Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ez nem a warez topik...

[merlinw.org]

Morfi
És gondolom a kihívásokat sem akarod majd megcsinálni, ahol pl az feltétel, hogy minden fegyverrel öljél?! 😊
És shop-ban probáltad lerakni?

JethroHUN
Jah jó... igen ellenfélbe bele lehet dobni. De én arra gondoltam h nincs "unequip" gomb sehol se menüben. Pl ha kardot veszek fel és nem kell akkor azt pl nem lehet lerakni, csak ha lecserélem fejszére stb. Attól még a funkció hiányzik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

KollerN
Pont azokat lehet eldobni 😄 A nehéz fejszéket, amiket két kézzel fog Connor eldobja ha azt a gombot nyomod amivel a másodlagos mozdulatokat teszi (pl. lõ a pisztollyal).
Elõsször legyünk tisztában az irányítással és csak azután szapuljuk a játékot jó 😄

Elindul, ráadásul tökéletesen mûködik.

JethroHUN
Hányadik játék is ez?? És még mindig nem lehet fegyvert eldobni!!! Mekkora baromság ez. Véletlen felvettem vmi rohadt nagy favágó fejszét és akkor most ott fog lógni az oldalán a hátralévõ játékban... ugyan már. (Semmi fegyvert nem vettem eddig, csak hidden blade meg tomahawk +dupla dual pisztoly)

windows 8-on elindul a játék,probálta valaki?
A nyomda közelében ha esetleg találsz olyan csoportosulást, amit fellázíthatsz, azzal elcsalhatod onnan az õröket.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Kérdés azokhoz akik még emlékeznek a játék elejére. A Sequence 5-ben vagyok, amikor Connort tanítják arra, hogyan tud incognito-vá válni. Van egy pont, amikor be kell lépni egy printer shop-ba, aminek az ajtajában két õr áll. Na most: vagy a belépés elõtt támadnak rám, és ekkor le kell mészárolnom a fél várost, vagy ha gyorsan becsusszanok a shopba, akkor utána, kilépéskor támadnak meg engem és Adamst. A kérdés az, hogy ez így van scriptelve, nekem tényleg le kell mészárolnom a fél várost egy olyan fejezetben, amiben azt rágják a számba, hogy legyek incognito? vagy valamit nagyon elrontok és van békés incognito megoldás a printer shopra?

Próbáltam megnézni a Youtube-on, hogy mások hogy csinálják, de sajnos a a Youtube-on mindig csalódottan megállapítom, hogy akik oda feltöltenek walkthrough-t, azok még nálam is bénábban oldják meg a helyzeteket.

Ha mindkettõ eredeti akkor nem hiszem hogy gond lenne vele.

Gary: Ilyen osztálytársam nekem is volt anno. De szerintem mindenkinek. 😊

Everything is true, nothing is permitted.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogyha egy most formázott gépre rárakom az Ac3-at, és az Ac2-t is, akkor nem lesz probléma a game launcher-rel?
Nem okoz valamiféle ütközést a két játék egymás mellett?
C:\user\neved\appdata\roaming\theta
lagalábis nekem ide rakta
Sziasztok!
Hova rakja a mentéseket?

MerlinW
Tök egyszerû: nincs benne ilyen😊 Hajózni csak egyszemélyes módban lehet, küldetések alatt.

[merlinw.org]

Jól van srácok, köszi az infót. Az a durva, hogy esküszik is rá, hogy van ilyen mód :S Na ezen igazodjon el valaki...

Sajnos, pedig vevõ lennék rá! :Ð

csupacsaki: nekem volt osztálytársam, akinek már a 11. szám megvolt abból a kiadványból, amibõl csak a 4. szám jelent meg! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Attól tartok, hogy a barátod félreinformált. Ilyen nincs a multiban.

Sziasztok. Lenne egy (lehet hülye) kérdésem.
Azt mondta cimbi, hogy lehet az AC3 multiban hajócsatákat vívni. Nos én ezt miért nem lelem, ha valóban így van? Gondoltam arra is, hogy csak a single kampány folyamatában nyílik ki az az opció.
Valaki segítsen. THX! 😊

JethroHUN
Miért különös ez? Reveleation CE-je is megjelenés után nem sokkal 10k lett. Ezért nem is volt érdemes megjelenéskor megvenni. <#alien>

10k a Freedom? Ennyire nem kell már senkinek?

mindet..és az elejétõl játszani...a kerettörténet 5 részen át ível..ha teljesen bele akarod magad élni,kötelezõ..
és mondhatni fillérekért van már az elõzõ 4 rész..
köszi!
melyiket érdemes megvenni?
Itt például ennyi:
CD Galaxis
MENNYI?! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

most hogy megy az ára a játéknak?
A korábbi részeket sem játszottad?..Akkor mars vissza elsõ osztályba..úgy lesz kerek a keret történet,anélkül fabatkát sem ér..
Amúgy minden jön majd magától és adni fogja magát,csak bõszen figyeld a térképet..
Sziasztok ! Most kezdtem el a játékot , a második föküdivel végeztem amikor egy kisebb erõdbõl egy kisládát kellet megszerezni két társammal ! Kérdésem a következõ : Hol lehet melléküldetéseket , cuccokat , ruhát , pénzt stb szerezni ? Bostont hogy lehet elhagyni vagy hol ? Még nemnagyon ismerem a játékot a játékmenetet Assassinnal most játszok elöször .
a.carkey
Akkor itt a probléma. Nvidiánk van. 😞

A medve nem játék.

ATI 5770, 13.1-es Catalyst

a.carkey
Mindegy. Feladom. Végignyálaztam a fórumokat, de olvastam ezt, olvastam azt. Nem értem az ubi hozzáállását.

