Rocksmith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
jaja, pont igy csinaltam, meg ujra is raktam. a VGA drivert nem frissitettem, megnezem majd azt is. thx. 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Fehercsoki
Hmm hát akkor tényleg van ott más is. Egyébként úgy csináltad hogy TinyISO féle játékot felraktad, TinyISO crackjével crackelted és rá a NoCable exe? Szerintem telepítsd újra, és installálás végén directx-et meg még amit kér rakd fel, VGA drivert frissíts stb. majd valahogy jó lesz.

Mersant
letiltottam a tobbit, mindig csak az volt engedelyezve amelyikkel epp kiserleteztem.
mas gebasz is lesz nalam, mert csak XP modban hajlando elindulni, kulonben fagy. demo viszont ment rendesen.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Fehercsoki
Illetve a legjobb ha teljesen le is tiltod mindet azon kívül amit használsz.

Fehercsoki
De ne nevezd át a bemeneteket, mert akkor bugos lesz, CSAK azt nevezd át amelyiket használod. Latencyt én nem állítottam és nincs érezhetõ késés Amp modeban sem.

Mersant
koszi.

atneveztem a bemeneteket meg akkor mikor eloszor irtad.
tegnap atkotottem az alaplapi hangkartya mikrofon bemenetere, ugy sokkal jobb lett, de 4-es latencyn erezheto a keses, engem zavart. majd ma meg megrobalom allitgatni hogy mi a hatar, tegnap nem volt mar kedvem, mert ugye folyton ujra kell inditani a programot...

Fehercsoki
Kéne valami loader amin be lehetne állítani, hogy pontosan melyik bemenetet használja az 1es illetve 2es játékos, így mindenki gondja megoldódna, szerintem az eddigiek alapján lazán meg is lehetne írni.

Fehercsoki
Van új exe, multiplayer már mûködik, és van megoldás Mersant problémájára, csak át kell nevezni azt az inputot amelyiket használod a hangkártyán Rocksmith USB Guitar Adapter-re.

Fehercsoki
Most látom csak hogy ez nem USB-s, de mind1 ha bugos akkor használd az alaplapit.

Fehercsoki
Nem számít mit használsz, a crack bugokat okoz USB hangkártyánál, mondom alaplapinál teljesen jó.

Mersant
audigy 4-est hasznalok, jobb mint az alaplapi, mashol nincs vele gond, igaz ott ASIO-t hasznal. na mind1, probalkozok meg ezzel-azzal, ha nem lesz jobb varok...

Fehercsoki
Ez a dolog USB hangkártyáknál jöhet elõ, ez még nem a végleges crack, valaki megírta kb. negyed óra alatt. Majd valószínûleg jön egy rendes ami lehetõséget ad arra hogy a saját driverével vagy akár ASIO4All-al használd a külsõ hangkártyát, mivel így a Rocksmith driverét használod. Egyébként dugd be a gitárt az alaplapi hangkártyába, úgy se késés se zaj nem lesz.(nekem minden beállítás nélkül tökéletes)

Mersant
hat nekem nem nagyon akar menni ugy ahogy kene. 8-9-es latency-t kell allitanom, mert kulonben nagyon zajos, viszont ilyenkor mar nagy a keses. TH2-ben 4ms-el minden tokeletesen megy, szal nem a hardver gyenge.
valamint szamok kozben egyszercsak nem erzekeli mar a pengetest, hang van, de nem szamol pontokat, erre sokan panaszkodnak. minden bemenetet letiltottam kiveve amibe a gitar van dugva, igy sajnos elvezhetetlen...

teljesen jól mûködik, lehet állítani visual lag korrekciót a fõmenüben de így sima kábellel teljesen jó legalábbis én nem érzek egetverõ késést 😊

a kacsás minigame azért megizzasztott a végére.. rég volt a kezemben gitár már 😄 15ös szinten már megfingatott így reggel 😄
Fehercsoki
Egyébként ez a megoldás nem csak a warezosoknak jó, ha pl. valaki megvette és coopozni szeretne de nem akarja megvenni mégegyszer hogy legyen 2 kábel...

