Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ez érdekes! AC3 multi, embervadászatot játszottam volna, mert mindenki kilépett/kiesett, a következõ menet elõtt, a szavazásnál ez a kép fogadott (rákattintva nagyobb) lesz:
Ez Galata az AC:R-bõl, ráadásul chest capture sincs AC3 multiban.
Nos, totál bug vagy elõrevetítés? :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Viccet félretéve, multiban zavar a legkevésbé. Ott tényleg nincs sok olvasnivaló az Abstergo sztori-n kívül. Azzal meg nincs baj. A képességek menüben és a nem-tudom-milyen-menüben, ahol leírják mi micsoda, hogy kell játszani, pedig le van írva minden, mi micsoda. Egyszer átfutod és tudni fogsz mindent😊
[merlinw.org]
Mondjuk én beszélem a nyelvet, így csak akkor olvastam, amikor nem, vagy nem angolul beszéltek.
[merlinw.org]
Elõre is köszönöm.
Én nem játszom már a single-t, csak multit, de a javításról itt olvashatsz: #3587
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
[merlinw.org]
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Everything is true, nothing is permitted.
Ha benne vagy egy másik játékos elfojtásának hatósugarában, akkor a képességeidet nem tudod használni. Ergó, nem tud kést, bombát, stb. használni.
Talán, akkor kapod meg, ha ilyenkor valaki rányom a képesség gombra és nem tudja használni...
A bejárható terület hatalmas. Boston, New York és egy határvidék ami akkora mint a két város együtt.
Ha nem játszottál a korábbi részekkel, akkor a kerettörténet nagyon homályos lesz (ahhoz mind az 5 részt ismerni kell), de a belsõ történetet érteni fogod.
A multiplayer zseniális. 3x több idõt öltem bele minden részben, mint a single-be.
[merlinw.org]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Újabban a faágról ráugrásra is rákaptam. Megvárom míg a fa alatt sétál, "F" becéloz, ugrik, belassít, nyakondöf 😊 A piroskabátosok elleni harcokban meg azt a részt szeretem amikor középre keveredek és egyszer csak átveszi a játék in-game szerûen a küzdelmet és egyiket a másik után leszedi kombóban. Szépen meg lett koreografálva. Egyet viszont nem értek. Vannak olyan mozdulatok, döfések, vágások amik önmagukban is halálosak lennének, de az ellen csak megrázza magát vagy felkel és újra támad mintha nem történt volna semmi. Van amikor meg elég csak a falnak lökni vagy belerúgni egyet és kész, elterül. Nem kell hogy meghalljon de annyi szúrástól vagy vágástól már rég harcképtelennek kellene lennie a legtöbbnek. Feküdjön, fetrengjen sebesülten de ne keljen fel mint egy zombi ... ACB-ben feeleng volt hogy a harc végén ott fetrengtek a sebesült katonák körben, kár hogy itt csak mészárlással lehet csak szabadulni. Kár ezekért az egyensúlytalanságokért kicsit macerásabb így a harc de nem élvezhetetlen.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Notorius_HUN: kösz a játékot!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Fene vigye, UBI majomság. Nem töröm magam miatta többé!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Neked meg van ez a link esetleg?
Gondolom, ez nem egyedi valami, hanem az ubisoft oldalára mutat.
Nekem bejött a 3 új karakter! :Ð
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Connor a játékban állandóan ezt a freedom, szabadság dumát nyomja ezért sajnos elég egysíkú a karaktere bár a tanya küldetések alatt villant fel valami emberi oldalt is de nem sokat.
Nekem azért volt gyenge a történet mert nem voltak antipatikusak egyáltalán a "csúnya" megölni való templomosok mint például nekem a Cesare Borgia az ACB-ben.Olyan semmilyenek voltak.Még az ACB multi karakterei is akiket meg kell ölni a játékban feladatként negatívabbak voltak.