926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
A DaS- nak 0 storyja/cselekménye van. A lore-ja érdemleges ahogy ezt már Rony is írta, ezt keverik össze sokan pedig a kettö között elég nagy a különbség. -
A játék története a játékon belül van... csak meg kellene tanulnod olvasni, meg néha figyelni kell az npckre, érdekes dolgokat is mondanak. -
épp ezaz xd -
Was #201 A prológus is már mesél erről. Vagy átugrottad?!
-
esetleg aki szart sem ért belőle az nem tudja xd -
"de a DS hangulat, ami a reménytelenségből fakad"
A reménytelenség meg abból, hogy nem tudod,
hol vagy
miért
mi történik
mi a célod
kik ezek a bossok
:) -
Was #198 Hát ilyen szempontból igen, a DS-ekben van egy alaphelyzet, egy "mitológiai" háttér és ha valaki akar, akkor jobban belemélyed a világba. És akkor jobban érdekli egy-egy npc, boss, hely, fegyver stb. története, sorsa.
Még az is lehet, hogy a Lords of the Fallen-ek jobb története lesz (mert abban azért a Deck13 nem kezdő), de a DS hangulat, ami a reménytelenségből fakad nehezebben hozható. -
Rony94 #197 A beleélés miatt van. Így jóval könnyebb azt elhinnem hogy tényleg a főhős vagyok. -
Azt mondom, hogy ha a játék el akarja mesélni a történetét, akkor tegye azt játék közben. Ne nekem kelljen már mindennek utánanézni. Destiny is hatalmas fail ezen a téren. -
Was #195 A játék története az, ami a játékban történik, nem? Ezt nem is értem, mit akartál ezzel mondani. Attól, hogy nincs tele párbeszéddel, még van története. -
Ebben nem értünk egyet, de mindegy. -
A játék története az, amit a játék során elmondanak. Souls esetében ez egy nagy nulla. -
Amiben egyértelmüen sokkal jobb lesz az a graf és a dizánj itt többak közt a pályákra, karakterekre és páncélokra gondolok de még az inventory is összehasonlithatattlanul jobban néz ki mint a DaS-ban.
Ettöl függetlenül az igaz, hogy korai még bármit is mondani mert ne felejtsük, hogy a CI keze is benne van a dologban nemcsak a deck13-é... -
A Souls sorozatnak jó története van, csak hát nem súgják a füledbe, neked kell összeraknod. A tárgyak leírásában van minden apró részlet. -
Rony94 #190 No. :) -
"hogy lesz-e egy jó háttértörténete a játéknak (a Dark Souls szériának ez az egyik nagy erőssége)."
Remélem csak viccnek szántad. -
Rony94 #188 "Tartalmilag vannak még erős kérdöjelek, lesz e olyan magas újrajátszhatósága, lesznek e titkos helyek alternativ útvonalak, stb."
Na ez az! Ezekről még nem nagyon tudni semmit. Ezért mondom azt hogy korai még arról beszélni hogy ennél meg annál a játéknál jobb lesz. -
A DaS2-höz nagyon fog hasonlitani a DaS első részét nem fogja hozni / de mondjuk itt elfogult vagyok /
Tartalmilag vannak még erős kérdöjelek, lesz e olyan magas újrajátszhatósága, lesznek e titkos helyek alternativ útvonalak, stb. -
Rony94 #186 Úgy tűnik pont ez a nagy különbség a két játék között. A DaS az inkább kisebb rétegnek szól, míg a Lords of the Fallen a nagyobb közönségnek lesz. Ettől függetlenül én is várom, hát DaS klón baszki. :D -
Hát szerintem az a játékosok 90%-át nem igazán hatotta meg, vagy mondjuk úgy senkit nem érdekelt, max. Timant meg még pár fanatikust :) Ezért is írtam ,hogy az egész történet, amibe minden beletartozik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.24. 16:54:49 -
Rony94 #184 Félreolvastad, nem történetről beszéltem, hanem HÁTTÉR történetről (a lore-ról). Van különbség. :)
A DaS történetét valóban el lehet mesélni 1-2 mondatban, viszont az előzményeivel be lehetne telíteni az egész topikot. (kis túlzással)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.24. 16:38:27 -
Csak tippelek, de mivel a mozgás, meg a játékmechanika 1-1-ben DS ráadásul vannak apró kis trükkök is + a grafika köröket ver a DS2-re, ráadásul a DS2 szerintem nem közelítette meg az első rész minőségét így szerintem jó esély van arra, hogy a DS2-t lepipálja. Aztán persze ha előjönnek a City-s betegségek akkor annyi az egésznek de majd kiderül. Na de ugyanarról a DS-ről beszélgetünk, ahol kb 2 mondatban összefoglalható az egész történet? -
lammaer #182 Nekem ennyi pont elég... egyelőre még csak a DaS 1-el toltam, de úgy hogy a sztorihoz közöm nem volt, kb azt se tudtam hogy egyáltalán létezik. Nekem a harcrendszer meg a változatos világ adta el a játékot -és ahogy elnézem a sok walktrough gameplay videót, nem nagyon lamentálnak az emberek azon hogy az a bazinagy csápos szörny tulajdonképpen miért is van ott... :)
Számomra tök irreleváns hogy a pókcsajt azért kell lekaszabolnom mert jó volt és úgy lett mutáns, vagy azért mert gonosz volt és azért - mivel döntési szabadság nem volt, oda volt rakva, le kellett mészárolni azt kész.
