926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
Evoluti0N #364 A Steam oldalán írják páran, hogy igen szarul fut azokon a konfigurációkon is, amik elméletileg megfelelnek az ajánlottnak. Tényleg ennyire gáz a helyzet? -
Zozo0122 #363 Na, ez új :D A DS-ben nem volt ilyen nehezítés, hogy crashel a bossnál, de jó ötlet, mert ezzel is csak nehezíti a bossharcot
-
Az első bossig jutva eddig a grafika gyönyörű. A harc jónak tűnik. Nem olyan nehéz mint a DS, de csak annyira hogy ne legyen frusztráló. Igaz ez utóbbit fél óra alapján nehéz véglegesen kinyilvánítani. Viszont crashelt a bossnál. Sajna igaz lesz amit mondanak, hogy össze-vissza crashel. :(
A jó kis DS-es melankólikus hangulat és karakterszinkronok nincsenek meg. Még egyszer próba, de ha ismét crashel akkor hagyom pihenni amíg jön egy újabb 5 gigás patch. :D
Ami elsőre nem tetszik, hogy a mobok csak álldogálnak. Sajnos semmi támadási szándék messzebbről. :( Lehet később lesz, de ha így marad az nagyon gáz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.28. 19:32:29 -
Zozo0122 #361 Egy raklap DS végigjátszás után lefogadom, hogy az első pár órában meg se halnék...viszont ha ez így lenne, akkor tényleg DS copy :D Mennyire illeszthetők a játékra a DS szabályai? -
Zozo0122 #360 Értem, köszi :( Amúgy is új gép vásárlása esedékes...bár még ráérek azzal. Ha összegyűlik 10 játék, ami érdekel és új gépet igényel, akkor fogom megvenni. Ha ez jó lesz, akkor bekerülhet a listába :D -
ez elég szomorú hír
-
Nem DS copy, nem haltam egyből :D -
sajnos dx 11 only :/ nekem is kellett másik kártya az új játékokhoz,legtöbb már csak úgy indul el -
Zozo0122 #356 Sziasztok!
Dx 10.1-es videókártyával van esélyem ezzel játszani? Kilőhető a Dx11, vagy elfelejthetem?
Egyébként, ha legalább 80%-ban a Dark Soulst koppintják (ez nyilvánvaló :) ), akkor remélem megközelíti a game azt a színvonalat, de őszintén szólva előre félek, hogy fél óra után kivágom a játékot. Már ha hajlandó elindulni....ideje lassan új gépet venni
-
Szóval akkor újabb sikeres optimalizáció :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.28. 19:07:36 -
Max grafika 20fps és lassú, nem szaggat, hanem lomha a karakter...jó lesz ez :D -
15gb release már van... -
Én is meg akartam venni, de most költöttem 15k-t wowra. Na majd akciósan megveszem és végigtolom újra. -
ratgab #351 Már töltikéz! -
Helyes, hamarosan unlock :) -
ratgab #349 Megvettem! 2 perc volt az egyik oldalon! Na ez már döfi! Töltöm is! -
bő 1,5 , 2 óra és mondok valami véleményt :) -
ratgab #347 Ez valahol le van írva, hogy a rugó cingár, alacsony, a mágus meg colos, sápadt figura kell, hogy legyen?
-
ratgab #346 Pedig lentebbi videóban a DaS veterán fazon pont azt emeli ki, hogy itt éppen, hogy reálisabb volt számára a harc. -
ratgab #345 Azért DaS-ban is OP ha mágussal mész állítólag... NEm használod itt sem a varázslatokat és problem solved. -
amúgy én sajnálom ezt az előre generált karakter dolgot is.:| nekem tökre nem tetszik,mágusként vagy rugóként mi hülyén néz már ki szekrény háttal :| na de ez már az én bajom -
Az az ugrás animáció,... de a szöveg még cikibb volt... :=( -
Szerintem ezzel semmi gond nincs, csak Launch trailernek nagyon gyökér. Hangulatfokozó szerepet kellene betöltenie, annak egyáltalán nem felel meg, olyan mintha kiragadtak volna 1 átlagos 1,5 perces jelenetet a játékból.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.28. 15:50:42 -
hát ez is lehet xd mert játék közben tényleg semmi baj vele.de itt a launch trailerben aki azt mondja hogy jó az nem ezt nézte xd -
az lehet xD -
Evoluti0N #339 Lehet, hogy a trailer az, amit a CI csinált. Muhahaha! -
meg ám:) de ez a trailer borzasztó szar xd -
nem tudom :) hamarosan meglátjuk -
csak hogy most a launch trailerről beszéltem és nem a stream videókról ott nekem sem volt bajom a harcal és a mozgással.de ez itt mi? -
Rony94 #335 Gratulálok a WoW-nál mainstream-ebb címet ide se tudtál volna írni! 
