4265
-
cRusa1deR #3685 A legviccesebb az, hogy azt az AC:R-es tanácsot megtartották, miszerint a célpontod testőrét és csaliját ki tudod ütni bal klikkel. Pedig nem :( -
Hali. Ha nekem van egy dvd-s AC3 special edition játékom. És szeretnék hozzá egy seasson pass-t akkor azt hogyan szerezhetném be a legkönnyebben, az ubi oldaláról vagy müködne-e steam-es letöltéssel (nem a steamen aktiváltam). -
xido #3683 uplay leszed visszarak? -
alonso83 #3682 valaki segitsen!
egyik naprol a másikra nem indul el a játék erre van valami megoldás?
elöre is köszi a segitséget -
A multi ugyanolyan jó, mint eddig. -
Gary #3680 Számomra zavaró a multiban, hogy egy gombra tették a kill-t és a stun-t.
Ezzel hozzájárultak, hogy több civilt ölök. Pl:
1. Azt gondolom az egyik karakterről, hogy az üldözőm és én próbálnám leütni, de NPC lévén megölöm. Közben, a tényleges üldözőm elkap.
2. A célpontomat megölték, megyek kivégezni (az AC:R-ben bevezetett újítás) 50 pontért. Már meg is jelenik a felirat a hulla fölött, hogy elintézhetem perverziómat. Nyomom a kill-t, de ehelyett egy arra kolbászoló NPC-t ölök meg. Ugyan ez van pl. manhunt-nál, mikor tömegben aprítjuk egymást és hiába lock-olom a célpontomat, ha megnyomom a kill-t, a társam által levadászott ellenfél hulláját rúgom fejbe, nem az "élő" és lock-olt ellenfelet ölöm meg. Persze, hogy leütnek.
Valamint, a SPACE-t sem kell nyomni a futáshoz. Csak gyors futás van. Space-re gyors séta, mint korábban. -
xido #3679 Ne aggódj..cserébe a vadon és a vadászás odateszi magát..ha beszippant,akkor véged és órákig csak azzal fogsz tökölni és alig fogsz haladni a történettel..
Komolyan..ha UBInak lenne esze,csinálna egy Hunting trophy játékot AC környezettel,szereplőkkel és képességekkel:))) -
Jól valszeg igazad van Merlin, megvárom legalább a felét és aztán kezdem bírálni. -
Itt nem egy v. kettő támad rád egyszerre, mint a korábbi részekben. A harc pedig élvezetesebb, mint bármikor. Egyszerűbb? Lehet, de filmszerűbb, mint eddig.
-
Itt is kell majd (igaz nem sokat), juss el Connor-ig, aztán alkoss véleményt. Mikor megnyílik a világ és a lehetőségek tárháza. Az irányítás pedig inkább dinamikus lett, mint butított. Aminek oka is van, majd meglátod a későbbiekben. -
Nagyon vártam ez a gamet... új gépen remekül megy. DE nincs semmi játék élmény. Mivel 0ára van butítva az egész irányítás. Előző részekben a mászás kihívás volt, gondolkodni kellett h akkor merre, nem az volt mit itt h nyíl egyenesen felmászik bárhova csak a W-t nyomva. Harc is 1 gomb, jöhet 50 katona is, közelharcban semmit nem érnek. Nem úgy mint eddig részek ahol 2nél több ellenfélnél vmeik már biztos eltalált. Itt ááá, hátad mögül támadó ellenfelet is couterezik az automata aim... Ezzel egy autista, 5 éves is tudna játszani. Persze tök jól néz ki a város, a korszak is tetszik. De azért Velence meg Konstantinápoly sokkal jobb volt. Multira ezek után kíváncsi se vagyok.. vmi no-skill szar lehet az is. -
Az animus fícsör:) -
Azt hittem az vmi kép hiba...
