Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
érdemes lehet körbejárni az erõdöket, a legtöbb olyan, hogy van befele vezetõ út, ahol csak 1-2 õrt kell lerendezni..

bent meg lehet kommandózni, de tény, hogy a bemegyekéslemészárolokmindenkit stílussal egyszerûbb az egész..

max annyi, hogy én már az elején is ezzel próbálkoztam, mikor Conor még tejfölös szájú volt, és indián ruciba rohangált, de olyankor mindig bedaráltak.. késõbb, mikor már megvan neki az assassin ruha, akkor már életképesebb, olyankor már inkább lehet erõdfoglalósat játszani...

az egyik erõd mondjuk nálam vicces volt, mert miután elfoglaltam, utána is akár hányszor tértem vissza gyors utazással, az erõd katonáinak egy része angol maradt, és persze egybõl el kezdték gyepálni egymást a patriótákkal

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

TopGun
Koszi! Azt hiszem kovetem a peldatokat, szerintem sem lehet ugy kivitelezni, hogy ne vegyenek eszre! Berongyolok En is azt hajra!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

CroftManor
Ja, én is így csináltam, egyszerûen lehetetlen úgy megcsinálni az erõdös részeket, hogy ne vegyenek észre. Legalábbis nekem nem sikerült. Mindig riadót fújtak xD Talán még a legelején sikerült 1et úgy bevenni, hogy nem buktam le.

Nothing is True, Everything is Permitted

Párszor eljátszottam én is ezt,majd tele lett a tököm a finomkodással,berongyoltam,megkerestem a górét,szétszúrkáltam,levágtam egy helyben mindnekit,aki rámtámadt,utána simán odasétáltam a raktárhoz,bevágtam a tüzet,kicseréltem a zászlót azt' csá😊
TopGun
Shiwo es Yag! esetleg adnatok tanacsot, hogy mi az udvozito taktika az erodok ellen? Azt a feladatot kaptam, hogy kozelitsem meg az erodot, megtortent, azutan azt, hogy keressem meg es oljem meg az erod parancsnokat, ugyanabban a pillanatban azt a feladatot is kaptam, hogy repitsem a levegobe a lopor raktarat. Elindultam ez erod fele, kicsit tavolabb a kaputol, lattam egy maganyos ort egy fanak tamaszkodva a piros kor legszelen, oda osontam, a rejtett pengevel leoltem, kifosztottam, ahogy kell, felvettem a puskajat, elindultam, egy par lepes utan visszafordultam es latom, hogy a fejet vakargatva ott all egy ujabb katona, na azt lerohantam a puska szuronnyal megoltem. Ujra elindultam, de amikor visszafordultam megint uj or, miutan ez 8x megismetlodott, azt mondtam anyatokat, nyillal lelottem 3 ort a kapuban allo otbol, erre bezartak az erod kaput, a kint maradt kettot lerohantam, leoltem, erre kinyilt az erod kapu, bementem es a nyakamba szakadt vagy 30 or! Na ilyenkor, hogy lehet boldogulni es teljesiteni a ket feladatot?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sziasztok másnál nem lépett fel olyan probléma, amikor kilépek a játékból akkor kifagy a kép a main menû zenéje a háttérben továbbra is megy de a kép elfeketedik és nem reagál semmilyen billentyûre (CapsLock NumLock-ot sem lehet ki-be kapcsolni mintha le választaná a billentyûzetet)

Apropó a játékhoz kapott napló rejtett oldalait hogyan lehet megnézni anélkül hogy széttépném a naplót.
Tudnátok segíteni; Az erõdök fel vannak szabadítva de az ott lévõ
ládákat nem sikerül kinyitnom,a tolvajkulcsokkal is próbáltam és semmi!?
Kösz!
Ok,köszi

MerlinW
Tudtommal nem.

[merlinw.org]

Account nevet lehet változtatni?Amivel belépek az a multiplayer nevem is..

PC-re csak 15-tõl lesz, viszont multiban megkaptuk az éjszakai pályákat, legalábbis tegnap este volt egy pár, amin szaladgáltam :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Valaki nem tudja , hogy hogyan varázsolhatnék újra telet assassin's credd 3 ben ?
CroftManor
Multiban meg megjelent egy dlc pack, ami három új karaktert tartalmaz.

Ha a The Tyranny of King Washington-ra gondolsz, még ki sem adták - már ha jól látom itt.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

MerlinW
Delux-ban kellene lennie.

[merlinw.org]

rage
Na, ez akkor bíztató.
A George Washingon küldetés az melyik packban volt?
A maya küldetés az látszik, de ez nem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MerlinW
Tudtommal a Hidden Secrets jelent meg legutoljára. A Battle Hardened Pack PC-re csak 15.-én jelenik meg.