Igen, a Dark Souls 1-2 nem a legszebb játék a piacon, de a grafika pont elég hogy élvezetes maradjon a játékmenet. A látványvilág sokszor annyira gyönyörű hogy elsírom magam. Emlékszem, mikor az első részben eljutottam Ash Lake-be és felcsendült ez a zene, azt hittem hogy magam alá csinálok. És azt mondani a Dark Souls-ra hogy semmi művészi momentuma sincsen, ne haragudj, de ez tényleg nevetséges.
Trónok harcosan szólva: "You know nothing!"
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.10.28. 15:30:47 -
hát kb :D nem tudom mire megy a rinya, brutálisan a szép a harcrendszer mozgásai ahogyan látni lehetett a streamekben vagy a gameplayekben majdnem relistic beleértve a fegyverek súlyát is és ahogyan azt kezeli a karakter... -
Akkor én nem tudom mit néztem, de ott katasztrófa volt az egész úgy ahogy volt, eleve a főhős úgy szaladt, mint akinek tele van a gatyó. Bőven elment volna a "Rossz Pc-s játékok" sorozatba.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.28. 15:22:31 -
meglehet nézni azért az ugrást itt ,meg ahogy lelassítva harcol.meg a Dark Soulsban.ott hasonlít harcolásra itt nem .és nem a grafika csak egyszerűen az animációk.azért itt jóval gyengébbek mint abban a játékban. -
Isten ments, hogy beszóljak feleslegesen, de ezzel most kissé ellentmondasz 20-30 perccel korábbi önmagadnak. Hogy neked a kinézet nem számít. Amikor a DaS-ról néztem videókat, én is kb így éreztem magam, mint ahogy te most, csak szerintem ezt még emeld az 5-ödik hatványra. Szerintem nevetségesen gagyi, ez a játék meg épp hogy 10-szer jobbnak tűnik. Grafikai/művészi megvalósítás szempontból. Pl. a 10 éves WoW se egy matyóhímzés, de művészi kivitelezés szempontból köröket ver némelyik mai címre. Ez csak egy példa volt, hogy nem csak azt nézem, milyen csilivili effektek halmaza jelenik meg a képernyőn, sőt, elsősorban egyáltalán nem azt nézem.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.28. 15:13:43 -
Evoluti0N #330 Nem lehet. Előre meghatározott karakter lesz. -
elég szar launch trailer komolyan ennél voltak már sokkal jobbak :D ezek az animációk benne úristen xd.amúgy nekem a karakter nem tetszik :| remélem lehet majd csinálni sajátot.meg nőt de nemhiszem sajna nem hallottam még róla -
szerintem kurva hangulatos főleg a narrátor, leszámítva 1-2 animációt, mint pl az ugrást nincs bajom vele, majd meglátjuk a streamek alapján kurva jó lesz legalábbis nekem tetszik -
Remélhetőleg a játék jobb lesz, mert ez iszonyú gagyi:
-
maradjunk annyiban hogy nem tudod értékelni a játékot.az egy dolog hogy nem szép bár a második rész sokkal szebb már mitn az első de ez meg a te dolgod hogy a grafika ennyire fontos neked a játék élmény csak a második.de mint mondtam mivel azokkal nem játszottál valószínüeleg ezzel se fogsz tudni mert nagyon nehéz lesz -
Mi ebben a nevetésges? Hogy számomra annyira rosszul néz ki, hogy attól is elvette a kedvem hogy kipróbáljam?
Én nem tartalak nevetségesnek, amiért te ilyen szinten nem nézed mi van a monitoron, csak kihívás legyen.
Köszi a segítséget.
Kíváncsi voltam, miről szól. Egy WT-ba belenéztem, és számomra ez a játék szimpatikus megvalósítás szempontból, de már-már kissé túl nagy kihívásnak tűnik, a napi kihívások mellett már nem biztos hogy lesz hozzá energiám. De egyszer lehet kipróbálom. De még nézni is rossz, hogy a srác már szinte agyvérzést kap, amikor 4-edszerre zúzza le az első komolyabb ellenfél.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.28. 14:17:11