926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive
10804749371297505325.jpg
  • wedge31
    A DaS- nak 0 storyja/cselekménye van. A lore-ja érdemleges ahogy ezt már Rony is írta, ezt keverik össze sokan pedig a kettö között elég nagy a különbség.
  • BEAST #203
    A játék története a játékon belül van... csak meg kellene tanulnod olvasni, meg néha figyelni kell az npckre, érdekes dolgokat is mondanak.
  • Myselor
    épp ezaz xd
  • Was
    A prológus is már mesél erről. Vagy átugrottad?!
  • Myselor
    esetleg aki szart sem ért belőle az nem tudja xd
  • Fpocok
    "de a DS hangulat, ami a reménytelenségből fakad"

A reménytelenség meg abból, hogy nem tudod,
    hol vagy
    miért
    mi történik
    mi a célod
    kik ezek a bossok

:)
  • Was
    Hát ilyen szempontból igen, a DS-ekben van egy alaphelyzet, egy "mitológiai" háttér és ha valaki akar, akkor jobban belemélyed a világba. És akkor jobban érdekli egy-egy npc, boss, hely, fegyver stb. története, sorsa.

Még az is lehet, hogy a Lords of the Fallen-ek jobb története lesz (mert abban azért a Deck13 nem kezdő), de a DS hangulat, ami a reménytelenségből fakad nehezebben hozható.
  • Rony94
    A beleélés miatt van. Így jóval könnyebb azt elhinnem hogy tényleg a főhős vagyok.
  • Fpocok
    Azt mondom, hogy ha a játék el akarja mesélni a történetét, akkor tegye azt játék közben. Ne nekem kelljen már mindennek utánanézni. Destiny is hatalmas fail ezen a téren.
  • Was
    A játék története az, ami a játékban történik, nem? Ezt nem is értem, mit akartál ezzel mondani. Attól, hogy nincs tele párbeszéddel, még van története.
  • MerlinW
    Ebben nem értünk egyet, de mindegy.
  • Fpocok
    A játék története az, amit a játék során elmondanak. Souls esetében ez egy nagy nulla.
  • jarlaxxe
    Amiben egyértelmüen sokkal jobb lesz az a graf és a dizánj itt többak közt a pályákra, karakterekre és páncélokra gondolok de még az inventory is összehasonlithatattlanul jobban néz ki mint a DaS-ban.

Ettöl függetlenül az igaz, hogy korai még bármit is mondani mert ne felejtsük, hogy a CI keze is benne van a dologban nemcsak a deck13-é...
  • MerlinW
    A Souls sorozatnak jó története van, csak hát nem súgják a füledbe, neked kell összeraknod. A tárgyak leírásában van minden apró részlet.
  • Rony94
    No. :)
  • Fpocok
    "hogy lesz-e egy jó háttértörténete a játéknak (a Dark Souls szériának ez az egyik nagy erőssége)."

Remélem csak viccnek szántad.
  • Rony94
    "Tartalmilag vannak még erős kérdöjelek, lesz e olyan magas újrajátszhatósága, lesznek e titkos helyek alternativ útvonalak, stb."

Na ez az! Ezekről még nem nagyon tudni semmit. Ezért mondom azt hogy korai még arról beszélni hogy ennél meg annál a játéknál jobb lesz.
  • wedge31
    A DaS2-höz nagyon fog hasonlitani a DaS első részét nem fogja hozni / de mondjuk itt elfogult vagyok /

Tartalmilag vannak még erős kérdöjelek, lesz e olyan magas újrajátszhatósága, lesznek e titkos helyek alternativ útvonalak, stb.
  • Rony94
    Úgy tűnik pont ez a nagy különbség a két játék között. A DaS az inkább kisebb rétegnek szól, míg a Lords of the Fallen a nagyobb közönségnek lesz. Ettől függetlenül én is várom, hát DaS klón baszki. :D
  • Shep
    Hát szerintem az a játékosok 90%-át nem igazán hatotta meg, vagy mondjuk úgy senkit nem érdekelt, max. Timant meg még pár fanatikust :) Ezért is írtam ,hogy az egész történet, amibe minden beletartozik.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.24. 16:54:49
  • Rony94
    Félreolvastad, nem történetről beszéltem, hanem HÁTTÉR történetről (a lore-ról). Van különbség. :)

