Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk a csetresz-gyüjtögetõs küldetés-sorozat legvégén
a 3 farkas tényleg villámgyors.. általában nem szokott gondom lenni az ilyen "gyorsanmegköllnyomni" jellegû feladatokkal, de ennél a 3 dögnél tényleg olyan reflexek kellenek, hogy hûha.. elismerésem annak, aki trükközés nélkül lenyomja õket sérülés nélkül... én speciel végül felszaladtam a közeli fára, és mindegyikbe beledobtam egy mérgezõ nyilat, mert a második mindig letepert, ha az elsõt még sikerült is elintéznem
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Lehet hogy ez nagyon nyilvánvaló, de én nem rég jöttem rá és hasznos lehet mindenkinek.
a bazi nagy szarvasnak is ugyan ez lesz a trükkje, E-t kell nyomni, utána meg ami felvillan.. az egész csak a reflexeken, a gyorsaságon múlik, szóval harcra fel, gyakorlat teszi a mestert 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A másikra pedig, szerintem nem lehet a határvidéken inkogitóba kerülni. De ha belegondolsz azért egy ilyen vidéki területen mégiscsak feltûnõ, egy egyedül kóborló ember. A városban belevegyülsz a tömegbe, de kint nem és mivel háború is van jobban figyelik az egyedül kószáló embereket. De javítsatok ki ha tévedek.
hogy tudok inkognitóba lenni.? mert se szórólapot nem találok se ilyen rikkancsot vagy mit.:s
valaki segítsen FONTOS lenne.:s
Köszönöm elõre is
http://sites.amd.com/us/game/downloads/pages/radeon_win7-32.aspx
Egyébként ha van még kérdésed folytassuk privátban, mert tele szemeteljük ezt a fórumot.
http://sites.amd.com/us/game/downloads/pages/radeon_win7-64.aspx
Ezt letöltöd és elindítod igazából csak a tovább gombot kell nyomkodni úgyis tudja i a dolga és hova kell mennie.
Nem sok idõ nálam úgy 5 perc alatt megvan, de ez gondolom függ a géptõl is. Amíg települ célszerû békén hagyni a gépet, szóval bezárni a futó programokat (böngészõ, zene lejátszó) ha végez kéri hogy indítsd újra és ez után már kész is vagy használhatod a gépet remélhetõleg nem jön elõ a probléma újra.
A lényeg, hogy letöltöd a diver cleanert és feltelepíted a gépedre, ami drivert letöltöttél azt elindítod és nem a telepítés hanem az eltávolítás opciót választod, hogy elõször letörölje a régi drivert. Ez után újraindítod a gépet és lefuttatod a driver celanert, ahogy mutatja az oldal, megint újraindítod a gépet. Ekkor megint elindítod a driver telepítõjét és most a telepítést választod, ezzel telepíti az új drivert. A telepítés közben lehet megkérdezni a Windows hogy egy külön kis ablakban hogy telepítse-e ott a telepítést kell választani és megy tovább minden, legalábbis nálam megkérdezte Windows 7 32-bites rendszerem van.
lenne két kérdésem.😄
1.: mire jók azok a tollak amiket találok a határvidéken.?
2 és szintén a határvidékkel kapcsolatos... hogy tudok ott névtelenné válni.?😄D
köszöntem elõre is.😄
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ez jó ha ezt szedem le ? És Azt írja,hogy (Válassza a telepítését, majd a Tovább gombra, majd távolítsa el és most válasszuk az Express és a következõ, fejezd be, és indítsa újra a PC vagy notebook.)
azt akarja hogy töröljem amit letõltöttem ?
Nothing is True, Everything is Permitted
Everything is true, nothing is permitted.
Nothing is True, Everything is Permitted
Az elsõket mutatja a térkép, de a többit érdemes térkép alapján megkeresni.
Ha már van pár ezred pénzben (10-15K) akkor érdemes megvenni a térképeket (toll, csetresz, kincs) mert ha kint a vadonban kóbászolsz, akkor ezeket egymás után össze lehet szedni, míg a fõküldetés pontjához el nem érsz.
A gyors utazás a már meglévõ pontokról mûködik, bárhol is legyél. A városba vissza valóban gyorsabb mint ki a vadonba. Oda lóval érdemes menni ha nem akarsz sokat kóborolni. (Nekem a lóval csak annyi gondom van, hogy olyan mint a pióca. Minden felé követ és szinte lerázhatatlan. Vadászni képtelenség tõle, mindent elriaszt, ezért szeretek gyalog menni vagy a fákon. Addig is gyakorlom és tapasztalom hogyan kell hatékonyan a fák közt jönni-menni 😊 Én ettõl függetlenül mindenhova gyalog megyek. Útközben vadászok és gyûjtöm a prémeket. Megnéztem pár videót, meg akarom tanulni, hogyan lehet pengével medvére és szarvasbakra vadászni. Engem ez a kettõ szivat halálra. A farkasok annyira nem veszélyesek, ott csak egy billentyût kell nyomogatni és a végén le tudod rúgni magadról. Az esetek többségében ilyenkor szoktam megmártani benne a rejtett pengémet. A fáról vadászás biztonságosabb.
