751
Rocksmith : authentic guitar game
-
#230 Hát alapból nincs ilyen menüpont a játékban:D -
#229 Érdekes, haver azt mondta, hogy Steamen keresztül megvert egy amerikai játékost, majd megkérdezem, hogy sikerült neki :D -
#228 Nincs online multi benne. -
#227 Multi is megy neten keresztül eredeti kábellel+tört játékkal? -
#226 Kijött az első custom szám, a Sweet Child 'o Mine. -
#225 Hát nem tudom én csak simán bedugtam az egyiket mic in másikat meg line in bemenetbe és aztán multiplayernél a játék kérte először az egyik aztán a másik játékost hogy gitározzon kicsit(make some noise), és így működött. -
Joex22 #224 Egy bemenetbe? Mi alapján különbözteti meg, hogy honnan érkezik a jel?
Én úgy próbáltam, hogy egyiket a mikibe, másikat a line in-be, persze az alaplapi hangkártyám nem tud mintavételezni két bemenetről egyszerre, így egy csatornára adtam össze őket. Így elindult, de csak 1 gitárt észlelt a játék. -
#223 Működik. -
nevster92 #222 hali. nemtudjátok müxik e úgy hogy letöltöm a játékot de eredeti kábelem van? mert nekem nem akar öszejönni ez a hangkártyás trükközés -
#221 Ha eltalálod a megfelelő hangerőt, akkor tényleg működik, ha túl kicsire veszed, akkor nem indul, kifagy PEGI-nél, nálam a 25% kevés, ha túl nagyra, akkor meg gyakran eldobja a jelet. Nekem sokáig volt 89%-on de visszavettem 70-re, és a zaj is kisebb lett. Egyelőre működik. -
#220 Működik a crackel az is...Én már toltam úgy, hogy 2 gitár volt az integrált hangkártyára kötve, teljesen hibátlanul működött. -
Joex22 #219 Az esélytelen, hogy eredeti kábel nélkül lehessen split screenezni? :( -
#218 Már dolgoznak a custom számokon, elvileg már sikerült nekik Guitar Pro tabokat átkonvertálni a Rocksmith-be, szóval rövidesen kijöhet egy olyan editor amiben 2 kattintás lesz összedobni bármilyen számot:) -
#217 "For those having note detection troubles try to lower sound recording level on your line input (and use line input, not microphone). I put mine at 25%.
Also, cut the unused stereo channel (it must be channel 2). Also, check if exclusive mode is allowed on your soundcard (it should be).
You'll find all these settings in windows sound properties.
I've got no problem with this configuration with a realtek chip. I set rocksmith latency at 1 and let buffer size at its default value (216)." -
Szergi134 #216 Üdv. az mitől lehet, hogy minden fasza, elindul, soundcheck pipa, de már az első szám első hangjától eldobja a jelet, vagy pl. a különböző technikáknál a lassú "bemutató" résznél érzékel minden leütést, amikor a challenge rész következik ott már csak max 1 hangot vesz be aztán behal. DLC-s crack, jack átalakító mikrofon aljzatba. -
#215 Illetve ha csak 1 bemenete van és minden mást le tudsz tiltani akkor talán működhet. -
#214 Nem olvastam vissza bocsánat. -
#213 Songs menüpont alatt, karrierben nem jönnek elő. -
#212 DLC-ket hol kéne találnom ha bemásoltam? a karrierben vagy máshol? -
#211 De most komolyan nem lett elégszer elmondva hogy usbs cuccokkal nem működik teljesen jól?:D -
#210 Hát nekem még mindig elveszíti a jelet és nem is jön vissza :(
Én amúgy egy Zoom G2.1u multieffektel kötöttem össze a gépet és abból jön a hang. Hátha megtalálom a jack átalakítót és akkor kipróbálom úgy hogy a mikrofonhoz dugom be. -
#209 Köszi kipróbálom :) -
#208 Végre sikerült rávenni, hogy menjen, legitároztam a kezemet. Ezt a progit ezekkel a számokkal kellett volna kiadni, mert így teljes, kellettek bele az új számok!
