167
Iron Sky
-
#127 Végeztem én is vele. Egy B-kat filmhez képest sztem teljesen rendben volt és igazábol gagyibbra számitottam, de tetszett :) -
#126 elég borzaszto...elkezdtem vele nézni, de csak jobban összezavart, mintha inkább csak a hangokra figyeltem volna :S -
#125 Egynek elment. -
#124 Gyjó volt. -
#123 angol felirat -
#122 Iron.Sky.2012.AC3.DVDRip.XViD-ReminxHD
töltöm, nézem:) -
#121 Van egy érzésem, hogy itthon nem lesz túl sikeres ezek után a mozikban... :\
Gratulálok az RTL-nek, ismét alkottak... -
#120 Akkor már csak egy normális felirat kell majd hozzá, ha raktak volna az amazonos DVD-re már meg is venném... -
#119 2 nap múlva
Dvdrip -
#118 2 nap múlva
DVD -
#117 [URL=http://geekz.blog.hu/2012/05/25/iron_sky_2]Iron Sky "durr bele beharangozó"[/URL] -
kjhun #116 Iron.Sky.2012.CAM.720p.German.Audio.XviD-ArenaBG
Míg a PSiG-s, előnye az, hogy angolt is tartalmaz, de szerintem az is hiányos, és képileg is ugyanolyan minőségű, mint az SRcine féle. És az ArenaBg-s is. -
kjhun #115 Határ szar ez a fájlmegosztó! Le se jön onnan. Mennyivel jobb minőségű? -
#114 ennek a sample-ja!
http://netload.in/dateih5jUddK9K4.htm -
#113 Iron Sky 2012 TS READNFO XViD-PSiG -
#112 SRcine eleje hiányzik és elég sötét a kép, én asszem várok egy sokkal jobb minőségű változatra. Az űrcsata igen látványos már csak ezért megéri várni. -
kjhun #111 Sőt ilyen is van: Iron-Sky-2012-German-TS-Line-720p-BluRay-x264-SRcine
meg ilyen is: Iron-Sky-2012-German-TS-Line-XViD-Confusion
Sir Quno Jedi említette #107-nél, hogy megnézzük neten először, hát bejött. -
#110 Sajnos továbbra sincs info, eddig a májusi és júniusi premier időknél sem tűnt fel. Júliusi meg még nincs.
Szomorú... :( -
kjhun #109 Na, ma kikerült, egy német nyelvű TELESYNC változat belőle.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nálunk mikor lesz?? Angol verzió meg május 25-e körül/után lesz. -
kjhun #108 Ja, és még mindig nincs valamilyen nézhető verzió belőle. Mivel már 3 hete kijött már. :S
Grrr. Bezzeg a Csatahajó már magyarul is kint van. -
#107 Úgyis megnézzük neten először. Ha jó és jön moziba is nálunk, akkor ott is megnézzük, hogy támogassuk őket. -
#106 Ez a másik olyan film amit várok:
Ha júniusban ezek 1xre érkeznek, nem lesz rossz mozis június. :) -
Valezius #105 Már az is gáz, ha májusig kell várnunk, azért remélem nálunk is látható lesz... -
#104 Jövő héten jön Finnországban, Norvégiában, Németországban, Ausztriában, Svájcban és Izlandon.
Még Áprilisban Svédországban, Dániában, Lengyelországban illetve Angliában, majd Május elején Szerbiában és Szlovéniában.
Magyar megjelenési dátum továbbra sincs... :\ -
karajjj #103 jöjjönmár! -
#102 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sztrádaépítés itt is megy ezerrel. :D -
#101 meg hát!Tűkön ülök -
#100 Az első négy perc a filmből. Aki akarja megnézi, aki akarja nem.
-
#99 Sehogy, eltévesztette a házszámot... -
#98 ez hogy jön ide? :O -
kjhun #97 harmadik elozetes a csatahajo cimu sci fi akciofilmhez -
#96 RTL az egy befektetési csoport nem, akik birtokolják pl. a TV2-t is, meg retekklubbot is stb. ???
Mind1, majd úgyis megnézzük neten átal és ha jó lesz, bemegyünk majd moziba is, ha tényleg hozzájuk megy a píz és tudjuk ezzel őket támogatni (nomeg jön mozibaaa). -
#95 Én csak szimplán nem értettem miért. :) -
#94 én is ugy tudtam, h eddig csak magyar filmek mögött álltak ott, engem is meglepett, h RTL volt odairva :O -
#93 A Confirmed Theatrical Release – Unknown Date szekcióban van felsorolva, tehát felteszem igen, ott lesz játszva. Az RTL (és a TV2) eddig is állt mozifilmek mögött, de kizárólag magyar filmek mögött (ha jól rémlik). -
#92 mozikban lesz azért? -
#91 Gondolom az RTL klub vette meg a jogot. -
#90 Az miaz, hogy RTL? -
#89 -
#88 Vetítési dátumok.
TBD*
Hungary, RTL