A medve nem játék.

a.carkey
ATI v. NVIDIA?

A medve nem játék.

Érdekes, nekem dobozos (Special Ed.) + sweetfx, az ini-ben is dx11 van és megy a frissített uplay-jel.

hát ujra raktam a játékot de igy se jo megint a gépet kell ujra rakni ez a szar miatt
a.carkey
Hehe. Nem. Röhögni fogsz, de a steames AC3 nálam, a steames GRFS a legjobb barátomnál fut SweetFXel (két tök egyforma gép és vkártya), saját UPlay accok, és mindkettõnknél rajtuk vannak az AC részek, SH5 stb., míg a dobozosok nem futnak. 😊 Én jelenleg a GRFSel és a FC3al szopok, a haver pedig az AC3al a tegnapi/mai? uplay patch óta. 😄

Röhej, de neki dobozos SH5je van, nekem steames, és azok futnak, a régebbi AC részek is mind steamen, mind dobozosan rendben vannak.

De amelyek tk. DX11et kezelnek, azok nem mennek dobozosan sweetfxel, pedig mentek, és jól mentek. Mint pl. az AC3, a GRFS, FC3. 😊 De hogy tovább bonyolítsam, a dobozosok offline módban tökéletesen futnak. Szóval tuti valamit vagy direkt rakott be az ubi, vagy nem direkt, de elqurta, nem kicsit, nagyon.

A medve nem játék.

MerlinW
"UBI játékot a jövõben CSAK steamen veszek."

A Steam-es Ubi játékok is Uplay-t használnak, szóval tök mindegy hol veszed😊

[merlinw.org]

a.carkey
Ahol az exe fileod van az AC3 könyvtáradban, ott a sweetfx könyvtárat, ill. ezeket a fájlokat keresd és töröld!

Ha dobozos. A steames vígan fut.

Ha ez a húzás direkt volt az ubitól, akkor most vettem utoljára dobozos ubi játékot amíg ez így mûködik.

A medve nem játék.

azt hol találom meg talûlnám meg?
sweetfx-et?
a.carkey
sweetfx?

A hülye uplay - nekem ma - frissítette magát és most az összes dobozos ubi játékomnál ha fent van a sweetfx, akkor nem indul a game. 😞 A FC3nál és a GRFCnél ez baromi zavaró, mert folyamatosan jön hozzá tartalom. A steames verzióknál nincs gond. Én arra tippelek, hogy indítás elõtt ONLINE módban megnézi a könyvtárad, és ha van benne olyan, ami nem odavaló, vagy tudja, hogy annak nem szabad ott lennie, akkor nem indítja a fájlt.

Persze lehet, hogy egy reinstall megoldaná, de steamen még elfogadom, máshogy nem, mert azért nem steamen végigszopni az összes patchet, dlct, na az felér egy pöcsönszúrással. 😞

UBI játékot a jövõben CSAK steamen veszek.

Vagy van olyan opció NVIDIA esetében, melybe integrálva van a sweetfx és nem kell bemásolni minden játék könyvtárába?
RADEONPROt írta vki az FC3 topicban, de nekem nem ATIm van ...

A medve nem játék.

milyen progra gátolhatja a játék elindulását erre tudtok választ adni?
Myselor
nem is érdemes vele foglalkozni,csak fegyverek csak az új fegyvereket pisztoly tartót és lõszert érdemes szerintem csinálni😊
JethroHUN
Hááát... craftolással nagyon nem lehet pénzt keresni. Seq.6 -nal vagyok. Még egy rakás mindent nem is tudok csinálni, de amit eddig próbáltam azt sem éri meg. Mivel egyre drágábban lehet csinálni, milyen baromság ez. Hiába lehet van 10 slotot is ráfejleszteni egy konvojra ha nincs mivel megrakni...

Morfi
Ezt az oldalt nézd meg. Itt képekkel illusztrálja, hogy mit hogyan kell, de a játékban kell aktiválni.

A bunyós kihívás 1-ben kell 5 lefegyverzés.
Pc-n játszom, de nem sikerül. Mit kell tenni?
Elõre is kösz!
ja..lehet nem egyre gondoltunk..én a bevezetõben gondoltam a hajón a kitérésre..
folyamatosan tartsd nyomva a counter gombot már a bunyó kezdetétõl..ha kontrollerrel játszol,akkor B..amúgy nem tudom melyik😊
Hello!
Lefegyverzést pc-n hogyan kell kivitelezni, hogy a bunyós küldetésben el is fogadja?
JethroHUN
Legelsõ hajós rész megvolt. Valami hihetetlen király. Csak remélni tudom, hogy az Ubisoft látna fantáziát ilyen típusú játékban, mert ugye ez az AC3 sem egészen Assassin Creed, mivel annyit fejlõdött az elõzõekhez képest. Ha nem lenne benne animus és Desmondék, el lehetne adni vmi teljesen más játéknak is.

a.carkey
Meg ne vedd! Kell lennie egy kódnak, pontosabban kódoknak. Azt írd ki. Eddig két dlc jelent meg.

Amit beírtam, azzal mûködnie kéne.

A medve nem játék.

Nekem úgy rémlik,az egyik határvidéki vadonjáróknál kezdõdött a bevásárló lista...
Helló ! Egy olyan egyszerû kérdésem lenne ha megvannak a lecintoni tárgyak kinek vagy hova kell leszállítani õket??

nem tettem fel semmit!csak egyszerüen egyik nap kikapcsoltam a gépet és másnap be és már irta ki hogy az exe müködés leáll