Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háát, amikor sz*rakodott a multi (csak simple deathmatch-be lehetett belépni), akkor újra raktam az AC:R-t, hátha... Utána csont nélkül fölment az 1.03, de a multis gondot nem az oldotta meg.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Szerk.:
Megoldódott a probléma, nem volt szabad 2GB hely azon a meghajtón, azért nem tudta frissíteni azt a fájlt. Csináltam helyet, most már felkúszott.
[merlinw.org]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Egyedül, a DLC-s multis Data file-nak nincs mai dátuma.
Háát, az AC:R 1.03 nekem sem ment föl. Talán olyantól kellene elkérni az exe-t, akinek fönt van az 1.01, de még nem engedte rá a javítást.
Mindig megfogadom (és rendszerint el is felejtem), update elõtt elmenteni az exe-ket. Most sincs másként 😞
"Error while patching file multi\DataPC_extra.forge. Incorrect source file"
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.02_CZH.exe
Többszemélyes játék:
Több javítás a többjátékos mód testreszabási rendszerében
Apró kezelõfelületi javítások a játék lobbiban
A játékon belüli hangos bejelentések rendben mûködnek
Frissített kezelõfelület
Számos kisebb STEAM rendszerhez kapcsolódó javítás
A képesség ikonok méretének javítása
Az Abstergo áruház navigációjának továbbfejlesztése
Egyszemélyes játék:
Számos kisebb hibajavítás
Rossz újraéledési pozíció javítása egyes esetekben
Az oktató küldetések hangjának javítása
A játékon belül elérhetõ kezelõfelület (kerék) vezérlésének optimalizálása
Deszinkronizációhoz kötõdõ hibák javítása
van már vmi fix low fpsre bostonban? 50rõl 20ra esik, kicsit ocsmány. hivatalos forumot böngészem de szarnak a népre, pont mint fc3nál.
965be 4gb ram hd5770.
[merlinw.org]
A grafikát én nem szarom le, tényleg öröm volt nézni a 3. részt kívülrõl. Tökéletes. Különösen egy szintén UBI Future Soldierhez, vagy Tin Tinhez képest. 😊
A harcrendszer ennek a szériának az erõssége, és itt végre tökéletes lett.
"Boston és NY valóban jópofa volt, de mégsem hozta egy Róma vagy Isztambul hangulatát"
Mert egyik sem volt akkoriban sem Róma sem Isztambul. Ráadásul NY túl volt a tûzvészen. Viszont jó volt látni mindkettõt.
"életképet ad a városról"
Rengeteg háttéranyag került a játékba. Azokat elolvasva elég sokat megtudhattunk a városokról. Itt a fõküldik voltak azok, melyek az életképet és a kor hangulatát megmutatták.
"Connor is nagyon el lett hanyagolva magánélet téren"
Connor értelem és fõleg jellem terén is el lett hanyagolva. Ennél butább AC karakter még nem volt.
A következõ rész nem tudom mikor fog játszódni, de az alap jó, csak ne Connorral történjenek a dolgok.
A medve nem játék.
Boston és NY valóban jópofa volt, de mégsem hozta egy Róma vagy Isztambul hangulatát. Mármint ezt érthetõ, de játékmenetben sem. Valami nagyon hiányzik, megfogalmazni nem tudom. Illetve hiányoztak a városi mellékküldetések. A normális küldetések, nem a verekedj, szabadíts fel, stb. hanem ami életképet ad a városról, mint a korábbi részekben. Továbbá Connor is nagyon el lett hanyagolva magánélet téren. Nem sokat tudtunk meg róla.
No mindegy, talán majd a következõ részben - amire kíváncsi leszek, mert eléggé elvarrtak minden szálat.
[merlinw.org]
Itt a történet és az assassinek a leggyengébb rész. Nekem Boston és NY pl. baromira bejött, de ez a farmos mellékszál is, meg a vadászat és a hajókázás. Sokat kihagytak amit megígértek, de ugye jön pár dlc is.
A medve nem játék.
Most hétvégén sikerült csak lelkierõt vennem ahhoz ,hogy végigjátsszam (preorder volt), annyira nem kötött le.
Az utolsó 2 seq jó volt (Connor és Lee kocsmajelenete epic volt), de a többi nem tetszett. Sem a karakterek, sem a környezet, sem a történetvezetés.
Tegnap pl. elindítottam a Brotherhood-ot, ott is ragadtam 2-3 órára, egyszerûen AC3 meg sem közelíti azt a hangulatot.
Valszeg én is hibás vagyok, mert sosem érdekelt az amerikai forradalom témája, illetve a kor sem a szívem csücske.
