Lords of the Fallen

← ElőzőOldal 19 / 19

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy haverjaid vannak?

Neked milyen életed van?
Sok embernek abból áll az élete hogy: Reggel elmegy dolgozni egy szar munkahelyre, délután hazaér, utána meg a kevés szabadidejében nézi a tv-ét.
Szóval ennyi erõvel õk is megölhetnék magukat..

Mellesleg nem a te pénzedet költi hanem amiért õ megdolgozik, innentõl végképp semmi közöd ahhoz, hogy mennyire olcsó és tartós szórakozási szokásai vannak...

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Mért fáj az neked ha õ így jól érzi magát? Biztos van olyan hobbid/érdeklõdési köröd ami szerintem faszság, ennyi erõvel lõdd fejbe magad te is... -.-

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

tommygear
önsajnáltatás on
Majd kinövöd. Ha nem, roppant mód szar "életed" lesz. Mert ez nem élet amit élsz. Ennyi erõvel a következõ fizudból vegyél egy fegyvert és lõdd fejbe magad. Szerintem olcsóbb és tartósabb "szórakozás", mint naponta leülni gépezni.

gyorsan terjed az orbán szindróma

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

grebber
Van benne igazság amit mondasz biztos.
Majd ha lesz címe át lesz neveztetve.
Meg ha lenne címe ,akkor is csak a fikázok írnának ide azon az 1-2 emberen kívül aki várja is!

Next PC upgrade: 2022

Mondjuk azt azért megvárhattad volna -topiknyitási kényszeres autizmus ide vagy oda- hogy legalább a szájbavert CÍMÉT bejelentsék, mert így olyan, mintha 8000 megnyitott topikod mellett még mindig kevernéd a topik címét és alcímét váró mezõket.

grebber
Ez már nagyon off be is fejezem ezzel.
Az hogy ki hogy alakítja saját életét, mik érdeklik, mi a hobbija az csak rá tartozik.Számodra az én életem szomorú.Számomra meg lehet ,hogy a te életviteled az.(Félreértés ne essen nekem nincs senkivel gondom.)
Engem csak a pc (internet,játék,filmnézés,hardware-ek) érdekel.Semmi, de abszolút semmi más.
Én volnék a világ legvidámabb embere ha melóba se kéne menni és all time gép elõtt lehetne lenni.De sajnos az élet nem ilyen egyszerû 😞

Narxis
Ez szomorú...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Játékosok fóruma itt tudunk majd róla beszélni!
És jól látod nincs jobb dolgom ,(sajnos csak a kötelezõ munka hátráltat) nekem ez az életem!

Narxis
Ne nyiss minden játéknak topikot. Nincs jobb dolgod?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tommygear
200 hsz-nál többet úgyse fog megélni a topik
grebber
Miért zárnák be? 2013-ban jön a játék. Feltéve ha nem csúsztatják.
Csak ezt a City ellenes "trollkodást" meg minden offolást be kéne fejezni és akkor semmi gond nem lenne!

tommygear
zárható
shaddam
Az inkább a gameloft

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LeWyTy
feddyD megfog zavarodni<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Büdös Bohóc
annyira? DE, ANNYIRA SZAR 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
és vica versa 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

annyira azért nem szar de van benne igazság

itt legalább látni fejlõdést mert a sniper ghost warrior vagy micsoda ha hulladék is jóval komolyabb mint az elõzõ játékaik és a cryengine2es sniper2re is igaz, az asylum folyamatosan tartja a 10 statiszta 5 10 dollár/film színvonalat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
A City Interactive a játékfejlesztés Asylum stúdiója...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"reményeink szerint, mint a City Interactive elsõ nyolcvan százalék feletti értékeléseket bezsebelõ videojátéka."

Eheh, kicsit elõre isznak a medve bõrére, úgy érzem. Vagy ezt most akkor úgy kell érteni, hogy az eddigiek SZÁNDÉKOSAN lettek igénytelen, hulladék szarszemetek, és majd most megmutatják, hogy tudnak, ha akarnak (csak eddig nem akartak)?

grebber
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive a The Witcher 2 producerének segítségével!

A Sniper: Ghost Warror-sorozat, valamint Stuart Black szerzõdtetése után igencsak úgy tûnik, hogy újabb nagy fába vágta a fejszéjét a City Interactive, akik híresen rossz videojátékaik után végre elindultak a fejlõdés létráján.

Hogy ez a fejlõdés milyen mértékû és léptékû lesz, egyáltalán nem tudjuk, de, hogy a cég mindent megtesz, arra mérget vehetünk, lévén legfrissebb információink szerint egy akció-szerepjátékon dolgoznak jelenleg, a The Witcher 2 valamikori producerének, Tomasz Gopnak a segedelmével.

Tomek csatlakozásáról már korábban olvashattunk a sajtóban, hiszen a The Witcher 2 vezetõ producere egy elég zsíros állást hagyott ott a City Interactive kedvéért, a LinkedInre feltöltött információk szerint pedig a fejlesztõ most egy akció-szerepjátékon dolgozik a csapat berkein belül.

A Project Human kódnevet viselõ RPG-rõl természetesen most még semmit sem tudni, csak annyit, hogy készül, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, reményeink szerint, mint a City Interactive elsõ nyolcvan százalék feletti értékeléseket bezsebelõ videojátéka.

info: Gamechannel

← ElőzőOldal 19 / 19