926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive
10804749371297505325.jpg
  • wedge31
  • Rony94
    Élsimítás nélkül talán elfut nekem maxon.
  • wedge31
  • Fpocok
    STEAM adatlapon.
  • Shep
    Gépigényről van már valami?
  • Fpocok
    Az ilyeneknek én már nem hiszek. Hiszem, ha látom.
    Pár nap márcsak!
  • ratgab
    Egyik nagy vonzerő számomra, holott nem vagyok grafikabuzi, de a felszerelés. Brutálisan design-os a játékban fellelhető felszerelés és az ellenfelek kialakítása is (ha lenne modern kori Warhammer Fantasy játék, attól ilyen kidolgozottságot várnék el). Emellett még a menü és az ottani rajzok, meg az egész kialakítás ami brutáljó és nagyon tetszik.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.23. 09:51:37
  • ratgab
    Azt mondja a végén, hogy ha csak a főszálon szaladsz végig, akkor 12-15 óra a játékidő. De ha teljesen maximálisan meg akarod ismerni a Lords of the Fallen világát, akkor az lehet akár 50 óra is.

Jah és ha csak a főszálon szaladsz végig akkor kevesebb mint a helyszínek felét fogod bejárni. Úgy gondolom ez az utóbbi infó az, ami nagyon fontos a fenti játékidő és a teszt függvényében.
  • MerlinW
    Sok idő után:) De az a DaS, ez meg egy nyugati utánzat lesz. Meglátjuk:)
  • wedge31
    A DaS2 nekem igen, de igy is tettem bele több mint 150 órát...a DaS első része az megunhatatlan, szvsz.
  • Rony94
    Neked a Dark Souls unalomba fulladt egy idő után?
  • MerlinW
    Nekem a mindent átnézős, elolvasós DaS2 végigjátszásom nem egész 60 óra volt. Az DaS1-re nem emlékszem, de az is 70-80 lehetett.

Megjegyzem Fallen esetében a 30-40 óra tökéletes játékidő lenne. Az sem jó ám, ha unalomba fullad egy játék.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.22. 21:33:28
  • Rony94
    Szerintem egy átlagos kivesézős első végigjátszás simán kinyúlik 100 órára minimum. Nekem is 110 órába telt. Persze igen, 10-20 órát biztos elvesztegettem a bossok legyőzésére, de akkor is ennyi lett a játékidő és ez azért eléggé jó szerintem a mai játékokhoz képest.
  • MerlinW
    Dark Souls sem sokkal hosszabb. Ha tudsz benne haladni akkor 30-40 alatt bőven megvan.
  • Evoluti0N
    Az pont jó. A Dragon Age-ig végig kéne játszani.
  • wedge31
    Eddig is kb, 30 órát mondtak.
  • Rony94
    "relatively short"

Akkor ilyen 30-40 órás lesz csak? Ne már! :(
  • wedge31
    armor fashion? ez mi a fene nem tetszenek neki az páncélok? pont, hogy ez abszolút pro, mert nagyon jól néznek ki, föleg a DaS-hoz képest...
  • Kandurex
    Na, na! Bár ez egyelőre egy fecske.

...végül is, ha tökéletesen lemásolták a DS1 vagy a DeS -et akkor már garantált a magas pontszám!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.22. 19:00:43
  • Fpocok
    9/10

"The pros are:
    solid combat system
    most boss fights
    a crap ton of secrets and hidden quests
    really beautiful

The cons are:
    interface could be better
    relatively short
    armor fashion?

The conclusion states that this is a game that takes a creative approach to the formula created by From Software. A game that can stand with the best rpgs of the last 2 years. A game that for once makes use of the powerful hardware we have at this time."
  • Fpocok
    Még egy hét, basszátok meg!

• wedge31
    Előrendeltem, kevesebb mint 8k, ennyit remélem érni fog a játék...
  • MerlinW
    Ez még jó is lehet. Vannak benne furcsaságok, de bizalomgerjesztő az anyag.
  • jarlaxxe
    Nem kell i7-ben gondolkodni közel feleannyiért már kapsz AMD procit, ráadásul a i7-3770 négymagos valszeg egy i5-ös is elég lesz neki.
  • Shep
    A kór áj hetet meg majd a mikulás hozza mellé? :) Az meg, hogy mit ajánlanak egy dolog, senkit nem az érdekel, hanem, az hogy nála, hogyan fut.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.16. 16:03:30
  • Shep
    Most nem a csutkamaxról van szó, amiről te 20 éve álmodozol, hanem a normális, élvezhető sebességről, vagyis legalább 30 közeli értékekről.
  • jarlaxxe
    Egy több mint három éves 20k-ért már kapható vid kártya ( GTX 560ti ) van megadva ajánlottnak ez szerinted nem szolid? a ryse-t meg hagyjuk, szerintem is egy fostalicska játék szépen becsomagolva.
  • wedge31
    Nekem az...
  • grebber
    Kizárt, ez nem Crytek termék amit majd 2 év múlva tudsz majd csutkamoxon játszani :D
    A Ryse csutka lowon is akadt ez szerintem hasítani fog
  • Myselor
    nem éppen,nagyobb a gépigénye mint a Ryse-nak ez miért szolid?xd
  • wedge31
    A steamen ezt írják gépigénynek, szolidnak mondható.

MINIMUM:
    OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (only 64 bit OSs
    Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
    Memory: 6 GB RAM
    Graphics: GeForce GTX 460 or better
    DirectX: Version 11
    Hard Drive: 25 GB available space
    Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers

RECOMMENDED:
    OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (only 64 bit OSs
    Processor: Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: GeForce GTX 560 ti or better
    DirectX: Version 11
    Hard Drive: 25 GB available space
    Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
  • jarlaxxe
    A DaS-nál biztos erősebb vas kell neki...
  • wedge31
    Ryse nekem jól futott csak a játékot nem birtam elviselni egy óra után ment a kukába...
    Igy ránézésre ez nem tünik szebbnek mind mondjuk a Mordor az meg elég jól ment mindenkinek.
  • Shep
    A gépigény azért még érdekes lesz szerintem, attól tartok ez is hasonlóan fog futni, mint a Ryse.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.16. 15:22:12
  • wedge31
    DaS-ba sose tetszett a dual wield de itt tuti ki fogom probálni tetszik a rogue gyors harcmodora.
    A játék dizánja meg csillagos ötöst érdemel, szvsz.
  • Myselor
    remélem lehet azért majd karaktert customizálni esetleg női karaktert is,mert ez a faszi nem tetszik túl szekrény meg minden :O
    amúgy én is néztem a videót és eléggé zavar hogy minden kivan irva hogy mit csinálj xd tudom nem dark souls de akkor is:)
  • jarlaxxe
    Belepörgetem két órát és megnyugodtam mert nagyon rendben lesz a játék, nálam biztos vétel.
    Nyugodtan hivhatnák DaS3-nak is játékot annyira onnan ered minden ebben a játékban...
  • Myselor
    nem igazán tetszik ez a szekrény ember, és az se hogy olyan nehéznek tűnik minden rajta.mint ha kb havel settbe nyomná xd ez rohattul idegesít
  • wedge31
    Több mint ötórás gameplay!!

A srácon legalább látszik, hogy játszott már a DaS frencsájzal és nem mellesleg nagyon jónak tünik a játék.
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.16. 13:01:15
  • Terawatt
    Nem minden sztori lore de minden lore sztori?