Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen kaptam spam e-mailt de ott megint csak a fizetõs helyet hozza ki am a green dragon gaming-en vettem külömben lehet hogy levan írva a supportban de annyira nem tudok angolul merthogy 13 éves vagyok. és talán még fel vehetnél skype-on vagy inkább vegyem meg a ubishop-ból külön a season pass újra?<#conf>
a.carkey
Ha dobozos, akkor ez globális baromság náluk, mármint hogy elõtte ellenõrni a fájlokat.

A FC3nál csinált nekem hasonlókat ...

A medve nem játék.

a.carkey
Tettél rá valami kisegítõ progit?

Sweet FX?

Steames v. Dobozos vagy?

A medve nem játék.

a.carkey
Megnéztem a Ghost Reconos mailemet, és a következõket írja:

"How do I download my purchase?
You can download by either clicking the Download button on the Order Details page or by right-clicking on the Download button and clicking Save Target As in MicrosoftŸ InternetŸ ExplorerŸ or Save Link As in MozillaŸ FirefoxŸ. Do not rename the download file as this can cause installation problems.
Where should I save the download file?
You can save the download file anywhere you like but you should be sure to remember that location or the name of the downloaded file. Most people find it easiest to save their download file on their Desktop.

What will happen when I download?
Once the download starts, you will see a pop-up with a status bar and a percentage that will climb to 100%.

What should I do after I download?
When the download finishes, you should go to the location where you saved the file and double-click on it to begin installation.

If you have more questions or need help with your download, please contact Technical Support using the information below.

Technical support website: http://support.ubi.com"

Nem tudom neked belinkelni a look up you order oldalt, de írd be ezt a linket:

http://shop.ubi.com/store/ubiemea/help

És ott lesz a "How do I download my purchase?" résznél. 😊

AMÚGY!!!, arra az emailedre, ahová a uplayed regelted, folyamatosan küldik az újabb dlck megjelenését, és a linket, ahonnan letöltheted és a kódot, melyet ingame kell beírni az extrák közé.

Ha letöltötted, akkor install, és a kód ingame beírni.

Ennél többet nem tudok távolról segíteni. 😊

Steamen vettem, de az ubi shop így mûködik.

A medve nem játék.

már probáltam ugyis 😞
ezek szerint megint ujra kell rakni a gépet mert multkor is ez volt de má lassan minden nap ujra kell rakni a játék miat
akkor nem kérdezem,hogy mappából közvetlen indítás..mert fura mód nálam is volt egy a napokban,hogy játék mappából semmi reagálás,mappából meg elindult...
ugysem jo😞
acsp3.exe müködése leállt
ezt irja ki más megoldást tudnál?tudnátok?
PLS help légyszives valaki mondja már el hogy hogyan lehet a Battle Hardened Pack-ot Season Pass-al letölteni ha tudnátok segíteni akkor köszönöm az infókat vagy írjátok ide vagy az e-mail címemre : [email protected] elõre köszönöm!<#worship><#worship><#worship>
fentrõl vadászás nem lehetséges a fejszével-kiskéssel gyerekkorában?😊
JethroHUN
Mi ez a vadászat lol <#nyes> "air assassinate animals" ez komoly nagyon, fáról pusztakézzel állatokra ráugrálni, szép dolog. Amúgy nagyon kemény ez a Conor gyerek az ujja akár a kés, puszta kézzel öli itt a medvét. (A hidden blades animáció volt de ugye még nincs neki 😄 )

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A legviccesebb az, hogy azt az AC:R-es tanácsot megtartották, miszerint a célpontod testõrét és csaliját ki tudod ütni bal klikkel. Pedig nem 😞

Everything is true, nothing is permitted.

Morfi
Hali. Ha nekem van egy dvd-s AC3 special edition játékom. És szeretnék hozzá egy seasson pass-t akkor azt hogyan szerezhetném be a legkönnyebben, az ubi oldaláról vagy müködne-e steam-es letöltéssel (nem a steamen aktiváltam).

uplay leszed visszarak?
valaki segitsen!
egyik naprol a másikra nem indul el a játék erre van valami megoldás?
elöre is köszi a segitséget
MerlinW
A multi ugyanolyan jó, mint eddig.

