Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Felségárulás...aha...csak Farkasfalka módban lehet játszani és olyan kihívások vannak, amiket nem nagyon lehet teljesíteni, mert a társaim akikkel a lobbyban vagyok, lerohanják a célpontokat... Hát ezért érdemes volt várni...

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Az szép😊

[merlinw.org]

Az elõbb elszúrtam a linket, a nagyobb képhez IDE KATTINTS!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hmm...
Ez érdekes! AC3 multi, embervadászatot játszottam volna, mert mindenki kilépett/kiesett, a következõ menet elõtt, a szavazásnál ez a kép fogadott (rákattintva nagyobb) lesz:

Ez Galata az AC:R-bõl, ráadásul chest capture sincs AC3 multiban.
Nos, totál bug vagy elõrevetítés? :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

ProGabe
regedit -> hkey local machine -> Software -> Ubisoft -> AC3 -> Language -> Hungariant English-re

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

azt szeretném kérdezni hogy mitöl lehet hogy végig vittem és elöröl kezdtem és most nagyon akad ez mitöl lehet?van erre megoldás?
Mé' a DEATHMATCH nincs is magyarítva! <#eplus2>

Twetr0x
Nem az a baj, hogy nem tudom, hanem épp az, hogy tudom mit kéne jelentenie Revelations miatt, és ezért folyik a vér a szemembõl. Mindegy, találtam rá megoldást, csak nehéz megvalósítani.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

MerlinW
Jaa.. multiban általában elsõ vagyok... nem érek rá olvasni.. <#idiota>
Viccet félretéve, multiban zavar a legkevésbé. Ott tényleg nincs sok olvasnivaló az Abstergo sztori-n kívül. Azzal meg nincs baj. A képességek menüben és a nem-tudom-milyen-menüben, ahol leírják mi micsoda, hogy kell játszani, pedig le van írva minden, mi micsoda. Egyszer átfutod és tudni fogsz mindent😊

[merlinw.org]

Twetr0x
Nem úgy értem, az zavar, hogy a menü és a teljes kezelõfelület magyar. Single Playerben már megoldottam, hogy angol legyen, de multiban nem tudok eligazodni úgy, hogy minden tükörfordítva van magyarra még a menüben is, és nem találok opciót arra, hogy visszaállítsam angolra.

MerlinW
Tudtommal nem. Egyébként annyira nem gáz. Vannak benne hülye dolgok, de engem nem akadályozott semmiben, nem zavart. Talán 2 szinkronfeladat leírásával volt gondom, de ennyi.
Mondjuk én beszélem a nyelvet, így csak akkor olvastam, amikor nem, vagy nem angolul beszéltek.

[merlinw.org]

<#wave>

Twetr0x
Sziasztok, ma vettem meg a játékot és lenne egy kérdésem: Meg lehet oldani, hogy angol legyen a játék? Ez a google translate-s magyar fordítás kiborító.
Elõre is köszönöm.

MerlinW
<#ticking>

[merlinw.org]

hali

Fehercsoki
Elõzõ részekkel játszottam, de ezzel nem fogok mert nem fut valami jól=/

a.carkey
De itt a megoldás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Már van 1.02-es patch. #3583

Én nem játszom már a single-t, csak multit, de a javításról itt olvashatsz: #3587

Fehercsoki
Hát érdekes ez a játék, az eddigi részek közel maxon futottak, ez meg a lehetõ legalacsonyabb grafikai beállításokon is játszhatatlan, az elején az operaházban játszható volt, néha lement az fps, a hajó jó volt, de aztán a város 3-4 fps=/ Kár, pedig meg akartam venni=/ (1.01es warez változatot teszteltem, esetleg késõbb javították ezt a "hibát"?)

