Rocksmith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja igen én is lehúztam csak a bal-ra
mondjuk igaz most már megéri elgondolkodni megvenni is mert beindul a custom dlc-k tárháza és hetente gyarapszik rendesen mindenfélével :)
mondjuk igaz most már megéri elgondolkodni megvenni is mert beindul a custom dlc-k tárháza és hetente gyarapszik rendesen mindenfélével :)
Én pl azt csináltam bassgitárnál, hogy line in bekötöttem, és levettem az eggyik csatornát (asszem balt) amin nem volt hang, csak zúgás.
Ha valaki törttel nyomul annak egy ötlet. Most kíváncsiságból a hangkártya kezelõfelületén átkalibráltam a mikrofon bemenetet vonal bemenetre. Tökéletesen megszûnt ez a mellékzaj ami eddig volt. És olyan mint az elsõ RS volt.
Hátha másnak is segít.
Hátha másnak is segít.
1680 x 1050 a monitor max felbontása
Szóval a rocksmith.ini-ben
ScreenWidth=1680
ScreenHeight=1050
Szóval a rocksmith.ini-ben
ScreenWidth=1680
ScreenHeight=1050
lehet, hogy a rocksmith.ini-ben alapból fullhd-ra van beállítva és nem akarja kisebbre állítani a monitorodhoz
azt megnyitod szövegszerkesztõvel és beírod a kívánt értéket :)
én ablakos módban használom nálam ilyen csak, hogy tudd mit keress benne :)
ScreenWidth=1440
ScreenHeight=900
Fullscreen=0
azt megnyitod szövegszerkesztõvel és beírod a kívánt értéket :)
én ablakos módban használom nálam ilyen csak, hogy tudd mit keress benne :)
ScreenWidth=1440
ScreenHeight=900
Fullscreen=0
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy megkaptam karácsonyra a páromtól a játékot Pc-re, na most minden jó lenne ha a játék indításakor nem ezt írná ki a monitor : "out of range".<#falbav>#falbav>
Hallom a töltõ zenét meg minden de tök fekete a kép ezen az egy soron kívül...
monitor: ASUS VW222S
Valaki tud megoldást?
Elõre is köszi!<#worship>#worship>
Hallom a töltõ zenét meg minden de tök fekete a kép ezen az egy soron kívül...
monitor: ASUS VW222S
Valaki tud megoldást?
Elõre is köszi!<#worship>#worship>
Igen ez mûködik. Egyébként én nocablevel szenvedtem, és végül sikerült elindítani, igaz egy picit halk, de ezekkel a beállításokkal:
EnableMicrophone=0
ExclusiveMode=1
LatencyBuffer=4
ForceDefaultPlaybackDevice=1
ForceWDM=0
ForceDirectXSink=0
Win32UltraLowLatencyMode=0
DumpAudioLog=0
MaxOutputBufferSize=1024
EnableMicrophone=0
ExclusiveMode=1
LatencyBuffer=4
ForceDefaultPlaybackDevice=1
ForceWDM=0
ForceDirectXSink=0
Win32UltraLowLatencyMode=0
DumpAudioLog=0
MaxOutputBufferSize=1024
Csak egy otlet, de egy probat meger. Amikor hangoljatok a gitart akkor valamelyik gomb megnyomasaval (xboxon az y) elo lehet hozni a kalibraciot. A gitar legyen olyan 7-8 as hangeron. Amikor irja akkor pengess de amikor kiirja hogy hallkitsd le akkor fogd le a hurokot amig elhallgatnak de egybol engedd is el, ne erj hozzajuk utana.
Sziasztok, az a problémám, hogy a rsmith 2014 ben a gitár hangja már eleve torzított, és ezért még az elsõ kalibráláson sem tudok túljutni, ugyanakkor az elsõ rocksmith viszont tökéletesen mûködik, mi lehet a probléma?
