Börtönben marad a MegaUpload alapítója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ilyenekre teljesen jók a feltöltõ oldalak. Vagy pl. A mesék a neten egy jó olal volt, ahol rengeteg magyar mesét tudtunk nézni, nem csak Disney-t. Most az sem mûködik.
Vagy a gyerekem nagyon szereti a régi játékokat és sok játékot szoktam leszedni régebbi konzolokra: emuparadise, emulator-zone. Most ezek sem mennek.
Annyi. Egy csomó "gyûjtõ" oldal, ahol azonos témájú tartalmak voltak összeszedve haltak meg most emiatt. Nem a megauploadot sajnálom, hanem ezeket az oldalakat, amik erre épültek. Ahol eddig könnyen lehetett keresni. És nem kell 20 halott torrent linek-el kisérletezgetni.
Szerinted is mint Kertesz Akos szerint a magyar, genetikailag alavalo?! Mert az jott le az irasodbol...
A TBP-t -kepzeld el- magyarok is hasznaljak. Letoltok vmit es hagyom egy csomo ideig visszatolteni, mindenfele kotottseg nelkul. Vmikor ejszaka, vmikor nappal, vmikor tobb honapig nem hasznalom, azutan megint... ez a rugalmassag a lenyege.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mivel ha egy torrent inaktív szépen megnézed kik töltötték le írsz 2-3 üzenetet nekik, hogy lécci állj már vissza a seedbe ha még megvan a torrent és voala vissza is fognak állni.
Nem kell arra várni, hogy a torrent kommentjeit valaki randomra elkezdje olvasgatni.
Nem azt mondtam hogy felesleges a vissza seedelés meg az x nap minimum seed idõ feltétel, hanem azt, hogy kurvára nem oldja meg a problémát, csak késlelteti, mert kevés a magyar ember!
Azt meg nem fogod tudni megmagyarázni, hogy attól mert meghívós rendszer van nagyobb éltû lesz egy torrent, EZ a bullshit! Ha minden regisztrált felhasználóra egyformán vonatkoznak a szabályok, akkor igenis a felhasználóbázis nagysága egyenes arányosságban van a torrent élettartamával ... minél több a regisztrált, annál több a seeder. EMIATT értelmetlen a meghívózás, free reggel nagyobb lenne a felhasználóbázis!
Elõször tanulj meg szöveget értelmezni, utána kötekedj!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ha nem lenne kötelezõ vissza seedelés, akkor a nyomorék magyar netharcos letölti és már nyomja is ki a picsába. Közbe persze ott sírna a pofája kommentben, hogy ménemjönmáezaszar, mert persze lenne 2 seeder 5000 töltõre.
Nézd meg a top torrenteknél Btjunkie-n vagy TPB-en hogy hány a magyar ip. 5000 bõl 1!
Pont, hogy nem maguk alatt vágják a fát ezzel. Ncore milyen régóta van, és relatív értelmes a közösség is (najó az összes új 1 éven alul regelt egy fogyatékos de ez mind1) és elég jól szabályozzák a feltölthetõ torrenteket is (bár vannak idegesítõ dolgaik.)
Demonoid sem gyenge oldal és oda is csak meghívóval lehet regelni pl. Bitsoup-ra azt hiszem 1 ideje free-reg van, de amióta az van elég idióta emberekkel telítõdött az oldal, pedig nagyon jó volt régen.
Igenis legyen meghívó rendszer és seed kötelezettség! Ha nem tudsz seedelni, meg bérelt ki egy kurva 1 terás 50 megabítes seed szervert... Havi 3000Ft talán és meg van oldva minden problémád.. Ha már ingyen töltesz akkor ennyit igazán ki tudsz fizetni.
nlght: Több értelme mint a minden 3. ember nem csal Pc-n, elhiheted.
Nem attól tûnnek el a torrentek hamar mert nincs regisztráció kényszer, hanem azért mert a földön van összesen 14 millió magyarul beszélõ ember, és ez olyan hátráltató tényezõ, hogy a vissza-seedelés, meg a 10-14 napos minimum seed idõ csak idõleges megoldást nyújt; azzal meg hogy nincs szabad regisztráció csak meghívásos maguk alatt vágják a fát, mert kevesebb embernek van meg ugyanaz a torrent, gyorsabban elhal.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Kivételek ettõl függetlenül még vannak.
Még így is kihívás sokszor a sok nyomorékot kibaszni akik basznak seedelni... Egy TPB szerû oldal itthon 2 hét alatt kihalna
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
kellenek a Zárt oldalak ott legalább rá vannak kényszerítve a felhasználók hogy betartsák a szabályokat nyílt oldalakon hamar kihalnak a torrentek.
