926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive
10804749371297505325.jpg
  • awacs111
    Üdv!Telepítés után nem történik semmi.Hiába klikkelek bárhová,nem indul a játék(sem az asztalon sem a könyvtárában).Crack megvolt.Nem tudjátok mi lehet?
  • Gabe18
    Hát nem kis szitkozódások árán befejeztem az NG+t.
    Amit én a végén összekínlódtam a főellenséggel, az már nem volt emberi...
    Nem is tudom hány féle fegyver-rúna-páncél kombinációt végigpróbáltam mire kihoztam azt hogy sebezzem is eleget, ne is sérüljek meg a kivédhetetlen támadásaitól túlságosan, ne is égjek szénné egyből mikor elkezdi a tüzeket lövöldözni... És akkor még a különböző időzítésekről nem is beszélve, hogy mikor nyomjam be a varázslatot hogy se túl korán ne legyen (mire ütném a Rage-el már elmúlik a hatás), se túl késő (mire benyomom a Rege-et már nem tudom ütni).
    Hát szóval én ezt már abszolút nem bírtam...
    De csak meglett a végére.
    Valaki végigvitte még NG+ba? Kiváncsi lennék hányas szintű karakterrel jutott el a végére.
  • Gabe18
    Én még az elején használtam, azok ellen a nagyon nagy pajzsos lovagok ellen akik szemből kb. sérthetetlenek. Az legalább sebzett rajta asszem valami 80-at. De aztán másra nem.
    Mondjuk eleve nem tudtam ebbe a fantasy világba hova tenni ezt a kissé sci-fi stílusú fegyvert...
  • wedge31
    Csak kapunyitásra használtam egyébként nem.
  • MerlinW
    A gauntlet-et használjátok? Eddig teljesen feleslegesnek tűnik. Lesz valahol komolyabb szerepe?
  • wedge31
    Nehéz páncélban lassú gurulással azért van egy-két boss ami nehéz lehet mert pl a champion ütéseit nem tudot levédeni pajzsal teljesen.
    Könnyü páncélban csak reflex és rutin kérdése, hogy mindig idöben térj ki.
  • Kandurex
    Lehet, hogy halál nélkül végigtolod. Persze ez nem a játék hibája, egyszerűen manapság ez a standard nehézség trend*. Más játékokba még ez is sok.

*Amitől egy normális játékos elokádja magát.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.12.21. 16:23:47
  • Gabe18
    Hát ja, aki a DS-en megedződött, annak ez már valószínű nem olyan durva. Bár azért lesz nehezebb a vége felé.
    Vagy ha máshogy nem, hát a New Game +ban...
    Én most azt nyomom, de a "Guardian" boss elég reménytelennek látszik. Vagy gyengébb páncélt veszek fel hogy gyorsabban mozogjak, de akkor előbb utóbb úgyis rám ver egy olyan hogy megdöglődök azonnal, vagy komolyabb páncél hogy valamit kibírjak, de akkor meg nem tudok előle elugrálni...
  • MerlinW
    Hát jó, akkor hátradőlök és végiglazulom :D
  • wedge31
    Relativ, neked , nekem, nem nehéz, aki nem DaS veterán annak az lehet, tehát röviden neked nem lesz nehezebb.
  • MerlinW
    Elkezdtem játszani, harmadik boss ment le elsőre és még nem haltam meg a játék eleje óta. Kérlek mondjátok hogy lesz ez még nehezebb is....:)
  • wedge31
    Patch 1.4.
  • grebber
    Készül a Lords of the Fallen 2
  • Tatyla
    Na legvégső boss harmadik nekifutásra down...
  • wedge31
    Ha rúgóval vagy simán 15kg alatt tudod tartani az összsúlyt és az még elég ahhoz, hogy gyors maradj.
  • nfrequency
    Ti észrevettetek olyan anomáliát, hogy az átvezető - nem cg - videók sokkal alacsonyabb texturákat használnak mint az ingame játék?