Nálam így néz ki az AC toplista:
1. AC2
2. ACB
3. ACR
4. AC3
5. AC1
[merlinw.org]
Csak egy kérdésem volna, mikor neten szeretnék játszani, akkor alig találok csapatot, vagy "szervert".
Ez miért van, van valami ellenszere?
Köszi elõre is.
Bodrey
A medve nem játék.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
dolgom 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Valóban úgy van ahogy írták már többen is, hogy csak 1x kell megnyomni jó idõben az "E"-t majd amit feldob "Q" vagy szóköz. Higgadtnak kell lenni, nem parázni és menni fog. Nekem is sok bosszúságot okozott ez a rész mire rávettem magam, hogy ne nyomogassam a gombokat hanem csak 1x nyomjam meg. Egy érdekes "ping" hangot fogsz hallani. Akkor jó a dolog.
Vadászatra még ötletem: Keresek egy helyet, ahol sok vad van, pl. szarvas. Keresek egy bokros részt. Ha lehet akkor ne tisztás közepén. Legyen fa vagy szikla valamerrõl hogy lehessen a "bejáratokat" csapdázni. Körbecsapdázom a lehetséges oda vezetõ utakat, csapásokat, majd a bokor közepére csalit szórok, elosonok a bokor széléig, majd várok. Jönnek nyulak, õzek, szarvasok. A Nõstény szarvasok fennakadnak a csapdában. A nyulak is, járulékos veszteség. A szarvas bak viszont be tud lépkedni a bokorig. Ha közel tudsz lopakodni, akkor egy mozdulattal lesbõl le lehet vadászni. Ha nem kezded el megnyúzni akkor még ha több is odajön akkor szépen el lehet kapni õket. Nem kell megnyúzni ráérsz késõbb is mert többen is fognak jönni. A végén meg össze lehet szedni a zsákmányokat. Van úgy hogy egy ilyen vadászaton 3-4 szarvast, és 3-4 bakot is elkapok. Ugyan ez medvével is mûködik. Vannak olyan medve "lelõhelyek" hol bokor csoportok vannak. Elég ha kifigyeled melyik bokorcsoportokon sétál keresztül, odaosonsz, megvárod míg arra kószál és a nyakára ugrasz a bokorból. Egy döfés és kész a végén meg össze szeded a zsákmányt. Ha ügyes vagy nem kell birkózni a medvékkel sem. Ha lassan jönnek akkor csalit nekik. Bár ilyenkor figyelni kell mert ha ketten jönnek vagy odaér egy másik is, akkor az egyiket még csak le tudod szúrni de a másik megtámadhat.
Jó vadászatot.
Szerintem, hagyd abba ezt a játékot és az összeset, amit minimum 14 éven fölülieknek ajánlanak! Valamint, keress föl egy szakembert, akinek kifejtheted ez irányú vágyaidat, hátha tud megoldást találni a problémádra!
Az Assassin's Creed nem errõl szól! Civileket nem öl egyik rész szereplõje sem!
Kis pihi után újra itt 😊
No, erõdök megtámadása.
Azért arról ne feledkezzetek meg, hogy ahhoz, hogy az erõdbe bejussatok egyáltalán nem biztos hogy meg kell ölnötök bárkit is vagy rögtön támadni kell ... nekem az egyik kedvenc szórakozásom voltak az erõdõk (eleinte persze sokszor ráfaragtam én is) de rájöttem, hogy az õröknek elég rendes holt terük van. Strázsálnak és ha jól megfigyeled ki hol van (piros pöttyök a térképen) akkor elosonhatsz mellettük, az erõdön belül nem véletlenül van aljnövényzet amiben el lehet bújni vagy ágakból összerakott halmok ami szintén rejtekhely. Érdemes sasszem nézetben is körülnézni és látható a világosszürke területeken el lehet bújni. Az õrök elcsalása sem nehéz. Ha egy fatörzshöz, sátoroldalhoz, dobozoldalhoz dölsz,( mindegy csak ki lehessen pillantani mögüle és függõleges oldala legyen) akkor tud füttyenteni (magyar verzióban síp) az õr a hang felé fog jönni, eldöntheted hogy leszeded, vagy ha takarásban vagy akkor megkerülöd, de mögötte már be is lehet osonni az erõdbe.
