Lords of the Fallen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minimum:
Windows 64 bites Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz, AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
6 GB RAM
Grafikus kártya: GeForce GTX 460
25GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott:
Windows 64 bites Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: Intel Core i7-3770 3.5 GHz, AMD FX-8350 X8 4 GHz
8 GB RAM
Grafikus kártya: GeForce GTX 560 ti
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Dragon Age 3? Ugye viccelsz? éppen, hogy nem csak a walkthrough -nak nem kezdtek neki készítők a bemutatókban....
szerk: elnéztem a hivatalos oldalra,...ez tényleg retteghetnek, hogy nehogy valami kiderüljön a játékból <#hehe>#hehe>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A sztárolt Dragon Age 3-ból se mutattak sokkal többet...
...csak nekem gyanús, hogy folyton ugyanazt a 2db! termet mutogatják, ugyanazzal a 2db ellenféllel? Pár hónappal a megjelenés előtt azért ez felettébb érdekes <#gonosz3>#gonosz3>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Maximum azoknak akik Steam-en vásárolnak 0-day. Dobozosan, vagy egyéb digitális áruházban én még nem nagyon találkoztam 10k feletti árral, kivétel néhány EA, Blizzard és Activision termék, bár azok is 1-2 héten belül leesnek 6-8k-ra. A legtöbb címet 25-30 dolcsiért meg lehet venni akár elõvételben is.
[merlinw.org]
Mostanában egy AAA-s játék PC-n 11-13k körül mozog megjelenéskor. Azt gondoltam, hogy ide azért nem merték bepozicionálni. De így meg nem merem megrendelni; szólok is majd a boltban, hogy többet írjanak a számlára, csak hogy jól érezzem magam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
"bízom benne, hogy nehezebb lesz, mint a DaS... :-)" Isten ments,remélem õk inkább eladást akarnak elérni ahhoz pedig egy árkád cucc kell.
[merlinw.org]
Itt pedig erre adta meg Tomasz Gop a 15 órát. Ami számomra vagy kevés helyszínt, vagy kevés ellenséget, vagy könnyû játékmenetet jelent. Esetleg mindezeket együtt. 😊
[merlinw.org]