Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bent meg lehet kommandózni, de tény, hogy a bemegyekéslemészárolokmindenkit stílussal egyszerûbb az egész..
max annyi, hogy én már az elején is ezzel próbálkoztam, mikor Conor még tejfölös szájú volt, és indián ruciba rohangált, de olyankor mindig bedaráltak.. késõbb, mikor már megvan neki az assassin ruha, akkor már életképesebb, olyankor már inkább lehet erõdfoglalósat játszani...
az egyik erõd mondjuk nálam vicces volt, mert miután elfoglaltam, utána is akár hányszor tértem vissza gyors utazással, az erõd katonáinak egy része angol maradt, és persze egybõl el kezdték gyepálni egymást a patriótákkal
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nothing is True, Everything is Permitted
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Apropó a játékhoz kapott napló rejtett oldalait hogyan lehet megnézni anélkül hogy széttépném a naplót.
ládákat nem sikerül kinyitnom,a tolvajkulcsokkal is próbáltam és semmi!?
Kösz!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A George Washingon küldetés az melyik packban volt?
A maya küldetés az látszik, de ez nem.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[merlinw.org]
Ugyanakkor nem látom, hol kellene letölteni a DLC-ket?
A játékomban a Hidden Secrets alapból benne van, mivel Deluxe Edition, azonban az újonnan megjelent DLC-t nem ajánlja fel sehol letöltésre, illetve a miután a Season Pass-t elfogadta sem történt semmi, nem töltött le semmit sem
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egyébként, a PCs "megjelenés napján" PCre kijött egy patch is, az összes konzolos probléma javításával, de tény, hogy még maradt benne jópár javítandó. De voltak közben javítások, max. nem annyira látványosak.
A medve nem játék.
vagy szimplán leszarják az optimizálatlan pc verziót..? persze szarból nehéz várat építeni
De mintha olvastam volna valami olyat, hogy Erudito kreditérrt lehet vásárolni XPboost-ot.
Everything is true, nothing is permitted.
Egyébként, a macinál is összejöhet a korábban említett, elsõ támadást kivéd, majd veszettül nyomogatott kill gombbal leteríted.
De, ami még mókás, hogy próbáld meg lerohanni :Ð
Nekem, a teljes játék alatt kb. 3x sikerült. Ha meg nem, úgy is pofozkodás lesz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Kicsit sántított a dolog, ezért néztem meg a karakterlapját vagy 5x.
Max. 1600-as öléssel, és 3.03%-os gyõzelemmel... ugyan már!
Késõbb ránéztem és 2-esre csökkent! Ördög az Animusban? :Ð
Nem dicsekvés, de nekem 2000 pont a legjobb kill. :Ð
Így 1 hónap után már ideje volt?😄
Nagyon jó kis game,multit még nem próbáltam,elõször sztori..
[merlinw.org]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
bal oldalt két kék jelölést fogsz látni, a kettõ között félúton egy kis szigeten (görgõvel vagy a + jellel rá tudsz nagyítani), látni fogsz 2 szürke jelölést... nah, ott jó sok maci "respel", ha nem is találsz kóbor szõröst, nyomukra biztosan bukkansz... sõt, nem csak a szigeten lesznek, hanem a szigettõl délre esõ folyópart szakaszon is
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Neked kell "dolgoznod" a tanya-küldetéseken. Ha már nincs egyik térképen sem tanya-küldetés ikon, vidd tovább a történet fõ szálát.
mit kell csinálni? irjátok le légyszives!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ma ha lesz ra idom 😊
Most még úgy tûnik van a Halálos árnyék (Stephen King-nek volt egy, erre a címre fordított könyve :Ð).
Nekem úgy rémlik, hogy az elsõ ötvenedik szint elérése után a szinted mellé nem kapsz semmit. Majd utána leszel 1 és csillag, ha eléred másodszor is az ötvenedik szintet. Szerintem.
Szerintem, nem is valós idõben frissült...
A feloldott állományok (Kormányzó-, felföldi-, sakál Hekk), várhatóan majd egy-egy játszható karaktert elõjeleznek? Mert, most még csak a szokásos 16-ból lehet válogatni.
A beakadt tanyalakó nézegetõ küldit meg lehet valahogy csinálni mert nekem minden szakma 3/3-mon van de nem jelzi késznek a feladatot