Rocksmith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!!

Lenne egy kis problémám a Rocksmith 2012-es részével.Megvettem nemrég a gitáros csomagot.És a gitár felsõ legvastagabb húrját amit a játék pirosan jelül egy kicsit rosszul érzékeli. Tehát ha a játék a amelyik részt mutatja a játék hogy le kell fogni attol 2 vel arrébit kell lefogni pl: ha a 3. at mutatja akkor az 5. et kell lefognom a pontért nem nagy probléma csak egy kicsit zavaró.
Választ elõre is köszi!
Láttam a külön kábelt, de egy helyen alig drágább a PS3-as Rocksmith kábellel. De még szétnézek a neten, hátha akad használt is.

sza.sa

Fehercsoki
A kábel ugyanaz, lehet külön is kábelt venni.

Sziasztok!
Jelenleg PC-n játszok a 2014-el, de nem az igazi a gitár bemenet minõsége.
Arra gondoltam veszek egy gyári kábelt. Jól gondolom hogy csak 1 fajta létezik belõle és az mûködik az össze platformon? Arra gondoltam hogy akcióban megveszem a sima Rocksmith-et kábellel PS3-ra, mert gondolkoztam hogy a közeljövõben beszerzek egyet, addig is a kábelt PC-n használnám...

sza.sa

Ok, most már újból lehet.
Miért ne lehetne? Én folyamatosan töltök, jó helyen nézed? A CDLC search szekciót keresd.
Miért nem lehet letölteni zenéket a Customforgérõl?
Ha, valaki tudja írja meg. Esetleg másik letöltõ oldal létezik?
Rohadjon meg az uplay meg a steam is a felhõjükkel, ma este elindítom a játékot, kiírja, hogy szerinte a mentés file sérült, akarok-e újat létrehozni. És ezt minden profilra.

Tegyük fel, hogy tényleg sérült a file (tuti, hogy nem az), akkor is nem az lenne a normális, hogy rákérdez, hogy na barom, honnan állítsuk vissza a mentésedet, elvileg a steam és az uplay is szinkronizál.
Nem, csak új mentés file, tehát mindenem lenullázódott, legjobban mondjuk az elmentett tone-okat sajnálom.
Szia

Ezt nézd meg: RS toolkit gui: https://github.com/rscustom/rocksmith-custom-song-toolkit/releases/tag/2.5.0.0
sziasztok!van olyan program amivel a régi dlc-et át lehet konvertálni psarc-ra.vagy mivel lehet szerkeszteni zenéket az új rocksmith-hez
Titan
Igen...RGH-s vagy mi a szösz....vinyóra kellett felrakni, ahova a DLC-ket kell másolni...

Bercy
XBox-on custom zenek? Hogyan? Chippelve van a box?
Egyébként az elõzõhöz még annyit hogy az elsõ rocksmith-el mûködik érdekes módon szóval a kábellel biztos nincs gond, viszont a crackkel sem igazán lehet mert jack atalakitoval meg megy...
Titan
Óh! Tökéletes! Mûködik! _o_

Ha nincs fent eleve a 360-as változat, akkor ezzel a Toolkit -tel át tudod konvertálni, hogy aztán hogy kell az xboxra rakni azt már nem tudom, mert nincs olyanom.
Sziasztok!
Sikerült mûködésre bírnom az eredeti kábel nélkül, jack átalakítóval a mic-in be amivel használható is, de elég gyenge a hangminõség, a lehetõ legjobban minimalizáltam a zúgást az ajánlott beállításokkal, de még így is elég zavaró tud lenni. Azóta beszereztem két usb eszközt is egy behringer usb adapter-t (illetve annak a kínai másolatát) és egy guitar bass 6.5 jack - usb kábelt (kép)
, de egyikkel sem megy. Elvégeztem minden beállítást, kikapcsoltam a többi bemenetet beállítottam 48k -ra de nem hajlandó felismerni.
Ha volna bármi tippetek írjátok meg, köszönöm
Üdv M.D.
Titan
Skacok! A netrõl leszedett számokat, amik a pc-n mennek, azokat be lehet valahogy rakni az XBOX360-asba valahogy?

Bocs, elírtam:
http://customsforge.com

(remélem azért nem vetted meg ! :-))
Titan
Nekem erre a linkre egy oldal jön fel, ahol 6000 dollárért megvehetem a domaint...

Egy utód már van is: customforge.com, folyamatosan töltik fel.
Nabasszus úgy néz ki, a Smithy's anvil befejezi a customok közlését, a fent levõ 2300 db read only módban pár hétig még elérhetõ lesz, aztán azt is törli.
Remélem egy másik site átveszi a stafétabotot.
Akkor passz 😊
Próbáld újrakalibrálni, a hangolás képernyõrõl lehet eljutni oda.
amikor olyan zenét játszok amiben nincsen torzítás akkor jó a hangja.
nem az a baj, hogy zajos, a hangolásnál semmi alapzaj nincsen, csak nagyon torz a gitár hangja, nem ilyen a hangja http://www.youtube.com/watch?v=U60G2SKQfFs
nocable loadert használok
állítsd line in-re a bemenetet, használd a rocksmith2014-nocable-loader -t és nem lesz többé zajos
alaplapi hangkártyával. Az alaplap Gigabyte 970A-D3.
Fehercsoki
Milyen hangkártyával tolod?

A Rocksmith 2014-ben lehet állítani a gitár torzításán játékon belül? Mert annyira torz a hang, hogy az már elviselhetetlen. Köszi a válaszokat.
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy az eredeti rs2014-be hogy vagy honnan tudom berakni a rs2012 (virágbolti) számait?
Láttam steam-en egy átalakítót némi pénzéet, de gondolom az a steame-es rs2012-vel mûködne.