Ha csak 2-3at tudsz levadászni nyíllal, senkit nem fog zavarni ha a többit lelövöd. A fára feljutáshoz használd a "csonka" fákat. Az oldalukon lévõ letöredezett ágcsonkokon fel lehet mászni és tovább ugrani faágakra. De ha farkas morgást hallasz akkor fuss a folyó felé, vagy sziklára. Az lelassítja õket, útközben meg találsz akár kidõlt fát is ami elég, mert a farkas nem tud végig menni rajta.
Ma is találkoztam egy falkával. Azt hittem már minden farkast leszedtem de egy utolsó még elõkerült. Az mentett meg, hogy éppen egy kidõlt fatörzsõn másztam lefelé ... gondoltam kipróbálom meddig merészkedik a farkas. Felugrott pár lépést tett felfelé, de leugrott. Ilyen távolságból, márt ha a mérgezett penge, kötélszigony, pisztoly. A füstbombát még nem próbáltam. De most hogy eszembe jutott, majd próbáld ki 😊 Kíváncsi vagyok milyen eredménnyel jársz 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A medve nem játék.
Van erre valami orvosság ?
Hány város van a játékban ?
Boston, NewYork ... ezen kívül vannak még bejárható városok küldetésekkel ?
Olyan problémám van hogy:
Tudom hogy a tanya fejlesztéséhez tanya küldetéseket kell csinálni. De nincsenek. Már a fõküldetés vége felé járok és csak 1 kézmûvesem van.
Bugos vagy miért nincs több tanya küldetés??
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Szerintem ez a hármas rész kevésbé van optimalizálva mint más rész. Vagy csak nem lett sokat finomítva.
Sajnos itt elég sok a hiba és bug. Több érdekes esetem is volt:
Elkapom a katonát az erdõben, a katona elesik belecsúszik a fába. Kizsebelni nem lehet. A ládák feltöréséhez használt szerszámok kicsúsznak a ládalyukból, kvázi a láda szélét piszkálom feltörésnél.
Alacsony gravitáció. A földre esett kapa csak úgy gördül a sima földön, és még csak a talaj sem lejt. Ugyan ez nyílvesszõvel, amit nem vehetek fel, hiába van ott, csak célt tévesztett vagy célba talált de nem állt bele mondjuk egy farkasba. A fáról nyilazáskor is van úgy hogy hiába célzok rendesen, pontosan mégsem talál és csak koppan a vesszõ a préda meg elillan. Levadásztam egy egész szakaszt az erdõben az utolsó katona meg csak állt nem csinált semmit, de még csak lekaszabolni se tudtam. Mintha nem is lenne ott, de ott van .... futás közben láthatatlan falakba ütközöm mikor egy fatörzset akarok átugrani, mászás aktiválás lép életbe, de mászni nem tud ... kicsit olyan mint egy pantominos a fantom üvegfal elött ... 😊 és még sorolhatnám mi minden nem klaffol idõnként. Remélem titeket is ilyen mókás dolgok szórakoztatnak játék közben 😊
'szal ilyen és ehhez hasonló érdekes anomáliák, bugok vannak benne. Sajnos. Ezektõl eltekintve elég jól játszható és élvezetes játék
Az ágak alatt lassan kóborló farkasokat lenyilazom. Ha már nem jönnek akkor az egyik ágról ledobok egy kis csalit, a másik ágra átmászva könnyebben célba tudom venni a farkasokat. Úgy vettem észre, hogy az ág alatt közvetlen állatot nehezebben célozza be és többször téveszt. Nyolc nyílvesszõd van. A farkasok általában ötös falkába verõdve "élnek". (Már találkoztam nyolcas falkával) Ha pontosan tudsz lõni (F : célzás) akkor elég a nyolc vesszõ. Ha el is fogy a nyolc, nyúzás után a nyílvesszõket visszakapod. A farkasok roncsolásmentes elejtéséhez még jó a mérgezett tõr. Szintén csak pontos célzás esetén. Bár ilyenkor kicsit elfutnak de késõbb eldõl. Megtalálod, a térkép is jelzi az elejtett prédát. Ha a vadon közepén el is fogy a nyílvesszõ, én megtámadok egy õrjáratot és ha szerencsém van akkor 5-6 vesszõt visszapótlok úgy hogy ne kelljen a városba visszadresszolni pótlásra.
Mondjuk nekem csak akkor lesz pixszeles ha Davenportnál elkezdek lovagolni 😄DD