de azt a cuccot épp Connor koptatja.
Fegyvert le kell gyártanod, illetve vegyesboltban megvenni és utána a pincében vagy a vegyesboltban már bármikor le tudod cserélni.
Voltak panaszok a dupla övnél eltûnõ, lecserélõdõ fegyverekre. Fõleg gyors utazások után, de mivel én alig használtam pisztolyt, nem figyeltem, nem is érdekelt.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Szerintem, egy nagy pozitívuma a játéknak a hajózási lehetõség. (Bár, én a C64-es Pirates!-en edzõdtem :Ð)
Fejleszd föl az irányítást és a védelmet, máris kellemesebb lesz az egész. Persze, a gyakorlás is segít.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ha jól értelmeztem nem tudod megcsinálni hajós küldit de nem tudsz kilépni se belõle csak újraélni igaz?😊
Esc, jobbról-balra a második és így befejezed azt az emléket visszatesz a tanyára.
Lehet hülye vok de mi az a DLC-s ruha?mit kell ahoz tennem?:?)
Még 1 kérdés😊
Ugye megcsináltam azt a pisztolyos övet de ha elmegyek a városba akkor az egyik pisztoly helyén mindig az a Pictairn fegyver van nem lehet valahogy azt lecserélni?
2. Nekem nem sikerült. Ha már valahol balhéztam, egy kocka mindig maradt.
3. Egyet a DLC-vel kapsz (gyarmati aszasszin), egyet megvehetsz pontokért (Ezio ruhája), a többit valami teljesítésekor kapod. Tollakért indián gönc. Börtönös rész után, rabruha. Kidd sztori végén az õ ruhája. Tengeri résznél valamikor az Aquila kapitányi ruha is bekerül. Achilles öltözete és ha 100%-ra kipörgeted a játékot, akkor Altair-ét is választhatod.
Divatbemutató aszasszin módra :Ð
Ha már eljutottál egy-egy fõbb helyszínre vagy azokon belül fölfedeztél gyors-utazási pontokat, akkor azok segítségével. Erõdök fölszabadítása után, oda is tudsz 'teleportálni'.
ratgab jelezte, hogy az ALT+TAB hatására eltûnnek a helyszínek ikonjai. Ilyenkor egy másik helyszínre kell átmenni (pl. lóval) és utána megjavul.
Egy-egy memóriát újrajátszásra kiválaszthatsz az ESC utáni menübõl.
1.Kid kapitány kincsénél a végén a farkasokat hogy kell megölni?Nem hiszem hogy én lennék lassú, de mindig rám ugrik, hiába nyomom meg, pedig ahogy megjelenik már meg is van nyomja a gomb, de akkor is rám ugrik😞
2.A körözést hogy lehet eltüntetni a peremvidéken?
3.Honnan lehet ruhákat szerezni?A polcon még csak 2õ van pedig 85%nál járok, fõ száll kitudva, melléküldik 1 része de még mindig csak 2ruha van😞
Tök korrekt lett erre a részre az irányítás (kivétel a gyártás és a konvoj), bár a fõhõs egyik fele, Connor, egy idióta.
A medve nem játék.
Az elsõ részt nem vittem végig 100%-ra. Nem gyûjtögettem a zászlókat.
Akkor, már majd' egy éve kint volt az AC2, azt vettem meg és nagyon tetszett (persze, elõször kipróbáltam :Ð). De becsületbõl, elõbb végigtoltam az egyet.
Tényleg a legszarabb rész az elsõ.
A medve nem játék.
Egyébként, vannak gyors-utazási pontok. A kikötõ is pont ilyen hely. A térképen bárhol vagy, kizoomolsz, hogy lásd a helyszínek ikonját, ráviszed a városra, tanyára, határvidékre a központi kurzort (amivel saját jelölõt tudsz lerakni és rázoomolsz, hogy lásd annak a területnek a térképét. Ott kijelölöd a gyors-utazási helyszínt és kész.
Az elõbb csak emlékezetbõl írtam, de amint látszik, az most (is) megcsalt.
Újrajátszottam a küldetést és az az igazság, hogy rosszul írtam! Mikor lõnek, akkor kell megállnod és fordulni is (lehet) közben. Az egyik szépsége a dolognak, hogy ha két torony majdnem takarásban van, egyetlen sortûzzel ki lehet õket lõni :Ð
Célszerû az Aquila irányítását és védelmét (ebben a sorrendben!) fejleszteni és utána nekik menni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
1-2 akármit tolnánk csak hogy megismerjem olyantól aki már mágus benne!
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a matrózaid szólnak, hogy jön az áldás vagy lehet is látni hova lõnek, mint a hajóknál. Nah, ilyenkor vitorla be, majd a lövések becsapódása után vitorla föl. Közben célozni és lövöldözni a tornyokat.
Elsüllyesztettem a rohadt ladikokat, ahogy kell. Nem is az elmélettel, a gyakorlattal volt bajom. :Ð
Hát, én az Orpheus-t megállítottam, a kettõ kicsivel kergetõztem és finoman ütközgettem. (vagy 20x kezdtem újra, sz'al már mindent tudtam a szélirányról és az erõsségrõl)
Utána az Orpheus-nak elég volt egy jól irányzott tûzgolyó az orrába és máris fölfedte a 'bájait' :Ð
Kár, hogy nem vettem föl az egyik menetet. SZALTÓZTAM az Aquila-val!
Egy tányér még hiányzik a szekrénybõl, közvetlenül a hajós mellett balra... A teljes tanyalakosság munkássága lejegyezve, viszont nem tûnt el a térképen lekérhetõ feladatok közül.
