Iron Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Iron.Sky.2012.CAM.720p.German.Audio.XviD-ArenaBG

Míg a PSiG-s, elõnye az, hogy angolt is tartalmaz, de szerintem az is hiányos, és képileg is ugyanolyan minõségû, mint az SRcine féle. És az ArenaBg-s is.
Határ szar ez a fájlmegosztó! Le se jön onnan. Mennyivel jobb minõségû?
Attila8805
ennek a sample-ja!
http://netload.in/dateih5jUddK9K4.htm

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Iron Sky 2012 TS READNFO XViD-PSiG

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

öregharcsa
SRcine eleje hiányzik és elég sötét a kép, én asszem várok egy sokkal jobb minõségû változatra. Az ûrcsata igen látványos már csak ezért megéri várni.

http://pspfilez.extra.hu/

Sõt ilyen is van: Iron-Sky-2012-German-TS-Line-720p-BluRay-x264-SRcine

meg ilyen is: Iron-Sky-2012-German-TS-Line-XViD-Confusion

Sir Quno Jedi említette #107-nél, hogy megnézzük neten elõször, hát bejött.
[NST]Cifu
Sajnos továbbra sincs info, eddig a májusi és júniusi premier idõknél sem tûnt fel. Júliusi meg még nincs.

Szomorú... 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Na, ma kikerült, egy német nyelvû TELESYNC változat belõle.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nálunk mikor lesz?? Angol verzió meg május 25-e körül/után lesz.
Ja, és még mindig nincs valamilyen nézhetõ verzió belõle. Mivel már 3 hete kijött már. :S

Grrr. Bezzeg a Csatahajó már magyarul is kint van.
Sir Quno Jedi
Úgyis megnézzük neten elõször. Ha jó és jön moziba is nálunk, akkor ott is megnézzük, hogy támogassuk õket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a.carkey
Ez a másik olyan film amit várok:

Ha júniusban ezek 1xre érkeznek, nem lesz rossz mozis június. 😊

A medve nem játék.

Már az is gáz, ha májusig kell várnunk, azért remélem nálunk is látható lesz...
[NST]Cifu
Jövõ héten jön Finnországban, Norvégiában, Németországban, Ausztriában, Svájcban és Izlandon.
Még Áprilisban Svédországban, Dániában, Lengyelországban illetve Angliában, majd Május elején Szerbiában és Szlovéniában.

Magyar megjelenési dátum továbbra sincs... :\

jöjjönmár!
a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sztrádaépítés itt is megy ezerrel. 😄

A medve nem játék.

tutituti
meg hát!Tûkön ülök

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

[NST]Cifu
Az elsõ négy perc a filmbõl. Aki akarja megnézi, aki akarja nem.

[NST]Cifu
Sehogy, eltévesztette a házszámot...

Zomil
ez hogy jön ide? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
RTL az egy befektetési csoport nem, akik birtokolják pl. a TV2-t is, meg retekklubbot is stb. ???

Mind1, majd úgyis megnézzük neten átal és ha jó lesz, bemegyünk majd moziba is, ha tényleg hozzájuk megy a píz és tudjuk ezzel õket támogatni (nomeg jön mozibaaa).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Én csak szimplán nem értettem miért. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
én is ugy tudtam, h eddig csak magyar filmek mögött álltak ott, engem is meglepett, h RTL volt odairva 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[NST]Cifu
A Confirmed Theatrical Release – Unknown Date szekcióban van felsorolva, tehát felteszem igen, ott lesz játszva. Az RTL (és a TV2) eddig is állt mozifilmek mögött, de kizárólag magyar filmek mögött (ha jól rémlik).

Carlos
mozikban lesz azért?

Þór vígi þessi rúnar

[NST]Cifu
Gondolom az RTL klub vette meg a jogot.

Carlos
Az miaz, hogy RTL?

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
<#eljen>

[NST]Cifu
Vetítési dátumok.

TBD*
Hungary, RTL

joebacsi
Nem érdekelnek a langyi kritikusok 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Ugyan már!

Pont az ilyen kritkusfélék szoktak iszonyat baromságokat írni.

"Nevetés alig, kuncogás elvétve hallható a világpremier mûértõ közönségének tartott vetítésen."

Szóval õ, és ingyenjegyes sajtósai, meg a filmszakma gurujai, akik azon kívül, hogy nem karácsonyt ünnepelnek és szakmailag ált. nagy kalap szart szoktak összehozni lennének a mûértõ közönség?

A medve nem játék.

látom, nem vagy tisztában a dolgokkal
tutituti
Nekem a B kategória az olcsó költségvetésû/dvd-re vagy tv-re szánt mozifilmet jelent.kis help hogy a szavakkal képben legyünk
amit általában kevesen ismernek.
Ha neked a b-kateg. minõséget jelent az már a te véleményed.
Ami fos kategória az a ZS.
és szomorú hogy egybõl sikerült a fél topikot elküldeni a francba.<#ejnye1>

blockbuster is lehet b kategória, pl. transzformersz és társai

sõt, az SZ kateógória (szenny)

furcsán kategorizáltok... ami nagy pénzbõl készült és nagy siker az nem lehet B? hahaha. barátok közt népe...

Nálam elérte a célját a trailer, kíváncsivá tett, hogy mi lesz ebbõl 😊
Elég látványos a felvezetés, remélem nem szórtak el minden pénzt erre a 2percre 😊
tutituti
És eleve aki óriás blockbuster filmre számított az el van tévedve.
Anno még amikor egy poszter volt akkor már elkezdtem köventi a munkálatokat,és mindenki tudta hogy erõsen B-kateg film lesz.
De ettõl még lehet igenjó.Sõt biztos vagyok benne hogy jó lesz.

LasDen
engöm meg szimplán nem izgat mit mondanak a kritikák...nem õk mondják meg mi jó és nem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Master91
Nem olvasom el a spoiler miatt,de szerintem típikusan 1x nézhetõs film lesz...meg nèzed,akkor nagyon tetszik,de rá 3-4 hónapra ha meg nézed,nem fog meg eggyáltalán.mindenestere màr várom.
Zomil
nem tul biztato 😞

RaveAir

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

[NST]Cifu
Itt az elsõ kritika.

Figyelem, enyhe/közepes szinten Spoileres!

szabod
meg persze máshol is, de ennél a résznél beszél is.

Mente et Malleo

szabod
#67-ben linkelt trailernél látható is 1:49-nél. Kicsit megöregedett, de hangja még mindig ugyanaz 😊

Mente et Malleo

tutituti
Ha benne lesz,már nálam 5/10-rõl indul a film!

LasDen
Kier mindenben szerepel...a szar filmekben ott van, ahogy a jókban is....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Amugy most nézem...Udo Kier is szerepel benne(aki nem tudná Red alert 2-ben ö volt Yuri)... 😄

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
ez hatalmas! 😄

tutituti
<#eljen>
köszi!