Lacoka12
a brotherhood és a revelations-ba is volt mérgezet tõr de volt normális is az a gond hogy a mérgezet hamar elfogy amúgy lehet a íjjal hangtalanul ölni mint a mérgezet tõrnél?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

MerlinW
A mérgezett tõr maradt benne. Minek mindkettõ?😊 Egyébként sokminden kimaradt. Nem kivették, hanem kimaradt, hiszen 0-ról írták újra az egészet. Valamint az Assassin's Creed 2 megjelenése körül 2010-ben kezdte el készíteni, külön csapat az AC3-at.

[merlinw.org]

Lacoka12
nem értem miért vették ki a kés dobálást a single player-böl a többi részekben is volt 15 késed amit eldobhatál

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Én wolfpackban próbáltam katona (amikor a füstbombát dobja) ellen de ott nem akarja növelni. Pedig már csak ez kell és teljesítem az Abstergó sztorit.

Everything is true, nothing is permitted.

Még nem próbáltam, csak okoskodom:
Ha benne vagy egy másik játékos elfojtásának hatósugarában, akkor a képességeidet nem tudod használni. Ergó, nem tud kést, bombát, stb. használni.
Talán, akkor kapod meg, ha ilyenkor valaki rányom a képesség gombra és nem tudja használni...

Az "Éles eszû" nevû multis kihívást (használj elfojtást bomba teleport vagy távolsági fegyver ellen) hogy lehet teljesíteni, mit kell ott csinálni?

MerlinW
Mind az 5 része open world volt😊 Küldetéseken kívül lehet számtalan mellékküldetéseket csinálni, vadászni, kereskedni, 5 fajta társasjátékot játszani, stb.
A bejárható terület hatalmas. Boston, New York és egy határvidék ami akkora mint a két város együtt.

Ha nem játszottál a korábbi részekkel, akkor a kerettörténet nagyon homályos lesz (ahhoz mind az 5 részt ismerni kell), de a belsõ történetet érteni fogod.

A multiplayer zseniális. 3x több idõt öltem bele minden részben, mint a single-be.

[merlinw.org]

Fehercsoki
Illetve megéri megvenni, multi milyen?

Fehercsoki
Ez akkor open world játék? Mekkora a bejárható terület? Küldetéseken kívül mit lehet csinálni?

TopGun
Ne igen, szarvast En is kessel olom, csak meg nem farol, csak futasbol, medvevel meg eddig meg nem talalkoztam. A piroskabatosok elleni akciozas nekem is csipi a szememet, hogy orakig dobalja oket ide oda, de nem oli meg, ezek meg egyre tobben es tobben jonnek, ugyhogy parszor mar futasnak eredtem, mert majdnem behaltam. A gocsortos fa kilatokbol tegnap sikerult harmat megcsinalni.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Javították végre a duplapisztolyos bugot. És a Frontier térképen is megjelent végre a Monmouth-i és Lexington-i gyorsutazási pontok. Kár hogy mindez azután történt, hogy mindenki 100%-ra játszotta végig a játékot (Én mondjuk már kétszer is).

a.carkey
Ne megöld, csak vágd pofán. Fetrengeni fog.

A medve nem játék.

A medvét és szarvast a legélvezetesebb késsel levadászni 😊
Újabban a faágról ráugrásra is rákaptam. Megvárom míg a fa alatt sétál, "F" becéloz, ugrik, belassít, nyakondöf 😊 A piroskabátosok elleni harcokban meg azt a részt szeretem amikor középre keveredek és egyszer csak átveszi a játék in-game szerûen a küzdelmet és egyiket a másik után leszedi kombóban. Szépen meg lett koreografálva. Egyet viszont nem értek. Vannak olyan mozdulatok, döfések, vágások amik önmagukban is halálosak lennének, de az ellen csak megrázza magát vagy felkel és újra támad mintha nem történt volna semmi. Van amikor meg elég csak a falnak lökni vagy belerúgni egyet és kész, elterül. Nem kell hogy meghalljon de annyi szúrástól vagy vágástól már rég harcképtelennek kellene lennie a legtöbbnek. Feküdjön, fetrengjen sebesülten de ne keljen fel mint egy zombi ... ACB-ben feeleng volt hogy a harc végén ott fetrengtek a sebesült katonák körben, kár hogy itt csak mészárlással lehet csak szabadulni. Kár ezekért az egyensúlytalanságokért kicsit macerásabb így a harc de nem élvezhetetlen.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