A DaS történetét valóban el lehet mesélni 1-2 mondatban, viszont az előzményeivel be lehetne telíteni az egész topikot. (kis túlzással)
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.24. 16:38:27
  • Shep
    Csak tippelek, de mivel a mozgás, meg a játékmechanika 1-1-ben DS ráadásul vannak apró kis trükkök is + a grafika köröket ver a DS2-re, ráadásul a DS2 szerintem nem közelítette meg az első rész minőségét így szerintem jó esély van arra, hogy a DS2-t lepipálja. Aztán persze ha előjönnek a City-s betegségek akkor annyi az egésznek de majd kiderül. Na de ugyanarról a DS-ről beszélgetünk, ahol kb 2 mondatban összefoglalható az egész történet?
  • lammaer
    Nekem ennyi pont elég... egyelőre még csak a DaS 1-el toltam, de úgy hogy a sztorihoz közöm nem volt, kb azt se tudtam hogy egyáltalán létezik. Nekem a harcrendszer meg a változatos világ adta el a játékot -és ahogy elnézem a sok walktrough gameplay videót, nem nagyon lamentálnak az emberek azon hogy az a bazinagy csápos szörny tulajdonképpen miért is van ott... :)

Számomra tök irreleváns hogy a pókcsajt azért kell lekaszabolnom mert jó volt és úgy lett mutáns, vagy azért mert gonosz volt és azért - mivel döntési szabadság nem volt, oda volt rakva, le kellett mészárolni azt kész.

Megnéztem pár részt a DaS fiktív, "síratósnak" szánt háttérsztori ötleteléséből és hát mit mondjak - nem nőtt a DaS a szememben semmit :D

Szóval pont amit írtál: Grafika jobb, harcrendszer szinte DaS kópia majdnem teljes garancia a sikerre. Csak benne legyen még a sokféla DaSos "fegyverrendszer" és karakterfejlesztés. Bár úgyis a Zweihander kell csak :)
  • Rony94
    Ezt hogy érted? Csak azért kérdem mert pár gameplay videóból nem lehet leszűrni, hogy lesz-e egy jó háttértörténete a játéknak (a Dark Souls szériának ez az egyik nagy erőssége). Aztán ott vannak a zenék, a csodálatos helyszínek (igaz, a DaS-ban némelyik pálya hihetetlenül hanyag lett), a főboss-ok stb.

Nem kötekedés csak tényleg érdekel hogy honnan veszed hogy ez jobb lesz? Oké, a grafika csillagos 5-ös, az ellenfelek és a különböző támadások is királyul néznek ki. De ennyi, ezen kívül eddig nem sok mindent láttunk.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.24. 16:18:18
  • Fpocok
    Hát igen... ezerszer jobban néz ki.
  • Shep
    Jobb lesz, mint a DS2.
  • Voltan
    Pofátlan nyúlás az egész, de tetszik :D Várós.

Elképesztő, hogy még a hp csík is úgy fogy, mint a Dark Souls-ban :D Mármint először megmutatja, hogy mennyit vesz le, aztán leveszi.

• lammaer
    No, végre beindult a klóngyártás, de ezúttal jó játékot kezdtek el klónozni :)
  • wedge31
    Gameplay.

• Fpocok
    Lords of the Fallen: 900p on Xbox One and 1080p on PS4

Ki gondolta volna. Mondjuk mindkettőnél csak 30fps, szóval dupla epicfail. Next gen my ass.
  • Was
    Lengyeleknél így néz ki
  • Was
    Facebookon már jelezték, hogy lesz gyűjtői kiadás. Mellszoborral kb. 20cm.
  • MerlinW
    Én pl. kizárólag great és ultra great szerszámokkal kalandozom DaS-okban:)
  • ratgab
    Én azzal is tudok bénázni...XD
  • Shep
    Kontrollerrel te is bénáznál :D DS is egérrel az igazi :)
  • ratgab
    Gyanítom, hogy ez lesz, de azért a srác sokat bénázott itt azért...
  • Shep
    Nem, én valamiért attól félek, hogy még durvább lesz. Eddig minden harc amit mutattak, elhúzódó idegölő volt, és nem azért, mert full béna volt a tag aki játszott, ahogy azt Grebber képzeli, hanem szerintem tényleg dög nehéz lesz, meg itt kell majd trükközni is, nem csak odamenni aztán levágni. Úgyhogy itt 2 variáció van, vagy rohadtul el lesz szarva az egész, vagy rohadt jó lesz, középút nincs :)
  • wedge31
    Ez a videó nem gyözött meg erröl? ha valakinek nincs türelme itt is vért fog pisálni.
  • ratgab
    Meglepődnék, ha tudna annyira kegyetlenül játékos ellenes lenni, mint a DS. Szerintem inkább lesz ebből DS light. Tudod olyan ratgab-eknek való DS...XD
  • Shep
    Ez lényegében a nextgen DS. Minden ugyanaz lesz, csak szebben fog kinézni, ja meg 6x annyi bug lesz benne :D