Lords of the Fallen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Eddig is nyomhatta bárki. <#mf1>

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

nfrequency
köszi a választ :) Igen az SP jelentésével tisztában vagyok, csak azt nem értem, hogy miért nem tudom rárakni a varázslataimra? A második warden előtt vagyok egyébként és nem igazán tudom legyőzni. Elképzelhető, hogy magasabb Faith kell ahhoz, hogy egyáltalán hozzáférjek a varázslatokhoz? Faithre eddig nem raktam pontot, viszont érdekes, hogy semmilyen tutorial nem jött elő a varázslással kapcsolatban.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

wesker24
Egyértelmű az SP az (Spell Points) xD ott a mágiára gyúrhatsz vagyis a magic alapú spelleket lehet vele kimaxolni !
nfrequency
Bocsi a hülye kérdésért, de mégis feltenném.

Értem, hogy az Xp-t elkölthetem a képességeim növelésére, illetve magamnál tarthatom a szorzók miatt, de mi az amit az SP-re gyűjthetek? Ott is megy fel a pont, de nem jöttem rá, mire költhetem el.

Előre is köszönöm :)

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Sziasztok, sikerült kiplatináznom a játékot, ha valakinek tudok valamiben segíteni, kérlek jelezze... Nekem nagyon tetszett csak ajánlani tudom mindenkinek... Üdv.: Berci
Tatyla

PS4

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nemsokára bárki nyomhatja mert eddig tartott ez a nagy védelem, ma olvastam a kínai oldalakon ezt
Azeriel
Hali
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy elindítaná, tölt 2-3 másodpercig aztán nem történik semmi? Ha igen van rá valami megoldás?

Én megnéztem az itteni boss videókat utána általában hamar sikerült.

Na csak sikerült, a kapuba állós trükk is jó volt, meg végül is az volt a kulcsa mikor érdemes nagyon ütni-vágni. Igy végül valóban nem kell hozzá tűz elleni cucc.

Összességében szerintem nagyon jó kis játék volt, sosem gondoltam volna hogy egy City Int. játékról ilyet írok (legalábbis amihez közük van, még ha nem is csak egyedül) .
Kétség kívül nem csináltak mást mint a Dark Souls-ból lenyúltak kb minden lényeges elemet, és ezt egy könnyebben emészthető formába rakták, de azért úgy hogy még ezzel is szerintem bőven a nehéz játékok közé való. De pont annyit "gyengítettek" rajta hogy ezt azért már bárki elkezdheti.
Nem tudom eladásokban hogy produkált, de jövőre egy második részt én el bírnék viselni. Addig is egy kis szünet után asszem egy New Game+ próbálkozást ez is megér még nálam majd.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

wesker24
Akkor én már nem is folytatom tovább ha ennyit kell vele szopni habár én még csak most megyek a negyedik Bosshoz az Infiltratorhoz !
yesname
Ne fejezd be. Menni fog az. Próbálkozz nagyobb sebzésű fegyverrel. Ja és egy trükk: Állj be a kapuba középre mikor felugrik tűzcsíkokat lövőldözni. Ott nem ér el a tűz. Egyébként én tűz elleni lötyi nélkül csináltam meg végül. ;)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ha te nem akkor majd én fejezem ott be...
Ez így egy faxság hogy ha meghalsz akkor CSAK az életerő flaskákat tölti vissza a checkpointnál, a többi cuccot meg nem. Igy pár próbálkozás után a tűz ellen védő lötty elfogyott, anélkül meg kb reménytelen a Judge által behívott kis ellenfeleket likvidálni (illetve az általa lőtt tűzsugarakba belecsalni azokat) amikből visszaszívja az energiát.

jarlaxxe
Lehet, gyakorlatilag minden steames játékot lehet.

wedge31
Passz, az acsik miatt mindig online vagyok a steamen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Amennyire hallom hogy milyen rohadt jó DRM-et kapott, sanszos hogy állandó net kell neki.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Kandurex
Offline lehet játszani a játékot? Vagy állandó net kapcsolat kell?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

yesname
Kulcs kell hozzájuk.