Vagy. Valóban érdemes körbejárni és találni olyan pontokat hol be lehet mászni vagy úszni. Én több ilyen helyet is találtam anélkül, hogy erölködni kellett volna a behatolással. Okés, idõigényes lehet. De nem kell rohanni, nem idõre megy a feladat. Persze ha a durrbele stílust szeretitek arra is van mód, akkor nem kell finomkodni. Szerencsére itt az erõdparancsnok nem bújik el mint az elõzõ részekben, tehát ha riadó is van akkor is megtalálható és leszedhetõ. Bár a kapukat becsukják de ha elhallgatnak a vészharangok akkor megint kinyítják.
Én a lopakodós stílust szeretem és ha lehet kézzel végzek a parancsnokkal. Van olyan erõd pl, erdõ szélén vagy erdõben amibe be lehet jutni fáról. Meg kell keresni melyik ágak vezetnek befelé. Ha elég ügyes vagy és jól idõzítesz akkor egészen a felsõ erõd részig lehet ágakon ugrálni és a parancsnokot akár kötélszigonyra tûzni. Amikor itt jártam éppen nem volt türelmem kitalálni hogyan kell, ezért volt pár csete-paté de jó móka rejtve maradni. Tökölõs de elég izgalmas tud lenni.
Van olyan erõd amibe pl, szekérrel is be lehet jutni.
Megvárod míg az úton feltûnik egy, beugrasz a hátsó ponyván, megvárod míg bedöcög az erõdbe majd egy alkalmas pillanatban elrejtõzöl az aljnövényzetben. Ott is lehet trükközni. Ha megmutatod magad egy pillanatra akkor a sárga invertory mutatni fogja, hogy érzékeltek de még nem vettek észre. Elkezdenek strázsálni és keresni. Nem feltétlen kell kinyírni õket, elég ha elcsalod másfelé az öröket és tovább lehet menni. Egy a lényeg, elõre ki kell találnod a stratégitát mit szeretnél vagy alkalmazkodni a helyzethez.
Figyelni felderíteni, lopakodni, lapulni szénakazlakban, bokrokban, kútban, idõnként egy-egy taposó aknát elhelyezni, megvárni míg összesereglenek egy helyen és látótávolságon kívül elosonni ....
Volt egy küldi. Az elején a harctéren kellett végig futni sérülés mentesen, egy erdõs szakaszon elkerülni az õrjáratot, majd az erõdparancsnokot a hegy tetején elkapni. Eleinte elkaptam a strázsáló õröket. De hamar megvolt a lebukás és az erõd katonái rám támadtak. Egy idõ után már csak kikerültem õket és sokkal nyugisabb volt minden. Mire rájöttem hogy honnan kell támadni, hogy a parancsnokot elkapjam, abba is beletelt egy kis idõ. De megérte. Mindig érdemes használni az elõzõekben megtanult technikákat vagy az intróként és turorialként szolgáló Haytham-al (Connor apja) rohangászós részt. Amit ott lehetõségeket megmutatnak, azt késõbb éles küldikben lehet és kell is használni, vagy érdemes. Ez a jó az open world gamesekben, hogy nem csak egy jó megoldás és útvonal vagy stratégia létezik. Nekem fontos az elegancia és fortély, de van amikor harcra vágyom és az egész erõdöt magamra rántom és addig aprítok mindenkit míg megmurdel mindenki. Utána már nem probléma zászlót cseréléni. De mókás ha titokban kinyírom a parancsnokot, utána felrobbantom a raktárat és mire elcsendesedik a riadó lecserélem az erõd zászlót. Ez erõd átadása videóban úgy is az van, hogy kisétálnak a magukat megadott piroskabátosok. Hogy ne legyen illúzióromboló a videó, inkább a csendben megoldom verziókat választom. Gyakorlatilag kilopod az erõdöt alóluk 😊 Mókás nem ? 😊))
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Emellé vagy ingame shots szerûségek, esetleg a future soldierhez hasonló vérprofi movie illik, vagy ez.
A medve nem játék.
Mas: uldozok egy kapitalis agancsos javorszarvast, lerohanom lesbol, jol ossze akaszkodunk, megy a birkozas, hat nem a nyakamba szakad harom patriota, hogy megis mit gondolok az o erdejukben hogy merek vadaszni? Elkezdtunk verekedni, mire leoltem oket, a szarvas jol elpucolt felig leolve 😞 Nem ertem, hogy felszabaditom az erodoket es meg nekik all feljebb? Folyton ram tamadnak, uldoznek. Tok bosszanto volt, hogy az egyik felszabaditott erodbol ballagtam kifele, megalltam kicsit bameszkodni, arra jott az orjarat es az egyik bunko patriota katona akkorat lokott rajtam, hogy majd orra buktam! Kedvem lett volna jol moresre tanitani, csak akkor nyilvan az egesz erod megint a nyakamba szakadt volna!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Everything is true, nothing is permitted.