926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive
10804749371297505325.jpg
  • Rony94
    Igen, az IGN nem kap pénzt, máris lepontozza a játékot. :D
  • Ozzyehh
    úgy fogalmaznék, hogy nem egyszerű a játék, de nem olyan nyomorult frusztráló mind a DS:)
  • Fpocok
    Én az IGN mellett a Gametrailers-t sem tartom pontosnak. Mindkettő bekaphatja.
  • wedge31
    Én spec csak öket nézem...de ez mindig csak egy vélemény.
    Annak, hogy nem olyan nehéz mint a Das tényleg csak egy vonzata lesz, hogy a casual gamerek, pl grebber, is élvezni fogja a játékot...
  • Ozzyehh
    egyáltalán nem könnyebb a játék :) hatalmas tévedés, tegnap néztem több őrás streamet :D buta dolog lebecsülni:) ráadásul az első bosstól meglehet szerezni egy fire swordot:))) amivel nagyobbat ütsz, szerintem az összes tester azzal ment... visszatérve a tegnapiba a gyerek egymás után halt... látszik, hogy taktikázni és gondolkodni kell,
  • Ozzyehh
    az IGN-t nem szabad nézni, rühellem őket... átlagba elég pozitív értékelések szerintem :)
  • jarlaxxe
    Tudtuk, hogy a DaS-hoz képest könnyebb lesz a játék, valszeg szeretnének sokat eladni belöle nemcsak a hc rétegnek orgazmust okozni...
  • Ozzyehh
    megjöttek az első értékelések
    Game Informer 8,5
    Polygon 7,5
    IGN 7,4
    GameTrailers 7,3
    IncGamers 7,0
    gamingforever.de - 8.1 out of 10
    moviepilot - 7.8 out of 10
    Gamespot - 8
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.28. 08:30:29
  • wedge31
    Az IGN nem volt elájulva a játéktól a föhös szerintük overpowered...

IGN 7.4
  • Rony94
    Néha már tényleg úgy néz ki mint egy CG videó. Elképesztő mennyire szép ez a játék.
  • wedge31
    Lords of the Fallen Nvidia PhysX.

Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.28. 08:08:11
  • Fpocok
    PCs stream
  • Rony94
    Én meg majd akciósan akarom beszerezni. Kell a pénz a Witcher 3-ra meg a Crew-ra. :D
  • Ozzyehh
    mindenképpen leírom majd a tapasztalataimat :) valszeg már holnap!
  • ratgab
    Én kulcsos oldalról fogom venni nagy valószínűség szerint 8k környékén...
  • ratgab
    Első észrevételeidet vásárlás előtt én nagyon szívesen olvasnám! Kérlek majd oszd meg milyennek találod a játékot!
  • ratgab
    Basszus ez nagyon meggyőző videó! Pedig nem ajnározza a játékot egyáltlán.
  • wedge31
    Sajnos ugy néz ki mindenhol annyi lesz mert limited edition lesz csak kapható...
  • ratgab
    Gyanítom, hogy Gameshopnál a hoppá, de ez mégiscsak 12k-ba kerül című szöveg lesz.. Nagyon meglepne, hogy 7,5k-ért bárki haza tudná vinni dobozos verzióban a játékot.
  • Ozzyehh
    PC-re viszont lesz virágboltos verzió valszeg holnap, menetrend szerint :D ami persze nem jó, de legalább kitudom próbálni vétel előtt, hogy milyen jól fut etc etc
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.27. 18:06:15
  • Fpocok
    Mindennap hálát adok annak, hogy nem törték még fel őket. Remélhetőleg NAGYON SOKÁIG ÍGY MARAD.
  • Fpocok
    Mivel PC mellett csak ps4 meg xbone-ra jön ki, ezért nem is lesz warez. Viszont a lemezes változatot sok helyen napokkal korábban kiküldik, ezért már játszhat vele valaki.
  • grebber
    Na ezt nem is figyeltem akkor már értem :D
  • Ozzyehh
    többen azt írták, hogy már megkapták..
  • Gabe18
    Twitch-en egyébként már nagyban stream-elik páran. Bár nem tudom hogy az milyen verzió.
  • Ozzyehh
    igen valszeg, már nagyon jó lenne ha megjelenne, szerintem ez lesz az év meglepetés játéka:)
  • Evoluti0N
    Talán azért, mert nem jön prevgen konzolokra. :)
  • grebber
    Le a kalappal előttük kevés ilyen volt hogy megjelenés előtt nem jött ki a warez konzolra!
  • Ozzyehh
    Holnap:), kövezzetek meg, de lehet előtte megbizonyosodok róla, hogy megéri e megvenni, bár az eddig látottak alapján engem meggyőzött..
  • Kandurex
  • wedge31
    Baszki a CDG-nél felemelték 12k-ra a játék árát máshol meg 7,5k-ért is már megkapod...
  • Rony94

• Fpocok
    Talán ez. Márcsak 3 nap, nagyon várom!
    Még lesz időm szarrá játszani, mielőtt jön a többi nagyágyú (Isaac, WoD)
  • ratgab
    Azért mindenki meglepődne szerintem, ha CI közreműködéséből valami tényleg igazán jó születne... Javulgatnak a srácok, de igazán nagyot még nem sikerült alkotniuk...
  • Rony94
    A CI csak "besegít" úgymond, a nagy részét a Deck 13 csinálja.
  • Fpocok
    Developer(s) Deck13 Interactive + CI Games

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet azért, mert nem egyedül csinálták.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.10.25. 03:25:51
  • Gabe18
    Nézegetem a videókat erről a játékról, és még mindig nem hiszem el hogy ehhez a City Int.-nak bármi köze legyen. Túl szép, túl jó, túl a helyén van benne minden.
    Nem látom azt a hibát ami az egészet a jól megszokott CI-os gagyi szintre degradálja...
    Vagy talán nem is lesz benne?
  • MerlinW
    Ott az az 5 órás PC gameplay, szerintem annál többet nem lehet mondani.
  • ratgab
    Hát bemutatta, hogy működik a rendszer ez saját gépen sem lesz másképp.
  • Shep
    Valami olyanra gondoltam ,hogy tapasztalati info.