Piros pecsétes ládákat hogy kell kinyitni?
wedge31

Közben már rendeltem,nekem is azonnal megjött (1perc sem kellett,fegyó kód is és a dlc is)
wesker24
Aha Logan rendelt tőlük azonnal küldték neki a kulcsot !
Innen rendelt már valaki?

instant-gaming.com
Voltan
Ja, igen, nekem is ez van, de én sem tudom, hol :)
Meg kell nézni a játék könyvtárában, gondolom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Digital Deluxe-ban csak a Digital Map meg Artbook van, nem? Mondjuk nekem azokra is azt írja a Steam hogy fel vannak telepítve, de én sehol se találom hogy azokat hol lehet megnézni, vagy akármi...

wesker24
Amúgy nem sok mindenről maradtál le mert amit kapsz alapból fegyvert az csak kezdetben jó később úgyis találsz sokkal jobb fegyvert !
Voltan
Hát én csak egyet kaptam.... Na, annyi baj legyen.

wesker24
Ha kulcsos oldalról rendelted akkor 3 kulcsot kellett kapnod ! Egyik az alap játék a másik két kulcs a DLC-k !
Voltan
Én is a Deluxe-t vettem meg egy kulcsoldalról.

Hogy lehet aktiválni a DLC-ket?
Nem rémlik, hogy lett volna weapon pack-om...

wesker24
Limited = Deluxe vagyis csak egy Weapon Pack és egy Monk Decipher dlc van benne !
Limitednél mivel van több a deluxe-ban?
Én is onnan vettem és azonnal kaptam is a kulcsomat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rendben,köszönöm mindenkinek a segítséget,holnap sztem akkor veszek egy kulcsot.
wesker24
Teljesen megbízható oldal én a megjelenés napján vettem onnan kulcsot egyből küldték nekem instant a kódot mert uyge éjfélkor volt a megjelenés és akkor egyből ki küldték mindenkinek !
Laza
Én is onnan vettem ma, nem volt probléma.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ha nem megy másképp, vissza kell térni a gyökerekhez, a DS meztelen mód mindig bejön :D

http://www.twitch.tv/lazahun/c/5466122

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Köszi,de akkor megbízható oldal?
Rendeltél már onnan vagy más valaki?
Laza
Én is nemrég találtam meg Kaslot, mondjuk nálam 3 órát ír a játék :) érdekes hogy jutott odáig az öreg sérülten, mikor együtt indultunk ... ja, hogy engem feltartottak az ellenfelek és bossok, ő meg valami rövidebb úton haladhatott, megoszthatta volna velem is :)

MerlinW
Általában 10-20 percen belül, de maximum 24 óra.

[merlinw.org]

Gk4a-ról rendelt már valaki?
Megbízható oldal?
Mennyi idő mire kiküldi a kódot fizetés után?
wedge31
<#eljen>

yesname
Pont ugyanezt csináltam én is. :D:D:D

yesname
Háhá és meglett. Mindig akkor van meg egy nehéz boss ha panaszkodok. Csak bátorítás kellett. :)

yesname
Hat óra alatt már mindent próbáltam. Armort-fegyvert. Semmivel se megy sajnos. Ez van.

Nahát én még sehol se tartok, pedig már 10 óra felett vagyok benne.
Azt a hülye Kaslo-t kerestem órákig, én már elmentem mindenfelé, ahol persze sokkal erősebb ellenfelek ütöttek-vágtak. Mire végül egy twitch közvetítésben véletlenül megláttam merre is kellett volna menni. Most úgy nézem ráleltem egyelőre a helyes irányra mert elég jól haladtam most délután.
Valaki írta lentebb hogy kevesli a többféle útvonalat, hát én igy is elveszve érzem magam már annyi felé lehetne néha menni.
De tetszik, bár nem tudom a végéig el tudok-e jutni valaha...

wedge31
Szégyelem de én észre se vettem, hogy regenerálodik a szemét...
Valszeg kevés a sebzésed ezért nem tudod túlütni a regjét próbálj ki több féle fegyvert.

yesname
Igen. Nemzetközi eléréssel, szinkron fel/letöltéssel és természetesen gigabites sávszéllel? Oh wait...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.09. 21:52:12

Laza
Vagy bérli a szolgáltatást (domain, szerver, tárhely, korlátlan email), és akkor megvan bagóért.
Nekem is így van mindenem egy helyen :)

yesname
Nem megy. kb. 6 órányi próbálkozás után beleuntam.

MerlinW
Miért lenne nem létező?:) Egy szerver fél millió Ft-tól kezdődik, a hosztolása meg évente minimum 1millió ft ha nemzetközi sávot bérel. (de a belföldi is 250k évente)

[merlinw.org]