A megoldás a rocksmith.ini-ben a forcewdm-et 1-re állítani, és akkor megy rendes kábellel olyan latencyvel amit a hangkártyád tud (0-hoz közeli nekem) viszont van egy jó nagy alap zaj amivel nem lehet mit csinálni, de amikor pengetsz, akkor nem hallani :)
Emellett én beállítottam, hogy "Az összes bemeneti csatlakozót egyedi bemeneti eszközökre választja szét." Ekkor a rögzítő eszközöknél feljött minden csatlakozó ami lehet felvevő is. Ott mindent letiltottam kivéve a mic-et amire 89-es hangerőt adtam a javításoknál mindenhonnan levettem a pipát, kivéve az azonnali mód, Speciális: DVD minőség, minden becsekkolva.
A figyelést csak addig kapcsoltam be, amíg simán a win alatt nem hoztam össze a minimális latencyt, valahogy a win felkeveri az egészet, visszhangot ad rá, stb. Na ekkor van egy alap lagg, de ha mindent kinyírsz, és játékon kívül már nincs laggod, akkor nem is lesz.
Így már végre élvezhető, csak nagyon ritkán dobja el a jelet, de akkor is lehet próbálkozni, hogy visszaköjjön, mert többnyire sikerül.
-
#207 Én is így vagyok vele. -
#206 Az a vicc, hogy én szívesen megvenném, ha meg lehetne kapni a DLCket egy pakkban, valami értelmes áron, de így, hogy vegyem meg egyesével a számokat, na azt nem... -
#205 Nekem is ezt csinálja.Azt olvastam, hogy a crack miatt. -
#204 El a franc vinné el. Most próbálkozok sima jack bemenettel. -
#203 Elveszti a jelet? -
#202 Na annyit sikerült elérni, hogy elindul, megvannak a számok és a mentésem is.
Csináltam egy backupot csak a fileokról amik a program főkönyvtárában vannak, majd simán rámásoltam a tinyiso crack minden cuccát, + a letöltött DLC content könyvtára + a nocable dlc-vel kompatibilis változata.
Elindul, megvannak az új számok, kipróbálom, erre a szám első perce után elveszti a jelet, és emiatt most elég mérges vagyok. -
#201 Én is a mentések másolgatására lennék kiváncsi, úgyanúgy eredetim van. -
#200 És a mentéseket honnan hova kéne másolni? Nekem is eredeti van, de nem vagyok hajlandó vagyonokat fizetni a plusz számokért, talán ha lesz valami akciójuk.
-
#199 Azóta jött még 2 szám plusz lehet hogy át tudják rakni PC-re az xboxos DLCket. -
#198 Ja vagy átmásolod a mentésed... -
ngabko #197 Meg kell crackelni az eredetit, hogy a letöltött DLC-k fussanak. Kezdhettem előrről a karriert, de a jelenlegi plusz 42 nóta megéri:) -
#196 Már 42 szám van kint a 70-ből, plusz a preorder és a time saver dlc! -
#195 Próbáld ki. -
ngabko #194 Sziasztok! Eredeti PC verzióm van, de letöltött DLC-ket szeretnék használni. Van már erről tapasztalata valakinek? Működik, vagy crackelnem kell az eredetit? -
Zero Hero #193 OK. Köszi szépen. Én is erre gondoltam, csak milyen már, hogy az eredetit is... Bár, ha jobban belegondolok régen is volt ilyen, hogy nocd cracket raktunk a játékra, hogy ne kelljen folyton berakni - az egyébként eredeti - lemezt. -
#192 Működik elvileg, de ha mégsem akkor legfeljebb addig crackeled... -
#191 NoCableDLC.7z erre keress rá.