Rocksmith
Oldal 1 / 16Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múltkor leporoltam a játékot de még mindig az a gondom, hogy nem minden hangot vesz. Valaki nem tudna egy jó FAQ-t a calibrálásra, már mindent próbáltam de semmi.
Milyen kényelmes lett ez a remastered verzió ! Végre ésszerűen működik a riff repeater <#eljen>#eljen>
Sziasztok
Emlékszem a PS3-as Rocksmith-em kiskönyvére, miszerint a GDMI kábelt hanyagoljuk, mert késest okoz a játékban.
Megrendeltem az Xbox One verziót, és ott ugyebár csak HDMI van. Lehet tudni, hogy sikeresen orvosolták ezt a hibát az új generáción?
Emlékszem a PS3-as Rocksmith-em kiskönyvére, miszerint a GDMI kábelt hanyagoljuk, mert késest okoz a játékban.
Megrendeltem az Xbox One verziót, és ott ugyebár csak HDMI van. Lehet tudni, hogy sikeresen orvosolták ezt a hibát az új generáción?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Rohadjon meg, elromlott a kábelem, vehettem 10k-ért újat. Mi a túró tud egy ilyenben elromlani??
Sziasztok!
Nem tudjátok honnan lehet letölteni custome tone-okat?! Jó lenne egy Metallica hangzás mondjuk :)
KÖszi előre is!
M
Nem tudjátok honnan lehet letölteni custome tone-okat?! Jó lenne egy Metallica hangzás mondjuk :)
KÖszi előre is!
M
Nem ismerem, de szerintem nyugodtan megveheted tõlük. Majd ha már megvan a gitár akkor keress valakit aki beállítja neked, alapból magasan vannak a húrok/zörögnek, nem megfelelõ a intonáció, nyakon is állítani kell.(ez minden új gitárnál így van)
Igazából a boltra voltam kíváncsi hátha ismered meg igazából itt az ára is kedvezõbb és így megéri-e szerinted
Ez, de jól gondold meg hogy muzikernél vásárolsz-e, egyrészt drága másrészt pedig ha bármilyen garanciális probléma van akkor neked kell saját költségeden külföldre küldened a gitárt.
Neked egyébként milyen van ?_D
Szerintem vegyél akkor használtan egy Epiphone Les Paul Special II-t.(ennyiért lehet hogy újat is kapsz)
30-35 nél sztem nem többet meg szerintem nem is lenne érdemes hisz kezdõ vok:D
Fix, mennyit költenél rá? Csak új vagy használt is jó?(használt gitárok kb a bolti ár feléért vannak)
És tudnátok ajánlani pár gitárt? meg fix vagy tremoló ?
A gitárt boltban is árulják, DE ne vedd meg, mert az a gitár nagyon gagyi, ugyanannyiért sokkal jobbat is lehet venni.
Vagy kiváncsi lennék mennyire vagytok megelégedve a hozzákapott gitárral esetleg érdemes a gitárt máhonnan beszerezni ? biocs a dupláért
Sziasztok
Én szeretném megvenni a játék pc-s verzióját gitárral együtt de sehol sem találok, már több nagyobb bolttal is emaileztem de mind azt mondja hogy nem hoznak többet. Tudnátok valami tanácsot adni hogy hogyan szerezhetném be én is a játékot?
elõre is köszönöm
Én szeretném megvenni a játék pc-s verzióját gitárral együtt de sehol sem találok, már több nagyobb bolttal is emaileztem de mind azt mondja hogy nem hoznak többet. Tudnátok valami tanácsot adni hogy hogyan szerezhetném be én is a játékot?
elõre is köszönöm
Köszönöm szépen :D
Fölraktam az összes magyar számot, ami megvan nekem. Többet eddig nem is találtam.
https://www.dropbox.com/sh/nzo5mch20oeqbxa/AAAUxFgIqvDbYR7ls2djz4D4a
https://www.dropbox.com/sh/nzo5mch20oeqbxa/AAAUxFgIqvDbYR7ls2djz4D4a
Köszönöm :D crack nélkül remekül megy. Még lenne egy kérdésem: lattam magyar számokat, de csak egy Tankcsapdát és egy Vad Fruttikat tudtam leszedni a többit nem, pedig van egy Kispál szám ami nagyon jó lenne de sehol sem találom. Tudnátok ebben segíteni?
Így van, nem kell crack, csak a lejjebb írt fejlesztõi dll, egyébként a customsforge-on ép a napokban lépte át a letölthetõ számok mennyisége az 5000-et, ami épp 100-szorosa az eredeti 50-nek :).
Csatlakozz steamen a rocksmith magyar csoporthoz, ott le van írva minden.
http://steamcommunity.com/groups/rocksmith_hungary
Amúgy nem elég, hogy a dlc könyvtárba bemásolod, kell a játék fõkönyvtárába ez a fájl is:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/26504831/RS2014/D3DX9_42.dll
http://steamcommunity.com/groups/rocksmith_hungary
Amúgy nem elég, hogy a dlc könyvtárba bemásolod, kell a játék fõkönyvtárába ez a fájl is:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/26504831/RS2014/D3DX9_42.dll
Sziasztok! Ma vettem meg a játékot kábellel együtt, és az lenne a kérdésem, hogy eredeti játékba hogy lehet berakni zenéket(pl.: láttam itt hogy van tankcsapda...) mert beraktam dlc mappába de sehol nem jelenik meg a játékban.
Igen lehet vele tolni a guitar riget is, és fordítva is igaz, egy rendes gitárhoz való hangkártyával is tudnál valószínûleg játszani.