Megnéztem pár részt a DaS fiktív, "síratósnak" szánt háttérsztori ötleteléséből és hát mit mondjak - nem nőtt a DaS a szememben semmit :D
Szóval pont amit írtál: Grafika jobb, harcrendszer szinte DaS kópia majdnem teljes garancia a sikerre. Csak benne legyen még a sokféla DaSos "fegyverrendszer" és karakterfejlesztés. Bár úgyis a Zweihander kell csak :) -
Rony94 #181 Ezt hogy érted? Csak azért kérdem mert pár gameplay videóból nem lehet leszűrni, hogy lesz-e egy jó háttértörténete a játéknak (a Dark Souls szériának ez az egyik nagy erőssége). Aztán ott vannak a zenék, a csodálatos helyszínek (igaz, a DaS-ban némelyik pálya hihetetlenül hanyag lett), a főboss-ok stb.
Nem kötekedés csak tényleg érdekel hogy honnan veszed hogy ez jobb lesz? Oké, a grafika csillagos 5-ös, az ellenfelek és a különböző támadások is királyul néznek ki. De ennyi, ezen kívül eddig nem sok mindent láttunk.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.24. 16:18:18 -
Hát igen... ezerszer jobban néz ki. -
Jobb lesz, mint a DS2. -
Pofátlan nyúlás az egész, de tetszik :D Várós.
Elképesztő, hogy még a hp csík is úgy fogy, mint a Dark Souls-ban :D Mármint először megmutatja, hogy mennyit vesz le, aztán leveszi.
-
lammaer #177 No, végre beindult a klóngyártás, de ezúttal jó játékot kezdtek el klónozni :) -
Gameplay.
-
Lords of the Fallen: 900p on Xbox One and 1080p on PS4
Ki gondolta volna. Mondjuk mindkettőnél csak 30fps, szóval dupla epicfail. Next gen my ass. -
Was #174 Lengyeleknél így néz ki -
Was #173 Facebookon már jelezték, hogy lesz gyűjtői kiadás. Mellszoborral kb. 20cm. -
Én pl. kizárólag great és ultra great szerszámokkal kalandozom DaS-okban:) -
ratgab #171 Én azzal is tudok bénázni...XD -
Kontrollerrel te is bénáznál :D DS is egérrel az igazi :) -
ratgab #169 Gyanítom, hogy ez lesz, de azért a srác sokat bénázott itt azért... -
Nem, én valamiért attól félek, hogy még durvább lesz. Eddig minden harc amit mutattak, elhúzódó idegölő volt, és nem azért, mert full béna volt a tag aki játszott, ahogy azt Grebber képzeli, hanem szerintem tényleg dög nehéz lesz, meg itt kell majd trükközni is, nem csak odamenni aztán levágni. Úgyhogy itt 2 variáció van, vagy rohadtul el lesz szarva az egész, vagy rohadt jó lesz, középút nincs :) -
Ez a videó nem gyözött meg erröl? ha valakinek nincs türelme itt is vért fog pisálni. -
ratgab #166 Meglepődnék, ha tudna annyira kegyetlenül játékos ellenes lenni, mint a DS. Szerintem inkább lesz ebből DS light. Tudod olyan ratgab-eknek való DS...XD -
Ez lényegében a nextgen DS. Minden ugyanaz lesz, csak szebben fog kinézni, ja meg 6x annyi bug lesz benne :D