Lords of the Fallen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
ez nevetséges xd
grebber
Már itt is kezdik ezt a 6GB ramot...

Minimum:
Windows 64 bites Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz, AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
6 GB RAM
Grafikus kártya: GeForce GTX 460
25GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott:
Windows 64 bites Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: Intel Core i7-3770 3.5 GHz, AMD FX-8350 X8 4 GHz
8 GB RAM
Grafikus kártya: GeForce GTX 560 ti

Next PC upgrade: 2022

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
ühüm...szóval azért mutogatnak kb. 1 percnyit egy elméletileg 50+ órás, sok helyszínes játékból, hogy nehogy lelőjenek valami poént,...világos

Dragon Age 3? Ugye viccelsz? éppen, hogy nem csak a walkthrough -nak nem kezdtek neki készítők a bemutatókban....

szerk: elnéztem a hivatalos oldalra,...ez tényleg retteghetnek, hogy nehogy valami kiderüljön a játékból <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Csak neked. Új cucc nagy reményekkel ,minek lőjenek le mindent egyből?

A sztárolt Dragon Age 3-ból se mutattak sokkal többet...

Kandurex
Végignézegettem a bemutatókat...

...csak nekem gyanús, hogy folyton ugyanazt a 2db! termet mutogatják, ugyanazzal a 2db ellenféllel? Pár hónappal a megjelenés előtt azért ez felettébb érdekes <#gonosz3>

wedge31
Limited Edition.

Solid Snake
Adja <#pias>
wedge31
Bannernek?

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Születésnapomra Lords of the Fallen <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
"Mostanában egy AAA-s játék PC-n 11-13k körül mozog"
Maximum azoknak akik Steam-en vásárolnak 0-day. Dobozosan, vagy egyéb digitális áruházban én még nem nagyon találkoztam 10k feletti árral, kivétel néhány EA, Blizzard és Activision termék, bár azok is 1-2 héten belül leesnek 6-8k-ra. A legtöbb címet 25-30 dolcsiért meg lehet venni akár elõvételben is.

[merlinw.org]

Myselor
hahaha,de bolond vagy 😄 amúgy új cím elsõ próbálkozás szerintem azért ennyi.😊 nemtudom engem nagyon meggyõztek jó kis dark souls stílus árad belõle😊
Én is remélem nem arról van szó, hogy ezért a játékért nincs pofájuk többet elkérni.
Mostanában egy AAA-s játék PC-n 11-13k körül mozog megjelenéskor. Azt gondoltam, hogy ide azért nem merték bepozicionálni. De így meg nem merem megrendelni; szólok is majd a boltban, hogy többet írjanak a számlára, csak hogy jól érezzem magam.
Myselor
a látottak alapján rossz játék már nem nagyon lehet 😊
szerintem
Néztétek milyen olcsó lesz a PC-s verzió? Már 7k-ért is lehet látni. Ez most jót jelent, vagy rosszat? <#fejvakaras>
wedge31
Már várom.

Mint minden játék?
Shep
Majd 3 patchre és 2 hónapra rá nagyjából bugmentes is lesz 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
FUK YEA!

"We are happy to announce that Lords of the Fallen will be available on Oct 28th, 2014 in the US and Oct 31st 2014 in Europe!"
Van egy kicsit hosszabb E3-as bemutató is.
grebber
Kell nekik a zseton szóval idén 100%,hogy kiadják mert az Enemy Fronttal véletlenül se robbantanak bankot!

Az bizony könnyen elõfordulhat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Majd átrakják max jövõre. Most úgy is ez a divat.

Pedig elvileg idén õszre van kiírva a megjelenés.

Shep
Hát akkor ebbõl nem lesz egyhamar kész termék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ennyi van kész, ezt hozták magukkal demóként 😄

Shep
Gyanús, hogy mindig ugyanazt mutogatják. Mindenesetre ha másban nem is de bugokban biztos tudják a DS szintjét hozni, grafikában meg túl is szárnyalják majd a többi meg majd kiderül 😊

Fpocok

wedge31
Lords of the Fallen - E3 2014 Gameplay

wedge31

MerlinW
Úgy vagy a DaS sorozattal, mint én a Crysis, CoD, BF sorozatokkal. Nincs ezzel gond, amíg nem fikázod alaptalanul.

[merlinw.org]

grebber
Igen...több millión meg ugyanugy bottal se mint az elsõ részét.

MerlinW
DaS2-bõl is elment 1.2 millió az elsõ héten és ez csak konzol.

[merlinw.org]

grebber
Frankó akkor ezen is végig lehet majd szántani 10-11 óra alatt zsír!

"bízom benne, hogy nehezebb lesz, mint a DaS... :-)" Isten ments,remélem õk inkább eladást akarnak elérni ahhoz pedig egy árkád cucc kell.

Na még néhány végigjátszás és te tényleg nekiülhetsz egy speedrun-nak 😊
MerlinW
Nekem elsõre 30 körül volt. A második (NG+) 80 körül volt, a mostani karakteremmel pedig 100 körül járok😊

[merlinw.org]

Kandurex
azé nem mindegy, hogy hány óra a játékmenet...

Azért a Dark Souls 2 fõszála elsõ normál végigjátszásra nem hinném, hogy 10 óra. Nekem biztos 40-60 felett lesz. (Lehet, hogy ebben opcionális pályák/bossok is vannak) De szóljon valaki, akiknek ez 10 óra körül van, mert akkor nagyon béna lehetek.
Itt pedig erre adta meg Tomasz Gop a 15 órát. Ami számomra vagy kevés helyszínt, vagy kevés ellenséget, vagy könnyû játékmenetet jelent. Esetleg mindezeket együtt. 😊
...De majd megátjuk, a játékélmény nem az óraszámon múlik...

Hát sztem a kiadók sosem a speedrun játékidejét adják meg, és nem is csak a fõszálét.

Kandurex
grafika faszás, reméljük a játék élmény is a harc rendszer is ott lesz...

wedge31
<#eljen>

MerlinW
Idén õsszel/télen jelenik meg.

[merlinw.org]

MerlinW
Dark Souls 2 sem hosszabb 10 óránál, ha a fõcsapáson haladsz végig (speedrun-ban 2 óra). Amikor azt mondja a kiadó, hogy 15 órás a játék, akkor az a fõszálra vonatkozik és minimum óraszám. Ahogy a Dark Souls 2-t sem 10 óra alatt játszottam végig elsõre, hanem 80 óra alatt, hiszen rengeteg egyéb tartalom van benne.

[merlinw.org]

15 óra!!!!!!!!!!!!! Micsoda, ez hihetetlen.... :-(
Éppen most néztem meg, tõled teljesen függetlenül... :-) nem tûnik rossznak, a megjelenésrõl van már infónk? Már látom, h. a játék, PS4 vásárlással együtt fog járni... bízom benne, hogy nehezebb lesz, mint a DaS... :-)
wedge31
Lords of the Fallen Video Interview.

Fpocok
Kb mint DS-ben.