Azért, hogy megvegyék az emberek :)
Na ez érdekes. Leszedtem próbára az elsõ Rocksmith-et és tökéletesen mûködik, nincs alatta zúgó hang. Akkor azt nem értem, hogy a Rocksmith 2014 alatt miért van zúgás?
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a 2014-ben bazinagy a lag... úgyértem majdnem 1/2-3/4 másodpercet késik a hang, ha pengetek. Ezt valahogy ki lehet iktatni?
A sima Rocksmith 1-ben nincs semmi ilyesmi. Mindkettõ eredeti, ahogy a kábel is. A gitár egy Epi standard lp, úgyhogy még az sem hiszem, hogy gond lenne. :S
Nekem olyan gondom lenne, hogy a 2014-ben bazinagy a lag... úgyértem majdnem 1/2-3/4 másodpercet késik a hang, ha pengetek. Ezt valahogy ki lehet iktatni?
A sima Rocksmith 1-ben nincs semmi ilyesmi. Mindkettõ eredeti, ahogy a kábel is. A gitár egy Epi standard lp, úgyhogy még az sem hiszem, hogy gond lenne. :S
Köszi azért.
segiteni sajnos nem tudok. ez ilyen lutri dolog. van akinel megy rendesen, van akinel nem. nekem eloszor tokeletes volt, zaj es keses nelkul. ujra raktam a wint ugyanazokkal a driverekkel, beallitasokkal es most meg sem nyikkan, nem erzekeli a gitart.
esetleg (ha sehogy sem tudod rabirni a rendes mukodesre) meg megprobalhatod 1 guitar link kabellel, ugy emlekszem azzal mukodik rendesen. de olvass utana, mert en nem hasznaltam ilyet.
esetleg (ha sehogy sem tudod rabirni a rendes mukodesre) meg megprobalhatod 1 guitar link kabellel, ugy emlekszem azzal mukodik rendesen. de olvass utana, mert en nem hasznaltam ilyet.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Meg van mûködik majdnem, csak nem tudom behangolni a gitárt rá, mert mintha zúgna alatta a hang. Nem tudom mi lehet a baj? Ha pendítek egy húrt akkor zajos, mit lehet tenni ellene? Kérlek segítsetek.
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni egy mûködõ no cable cracket és egy beüzemelés leírást? Mert már 1 órája próbálom csinálni, de semmi.
Köszönöm.
Valaki tudna linkelni egy mûködõ no cable cracket és egy beüzemelés leírást? Mert már 1 órája próbálom csinálni, de semmi.
Köszönöm.
Ok, köszi a gyors választ.
igen. en 6,3/3,5 atalakitoval hasznalom
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Gondolom 3,5 ös dugóval.
line-in-be 1 atalakitoval
Sziasztok
No cable crakkel használnám a játékot, akkor a sima gitár kábelt hová kell bedugnom?
No cable crakkel használnám a játékot, akkor a sima gitár kábelt hová kell bedugnom?
Tényleg tök jó a játék :) Felfedeztem a return to castle choredead- et :D Meg az ûrhajós lövöldözõs is bejön!
Ami hiányzik nekem, az a hangok gyakorlása, hogy melyik hang, hol van a fogólapon. (vagy csak nem találtam még meg?)
Szóval ajánlom mindenkinek, aki hezitálna :)
Ami hiányzik nekem, az a hangok gyakorlása, hogy melyik hang, hol van a fogólapon. (vagy csak nem találtam még meg?)
Szóval ajánlom mindenkinek, aki hezitálna :)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Hátha valaki nem követi a dolgokat
www.smithyanvil.com fórumon szaporodnak a custom dlc-k mint a gomba a 2014-hez is :)
www.smithyanvil.com fórumon szaporodnak a custom dlc-k mint a gomba a 2014-hez is :)
Tegnap láttalak a listában, még mindig elsõ vagy, gratula !
Régebben is gitároztál, vagy ezzel kezdted?
Régebben is gitároztál, vagy ezzel kezdted?
