Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És shop-ban probáltad lerakni?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Elõsször legyünk tisztában az irányítással és csak azután szapuljuk a játékot jó 😄
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Próbáltam megnézni a Youtube-on, hogy mások hogy csinálják, de sajnos a a Youtube-on mindig csalódottan megállapítom, hogy akik oda feltöltenek walkthrough-t, azok még nálam is bénábban oldják meg a helyzeteket.
Gary: Ilyen osztálytársam nekem is volt anno. De szerintem mindenkinek. 😊
Everything is true, nothing is permitted.
Azt szeretném megkérdezni, hogyha egy most formázott gépre rárakom az Ac3-at, és az Ac2-t is, akkor nem lesz probléma a game launcher-rel?
Nem okoz valamiféle ütközést a két játék egymás mellett?
lagalábis nekem ide rakta
Hova rakja a mentéseket?
[merlinw.org]
csupacsaki: nekem volt osztálytársam, akinek már a 11. szám megvolt abból a kiadványból, amibõl csak a 4. szám jelent meg! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Azt mondta cimbi, hogy lehet az AC3 multiban hajócsatákat vívni. Nos én ezt miért nem lelem, ha valóban így van? Gondoltam arra is, hogy csak a single kampány folyamatában nyílik ki az az opció.
Valaki segítsen. THX! 😊
és mondhatni fillérekért van már az elõzõ 4 rész..
melyiket érdemes megvenni?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Amúgy minden jön majd magától és adni fogja magát,csak bõszen figyeld a térképet..
A medve nem játék.
Röhej, de neki dobozos SH5je van, nekem steames, és azok futnak, a régebbi AC részek is mind steamen, mind dobozosan rendben vannak.
De amelyek tk. DX11et kezelnek, azok nem mennek dobozosan sweetfxel, pedig mentek, és jól mentek. Mint pl. az AC3, a GRFS, FC3. 😊 De hogy tovább bonyolítsam, a dobozosok offline módban tökéletesen futnak. Szóval tuti valamit vagy direkt rakott be az ubi, vagy nem direkt, de elqurta, nem kicsit, nagyon.
A medve nem játék.
A Steam-es Ubi játékok is Uplay-t használnak, szóval tök mindegy hol veszed😊
[merlinw.org]
Ha dobozos. A steames vígan fut.
Ha ez a húzás direkt volt az ubitól, akkor most vettem utoljára dobozos ubi játékot amíg ez így mûködik.
A medve nem játék.
sweetfx-et?
A hülye uplay - nekem ma - frissítette magát és most az összes dobozos ubi játékomnál ha fent van a sweetfx, akkor nem indul a game. 😞 A FC3nál és a GRFCnél ez baromi zavaró, mert folyamatosan jön hozzá tartalom. A steames verzióknál nincs gond. Én arra tippelek, hogy indítás elõtt ONLINE módban megnézi a könyvtárad, és ha van benne olyan, ami nem odavaló, vagy tudja, hogy annak nem szabad ott lennie, akkor nem indítja a fájlt.
Persze lehet, hogy egy reinstall megoldaná, de steamen még elfogadom, máshogy nem, mert azért nem steamen végigszopni az összes patchet, dlct, na az felér egy pöcsönszúrással. 😞
UBI játékot a jövõben CSAK steamen veszek.
Vagy van olyan opció NVIDIA esetében, melybe integrálva van a sweetfx és nem kell bemásolni minden játék könyvtárába?
RADEONPROt írta vki az FC3 topicban, de nekem nem ATIm van ...
A medve nem játék.
Pc-n játszom, de nem sikerül. Mit kell tenni?
Elõre is kösz!
Lefegyverzést pc-n hogyan kell kivitelezni, hogy a bunyós küldetésben el is fogadja?
Amit beírtam, azzal mûködnie kéne.
A medve nem játék.