Shadows/geometry/texture mind mediumon van, a turbulance-en kívül minden más maxra húzva, 1920x1200 felbontással, de így is látható mennyire visszaesik a minőség az átvezetőknél, beszélgetéseknél.
  • Tatyla
    Farmolok most én is mert a katonák már kemények lost brothers után kaptam egy runát de fogalmam sincs mibe préselte be a kovács viszont nehezebb lettem így muszáj vagyok XP-t gyűjteni vitality meg weight miatt, mert ilyen kétkezes rugó féle vagyok...
  • Tatyla
    Farmolok most én is mert a katonák már kemények lost brothers után kaptam egy runát de fogalmam sincs mibe préselte be a kovács viszont nehezebb lettem így muszáj vagyok XP-t gyűjteni vitality meg weight miatt...
  • nfrequency
    Grindoltam még egy kicsit, hogy feltornásszam a faith értékemet, illetve megérte visszamenni a legelső helyszínekre, mert ott hagytam pár értékesebb loot-ot (ezek a "térkapuk" pontosan mik, amin átlépve mindig csak pár láda van?). Na a prayer-el már röhögve vertem le a Commandert.
  • wesker24
    Igen a spellekhez magas szintű Faith kell mert az adja a mágiát !
  • yesname #826
    Eddig is nyomhatta bárki.
  • nfrequency
    köszi a választ :) Igen az SP jelentésével tisztában vagyok, csak azt nem értem, hogy miért nem tudom rárakni a varázslataimra? A második warden előtt vagyok egyébként és nem igazán tudom legyőzni. Elképzelhető, hogy magasabb Faith kell ahhoz, hogy egyáltalán hozzáférjek a varázslatokhoz? Faithre eddig nem raktam pontot, viszont érdekes, hogy semmilyen tutorial nem jött elő a varázslással kapcsolatban.
  • wesker24
    Egyértelmű az SP az (Spell Points) xD ott a mágiára gyúrhatsz vagyis a magic alapú spelleket lehet vele kimaxolni !
  • nfrequency
    Bocsi a hülye kérdésért, de mégis feltenném.

Értem, hogy az Xp-t elkölthetem a képességeim növelésére, illetve magamnál tarthatom a szorzók miatt, de mi az amit az SP-re gyűjthetek? Ott is megy fel a pont, de nem jöttem rá, mire költhetem el.

Előre is köszönöm :)
  • berci73
    Sziasztok, sikerült kiplatináznom a játékot, ha valakinek tudok valamiben segíteni, kérlek jelezze... Nekem nagyon tetszett csak ajánlani tudom mindenkinek... Üdv.: Berci
  • Tatyla

PS4
  • djculture
    Nemsokára bárki nyomhatja mert eddig tartott ez a nagy védelem, ma olvastam a kínai oldalakon ezt
  • Azeriel
    Hali
    Találkozott már valaki olyan hibával, hogy elindítaná, tölt 2-3 másodpercig aztán nem történik semmi? Ha igen van rá valami megoldás?
  • pikman
    Én megnéztem az itteni boss videókat utána általában hamar sikerült.
  • Gabe18
    Na csak sikerült, a kapuba állós trükk is jó volt, meg végül is az volt a kulcsa mikor érdemes nagyon ütni-vágni. Igy végül valóban nem kell hozzá tűz elleni cucc.

Összességében szerintem nagyon jó kis játék volt, sosem gondoltam volna hogy egy City Int. játékról ilyet írok (legalábbis amihez közük van, még ha nem is csak egyedül) .
    Kétség kívül nem csináltak mást mint a Dark Souls-ból lenyúltak kb minden lényeges elemet, és ezt egy könnyebben emészthető formába rakták, de azért úgy hogy még ezzel is szerintem bőven a nehéz játékok közé való. De pont annyit "gyengítettek" rajta hogy ezt azért már bárki elkezdheti.
    Nem tudom eladásokban hogy produkált, de jövőre egy második részt én el bírnék viselni. Addig is egy kis szünet után asszem egy New Game+ próbálkozást ez is megér még nálam majd.
  • wesker24
    Akkor én már nem is folytatom tovább ha ennyit kell vele szopni habár én még csak most megyek a negyedik Bosshoz az Infiltratorhoz !
  • yesname #815
    Ne fejezd be. Menni fog az. Próbálkozz nagyobb sebzésű fegyverrel. Ja és egy trükk: Állj be a kapuba középre mikor felugrik tűzcsíkokat lövőldözni. Ott nem ér el a tűz. Egyébként én tűz elleni lötyi nélkül csináltam meg végül. ;)
  • Gabe18
    Ha te nem akkor majd én fejezem ott be...
    Ez így egy faxság hogy ha meghalsz akkor CSAK az életerő flaskákat tölti vissza a checkpointnál, a többi cuccot meg nem. Igy pár próbálkozás után a tűz ellen védő lötty elfogyott, anélkül meg kb reménytelen a Judge által behívott kis ellenfeleket likvidálni (illetve az általa lőtt tűzsugarakba belecsalni azokat) amikből visszaszívja az energiát.
  • jarlaxxe
    Lehet, gyakorlatilag minden steames játékot lehet.
  • wedge31
    Passz, az acsik miatt mindig online vagyok a steamen.
  • Rony94
    Amennyire hallom hogy milyen rohadt jó DRM-et kapott, sanszos hogy állandó net kell neki.
  • Kandurex
    Offline lehet játszani a játékot? Vagy állandó net kapcsolat kell?
  • yesname #809
    Kulcs kell hozzájuk.
  • xyz123xyz
    Piros pecsétes ládákat hogy kell kinyitni?
  • wedge31
    Patch 1.3.