85
-
SanMaster #5 Az egészben az legviccesebb, hogy Kína egy kommunista ország. Tehát a hatalom a munkások kezében van...mi???
Szerintem ez itt a legkeményebb. A mocskos kapitalisták sokkal jobban bánnak a saját dolgozóikkal, mint bármelyik Kínai gyár (más néven rabszolgatelep) -
syn7h37ic #4 A lényeg itt az emberek alkalmazása. Egy ember azonnal átállítható egy másik munkafolyamatra, egy robotizált gyártósor átállítása jó néhány nap. És ez az amit a kínaiak is tudnak, hogy emberekkel dolgozni könnyebb, ráadásul náluk aztán tényleg van elég. Az sajnos valóban iszonyatos, hogy a munkásokat milyen durván kihasználják. Ez ellen nem tudunk tenni semmit. A nagy gyártatók is csak a szájukat jártatják, hogy változtatni kell a munkások körülményein, de nem fognak semmit sem tenni, amíg dől a lé rendületlenül. -
Landro #3 Nekem azért eléggé sántít a sztori. A frissen felkeltett dolgozók gyors anyagtechnológiai kutatásokat végeztek, hogy melyik az az üveg, amelyik nem karcolódik. Majd azonnal legyártottak pár prototípust. -
lapaleves #2 ezt ugyanígy meg lehet csinálni amiknál is, rengeteg ilyen "ügyeletes" állás van. csak azokban sokszor több fizetést kérnek.
szóval semmi másról nincs szó továbbra sem, minthogy olcsó a munkaerő. -
Zodd #1 Ilyen szintű kihasználása a munkaerőnek.
És még örülnek is neki.
Amerikában vagy Európában ezt mondanák (kaptok egy kis kekszet meg teát, ha bejöttök most rögtön dolgozni) szerintem nem kis felháborodást váltana ki.
Szóval nem csak az olcsó munkaerő, hanem hogy ki is lehet használni őket de rendesen.