[merlinw.org]

Számomra zavaró a multiban, hogy egy gombra tették a kill-t és a stun-t.
Ezzel hozzájárultak, hogy több civilt ölök. Pl:
1. Azt gondolom az egyik karakterrõl, hogy az üldözõm és én próbálnám leütni, de NPC lévén megölöm. Közben, a tényleges üldözõm elkap.
2. A célpontomat megölték, megyek kivégezni (az AC:R-ben bevezetett újítás) 50 pontért. Már meg is jelenik a felirat a hulla fölött, hogy elintézhetem perverziómat. Nyomom a kill-t, de ehelyett egy arra kolbászoló NPC-t ölök meg. Ugyan ez van pl. manhunt-nál, mikor tömegben aprítjuk egymást és hiába lock-olom a célpontomat, ha megnyomom a kill-t, a társam által levadászott ellenfél hulláját rúgom fejbe, nem az "élõ" és lock-olt ellenfelet ölöm meg. Persze, hogy leütnek.

Valamint, a SPACE-t sem kell nyomni a futáshoz. Csak gyors futás van. Space-re gyors séta, mint korábban.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ne aggódj..cserébe a vadon és a vadászás odateszi magát..ha beszippant,akkor véged és órákig csak azzal fogsz tökölni és alig fogsz haladni a történettel..
Komolyan..ha UBInak lenne esze,csinálna egy Hunting trophy játékot AC környezettel,szereplõkkel és képességekkel😊))
JethroHUN
Jól valszeg igazad van Merlin, megvárom legalább a felét és aztán kezdem bírálni.

a.carkey
Itt nem egy v. kettõ támad rád egyszerre, mint a korábbi részekben. A harc pedig élvezetesebb, mint bármikor. Egyszerûbb? Lehet, de filmszerûbb, mint eddig.

A medve nem játék.

MerlinW
Itt is kell majd (igaz nem sokat), juss el Connor-ig, aztán alkoss véleményt. Mikor megnyílik a világ és a lehetõségek tárháza. Az irányítás pedig inkább dinamikus lett, mint butított. Aminek oka is van, majd meglátod a késõbbiekben.

[merlinw.org]

JethroHUN
Nagyon vártam ez a gamet... új gépen remekül megy. DE nincs semmi játék élmény. Mivel 0ára van butítva az egész irányítás. Elõzõ részekben a mászás kihívás volt, gondolkodni kellett h akkor merre, nem az volt mit itt h nyíl egyenesen felmászik bárhova csak a W-t nyomva. Harc is 1 gomb, jöhet 50 katona is, közelharcban semmit nem érnek. Nem úgy mint eddig részek ahol 2nél több ellenfélnél vmeik már biztos eltalált. Itt ááá, hátad mögül támadó ellenfelet is couterezik az automata aim... Ezzel egy autista, 5 éves is tudna játszani. Persze tök jól néz ki a város, a korszak is tetszik. De azért Velence meg Konstantinápoly sokkal jobb volt. Multira ezek után kíváncsi se vagyok.. vmi no-skill szar lehet az is.

MerlinW
Az animus fícsör😊

[merlinw.org]

JethroHUN
Azt hittem az vmi kép hiba...<#szomoru1>

Engem egy dolog zavar csak...de ez sok játékban,nem csak ebben és személyesebb..ahogy öregszem,úgy kedvelem kevésbé a hirtelen villanással járó bejátszásokat,váltásokat..töksötét szobában éjjel tele a hócipõm,hogy minden nyúzást meg töltést vakító fehér villanás kísér és nem lehet átugrani😊
a.carkey
Szerintem, pedig pont most jó, elõzõ részek ide v. oda.

A medve nem játék.

JethroHUN
Végre eljutottam oda h feltegyem az AC3at... hát így elején elégé vegyesek a gondolataim. Most komolyan vissza töltõdõ Hp és 1 gombos irányítás? Ennyire lebutítani... Akár egérrel is lehetne játszani bill. nélkül. Ahhoz az ugráshoz amiben pl AC2 spéci kesztyû és küldetés kellett (leap-jump, high-profile+w+space) Most magától nyomja, csak a high-profile gombot kell nyomni és semmi mást...magától átugrik mindenhol. Ez így nagyon béna.

