926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
-
Rony94 #243 Élsimítás nélkül talán elfut nekem maxon. -
#214 -
STEAM adatlapon. -
Gépigényről van már valami? -
Az ilyeneknek én már nem hiszek. Hiszem, ha látom.
Pár nap márcsak! -
ratgab #238 Egyik nagy vonzerő számomra, holott nem vagyok grafikabuzi, de a felszerelés. Brutálisan design-os a játékban fellelhető felszerelés és az ellenfelek kialakítása is (ha lenne modern kori Warhammer Fantasy játék, attól ilyen kidolgozottságot várnék el). Emellett még a menü és az ottani rajzok, meg az egész kialakítás ami brutáljó és nagyon tetszik.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.23. 09:51:37 -
ratgab #237 Azt mondja a végén, hogy ha csak a főszálon szaladsz végig, akkor 12-15 óra a játékidő. De ha teljesen maximálisan meg akarod ismerni a Lords of the Fallen világát, akkor az lehet akár 50 óra is.
Jah és ha csak a főszálon szaladsz végig akkor kevesebb mint a helyszínek felét fogod bejárni. Úgy gondolom ez az utóbbi infó az, ami nagyon fontos a fenti játékidő és a teszt függvényében. -
Sok idő után:) De az a DaS, ez meg egy nyugati utánzat lesz. Meglátjuk:) -
A DaS2 nekem igen, de igy is tettem bele több mint 150 órát...a DaS első része az megunhatatlan, szvsz. -
Rony94 #234 Neked a Dark Souls unalomba fulladt egy idő után? -
Nekem a mindent átnézős, elolvasós DaS2 végigjátszásom nem egész 60 óra volt. Az DaS1-re nem emlékszem, de az is 70-80 lehetett.
Megjegyzem Fallen esetében a 30-40 óra tökéletes játékidő lenne. Az sem jó ám, ha unalomba fullad egy játék.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.22. 21:33:28 -
Rony94 #232 Szerintem egy átlagos kivesézős első végigjátszás simán kinyúlik 100 órára minimum. Nekem is 110 órába telt. Persze igen, 10-20 órát biztos elvesztegettem a bossok legyőzésére, de akkor is ennyi lett a játékidő és ez azért eléggé jó szerintem a mai játékokhoz képest. -
Dark Souls sem sokkal hosszabb. Ha tudsz benne haladni akkor 30-40 alatt bőven megvan. -
Evoluti0N #230 Az pont jó. A Dragon Age-ig végig kéne játszani. -
Eddig is kb, 30 órát mondtak. -
Rony94 #228 "relatively short"
Akkor ilyen 30-40 órás lesz csak? Ne már! :( -
armor fashion? ez mi a fene nem tetszenek neki az páncélok? pont, hogy ez abszolút pro, mert nagyon jól néznek ki, föleg a DaS-hoz képest... -
Na, na! Bár ez egyelőre egy fecske.
...végül is, ha tökéletesen lemásolták a DS1 vagy a DeS -et akkor már garantált a magas pontszám!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.22. 19:00:43 -
9/10
"The pros are:
solid combat system
most boss fights
a crap ton of secrets and hidden quests
really beautiful
The cons are:
interface could be better
relatively short
armor fashion?
The conclusion states that this is a game that takes a creative approach to the formula created by From Software. A game that can stand with the best rpgs of the last 2 years. A game that for once makes use of the powerful hardware we have at this time." -
Még egy hét, basszátok meg!
-
Előrendeltem, kevesebb mint 8k, ennyit remélem érni fog a játék... -
Ez még jó is lehet. Vannak benne furcsaságok, de bizalomgerjesztő az anyag. -
Nem kell i7-ben gondolkodni közel feleannyiért már kapsz AMD procit, ráadásul a i7-3770 négymagos valszeg egy i5-ös is elég lesz neki. -
A kór áj hetet meg majd a mikulás hozza mellé? :) Az meg, hogy mit ajánlanak egy dolog, senkit nem az érdekel, hanem, az hogy nála, hogyan fut.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.16. 16:03:30 -
Most nem a csutkamaxról van szó, amiről te 20 éve álmodozol, hanem a normális, élvezhető sebességről, vagyis legalább 30 közeli értékekről. -
Egy több mint három éves 20k-ért már kapható vid kártya ( GTX 560ti ) van megadva ajánlottnak ez szerinted nem szolid? a ryse-t meg hagyjuk, szerintem is egy fostalicska játék szépen becsomagolva. -
Nekem az...
-
Kizárt, ez nem Crytek termék amit majd 2 év múlva tudsz majd csutkamoxon játszani :D
A Ryse csutka lowon is akadt ez szerintem hasítani fog -
nem éppen,nagyobb a gépigénye mint a Ryse-nak ez miért szolid?xd -
A steamen ezt írják gépigénynek, szolidnak mondható.
MINIMUM:
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (only 64 bit OSs
Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 460 or better
DirectX: Version 11
Hard Drive: 25 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
RECOMMENDED:
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (only 64 bit OSs
Processor: Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 560 ti or better
DirectX: Version 11
Hard Drive: 25 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
-
A DaS-nál biztos erősebb vas kell neki...
-
Ryse nekem jól futott csak a játékot nem birtam elviselni egy óra után ment a kukába...
Igy ránézésre ez nem tünik szebbnek mind mondjuk a Mordor az meg elég jól ment mindenkinek. -
A gépigény azért még érdekes lesz szerintem, attól tartok ez is hasonlóan fog futni, mint a Ryse.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.16. 15:22:12 -
DaS-ba sose tetszett a dual wield de itt tuti ki fogom probálni tetszik a rogue gyors harcmodora.
A játék dizánja meg csillagos ötöst érdemel, szvsz. -
remélem lehet azért majd karaktert customizálni esetleg női karaktert is,mert ez a faszi nem tetszik túl szekrény meg minden :O
amúgy én is néztem a videót és eléggé zavar hogy minden kivan irva hogy mit csinálj xd tudom nem dark souls de akkor is:) -
Belepörgetem két órát és megnyugodtam mert nagyon rendben lesz a játék, nálam biztos vétel.
Nyugodtan hivhatnák DaS3-nak is játékot annyira onnan ered minden ebben a játékban... -
nem igazán tetszik ez a szekrény ember, és az se hogy olyan nehéznek tűnik minden rajta.mint ha kb havel settbe nyomná xd ez rohattul idegesít -
Több mint ötórás gameplay!!
A srácon legalább látszik, hogy játszott már a DaS frencsájzal és nem mellesleg nagyon jónak tünik a játék.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.16. 13:01:15 -
Nem minden sztori lore de minden lore sztori?