A másik, ha megnézem az emeleti zöld könyvet róluk, nem tudok kilépni, csak az eszközkezelõvel az egész játékból 😞
Köszönet Mindenkinek az irántam való jóságát!<#worship>#worship>
összes sima ládát megtaláltad már?
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként ilyenkor nem javaslom a vitorlázatot láncos golyóval szétlõni, mert a viharban maguktól el tudnak süllyedni ha mozgásképtelenek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elvileg ha jól találod el õket, akkor az orrban tárolt lõszeres hordók láthatóvá vállnak.
Tehát fontos, hogy az orrát lõdd mindnek. Egyébként nem egyszerû feladat.
Ezek szerint, mindent legyártottam? Mintha egy fejsze és pisztoly(ok) is hiányoznának...
na ott menj végig egy szakaszon, nézz lefelé, és könnyen megtalálhatod egy kis sziklaperemen az utolsó ládát. ez megadja az összes hiányzó fémet, hogy mindent lecraftolhass.
Per Aspera Ad Inferi.
Steam szerint 72 órát töltöttem az AC 3-al.
Most már csak multizgatni fogok vele.
Ha eltûntek, akkor lóval átmész máshova és utána jó lesz.
Tulajdonképpen, kilogikázhattam volna... :Ð
Everything is true, nothing is permitted.
A ládában még nem termelõdött újra (pedig több helyen írják, hogy gyors utazás után megteszi).
Most a ruhákat cserélgetem, hátha az a baj, mert már a gyors utazási pontok sem akarnak megjelenni.
Apropó, melyik lenen balról a második ruha? Már csak az hiányzik.
Épületvásárlás tényleg praktikusabb volt, beszedhettük az idegenforgalmi adót utánuk! :Ð
Speckó fém ládákban szokott lenni korlátozott számban. Ha végigértél a fõ szálon utána a Homestead egyik ládájában folyamatosan újratermelõdik.
Tengeri konvoj elsüllyed. Nem tudod megvédeni.
Hogy kell elkapni ezt a nyomorultat, hogy kipipálja a tolvaj-listán?
3. Sajnos, azt már kifosztottam :Ð
Ráadásul, a ládatérkép nem is mutatta. 3-4 napja egy videóban láttam és akkor néztem meg... Csak akkor jelent meg a térképemen, mikor kihajoltam mellõle egy szirtrõl és már konkrétan láttam a ládát.
2. -
3. Ki kell menned a kúriából a hátsó ajtón egészen a sziklaszirtig. Ott fordulj jobbra az istállók felé. Kb 15 métert kell sétálnod, majd 4-5 métert ereszkedned egy lejjebb lévõ párkányra. Ott lesz egy fadoboz, abban fogsz találni öntvényeket.
A konvojozás jó alapötlet volt, de ezt a craftolgatós részt mondjuk tényleg jól elszúrták. Bár ezt én is írtam már korábban.
Miután az egyik konvojom a mai napig is támadás alatt van (szerintem Atlantiszon) és már nem is mókásnak, hanem macerásnak ítélem a gyártás-kereskedés párosítást, hát legyártottam az egyedi dolgokat és ennyi.
Korábban már írtam, hogy picit automatizálhatták volna. Beállítom mivel akarok kereskedni és majd szól a program, hogy támadják a fuvarost. Ha odaérek hurrá, ha nem, buktam a konvojt. Gyártok újat és hajrá.
Ja, a fegyvergyártáshoz kell a speciálisan olvasztott fém. Ebbõl hol lehet még találni?
Valamint, a tengeri konvojt is megtámadják és hajóval lehet megvédeni? Ezt még nem próbáltam...
Mindent megvettem: Hajó fullos (na arra azért kellett gyûjtögetni), fegyverek, térképek minden megvan és mellékküldizgetéssel kerestem 100 000-et és nincs mire költeni.
Egyébként ez a Homestead-ben történõ gyártás is érdekes, mert gyakorlatilag nem igazán éri meg semmit gyártani. Medvebõrt veszel vagy levadászol pár medvét és dõl a lé. Ezzel szemben pl. egy medvebõr szõnyegért nem adnak még annyit sem, mint egy sima bõrért. Röhej az egész.
Legyártasz egy több tárgyigényû kézmûves vagy hadiipari terméket és alig van rajta hasznod. Ez is jó nagy hülyeség így. A gyártás mint ötlet nagyon jó, csak kevés opciód van rá. (idõnként jöhetett volna mondjuk megrendelés erre-arra, amit mondjuk idõre kellett volna legyártani és kiszállítani némi extra profitért. De így ilyen formában mi a viharnak gyártsak ablakot, ha még az elõállítási költséget is alig keresem rajta vissza.
Másik hülyeség: Befogadok jó pár embert, jó vagyok hozzájuk, megvédem õket, támogatom õket (akár pénzzel is) és mivel hálálják meg? Ha egymás után gyártok náluk több terméket, akkor ugyanazt egyre drágábban gyártják le. Ez milyen dolog már?
Harmadik hülyeség: Konvojnál mi a fenéért nem lehetett egy termék kiválasztása után legalább ugyanarra a sorra visszaugrani? Miért kell mindig a tárgykategóriák legelejére ugrani? Miért kell ilyen inventory-t csinálni, amit mindig végig kell lapozgatni? Egy táblázatos megoldás sokkal célravezetõbb lett volna, melyre csak kattintgatni kellett volna. Jah és nyugodtan lehetett volna egy darabszám állítót is bedobni (pl. 5 db medvebõrt akarok most küldeni a konvojjal).
Csupa-csupa bagatel hiba, ami a végeredményt csúnyán lerontja sajnos.