Alaplapi kártya 100% hogy nem csinál olyat, hogy 2 oktávval alacsonyabb hangokat továbbít a játék felé... Lehet 2en tolni igen, eredeti játékot crackelned kell ha DLCket akarsz belepakolni.
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, amiben a segítségeteket kérném:
1. no cable crakkel használnám a játékot, de csak az alaplapi kártyát (Realtek HD) tudom mûködésre bírni, annak viszont olyan hangja van mintha vagy két oktávval lentebb lenne a hangolás (440Hz-es E-re van hangolva a gitárom), ezért a hangoláson nem is tudok túljutni. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
2. van egy usb-s creative X-Fi Pro hangkártyám, azon viszont nincs hang se be se ki, akkor sem ha letiltom az alaplapit (16 bit 48khz-en sem). Rálehet venni valahogy hogy ezt a kártyát használja?
3. (abban az esetben ha valamelyik hangkártyámat mûködésre tudom fogni) lehet olyat csinálni a játékban hogy line és mikrofon porton is csatlakozik egy-egy gitár és egyszerre ketten zúzni?
4. eredeti játéknál belehet importálni a tört DLC-ket? mi történik olyankor, megmarad eredetiként a játék?
A válaszokat elõre is köszönöm
Lenne pár kérdésem, amiben a segítségeteket kérném:
1. no cable crakkel használnám a játékot, de csak az alaplapi kártyát (Realtek HD) tudom mûködésre bírni, annak viszont olyan hangja van mintha vagy két oktávval lentebb lenne a hangolás (440Hz-es E-re van hangolva a gitárom), ezért a hangoláson nem is tudok túljutni. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
2. van egy usb-s creative X-Fi Pro hangkártyám, azon viszont nincs hang se be se ki, akkor sem ha letiltom az alaplapit (16 bit 48khz-en sem). Rálehet venni valahogy hogy ezt a kártyát használja?
3. (abban az esetben ha valamelyik hangkártyámat mûködésre tudom fogni) lehet olyat csinálni a játékban hogy line és mikrofon porton is csatlakozik egy-egy gitár és egyszerre ketten zúzni?
4. eredeti játéknál belehet importálni a tört DLC-ket? mi történik olyankor, megmarad eredetiként a játék?
A válaszokat elõre is köszönöm
Na ujrakalibraltam a gitart a jatekban es eltunt a zaj. Tune menuben az Y (xbox) megnyomva jon elo a kalibracio.
Erdekes, hogy elotte ha megerintettem a hurokat, vagy a gitar barmely fem reszet, azaz foldeltem akkor nem volt zajos. Gondolom kalibracional a statikusan osszeszedett alapzajt kiszuri.
Koszonom a valaszokat megegyszer.
Erdekes, hogy elotte ha megerintettem a hurokat, vagy a gitar barmely fem reszet, azaz foldeltem akkor nem volt zajos. Gondolom kalibracional a statikusan osszeszedett alapzajt kiszuri.
Koszonom a valaszokat megegyszer.
Koszonom a gyors valaszokat.
Fehercsoki: Igen teljesen igazad van, mert csak bizonyos 'tune setup'-nal hallatszik ez nagyon (pl amit a jatek alapertelmezesben berak). Ami furcsa csak, hogy ez regebben (par hete van csak meg a jatek) nem volt tapasztalhato, csak tegnap este. Gondoltam mar, hogy esetleg valami mas elektronikus eszkoz (pl szomszed mikrosutoje :DDD ) altal keltett elektronikus zajokat szedi ossze.
Megprobalom ujrakalibralni a jatekban a gitart ahogy twi452 irta. Koszonom a segitseget.
Fehercsoki: Igen teljesen igazad van, mert csak bizonyos 'tune setup'-nal hallatszik ez nagyon (pl amit a jatek alapertelmezesben berak). Ami furcsa csak, hogy ez regebben (par hete van csak meg a jatek) nem volt tapasztalhato, csak tegnap este. Gondoltam mar, hogy esetleg valami mas elektronikus eszkoz (pl szomszed mikrosutoje :DDD ) altal keltett elektronikus zajokat szedi ossze.