OK, legyen Neked igazad! Nekem van season pass és kaptam linket, valamint kódot is! Néztem a multit telepítés után és semmi! Beírtam a kódot és alakíthattam a három új karaktert, valamint szaladgálhattam az új pályákon!
Notorius_HUN: kösz a játékot!

rage
Attól függ, van-e season pass-e vagy sem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szerintem, kell a kód is a DLC-hez! Nem elég a letöltõ-link.

Rohadjak meg ha értem ezt az abstergo pontozást!
Fene vigye, UBI majomság. Nem töröm magam miatta többé!

Jah :Ð

RatBaG
elküldenéd nekem is? köszi!

Per Aspera Ad Inferi.

rage
Sikerült, mûködik a DLC, köszi a segítséget!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ez most hogy? 6150 pontot csináltam mezõfölényben, én voltam a legjobb, és LEVONTAK tõlem abstergo pontot!

rage
Köszi, nézem!

hali ! ezek az új karakterek , stb, ez venni lehet? DlC?
PM ment.

rage
Hát, ha küldtek volna bármit is...
Neked meg van ez a link esetleg?
Gondolom, ez nem egyedi valami, hanem az ubisoft oldalára mutat.

Le kell tölteni az e-mailcímedre küldött linkrõl! Telepíteni, majd utána lehet a sorozatszámot bepötyögni, végül nyomok után kutatni! :Ð

Nekem bejött a 3 új karakter! :Ð

rage
Elõbb beléptem a játékba (multiplayerbe is) mivel season pass-el rendelkezem, de nem találtam semmi nyomát

Az új dlc nem ma jön PC-re?

Nah, sikerült el is cseszni valamiket ezzel a folttal! Multi, ereklyevadászat, a két csapat megszerzett ereklyéinek pontszámai összecsúsznak. Az esemény leírásában (jelen esetben, hogy nincs aktív esemény) a szöveg eltûnik a kép mögött!

TopGun
Koszi a rengeteg segitseget, tippet, otletet! Tegnap ejjel raprobaltam a vadaszatra, az erod ostromlasra, az altalad javasolt modszerek szerint. A gocsortos kilatokkal meg nem foglalkoztam, talan majd ma ejjel rajuk is sort keritek. Szoval igy mar orom es elvezet a vadaszat, allatra, emberre egyarant, bar igaz, hogy komolyabb ellenfellel meg nem futottam ossze, farkassal, medvevel, de a sorsat senki nem kerulheti el 😊 Fel ora vadaszat alatt a zsakmany: 12 szarvas bika, 8 nyul, ket oz, 6 hod,(ezek lerohanasbol jottek ossze), meg 8 voros kabatos 😊 minek kotottek belem? 😊 Probaltam agrol agra haladni, ahogy mondtad, de volt egy erod, ahol mindig eszre vettek, akarmilyen lassan masztam az agon. Olyankor persze riado es vagy 5 katona a nyomomba, probalok futni, csak nem akarnak visszafordulni, hat visszafordultam en es ugy harcoltam, ahogy mondtad, a billentyuket csak 1x nyomtam es tok mas lett a feelingje az egesznek! 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A jobb oldali szekrényben egy könyv van az üres helyen tehát az nem üres a másik meg teljesen így azt hittem hiányzik onnan valami.
Connor a játékban állandóan ezt a freedom, szabadság dumát nyomja ezért sajnos elég egysíkú a karaktere bár a tanya küldetések alatt villant fel valami emberi oldalt is de nem sokat.
Nekem azért volt gyenge a történet mert nem voltak antipatikusak egyáltalán a "csúnya" megölni való templomosok mint például nekem a Cesare Borgia az ACB-ben.Olyan semmilyenek voltak.Még az ACB multi karakterei is akiket meg kell ölni a játékban feladatként negatívabbak voltak.