Arról nem is beszélve, hogy a médiaszennyet kivéve minden érdemleges magyar tartalom megtalálható akár TPB-n is, ezt a meghívós-regisztrálós faszságot is jó lenne már elfelejteni torrentnél. Tegnap töltöttem le Ace Ventura 2-t magyarul, mert nosztalgiázni volt kedvem! 😄
Ebben biztos lehetsz, mivel már fordult a dolog.. Már nem az sms warezrõl megy torrentre a móka hanem pont fordítva
A láncfûrésszel is lehet embert ölni sõt több ezret megöltek már vele mégsem perli senki a legnagyobb gyártót a Stihl-t
http://youtu.be/o0Wvn-9BXVc
ps: Keramia fegyverek nincsenek forgalomban 😊
Adott egy fegyvergyarto ceg, aki full keramia kezifegyvereket gyart. Teljesen logikus, hogy ezzel az a celja, hogy a fegyver ne legyen eszlelheto femvizsgaloval. Namost! A hivatalos szervek, pl rendorseg es tarsai, jogosan hordhatnak fegyvert, olyan helyen is, ahol ezt ellenorzik, ha erre van felhatalmazasuk. Ergo, nem ok a celkozonseg. Elsosorban az hasznal ilyen fegyvert, aki nem akarja, hogy eszrevegyek, hogy van nala fegyver... pl egy repuloteri atvilagitaskor... Tehat kimondhato, hogy az ilyen fegyvereket tulnyomoreszt olyan emberek hasznaljak, akik nem igazan torvenyes dolgokra keszulnek...
Persze indokolt a fegyver gyartasa, hiszen hasznaljak rendeltetesszeruen is, de akkor sem ez a jellemzo. Vajon a fegyvergyarto ceg nem gondolt arra, hogy az ilyen fegyverekkel elosegiti a bonozest?? Vajon nem jobban erdekelte a befolyó haszon, mint az, hogy mire hasznaljak a termeket??
Vajon a fegyvergyartot terheli feleloseg, hogy olyan fegyvert gyart, amit tulnyomoreszt bunozok hasznalnak es ha igen, miert nem latunk szazaval ilyen pereket??
Remelem a peldammal tudtam erzekeltetni a dolgot...
(fegyverszakertok, ne a peldaba kossetek bele! 😊 )
Ott van a postomban: nem egy, nem kettõ, nem játszom az ártatlant, de attól még ezek a megosztók 99.9999... százalékban illegálisan feltöltött anyagokat tartalmaznak.
Oke, irjak itt egyesek, h a kalozkodas, filmek megosztasa megiscsak torvenyellenes, de itt nem errol van szo!
O biztositott egy online tarhelyet arra, hogy emberek fajlokat osszanak meg egymassal. Ezen kivul lehetoseget adott a "gyanus" fajlok azonnali torlesere (ami meg is valosult, talalkoztunk mar azt hiszem mindannyian halott megaupload linkekkel...)
Ha ez az ugy precedens lesz, akkor az azt mondja ki, hogy barmilyen tarhely uzemeltetoje vagy elkeszitoje, legyen az virtualis, vagy fizikai, felelossegre vonhato azert, ami az oaltala letrehozott dolgon tortenik... Vagyis a kovetkezo beperelendo ceg a Maxtor lesz???
En szimplan ugy erzem, hogy a torveny egyszeruen nem tud "fogast" talalni a kalozkodason, egyszeruen az internet mukodese miatt... Hiszen akik a tenyleges illegalis tevekenyseget uzik, az a tobb millio felhasznalo, az teljesen megfoghatatlan es elerhetetlen... Ez szelmalomharc es tudjak ok is... Viszont jogtalanul leultetni barkit.... Illetve elkobozni az ingosagait, amit legalis bevetelekbol szerzett...
Eszem-faszom megáll! <#wilting>#wilting>
Én kezdek pánikba esni. Vannak oldalak, ahol több alternatív lehetõség is tartozik egy filmhez, most mindegyik halott linkre mutat.
Marad a TV, meg a Tesco-s filmek??? NEEE!!!
Ez az egész összeesküvés elmélet egyébként ott bukik meg, hogy ilyen Megabox szerû oldalak már egy ideje vannak, de nem sok vizet zavarnak. Akik eljutottak egy szintre azok inkább a lemezkiadó cégeket választják, amelyek leszerveznek és elintéznek helyettük mindent. Ezzel egy weboldal hogy versenyezhetne?
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
ugyanaez igaz filmre és zenére,bár utobinál nem iylen durvák az árrak,de ha nem lehetne letölteni most nem egy szerzö-film-játékkiadó népszerüségge béka sege alatt lenne... = érdeklödés kevesebb,kevesebben mennek koncertre vagy veszik meg a játékot vagy megnézik a filmet.
ha elolvastátok volna indexes cikket rájönétek jogtiszta szolgáltatást akartak inditani az amazonnal aminél a szerzök kapnak pénzt nem a kiadók.egy nagyon lehuzzos banda az egész,és tényleg szégyen bármit megtehetnek
www.icewebhu
Persze, kényelmes volt ezeken keresni és találni mindenfélét, de biztosan sok pénzt kihúztak a zenemûvek, filmek, játékok készítõinek zsebébõl is.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Anno a google ezzel úszta meg, szerintem õ is megfogja csak éppen benn tartják jó ideig mint Juliant..
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"Újabb csavarként nyilvánosságra került a Megaupload decemberben elindított új projektje, ami egy jogtiszta közösségi zenehallgató oldal lenne, a Megabox. A többek között az Amazonnal közösen felépíteni tervezett oldal a bevételeinek 90 százalékát a zenészeknek adná tovább, a kiadókat teljesen kihagyva a rendszerbõl.
A gyorsan kipattant összeesküvés-elméletek szerint a zenepiar azért szállt most rá a Megauploadra, és próbálja elpusztítani, hogy ne rontsa az üzletét a legális Megaboxszal."
https://twitter.com/foodlfg
a Dotcom nevet késõbb "vette fel" magának, amolyan nick. 😊
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2