Fehercsoki
Egyébként olyan opció nincs hogy a saját gitáromat akarom használni? Ahogy láttam szimulálja a gitárokat is=/

meg is találtam köszi, ezzel tényleg tökölés nélkül hallja a játék is 😊
Fehercsoki
Igen jack átalakító, hangszerboltban 200 ft, 6.3as jackbõl csinál 3.5öst.

Fehercsoki
Sima kábellel az integrált hangkártyámba dugom be a gitárt, de rendes hangkártyával is használható, bár nekem ez pont megfelel mivel nincs lagg(direkt teszteltem), nincs zaj.

Ez most azt jelenti, hogy a 'más' kábel az nem is másik usb átalakító, hanem sima kis jack átalakítóval rádugod a gitárt a hangkártya audio bemenetére?
Fehercsoki
Tudom milyen hangja van egy szar gitárnak, de ez alapvetõen nem gitárra emlékeztet.

Törölt felhasználó
"a gitárhangok is viccesek"

Idõvel egyre több gitárt unlock-olsz majd, és szerintem azok már tetszeni fognak 😊
Fehercsoki
Kalózöbölre raktak fel olyan exe-t amivel semmit nem kell átírni és rögtön használ bármilyen bemenetet.

Fehercsoki
Vezérlõpult->Hang->Felvétel, itt ki kell listáznia a hangkártyád bemenetét mikrofon néven vagy bármi más néven, azt is át kell írni.

na hát én még nem jártam sikerrel sajnos.. szépen vissza is hallom a bemenetrõl tisztán, átírtam már mindenhol Rocksmith USB Guitar Adapter -re
de cseszik látni egyelõre 😄
Fehercsoki
A védelemre mondtam hogy buta😊 A játékot most teszteltem, hát eddig tetszik nagyon, szerintem egy ideig csak ezt fogom tolni, viszont tényleg furcsán méri fel a nehézséget, a gitárhangok is viccesek, de ehhez a játékhoz pont jók, azt hiszem túl korán írtam le a játékot. A lényeg, hogy akit érdekel az mindenképpen szerezze be mert jó játék.

nan76
neked semmi nem jó??Nem,hogy örülnél,hogy ingyen lekapsz valamit csak fikázol itt állandóan

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

köszi, holnap ki is próbálom milyen 😊
Fehercsoki
Tényleg mûködik, és még csak nem is a registryt kell átírni, hanem csak simán vezérlõpultban a mikrofon nevét😄 De buta játék ez...

Fehercsoki
Látszik hogy ezt a LP Juniort õk sem gondolják komolyan, még a játék dobozára is egy rendes 2 hangszedõs gitárt raktak😊

Fehercsoki
Szedd le a teljest, 7 giga, demoval nem érdemes veszõdni.

Mersant
ej, kicsit keson jott a poszt, pont most uninstallaltam a demot 😞

azert thx. az infot 😉

Fehercsoki
Egyébként alaplapi hangkártya is jó, Realtone kábel minõségét hozza😄

Fehercsoki
Ne leírom akkor hogy lehet más kábellel tolni:

Elõször is kell a játék akár crackelt(TinyISO) akár eredeti változata. Ha fel van telepítve és el is indul akkor start menü -> futtatás -> regedit. Itt meg kell keresni a hangkártyád bemenetét, a legegyszerûbb ha keresõbe beírod a nevét, pl. HD Audio mikrofon bemenet, akkor ki fogja dobni, és a FriendlyName melletti mezõben át kell írni a nevét Rocksmith USB Guitar Adapter-re. Ha biztosra akartok menni akkor minden bemenet nevét írjátok át. Ezután simán el kell indítani a játékot és meg fogja találni a "kábelt".

Fehercsoki
Na crack van már és elvileg Virtual Audio Cable nevû progival bármilyen hangkártyával használható is.

