926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
Rony94 #284 Igen, az IGN nem kap pénzt, máris lepontozza a játékot. :D -
úgy fogalmaznék, hogy nem egyszerű a játék, de nem olyan nyomorult frusztráló mind a DS:) -
Én az IGN mellett a Gametrailers-t sem tartom pontosnak. Mindkettő bekaphatja. -
Én spec csak öket nézem...de ez mindig csak egy vélemény.
Annak, hogy nem olyan nehéz mint a Das tényleg csak egy vonzata lesz, hogy a casual gamerek, pl grebber, is élvezni fogja a játékot...
-
egyáltalán nem könnyebb a játék :) hatalmas tévedés, tegnap néztem több őrás streamet :D buta dolog lebecsülni:) ráadásul az első bosstól meglehet szerezni egy fire swordot:))) amivel nagyobbat ütsz, szerintem az összes tester azzal ment... visszatérve a tegnapiba a gyerek egymás után halt... látszik, hogy taktikázni és gondolkodni kell, -
az IGN-t nem szabad nézni, rühellem őket... átlagba elég pozitív értékelések szerintem :) -
Tudtuk, hogy a DaS-hoz képest könnyebb lesz a játék, valszeg szeretnének sokat eladni belöle nemcsak a hc rétegnek orgazmust okozni...
-
megjöttek az első értékelések
Game Informer 8,5
Polygon 7,5
IGN 7,4
GameTrailers 7,3
IncGamers 7,0
gamingforever.de - 8.1 out of 10
moviepilot - 7.8 out of 10
Gamespot - 8
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.28. 08:30:29 -
Az IGN nem volt elájulva a játéktól a föhös szerintük overpowered...
IGN 7.4 -
Rony94 #275 Néha már tényleg úgy néz ki mint egy CG videó. Elképesztő mennyire szép ez a játék. -
Lords of the Fallen Nvidia PhysX.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.28. 08:08:11 -
PCs stream -
Rony94 #272 Én meg majd akciósan akarom beszerezni. Kell a pénz a Witcher 3-ra meg a Crew-ra. :D -
mindenképpen leírom majd a tapasztalataimat :) valszeg már holnap! -
ratgab #270 Én kulcsos oldalról fogom venni nagy valószínűség szerint 8k környékén... -
ratgab #269 Első észrevételeidet vásárlás előtt én nagyon szívesen olvasnám! Kérlek majd oszd meg milyennek találod a játékot! -
ratgab #268 Basszus ez nagyon meggyőző videó!
Pedig nem ajnározza a játékot egyáltlán.
-
Sajnos ugy néz ki mindenhol annyi lesz mert limited edition lesz csak kapható... -
ratgab #266 Gyanítom, hogy Gameshopnál a hoppá, de ez mégiscsak 12k-ba kerül című szöveg lesz.. Nagyon meglepne, hogy 7,5k-ért bárki haza tudná vinni dobozos verzióban a játékot. -
PC-re viszont lesz virágboltos verzió valszeg holnap, menetrend szerint :D ami persze nem jó, de legalább kitudom próbálni vétel előtt, hogy milyen jól fut etc etc
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.27. 18:06:15 -
Mindennap hálát adok annak, hogy nem törték még fel őket. Remélhetőleg NAGYON SOKÁIG ÍGY MARAD. -
Mivel PC mellett csak ps4 meg xbone-ra jön ki, ezért nem is lesz warez. Viszont a lemezes változatot sok helyen napokkal korábban kiküldik, ezért már játszhat vele valaki. -
Na ezt nem is figyeltem akkor már értem :D -
többen azt írták, hogy már megkapták.. -
Gabe18 #260 Twitch-en egyébként már nagyban stream-elik páran. Bár nem tudom hogy az milyen verzió. -
igen valszeg, már nagyon jó lenne ha megjelenne, szerintem ez lesz az év meglepetés játéka:) -
Evoluti0N #258 Talán azért, mert nem jön prevgen konzolokra. :) -
Le a kalappal előttük kevés ilyen volt hogy megjelenés előtt nem jött ki a warez konzolra! -
Holnap:), kövezzetek meg, de lehet előtte megbizonyosodok róla, hogy megéri e megvenni, bár az eddig látottak alapján engem meggyőzött.. -
-
Baszki a CDG-nél felemelték 12k-ra a játék árát máshol meg 7,5k-ért is már megkapod... -
Rony94 #253
-
Talán ez. Márcsak 3 nap, nagyon várom!
Még lesz időm szarrá játszani, mielőtt jön a többi nagyágyú (Isaac, WoD) -
ratgab #251 Azért mindenki meglepődne szerintem, ha CI közreműködéséből valami tényleg igazán jó születne... Javulgatnak a srácok, de igazán nagyot még nem sikerült alkotniuk... -
Rony94 #250 A CI csak "besegít" úgymond, a nagy részét a Deck 13 csinálja. -
Developer(s) Deck13 Interactive + CI Games
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet azért, mert nem egyedül csinálták.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.10.25. 03:25:51 -
Gabe18 #248 Nézegetem a videókat erről a játékról, és még mindig nem hiszem el hogy ehhez a City Int.-nak bármi köze legyen. Túl szép, túl jó, túl a helyén van benne minden.
Nem látom azt a hibát ami az egészet a jól megszokott CI-os gagyi szintre degradálja...
Vagy talán nem is lesz benne?
-
Ott az az 5 órás PC gameplay, szerintem annál többet nem lehet mondani. -
ratgab #246 Hát bemutatta, hogy működik a rendszer ez saját gépen sem lesz másképp. -
Valami olyanra gondoltam ,hogy tapasztalati info.