167
Iron Sky
-
#87 Nem érdekelnek a langyi kritikusok :) -
#86 Ugyan már!
Pont az ilyen kritkusfélék szoktak iszonyat baromságokat írni.
"Nevetés alig, kuncogás elvétve hallható a világpremier műértő közönségének tartott vetítésen."
Szóval ő, és ingyenjegyes sajtósai, meg a filmszakma gurujai, akik azon kívül, hogy nem karácsonyt ünnepelnek és szakmailag ált. nagy kalap szart szoktak összehozni lennének a műértő közönség? -
karajjj #85 látom, nem vagy tisztában a dolgokkal -
#84 Nekem a B kategória az olcsó költségvetésű/dvd-re vagy tv-re szánt mozifilmet jelent.kis help hogy a szavakkal képben legyünk
amit általában kevesen ismernek.
Ha neked a b-kateg. minőséget jelent az már a te véleményed.
Ami fos kategória az a ZS.
és szomorú hogy egyből sikerült a fél topikot elküldeni a francba. -
gombabácsi #83 blockbuster is lehet b kategória, pl. transzformersz és társai
sőt, az SZ kateógória (szenny)
furcsán kategorizáltok... ami nagy pénzből készült és nagy siker az nem lehet B? hahaha. barátok közt népe... -
Valezius #82 Nálam elérte a célját a trailer, kíváncsivá tett, hogy mi lesz ebből :)
Elég látványos a felvezetés, remélem nem szórtak el minden pénzt erre a 2percre :) -
#81 És eleve aki óriás blockbuster filmre számított az el van tévedve.
Anno még amikor egy poszter volt akkor már elkezdtem köventi a munkálatokat,és mindenki tudta hogy erősen B-kateg film lesz.
De ettől még lehet igenjó.Sőt biztos vagyok benne hogy jó lesz. -
#80 engöm meg szimplán nem izgat mit mondanak a kritikák...nem ők mondják meg mi jó és nem :D -
#79 Nem olvasom el a spoiler miatt,de szerintem típikusan 1x nézhetős film lesz...meg nèzed,akkor nagyon tetszik,de rá 3-4 hónapra ha meg nézed,nem fog meg eggyáltalán.mindenestere màr várom. -
#78 nem tul biztato :( -
#77 Itt egy magyar nyelvű is. -
#76 Itt az első kritika.
Figyelem, enyhe/közepes szinten Spoileres! -
#75 meg persze máshol is, de ennél a résznél beszél is. -
#74 #67-ben linkelt trailernél látható is 1:49-nél. Kicsit megöregedett, de hangja még mindig ugyanaz :) -
#73 Ha benne lesz,már nálam 5/10-ről indul a film! -
#72 Kier mindenben szerepel...a szar filmekben ott van, ahogy a jókban is....:D -
#71 Amugy most nézem...Udo Kier is szerepel benne(aki nem tudná Red alert 2-ben ö volt Yuri)... :D -
#70 -
#69 ez hatalmas! :D -
köszi! -
#67 Hello bagázs! Itt az ÚJ trailer!
-
#66 Sötét egy népség volt, hiába .... :D -
#65 "There is no dark side of the Moon really.Matter of fact it's all dark."
;) -
#64 Igazad van, de erről a nácik nem tudtak, ezért a SÖTÉT oldalon rejtőztek el. Ebből kell kiindulni, ez a sztori. -
#63 Az ok, és az sötét oldal, nem éri a fény úgy kel szatyorban odavinni ?
Nem kötekedek, csak így megakadt rajta a szemem .. ;) -
#62 Ahogy kolléga is írta.
De ha neki nem hiszel:
"Köztudott, hogy a Holdnak mindig ugyanaz az oldala fordul a Föld felé. Ez azonban csak közelítőleg igaz. Az ettől való eltérést, azaz a Hold keringése során megfigyelhető billegését librációnak nevezzük. A libráció miatt a Hold felszínének kb. 59%-a bukkan elő valamikor a keringési periódus során, azaz csak 41% van mindig a túloldalon."
Forrás -
Inquisitor #61 Nincs, de van egy 41%-nyi felülete amit a Földről soha nem lehet látni. -
#60 Holdnak van (állandó) sötét oldala ??? :)
Gondold csak végig... ;) -
#59 Jó plakát! -
#58 -
#57 igen, közben megtaláltam, köszönöm! -
#56 #49 -
#55 Ennek a trélernek a zenéje elérhető valahol?
Kurva jó. -
#54 BB szvsz is kicsit gyengus volt, de ettől QT még zseni :) -
#53 Bár ez ízlés dolga, de QT-t zseninek hívni az én szememben erős túlzás.
A BB-t is csak az vitte el az én szemeben, hogy a II.Vs-s környezet jól volt megcsinálva. -
#52 Három új kép a Belinare honlapjáról. -
#51 Köszönöm! Meglesem... -
#50 "This is a small step for mankind, but a great leap for the Fatherland!" -
Inquisitor #49 A mások felében a Laibach - B-Mashina van. Ha nem hasonlít, akkor tekerj a végére. Pont olyan rövid része a zenének, mint a trailerben sajnos. -
#48 Ja, ha tudod, hogy családostól-kutyástól mind meg fogtok murdelni ha nem kapod össze magadat, akkor megoldod az előtted álló technikai problémákat, ha a fene-fenét eszik is. Olyankor az asszony se rághatja a füledet, hogy már megint a laborban éjszakáztál vaze.