9
-
#9 Ezzel aztán kurva sok pénzt visznek ki az országból. -
Mezcalero #8 Ez a lidlimobil annyira hiányzott, mint a viccben Pistikééknek fater behányása a szekrénybe. Most már semmi sem hiányzik az életünkből, mert végre ez is megvan! Hurráááááá! Az hogy a multik, lidli és hasonszőrű társai csak ártanak a magyar gazdaságnak az persze rendben van, bővítsék csak a szolgáltatásaikat, és vigyenek ki még több hasznot az országból, ez kell nekünk. -
viasz #7 Bezzeg te értelmeset szóltál a témához, mi? -
#6 Külföldön jól működik, de te aki csak trollkodsz 0 ellenérvel biztosan igazat mondasz.... -
Jumpy #5 Na és miért küszködik a Telenor?
Mondjuk ha ilyen árakon adna szolgáltatást mint pl
www.redbullmobile.at
ehelyett
www.redbullmobile.hu
Lehet hasonlítani, nekem pl a vérem felforrt ettől a pofátlan itthoni lehúzástól a kettő összehasonlítása után.
Mondjuk "sógoréknál" 12,9E =3870 ft (cirka)
1000 perc,1000sms,1gb adatforgalom..
erre nálunk 9990ft-ért 400 perc /200sms(na jó itt mms/sms) 1gb adatforgalom.....
szóval menjen is csődbe az összes.. -
ProgServ #4 :D Basszus! Ez volt a nap beszólása nálam! :D Na kicsit jobb estém lett, köszi! :D -
#3 A T-mobile elég stabil.
DE ez a Lidlphone k*rvagáz. Olyan mint a TescoPhone.
Annyira szánalmas hogy ennél már csak az a rosszabb, hogy egyáltalán eljutottunk idáig. -
#2 Nemhogy inkább lejjebb vinnék a gyros táska árát... -
viasz #1 "Az új mobilszolgáltatás elindításával célunk, hogy meglévő vásárlóinknak minél több kiegészítő szolgáltatást nyújtsunk a tőlünk megszokott magas minőséggel és kedvező árral."
- Ezen mekkorát röhögtem! :DD
"a Magyar Telekommal való együttműködésünk garancia lehet a sikeres piaci szereplésre"
- Én inkább a buktában vagyok biztos. Akkor, amikor egy valós szolgáltató. a Telenor is küszködik, nem hinném, hogy túlzottan életképes lesz ez a próbálkozás.