Hát megpróbálkozom mégegyszer vele, illetve ha nem megy eszembe jutott hogy van valahol egy (ugyancsak ritkaszar:D) 5.1 es kártya valahol, úgy is be kéne raknom, mert az alaplapin nincs soros bemenet és kéne.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
nálam ugyanez volt, az elsõ hangolásnál se jutottam tovább amikor mikrofon bemenetre volt állítva olyan zajos volt
nekem a vonalbemenet megoldotta :)
nekem a vonalbemenet megoldotta :)
(Ez utóbbi dolog amúgy elég általános dolog, rengeteg fórumon írnak róla, de megoldást nem találtam sajnos)
Eddig is ezzel próbáltam és sajna fos :S
Line-in nálam nem mûködik, lehet fos a hangkari nemtom, de sok helyen mikrofon bemenettel írták, hogy azzal is megy. Azt szépen beállítottam elsõdleges felvevõ fosnak, minden mást tiltottam, és recseg mint az állat. Rocksmith 1-nél meg tök jó, csak ott néhány hang után már nem mûködik, de addig fasza nagyon.
Line-in nálam nem mûködik, lehet fos a hangkari nemtom, de sok helyen mikrofon bemenettel írták, hogy azzal is megy. Azt szépen beállítottam elsõdleges felvevõ fosnak, minden mást tiltottam, és recseg mint az állat. Rocksmith 1-nél meg tök jó, csak ott néhány hang után már nem mûködik, de addig fasza nagyon.
az elsõ a legegyszerûbb
nálam is így megy alaplapi retek hangkártyával tökéletesen :D
line in-re állítva a bemenetet és a loaderrel indítva nincs zaj
nálam is így megy alaplapi retek hangkártyával tökéletesen :D
line in-re állítva a bemenetet és a loaderrel indítva nincs zaj
Hú itt aztán van infó bõven, elolvasgatom meg kipróbálok mindent, köszi!
ha be tudod programozni a hangkártya bemenetet line in-re
akkor a rocksmith2014-nocable-loader mûködni fog szépen zaj nélkül
ha nem akkor macerásabb a helyzet
itt kicsit scrollozol és lesz egy hosszú bejegyzés amit frissítenek folyamatosan
updatekrõl illetve lent a kábel nélküli dolgokat is leírja, hogyan lehet mûködésre bírni
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?p=881751#p881751
akkor a rocksmith2014-nocable-loader mûködni fog szépen zaj nélkül
ha nem akkor macerásabb a helyzet
itt kicsit scrollozol és lesz egy hosszú bejegyzés amit frissítenek folyamatosan
updatekrõl illetve lent a kábel nélküli dolgokat is leírja, hogyan lehet mûködésre bírni
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?p=881751#p881751
Azzal lehet tolni Guitar Rig-et meg ilyeneket is? Vagy fordítva, ha szerzek egy ilyen külsõ hangkártyát/interfészt, akármit, akkor azzal lehet zúzni a játékot?
Amúgy én is gondoltam erre a dologra, de az elsõ Rocksmithnél teljesen jól mûködik az elsõ néhány pengetésig, szóval nem ennek kéne gondot okoznia szerintem.
Amúgy én is gondoltam erre a dologra, de az elsõ Rocksmithnél teljesen jól mûködik az elsõ néhány pengetésig, szóval nem ennek kéne gondot okoznia szerintem.
Sziasztok!
Úgy látom itt szabad warezrõl is dumálni. Gondjaim vannak mindkét játékkal.
A sima Rocksmithnél az elején mikor soundcheck van és zúzni kell minél hangosabban, ott az elsõnél még jó, utána már nem, hallani amit pengetek, de a játék nem észleli vagy nemtom. 2014-esnél meg olyan mintha alapból 11-es gain lenne rátolva, így nem engedi behangolni.
Valaki help me! Köszi
Úgy látom itt szabad warezrõl is dumálni. Gondjaim vannak mindkét játékkal.
A sima Rocksmithnél az elején mikor soundcheck van és zúzni kell minél hangosabban, ott az elsõnél még jó, utána már nem, hallani amit pengetek, de a játék nem észleli vagy nemtom. 2014-esnél meg olyan mintha alapból 11-es gain lenne rátolva, így nem engedi behangolni.
Valaki help me! Köszi
Így remélem mûködik: Rocksmithsongs
Igen, ott voltak, én egy Tankcsapdát és egy Vad Fruttik számot szedtem le, ha ezek érdekelnek fel tudom tenni valahova.
Hali láttam korábban írtátok, hogy vannak magyar számok is, de most a Customforge-n csak egy pokolgépet találtam mást nem. Még a SmithyAnvilra voltak feltöltve?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Elfelejtettem odaírni hogy ps3-as verziót vettem.
Igen köszi a tippet de elfelejtettem odaírni h ps 3 as verzió.
De majd megpróbálom beállítani a gitáron lévõ szabályozókkal .
De majd megpróbálom beállítani a gitáron lévõ szabályozókkal .
Szia!
Azt a hurt nekem is nehezen kezeli. Sokszor azt mutatja, h jol van behangolva es megsem, egy uj hangolassal jobb lesz. Az a hur a legerzekenyebb a bemeneti hangerore, nezd meg Windowsban milyen a bemeneti hangero a Rocksmith-nek. Mas otletem nincs, nekem is ossze vissza mukodik es ezek meg szoktak oldani.
Azt a hurt nekem is nehezen kezeli. Sokszor azt mutatja, h jol van behangolva es megsem, egy uj hangolassal jobb lesz. Az a hur a legerzekenyebb a bemeneti hangerore, nezd meg Windowsban milyen a bemeneti hangero a Rocksmith-nek. Mas otletem nincs, nekem is ossze vissza mukodik es ezek meg szoktak oldani.
Oldal 1 / 16Következő →