Megprobalom ujrakalibralni a jatekban a gitart ahogy twi452 irta. Koszonom a segitseget.
újrakalibrálás a tuning elsõ köre amikor kér, hogy pengesd amilyen hangosan tudod utána pedig némítsd el
ezután jön a hangolás
ezt a beállításokban bármikor újra el tudod végezni
hátha segít
ezután jön a hangolás
ezt a beállításokban bármikor újra el tudod végezni
hátha segít
Sok gain az alapzajt is felerõsíti, ez teljesen normális, erre az egyetlen megoldás a zajzár.(egyébként amikor lefogod a húrokat és felemeled róla a kezed akkor is kicsit rezegnek/rezegteted õket, bár ez nem látszik, viszont sok gain esetében ezt is hallod)
Udv kedves jatekostarsak,
Tegnap talalkoztam egy olyan problemaval, hogy a jatek (2014 es XBox verzio ) 'zajos'. Ha nem pengetem a hurokat akkor egy statikus zaj hallatszik. Ha lefogom a hurokat akkor ez a zaj elmulik de amint elengedem oket ismet jelentkezik. Direkt nagyon figyeltem, hogy ne rezegjenek a hurok amikor elengedem, ugyhogy biztos, hogy amikor lefogom oket akkor tulajdonkepp foldelem magamon keresztul a gitart es elmulik a zaj. Probaltam valtogatni a pickupok kozott, probalgattam a hangero es tune potmetereket is de nem jartam sikerrel. Sot a a gitart kihuzom de az USB vege bedugva marad akkor is hallhato egy eros zaj.
Mas Xbox (vagy akar PS, PC) tulajnal is jelentkezik a zaj ha a gitar nincs radugva? Van valami tippetek? Hogy lehet ujrakalibralni a gitart a jatekban (nem hangolni)?
Tegnap talalkoztam egy olyan problemaval, hogy a jatek (2014 es XBox verzio ) 'zajos'. Ha nem pengetem a hurokat akkor egy statikus zaj hallatszik. Ha lefogom a hurokat akkor ez a zaj elmulik de amint elengedem oket ismet jelentkezik. Direkt nagyon figyeltem, hogy ne rezegjenek a hurok amikor elengedem, ugyhogy biztos, hogy amikor lefogom oket akkor tulajdonkepp foldelem magamon keresztul a gitart es elmulik a zaj. Probaltam valtogatni a pickupok kozott, probalgattam a hangero es tune potmetereket is de nem jartam sikerrel. Sot a a gitart kihuzom de az USB vege bedugva marad akkor is hallhato egy eros zaj.
Mas Xbox (vagy akar PS, PC) tulajnal is jelentkezik a zaj ha a gitar nincs radugva? Van valami tippetek? Hogy lehet ujrakalibralni a gitart a jatekban (nem hangolni)?
És ezt nem lehet kiküszöbölni? Én azt olvastam, hogy ez a HDMI miatt van. Ennél a játéknál meg azért nem bír olyan kulcs fontossággal a HDMI.
Ahogy olvasgattam és ha jól értelmeztem boxon és a ps-n van a játéknak csúszása a pengetés és a hang megszólalása között ami rontja a játék élményt.
Erre voltam kíváncsi, mert a boxon nekem nincs LIVE-om és nem is akarok. De akkor ezek szerint offline box-al tudok rendesen játszani.
Köszi a választ!
Köszi a választ!
Ezt nem tudom, de ha nincs neted akkor tudod crackelni és az eredeti kábellel játszhatsz.
És kötelezõ a Uplay reg? Ez nethez van kötve vagy csak bepötyögöm a dobozban lévõ kódot?
Lenne egy kérdésem. Most akarok nekiállni a dolognak és nagyon ne ugassatok le légszi ha hülyeséget kérdezek:)
Ha megveszek külön csak a kábelt, vagy mondjuk megveszem a játékot box-ra kábellel, azt tudom használni a PC verzióhoz is?