[merlinw.org]

rage
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy vettem egy Season Pass kódot, ezt a játékon belül beváltottam, ki is írta, hogy elfogadta.

Ugyanakkor nem látom, hol kellene letölteni a DLC-ket?
A játékomban a Hidden Secrets alapból benne van, mivel Deluxe Edition, azonban az újonnan megjelent DLC-t nem ajánlja fel sehol letöltésre, illetve a miután a Season Pass-t elfogadta sem történt semmi, nem töltött le semmit sem

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

tommygear
nem hiszem, hogy komolyabb javítás lenne, ha csak a dlc miatt jön
a.carkey
Ma jön konzolokra DLC, vele patch, 15-én pcre.

Egyébként, a PCs "megjelenés napján" PCre kijött egy patch is, az összes konzolos probléma javításával, de tény, hogy még maradt benne jópár javítandó. De voltak közben javítások, max. nem annyira látványosak.

A medve nem játék.

Myselor
srácok valaki megtudná mondani nekem hogy.van nekem egy FC3 ugye kódos a multi,szintén az AC3nak is.ugye elcserélném ezt a másikra,akkor az uplay passal tudok multizni?vagy új kell hozzá mert szar fos az uplay?remélem érthetõ a kérdésem,és köszi a választ aki segít nekem😊
tommygear
amúgy ez a játék hibátlan, hogy egy patch nem érkezett a megjelenés óta? 😄
vagy szimplán leszarják az optimizálatlan pc verziót..? persze szarból nehéz várat építeni
Hasonlóval már én is találkoztam. Pár hete éppen Manhunt-ozom, amikor belép egy 10 csillagos. Mondom oké, sokat játszik, meg blend-bõl mérgezett miegymás. Szóval öreg motoros lehetett. Két percre rá belép egy másik, nyomom a Tab-ot, aztán egy kicsit le is dermedtem mikor látom hogy a gyerek neve mellet ott a 99 csillag. De semmi extrát nem mutatott fel csak futkozott fel-alá. Azt hiszem him696 volt a nickneve.
De mintha olvastam volna valami olyat, hogy Erudito kreditérrt lehet vásárolni XPboost-ot.

Everything is true, nothing is permitted.

TopGun
A lerohanas az erdekes moka lehet! 😊

Kis szõrgombócok nem vadásznak rád. A közepesektõl kezdve már igen! :Ð
Egyébként, a macinál is összejöhet a korábban említett, elsõ támadást kivéd, majd veszettül nyomogatott kill gombbal leteríted.
De, ami még mókás, hogy próbáld meg lerohanni :Ð
Nekem, a teljes játék alatt kb. 3x sikerült. Ha meg nem, úgy is pofozkodás lesz.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Na igen, de amikor láttam, ez a fickó már százszor érte el az ötvenedik szintet november óta???
Kicsit sántított a dolog, ezért néztem meg a karakterlapját vagy 5x.
Max. 1600-as öléssel, és 3.03%-os gyõzelemmel... ugyan már!
Késõbb ránéztem és 2-esre csökkent! Ördög az Animusban? :Ð

Nem dicsekvés, de nekem 2000 pont a legjobb kill. :Ð

TopGun
Köszi a térképet, úgy tervezem, hogy ma este "kis szõrgombócok"*ra fogok vadászni, vagy õk rám! 😊

TopGun
Az erodnel mondod? az erdot?

Kész az AC3 elindul!😊
Így 1 hónap után már ideje volt?😄
Nagyon jó kis game,multit még nem próbáltam,elõször sztori..

MerlinW
Nekem 1400pont volt a legjobb ölésem😊 Extreme Variety-vel (600p) nem nehéz elérni.

[merlinw.org]

dok1270-nel játszottatok már PC-n? 99-es presztízsû játékos. Vajon hogy? Magánélet semmi? Hja, valahogy meghekkelte. Nézem a karakterlapját és gyõzelmi aránya 3.03% Max. 1600 pont egy ölésért...

CroftManor
Multiban elvették a Halálos Árnyék pályákat...nagyszerû.

ProGabe
Semmi patch még mindig? Szarja össze magát az ubiszoft! -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shiwo
itt van egy spéci térkép

bal oldalt két kék jelölést fogsz látni, a kettõ között félúton egy kis szigeten (görgõvel vagy a + jellel rá tudsz nagyítani), látni fogsz 2 szürke jelölést... nah, ott jó sok maci "respel", ha nem is találsz kóbor szõröst, nyomukra biztosan bukkansz... sõt, nem csak a szigeten lesznek, hanem a szigettõl délre esõ folyópart szakaszon is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a.carkey
Bal felsõ erõdtõl nyugatra fel.