Köszönöm!
Örülök hogy segíthettem
KÖszi szépen, megvan! 😊
nézd meg ezt a videót http://www.youtube.com/watch?v=vh357n6mU70 ebben van 0:27 nél az oldal regisztrálnod kell és tudsz letölteni a 24 oldal körül van Tankcspda valahol ott van a Moby Dick is
Sziasztok!

Le lehet valahonnan tölteni egyedi dalokat?! Keresgéltem a netten, de sehol nem találtam. Persze magyar dalok érdekelnének a legjobban!

köszi elõre is

M
és tényleg mûködik ezer köszönet pont a tankcsapda és a moby dick nem ment
köszi a gyors választ nézem máris
Azért mert abban a számban nem csinálták meg azt a szólamot amin éppen állsz, tehát ha szólógitár van kiválasztva, akkor csak a ritmus vagy a baszus van megcsinlálva benne. Ctrl-al tudsz váltani a hangszerek között.
A kérdésem még az lenne hogy némelyik letöltött zene mellett miért van x nem lehet lejátszani megy a mintazene látja de x van mellette
Meg volt a hiba nem volt jó a crack már megy rajt minden köszi a segítslget
Fehercsoki
Lehetséges.

Igen.lehet hogy a crack nem volt jò?
Fehercsoki
Crackelted?

Sziasztok!Olyan kérdésem lenne a meglett a rocksmith 2014 szeretnék berakni zenéket ill. raktam is be a DLC mappába de nem jelennek meg a játékba mitõl van ez?Win 8-am van ha ez számít valamit.a választ köszi
Van itt valaki Dunaújvárosi?
Egy alap tiszta hangot fogsz hallani úgy is ha csak direktbe rákötöd a hangkártyára de semmi mást 😊
Ha játszol akkor ezt érdemes is lehúzni, hogy ne halld mert ott a játék szimulálja az erõsítõt és azt hallgasd ne ezt a tiszta hangot 😊

A programot pedig lehet használni úgy mint egy sima erõsítõ szimulátort, szóval nem kell hozzá "játszani", tudsz csak úgy egyedül is pengetni mindenféle hangzással.

Illetve a 2014ben van egy jam session mód ott, beállíthatsz gépi hangszereket amik kísérnek téged ahogy játszol.

ez jól szemlélteti

Hehe, ügyesek a marketingeseik 😊

Mondjuk nem várok csodákat, de úgy tûnik akkor ez a totál kezdõknek is jelenthet valamit. Mondjuk ahogy elnéztem a videókat, itt senkinek sincs családja, tán még munkájuk se nagyon, szóval a 60 nap az lehet hogy 60*20 órát jelent 😊

Még 1 kérdés: ha az ember csak úgy program nélkül pengetné a gitárt, úgy is megy PCn keresztül? Vagy ahhoz már kell erõsítõ?
Tehát hogy tényleg azt halljam amit gitározok, hogyha netalántán egyszer megtanulnám a paint it blacket, akkor elkápráztathassam a családot vele...

Jeffjohnson
Az ellen tudok valamit csinálni ha a játék túl halknak érzékeli a gitárom és ezért kalibrálás után felnyomja a hangot, ami ezért torzít kicsit? Meg ha a húrokhoz hozzáérek akkor "búg" és a hangok se tiszták kb. 2 hónappal ezelõtt volt vagy 5-6 levélváltásom a supporttal ott végigharmonikáztunk drivertöl kezdve mindent, aztán ezért le is tettem egy idõre a játékot de most megint nekikezdtem mert élvezetes a játék csak a fent említett problémák zavarnak.

Rocksmith 2014 (60-days Challenge) Success Stories

tudom promó meg minden 😊 azért az elvet bemutatja egész jól 😊
nyugodtan bele lehet vágni akkor fog bedobni a nehéz vízbe amikor már látja rajtad, hogy már nagyon megy az elõzõ fokozat 😊

persze amikor ez a váltás megtörténik számközben akkor jön a WTFF??!, pánikolás, semmi sem jön össze 😄
aztán a következõ próbálkozásnál már ezekre az új dolgokra fogsz koncentrálni 😄

ez inkább egy oktatójáték mint hagyományos játék, szerintem leülni, hogy most nyomok fél órát vele arra nem éri meg

inkább itt van ez a szám és gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni amíg nem fog menni illetve fel nem húzza a nehézségi szintet maximumra ahol minden hangot el kell játszani nincs egyszerûsítés benne 😊
a legmagasabb Mastery az ahol már nem mutatja a jelöléseket sem 😊

játszani a guitarcade-dal lehet benne de ahhoz is sokat kell tanulni és gyakorolni, hogy jól menjen

Lehetne benne egy ilyen karrier mód mint a gh-kban az hangulatos de úgy tûnik ennek nem ez a célja 😊
Hali!

Guitar hero, Frets on Fire játékot én is nyomtam, nyomom hard-expert fokozatban zenétõl függõen. Most kezdtem a Rocksmith-et játszani, mit ne mondjak ezt is gyakorolni kell ezerrel. Szerintem ezt is meglehet tanulni, de szerintem kell hozzá 1-2 év. Lassabb és egyszerûbb zenéket játszok, de az akkordok még így sem mennek nekem, gondolom majd késõbb rá áll a kezem. Majd meglátjuk <#vigyor5>
Srácok,

Ha életemben nem játszottam még igazi gitáron és guitar heroban is csak medium szintig sikerült eljutnom, van értelme belevágni a rocksmithbe?

Segít megtanulni gitározni autodidakta módon és esetleg még sikerélmény is lehet belõle, vagy gitáros elõélet nélkül ez abszolút felejtõs?