Másik meg, hogy olvastam, hogy kell Uplay regisztráció. Erre mindenképpen szükség van?
Ha megveszek külön csak a kábelt, vagy mondjuk megveszem a játékot box-ra kábellel, azt tudom használni a PC verzióhoz is?
Másik meg, hogy olvastam, hogy kell Uplay regisztráció. Erre mindenképpen szükség van?
Talán valaki a használt gitárját akarta eladni, és õ vette bele külön az EMG hangszedõket.
Akkor azt hiszem valamit alaposan félre értettem.
Úgy emlékeztem, hogy a gitárshop ibanez fórumon EMG hangszedõket írtak.
Úgy emlékeztem, hogy a gitárshop ibanez fórumon EMG hangszedõket írtak.
Közeledünk az egy hetes idõhöz a 60 napos challengebõl. Minden nap nyomom minimum 1 órát.
Mai napon már néhány alkalommal egy-két akkord is sikeredett a játék szerint (na volt olyan, aminél görcsöt kapott a kezem akkor se tudtam lefogni).
Számokat is próbálgatom, egyelõre csupán 60-70%-ban tudom õket lejátszani, de azért néha már fel-fel vált nehezebb fokozatban némelyik.
Ami még mindig abszolút nem megy az a sustain például és minden ehhez társuló hasonló mozdulat.
Alakulunk mint púpos gyerek a prés alatt, de még mindig rengeteget kell fejlõdnöm (rájöttem, hogy minél szabályosabb a kéztartás annál könnyebben alakulnak tisztává a hangok, ha pengetek. Elsõ napi problémák pont ebbõl adódtak, hogy mindig torz hangok jöttek a gitárból, ami egyrészt a görcsös lefogás miatt van, másrészt a rossz tartás miatt... Persze biztos most se tartom még megfelelõen a szerkezetet, de most már azért néha tényleg gitár hangok csendülnek fel).
Hosszú menet lesz ez mire értelmesen el tudok majd pötyögni egyszerûbb dalokat. De élvezetes.
Mai napon már néhány alkalommal egy-két akkord is sikeredett a játék szerint (na volt olyan, aminél görcsöt kapott a kezem akkor se tudtam lefogni).
Számokat is próbálgatom, egyelõre csupán 60-70%-ban tudom õket lejátszani, de azért néha már fel-fel vált nehezebb fokozatban némelyik.
Ami még mindig abszolút nem megy az a sustain például és minden ehhez társuló hasonló mozdulat.
Alakulunk mint púpos gyerek a prés alatt, de még mindig rengeteget kell fejlõdnöm (rájöttem, hogy minél szabályosabb a kéztartás annál könnyebben alakulnak tisztává a hangok, ha pengetek. Elsõ napi problémák pont ebbõl adódtak, hogy mindig torz hangok jöttek a gitárból, ami egyrészt a görcsös lefogás miatt van, másrészt a rossz tartás miatt... Persze biztos most se tartom még megfelelõen a szerkezetet, de most már azért néha tényleg gitár hangok csendülnek fel).
Hosszú menet lesz ez mire értelmesen el tudok majd pötyögni egyszerûbb dalokat. De élvezetes.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha jól emléxem EMG hangszedõk.
Miért???
Tudom, hogy jó a Cort KX5, de valahogy a IBANEZ GRGR-212EX nagyon megfogott.Plusz két nagyon jó kis hangszedõ van rajta.
Na ezt is köszönöm, tetszik. Még úgyis van kb. két hét mire aktuális lesz, addig még gondolkodom:)
Nekem ez volt a szívem vágya csak úgy alakult, hogy nem tudtam megvenni.
http://www.muziker.hu/gitarok/elektromos-gitarok/superstrat-tipusu-elektromos-gitarok/p/18628-ibanez-GRGR-121EX-BKN
http://www.muziker.hu/gitarok/elektromos-gitarok/superstrat-tipusu-elektromos-gitarok/p/18628-ibanez-GRGR-121EX-BKN