926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
xyz123xyz #806 Közben már rendeltem,nekem is azonnal megjött (1perc sem kellett,fegyó kód is és a dlc is) -
Aha Logan rendelt tőlük azonnal küldték neki a kulcsot ! -
xyz123xyz #804 Innen rendelt már valaki?
instant-gaming.com -
Ja, igen, nekem is ez van, de én sem tudom, hol :)
Meg kell nézni a játék könyvtárában, gondolom. -
Gabe18 #802 Digital Deluxe-ban csak a Digital Map meg Artbook van, nem? Mondjuk nekem azokra is azt írja a Steam hogy fel vannak telepítve, de én sehol se találom hogy azokat hol lehet megnézni, vagy akármi... -
Amúgy nem sok mindenről maradtál le mert amit kapsz alapból fegyvert az csak kezdetben jó később úgyis találsz sokkal jobb fegyvert ! -
Hát én csak egyet kaptam.... Na, annyi baj legyen.
-
Ha kulcsos oldalról rendelted akkor 3 kulcsot kellett kapnod ! Egyik az alap játék a másik két kulcs a DLC-k ! -
Én is a Deluxe-t vettem meg egy kulcsoldalról.
Hogy lehet aktiválni a DLC-ket?
Nem rémlik, hogy lett volna weapon pack-om... -
Limited = Deluxe vagyis csak egy Weapon Pack és egy Monk Decipher dlc van benne ! -
xyz123xyz #796 Limitednél mivel van több a deluxe-ban? -
ratgab #795 Én is onnan vettem és azonnal kaptam is a kulcsomat. -
xyz123xyz #794 Rendben,köszönöm mindenkinek a segítséget,holnap sztem akkor veszek egy kulcsot. -
Teljesen megbízható oldal én a megjelenés napján vettem onnan kulcsot egyből küldték nekem instant a kódot mert uyge éjfélkor volt a megjelenés és akkor egyből ki küldték mindenkinek !
-
Én is onnan vettem ma, nem volt probléma. -
Ha nem megy másképp, vissza kell térni a gyökerekhez, a DS meztelen mód mindig bejön :D
http://www.twitch.tv/lazahun/c/5466122 -
xyz123xyz #790 Köszi,de akkor megbízható oldal?
Rendeltél már onnan vagy más valaki? -
Én is nemrég találtam meg Kaslot, mondjuk nálam 3 órát ír a játék :) érdekes hogy jutott odáig az öreg sérülten, mikor együtt indultunk ... ja, hogy engem feltartottak az ellenfelek és bossok, ő meg valami rövidebb úton haladhatott, megoszthatta volna velem is :) -
Általában 10-20 percen belül, de maximum 24 óra. -
xyz123xyz #787 Gk4a-ról rendelt már valaki?
Megbízható oldal?
Mennyi idő mire kiküldi a kódot fizetés után? -
-
Pont ugyanezt csináltam én is. :D:D:D -
Háhá és meglett. Mindig akkor van meg egy nehéz boss ha panaszkodok. Csak bátorítás kellett. :) -
Hat óra alatt már mindent próbáltam. Armort-fegyvert. Semmivel se megy sajnos. Ez van. -
Gabe18 #782 Nahát én még sehol se tartok, pedig már 10 óra felett vagyok benne.
Azt a hülye Kaslo-t kerestem órákig, én már elmentem mindenfelé, ahol persze sokkal erősebb ellenfelek ütöttek-vágtak. Mire végül egy twitch közvetítésben véletlenül megláttam merre is kellett volna menni. Most úgy nézem ráleltem egyelőre a helyes irányra mert elég jól haladtam most délután.
Valaki írta lentebb hogy kevesli a többféle útvonalat, hát én igy is elveszve érzem magam már annyi felé lehetne néha menni.
De tetszik, bár nem tudom a végéig el tudok-e jutni valaha...
-
Szégyelem de én észre se vettem, hogy regenerálodik a szemét...
Valszeg kevés a sebzésed ezért nem tudod túlütni a regjét próbálj ki több féle fegyvert. -
Igen. Nemzetközi eléréssel, szinkron fel/letöltéssel és természetesen gigabites sávszéllel? Oh wait...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.09. 21:52:12 -
Vagy bérli a szolgáltatást (domain, szerver, tárhely, korlátlan email), és akkor megvan bagóért.
Nekem is így van mindenem egy helyen :) -
Nem megy. kb. 6 órányi próbálkozás után beleuntam. -
Miért lenne nem létező?:) Egy szerver fél millió Ft-tól kezdődik, a hosztolása meg évente minimum 1millió ft ha nemzetközi sávot bérel. (de a belföldi is 250k évente) -
Én most pajzs nélkül megyek, de egy nagyobb karddal két kézre fogva :) -
Ne add fel fog az menni. -
Na Judge-nál fejeztem be a játékot. Nem tudom megölni. Mindig visszagyógyul dögölne meg. Tudom mit kéne csinálni, de egyszerűen nem megy pedig még a tűzkikerülős trükköt is használom. -
Nem mondtam egyszer sem, hogy átverés, hanem értelmetlen, nem létező dologra pénz. Ezért írtam ,hogy lenne kezelési költség és kész. -
ratgab #772 Attól, hogy átbaxásdíjnak nevezed vagy e-mail küldési költségnek, attól még ugyanarról a dologról beszélünk. Most beépítik a végösszegbe vagy nem építik az már onnantól teljesen mindegy, ha így is úgy is ki kell fizetni.
12k vagy 8,3 vagy warez vagy majd megveszem "karácsonykor 75%-os offban kártyapénzből". Innentől, hogy ki mit dönt az már egyéni preferencia kérdése. -
ratgab #771 Az is egy megoldás. -
Amiről nem tudsz az nem fáj, nem ismered a mondást? Amúgy meg lehetne kezelési költség és kész. -
Hát az lehet, hogy jól keresel, a kérdés, csak az ,hogy mit és, hogy megtalálod-e :D
Karácsonyra kap ez majd egy 75%-ot és kártyapénzből jó lesz ez :D -
ratgab #768 Ha nyíltan basznak át az nem jó, de ha burkoltan teszik az jó.... Ezt megjegyzem egy életre...
-
ratgab #767 Vagy csak jól keresek...