Lords of the Fallen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A például az már pozitiv, hogy minden halállal bukod az összes addigi megszerzett xp-t / lásd DaS / és ng+ alatt felvehetsz egy új classt, valamint megnyilik egy új spell tree is.
Egyedül a 15 órás játékidö ami eddig nagyon karcsúnak tünik.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Egy kicsit talán érdekesebb gameplay bemutató, mint a korábbi volt: itt már végre bemosnak egy párat hõsünknek.
Hm érdekes hogy csináltak egy újat amikor ott az UE3 és a Cryengine licenszük is.
Next PC upgrade: 2022
Én is írtam, hogy egy jóval komolyabb rpg-t vártam de ebben a videóban csak a harc volt bemutatva.
Mondjuk azért sejthetö milyen erõs lesz benne a szerepjáték ha ök maguk is a DaS/Darksiders párost emlegetik mint forrást...
Az meg hogy Dark Soulstól loptak nem értem. Mit hol melyik elemet?Nekem semmi nem volt onnan ismerõs, ez egy sima átlagos kaszabjakab rendszer.
Ha minden fõboss ilyen lesz akkor semmiféle nehézség nem lesz ebben a játékban.
City eddigi legjobb játéka lesz az már biztos ,de gyenge eresztés.
Viszont a harcrendszert ugy tünik tényleg egy az egyben lenyulták a Dark Soulstól ami nagyon jó mert nekem mondjuk az nagyon bejön.

Egy friss interjúban Tomasz Gop, a Deck 13 producere arról beszélt, hogy a Lords of the Fallen nem egy olyan program lesz, amit eddig még soha nem láttunk. Helyette inkább azt nyilatkozta, hogy "olyan lesz, amiben tömörítjük a legjobb elemeket az eddig megjelent alkotásokból." Ez azonban teljesen mûfajfüggetlen lesz, így RPG, verekedõs és stratégiai elemeket is kapunk. Ráadásul megjelenik az úgynevezett büntetés nélküli kihívás megoldás, ami annyit takar, hogy halál vagy hiba esetén megmutatja a gép, hol rontottunk.
"Ez egy olyan rendszer lesz, amit nehéz megtanulni, de biztosan minden játékos megbirkózik majd vele. Ennél fontosabb, hogy ez nem egy büntetõ-élmény lesz, sokkal inkább tapasztalati folyamat, hiszen rámutatunk, mit rontott el. Minél több információt adunk a nagyobb harcok elõtt, minél több dolgot rejtünk el útközben annál kevésbé lesz frusztráló az élmény."
info: SG
Potyognak az infok rendesen. De egy kis gameplayt idevethetnének végre!
Harkyn az egyetlen, aki véget vethet a harcnak, melyet a bukott istenek hívõi robbantottak ki. A Deck 13 célja az, hogy minden játékos számára egyedülálló élményt nyújtson a karakter. A történet mély és titokzatos lesz, a felfedezést pedig külön díjazza a program. Harkynnek saját háttértörténete van, ám krónikájában vannak homályos foltok, amikre a játékban fényt deríthetünk.
Gop megígérte, hogy az idei E3-on a Lords of the Fallen harcrendszerét is bemutatják, és az alkotás már játszható lesz. A Deck 13 játéka már két éve készül, mûfaját tekintve stratégiai, TPS-nézetbõl irányítható RPG. - GK
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Mindegy mit csinálsz a végén úgyis meghalsz... ha õt közben a játék/film teszi boldoggá csak irigykedhetünk, mert sokakat a milliók, qrvák, sportkocsik se boldogítanak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Ugyan miért szidnám? Sniper Ghost Warrior elég tisztességes volt tõlük. Kezdenek fejlõdni. Simán igaz lehet a cikk, miszerint most nagyot is robbanthatnak.
Azt meg, hogy mikor megyek majd én eldöntöm. Most.
Hosszú évek óta kántálja, hogy Õ bizony angolul egy dekát nem tud, holott már annyi játékot tolt végig, hogy ezalatt az alapszintnek csak rá kellett volna ragadnia.
Nem arról van szó, hogy csak játszik és elvan. Ez nem errõl szól. Neki ez az ÉLETE. Vágod?
Amúgy leírtam, mindenki úgy bassza el az életét ahogy akarja, semmi közöm hozzá és valóban azt és úgy csinál, ahogy szereti, de amit leírt az rettentõen szomorú dolog.
Többek közt azért is, mert nekem is volt részem ebben, csak kijöttem belõle és ne hidd, hogy ez egy egyszerû dolog. Baromira nem az.
Azért nyomom (bár szerintem ennyi bõven elég volt) a rizsát, mert hátha valami (már ha olvassa egyáltalán) megtapad belõle és kicsit elgondolkozik rajta. Már megérte itt körmölni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vesd össze melyik a szánalmasabb. Nekem a mai napomból ment erre el 10 perc mondjuk, neki meg az egész élete egy szartenger lesz. Lehet fiatalon még kurvára jól hangzik, nyomjuk ezerrel, meg csak ez érdekel és a világon semmi, de ahogy elkezd idõsödni meg marad egyre magányosabb és elveszettebb akkor elkezdi átértékelni, hogy lehet úgy basztam el az életet ahogy van. Abból pedig nincs kettõ.
Nincs mentett állás, nincs örök élet kód. Grebber egy beteg ember. Ezen nincs mit szépíteni. Most még van ideje és gondolom pénze is, hogy kijöjjön belõle. Simán újra lehet kezdeni.
De azért nyomjátok csak alá a lovat, hogy jó van az úgy ahogy Õ elgondolja. Nagy faszt van jól. Idióta bagázs.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy meg persze, azt csinál amit akar. De ha már leírja ide, akkor én is leírhatom mit gondolok errõl.
sublimaze: Nem fáj, csak ott van a bibi, hogy csak EZT csinálja, semmi mást. Szerinted az normális, ha valaki minden idejét erre költi? Mert az, ha van egy hobbija és idõt szán rá, nem probléma. De ez már beteges viselkedés. És nyíltan be is vallja. Sõt, megkockáztatom még büszke is rá. Ez szánalmas.