-
xido #3672 Engem egy dolog zavar csak...de ez sok játékban,nem csak ebben és személyesebb..ahogy öregszem,úgy kedvelem kevésbé a hirtelen villanással járó bejátszásokat,váltásokat..töksötét szobában éjjel tele a hócipőm,hogy minden nyúzást meg töltést vakító fehér villanás kísér és nem lehet átugrani:) -
Szerintem, pedig pont most jó, előző részek ide v. oda. -
Végre eljutottam oda h feltegyem az AC3at... hát így elején elégé vegyesek a gondolataim. Most komolyan vissza töltődő Hp és 1 gombos irányítás? Ennyire lebutítani... Akár egérrel is lehetne játszani bill. nélkül. Ahhoz az ugráshoz amiben pl AC2 spéci kesztyű és küldetés kellett (leap-jump, high-profile+w+space) Most magától nyomja, csak a high-profile gombot kell nyomni és semmi mást...magától átugrik mindenhol. Ez így nagyon béna. -
javított valamit? vagy ugyan olyan optimizálatlan maradt? -
Maximo32 #3668 OK már fut az online de megint az első gond áll fenn hogy (töltsem le pass-al) pls help mert nem jutok el a download-hoz ha valaki tudta márr használni a pass-t írja e-amailben hogy hogyan kell a címem [email protected] -
Maximo32 #3667 Ok új probléma remélem nem csak az enyém az új launcher-t nem tudom online módba rakni
kiad valami cuccot amit ha elfogadsz akkor sem rakja át online-ba ha nem fogadom el akkor meg semmi nem változik

-
Maximo32 #3666 Nagyon köszönöm hogy foglalkoztál a kérdésemmel. Pont ma fríssült a launcher és eléggé bíztató dolgokat ír azért köszi am lehet hogy lesz még pár kérdésem mert gameplay-ben jó vagyok de másban elég noob szóval mindenképp kösz
-
Elivleg innen kellene eljutni a downloadhoz. De mivel nincs SPm, csak az ubis emlékeimre tudok hagyatkozni. Belépsz, és látni fogod ha ugyanabba a böngészőbe másolod be a linket. Remélem érthető. Görgesd lentebb! -
Maximo32 #3664 De így fizetni kell. a Season Pass akkor nem is egy előfizetés mert nekem még több pénzért nem kell
-
Ide -
Maximo32 #3662 Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem karácsonyra megkaptam PC-re az AC3-mat Season Pass-al. Nemrég kijött az új DLC a Battle Hardended Pakc és nem tudom hogy kell a season pass-al leszedni megnyitom a játékot (single player) majd extras és ott rányomok a legfelsőre az additional contect és ezt az oldalt hozza fel https://ac3-pc.ubi.com/store/index/src/game
itt majd hova kell mennem? Mert a Pass ugye megvan de mintha a játék nem is tudna róla
pls help ha tudsz segíteni kérlek vagy írd ide vvagy küld el e-mail ben a címem [email protected] előre köszönöm! 

-
alonso83 #3661 én ugy csináltam hogy nyomtam folyamatosan a w és a felfele nyilat!
nyomd a w aztán nyomkod az a-t
nyomt a fel nyilat és nyomkod a jobbra nyilat
nézd hogy mindig zöld legyen ami mozog ott
-
Gary #3660 Grat! Én többet küzdöttem vele 10 percnél! :Ð -
simon007 #3659 Kösz, megvan!
-
Gary #3658 Wow, egy virtuál sk8r társ! :Ð
Atyám, de szerettem azt a sorozatot!
-
xido #3657 Ha tudod,akkor is el fogsz vele szenvedni egy ideig:)
felváltva kell egyik oldalt is,másik oldalt is nyomni,hogy a te jeled a csúszkán mindig beljebb legyen az övékénél mindkét oldalon..és felváltva mozgasd,hogy mindkét oldalon kifelé told az övékét...
mint mikor Tony Hawk-ban próbáltál egyensúlyban maradni és jobbra balra mozgatni a jelet:) -
simon007 #3656 Hello!
Egy tanya mellékküldetésben 2 verekedőt kellene szétválasztanom.
Pc-n játszom, és hát nem tudom megcsinálni.
Mire figyeljek, mi a teendő? -
cRusa1deR #3655 Legalábbis eddig még annyit kért. Most már nálam is 30k a követelmény. -
cRusa1deR #3654 Nálam 75000 pontot kér annak a kihívásnak a teljesítéséért. ??? -
Gary #3653 Meghosszabbították az eseményt!
A közösségi kihívás még csak kb. 22000 a 30000-ből! -
Gary #3652 Ez alap, részemről!
Gondolom, tisztelt mágusunknak sem lesz kifogása, ha éppen nem Rád gondolt a triumvirátusban. Majd kvartettben toljuk és legfeljebb dalolunk hozzá :Ð -
cRusa1deR #3651 Csatlakozhatok én is?
-
Gary #3650 Nekem megvan a 3 extra célpont, viszont azt írja, csak 12 óra van hátra... Remélhetőleg, lesz hosszabbítás! Az előzőnél is volt.
A közösségi kihívásnak is kb. a felét tudtuk le. De hát, a fene tudja, milyen pontszámot ad hozzá a nagy közöshöz.
Egyébként, rendben! Zártkörű esemény lesz :Ð -
Majd hárman megcsináljuk szépen valamelyik este. -
Ja már egy ideje... Meg akartam venni, csak valami random okból kifolyólag játszhatatlan a gépemen.(eddigi részek közel maxon mentek mindenféle lagg nélkül) -
cd galaxisnál 10ezer ft a freedom edition pff -
Gary #3646 Háát, igen!
A Wolcott erődben szaladgáltunk és nézem, hogy az egyik játékos csak áll a pálya közepén a "színpadon" és csak a szinkronöléseknél jön oda, viszont a bónusz időt adó NPC-t mindig levadászta.
Aha, hát így lehet csak?
Egyébként, nekem szerencsém volt, mert az ÉNY-i átjáróban kb. a 12. szekvencia körül csatlakoztam és még a vége előtt sikerült a 3 bónusz.