Na ez jól hangzik😊Legalább tokot is ad hozzá😄
Fehercsoki
Tipp: a 22 ezres SG mellé vedd meg ezt a hangszedõ párt: link Olcsók és Seymour Duncan hangzást elég jól hozzák.(ha beírod googlebe hogy motherbucker vs seymour duncan akkor találni fogsz összehasonlító felvételeket, hát nem nagyon van különbség, viszont a motherbucker olcsó) Persze az alap SG-vel is évekig ellehetsz, attól függ milyen gyorsan haladsz a gitározással, de kb. 2 évig biztos nem fogsz jobbra vágyni.

Fehercsoki
Találtam jobbat, õ még a nyaki hangszedõt is kicserélte, és jóval olcsóbban adja.

Fehercsoki
Ez jó, ez ugyanaz mint a LP Special 2 csak SG forma, és rendes vastagságú(az LP kb harmad olyan vastag mint egy igazi...), ára is egészen jó, viszont azért pár ezrest még alkudj le belõle.(és az árban még benne kéne lenni legalább egy puhatoknak)

http://gitarshop.hu/?tart=hirdetes&id=111742&lang=hu
Ez árban elfogadható lenne és imádom az SG formát😛
Fehercsoki
Használtan 20-25 körül kaphatsz LP Special 2-t ami össze sem hasonlítható az LP Juniorral, gitarshop.hu-n érdemes nézelõdni, ha találtál valamit ami tetszik akkor linkeld be ide és mondok véleményt, jól meg kell nézni mert olyan hirdetést is láttam már ahol konkrétan a bolti ár felett hirdették, egyébként általában a bolti ár 60, max 70%-áért érdemes használt hangszert venni.(ennyiért mennek most sajnos)

Fehercsoki
Igen de a gitáros csomag sem olcsóbb mintha külön megveszed a gitárt meg a játékot... Asszem 58 körül van, ez még drágább is mintha külön vennél meg mindent😊 (és ez a gitár egy rakás szar amit adnak hozzá, csak a játékkal akarják eladni...)

#107 Nehéz, de attól még nagyon nagyon szar, hiába bizonygatod hogy nem az, és egyébként ez még egy nagyon könnyû gitár...(LP súlyához meg semmi köze)

Hehe, a Les Paul-ok általában dög nehezek😉De pont emiatt van jellegzetes hangjuk.
gyurma78
Nem igazán értek hozzá, de szerintem egy profi módon összerakott gitár van mellécsomagolva. Amin nagyon meglepõdtem, hogy elég nehéz, rendesen megfájdult pár csontom a két nap alatt. Igaz eddig a guitar hero mûanyag gitárjához voltam szokva, szóval ahhoz képest nem meglepõ. Szóval nekem, abszolút kezdõnek tökéletesen megfelel.
Epiphone Les Paul Junior
Hmm, az addig oké, hogy ugyanannyiért van sg spec, lp spec2, de ez még csak a gitár:S. Hozzádobjuk a progit, már húzósabb az ár:S Lehet használtan kéne gityót néznem...
Fehercsoki
Lentebb leírtam pár dolgot róla, olvasd el.

Milyen a gityó minõsége? Fõként az szúrja a szemem, hogy szegényen csak egy hangszedõ van, ami késõbbi fejlõdésre Rocksmith-et elhagyva nem igazán használható:S
gyurma78
Gitárral együtt vettem.
Értem. Csak a játékot vetted meg vagy a teljes gityós csomagot?
gyurma78
Eddig egy röccenés nem volt nálam, mondjuk a gépem elég jónak mondható, de szerintem gyengébb vason is szépen futhat. Ezt találtam amúgy:

In order to run Rocksmith properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements

Supported OS : Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Processor: 2.0 GHz Intel Core2 Duo E4400 or 2.0 GHz AMD Athlon64 X2 3800+ (2.6 GHz Intel Core2 Duo E6750 or 3.0 GHz AMD Athlon64 X2 6000+ or better recommended)
RAM: 2 GB (4 GB recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0-compliant sound card
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 12 GB
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required)

Supported Video Cards at Time of Release:

ATI Radeon HD 2600 XT / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series
Nvidia GeForce 8600 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 series

Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.