A medve nem játék.

TopGun
Koszi az otletet, megfogadom, az a kerdesem, hogy medveket kb merre talalok a hatarvideken?

Nem attól fog fejlõdni, hogy dolgoztatod! :Ð
Neked kell "dolgoznod" a tanya-küldetéseken. Ha már nincs egyik térképen sem tanya-küldetés ikon, vidd tovább a történet fõ szálát.

légyszi valaki irja le hogy hogy kell fejleszteni az iparosokat Lancerel az asztalosal megcsináltam sok árbocot sok hordot de nem fejlödik
mit kell csinálni? irjátok le légyszives!
The Protector
Nincs idõhöz kötve.Bátran vadászgass.Ajánlom h medvére és hódra menny majd ezeket add el a karavánon.0befektetés sok pénzt hoz.Minél több pénzed lesz annál könnyebb dolgod lesz késõbb és élvezetesebb is a játék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TopGun
Azt hiszem most egy kis idore felfuggesztem a fo kuldetes szalat es vissza megyek a vadonba vadaszni tanulni farkasokat es medvet, szarvast olni foldrol es farol es premet gyujteni ahogy Shiwo es Yag tanitotta! Gondolom nem idore kell megcsinalni a fo kuldetest?!

Köszi Gary !! 😊
TopGun
Koszi a segitseget! A fene! akkor az volt a bajom, hogy amikor megjelent az "E" betu, akkor mint az orult kezdtem el nyomkodni, meg a szokozt is felvaltva, ezekszerint nem csoda, hogy a legtobbszor meghaltam! 😞 Ott mi a trukk, ahol kint a vadonban az indianok elkapnak 4 premvadaszt es nekem kell a nyomokat megkeresni, de amikor elemeznem, akkor jon egy kis film es latom, hogy kozben bejon egy farkas a kepbe es miutan vissza kapom a vezerlest azonnal tamad a dog! 😞

TopGun
Koszi a tanacsokat! Latom Te nagyon erted mar a csiziot! 😊 Kiprobalom majd
ma ha lesz ra idom 😊

Én is ezt a kombót szeretem. A füst jó arra is, ha ellened használnak kést és le akarnak ütni. Persze ha Te akarod leütni az üldözõd, õ is használhat füstöt... PC-n szoktak is.

CroftManor
Igen így van. Én jelenleg prestige 10 vagyok <#vigyor0> Szinte márcsak kést használok leütéshez, méreg+füst bomba kombinációval.

Event-eken (eseményeken) úgy tudsz részt venni, ha kiválasztod az animus menübõl (multiplayer menü, középen a színes háromszög), az event (esemény) pontot. Ha van éppen futó esemény, akkor esemény lejátszása ponttal, ha nincs, akkor ezt ki is írja, hogy majd késõbb nézz vissza.
Most még úgy tûnik van a Halálos árnyék (Stephen King-nek volt egy, erre a címre fordított könyve :Ð).

Nekem úgy rémlik, hogy az elsõ ötvenedik szint elérése után a szinted mellé nem kapsz semmit. Majd utána leszel 1 és csillag, ha eléred másodszor is az ötvenedik szintet. Szerintem.

Én csütörtöktõl ma délutánig nem voltam AC3 közelben. Most megnéztem és a 30000 pont az közösségi kihívás volt. Már hatalmas pipa figyel mellette, sz'al köszönet mindenkinek, aki (tudatosan vagy anélkül, de) segítette a megszerzését!
Szerintem, nem is valós idõben frissült...

A feloldott állományok (Kormányzó-, felföldi-, sakál Hekk), várhatóan majd egy-egy játszható karaktert elõjeleznek? Mert, most még csak a szokásos 16-ból lehet válogatni.

erre én is nem rég jöttem ráá.😄
Srácok, bocsi, hogy ennyire alap dolgot kérdezek, de hogyan lehet eventeken részt venni? esetleg jelentkezni? vagy ilyen "éjszakai" pályán játszani; ezt a részét a játéknak még nem vágom 😊 és azt se hogy ha rég 50 es vagyok azóta megint fejlõdtem 20 szintet miért nem vagyok csillagos 1 vagy ilyenek...valalki! Köszönöm elõre is !
Elnézést a dupla postért.
A beakadt tanyalakó nézegetõ küldit meg lehet valahogy csinálni mert nekem minden szakma 3/3-mon van de nem jelzi késznek a feladatot