tommygear
javított valamit? vagy ugyan olyan optimizálatlan maradt?
OK már fut az online de megint az elsõ gond áll fenn hogy (töltsem le pass-al) pls help mert nem jutok el a download-hoz ha valaki tudta márr használni a pass-t írja e-amailben hogy hogyan kell a címem [email protected]
Ok új probléma remélem nem csak az enyém az új launcher-t nem tudom online módba rakni <#boxer> kiad valami cuccot amit ha elfogadsz akkor sem rakja át online-ba ha nem fogadom el akkor meg semmi nem változik<#falbav><#falbav><#falbav>
Nagyon köszönöm hogy foglalkoztál a kérdésemmel. Pont ma fríssült a launcher és eléggé bíztató dolgokat ír azért köszi am lehet hogy lesz még pár kérdésem mert gameplay-ben jó vagyok de másban elég noob szóval mindenképp kösz <#nevetes2>
a.carkey
Elivleg innen kellene eljutni a downloadhoz. De mivel nincs SPm, csak az ubis emlékeimre tudok hagyatkozni. Belépsz, és látni fogod ha ugyanabba a böngészõbe másolod be a linket. Remélem érthetõ. Görgesd lentebb!

A medve nem játék.

De így fizetni kell. a Season Pass akkor nem is egy elõfizetés mert nekem még több pénzért nem kell<#falbav>
a.carkey

A medve nem játék.

Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem karácsonyra megkaptam PC-re az AC3-mat Season Pass-al. Nemrég kijött az új DLC a Battle Hardended Pakc és nem tudom hogy kell a season pass-al leszedni megnyitom a játékot (single player) majd extras és ott rányomok a legfelsõre az additional contect és ezt az oldalt hozza fel https://ac3-pc.ubi.com/store/index/src/game
itt majd hova kell mennem? Mert a Pass ugye megvan de mintha a játék nem is tudna róla <#szomoru1> pls help ha tudsz segíteni kérlek vagy írd ide vvagy küld el e-mail ben a címem [email protected] elõre köszönöm! <#worship><#worship><#worship>
én ugy csináltam hogy nyomtam folyamatosan a w és a felfele nyilat!
nyomd a w aztán nyomkod az a-t
nyomt a fel nyilat és nyomkod a jobbra nyilat
nézd hogy mindig zöld legyen ami mozog ott
Grat! Én többet küzdöttem vele 10 percnél! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kösz, megvan!
Wow, egy virtuál sk8r társ! :Ð
Atyám, de szerettem azt a sorozatot! <#nevetes1>

Ha tudod,akkor is el fogsz vele szenvedni egy ideig😊
felváltva kell egyik oldalt is,másik oldalt is nyomni,hogy a te jeled a csúszkán mindig beljebb legyen az övékénél mindkét oldalon..és felváltva mozgasd,hogy mindkét oldalon kifelé told az övékét...
mint mikor Tony Hawk-ban próbáltál egyensúlyban maradni és jobbra balra mozgatni a jelet😊
Hello!
Egy tanya mellékküldetésben 2 verekedõt kellene szétválasztanom.
Pc-n játszom, és hát nem tudom megcsinálni.
Mire figyeljek, mi a teendõ?
Legalábbis eddig még annyit kért. Most már nálam is 30k a követelmény.

Nálam 75000 pontot kér annak a kihívásnak a teljesítéséért. ???

Meghosszabbították az eseményt!
A közösségi kihívás még csak kb. 22000 a 30000-bõl!

Ez alap, részemrõl!
Gondolom, tisztelt mágusunknak sem lesz kifogása, ha éppen nem Rád gondolt a triumvirátusban. Majd kvartettben toljuk és legfeljebb dalolunk hozzá :Ð

Csatlakozhatok én is?

Nekem megvan a 3 extra célpont, viszont azt írja, csak 12 óra van hátra... Remélhetõleg, lesz hosszabbítás! Az elõzõnél is volt.
A közösségi kihívásnak is kb. a felét tudtuk le. De hát, a fene tudja, milyen pontszámot ad hozzá a nagy közöshöz.

Egyébként, rendben! Zártkörû esemény lesz :Ð

MerlinW
Majd hárman megcsináljuk szépen valamelyik este.

[merlinw.org]

Fehercsoki
Ja már egy ideje... Meg akartam venni, csak valami random okból kifolyólag játszhatatlan a gépemen.(eddigi részek közel maxon mentek mindenféle lagg nélkül)

Krisztiam
cd galaxisnál 10ezer ft a freedom edition pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Háát, igen!
A Wolcott erõdben szaladgáltunk és nézem, hogy az egyik játékos csak áll a pálya közepén a "színpadon" és csak a szinkronöléseknél jön oda, viszont a bónusz idõt adó NPC-t mindig levadászta.
Aha, hát így lehet csak?
Egyébként, nekem szerencsém volt, mert az ÉNY-i átjáróban kb. a 12. szekvencia körül csatlakoztam és még a vége elõtt sikerült a 3 bónusz.