Lords of the Fallen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Még egy hét, basszátok meg!

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Előrendeltem, kevesebb mint 8k, ennyit remélem érni fog a játék...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Ez még jó is lehet. Vannak benne furcsaságok, de bizalomgerjesztő az anyag.

[merlinw.org]

jarlaxxe
Nem kell i7-ben gondolkodni közel feleannyiért már kapsz AMD procit, ráadásul a i7-3770 négymagos valszeg egy i5-ös is elég lesz neki.

Shep
A kór áj hetet meg majd a mikulás hozza mellé? 😊 Az meg, hogy mit ajánlanak egy dolog, senkit nem az érdekel, hanem, az hogy nála, hogyan fut.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.16. 16:03:30

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most nem a csutkamaxról van szó, amiről te 20 éve álmodozol, hanem a normális, élvezhető sebességről, vagyis legalább 30 közeli értékekről.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Egy több mint három éves 20k-ért már kapható vid kártya ( GTX 560ti ) van megadva ajánlottnak ez szerinted nem szolid? a ryse-t meg hagyjuk, szerintem is egy fostalicska játék szépen becsomagolva.

wedge31
Nekem az...<#nevetes1>

grebber
Kizárt, ez nem Crytek termék amit majd 2 év múlva tudsz majd csutkamoxon játszani 😄
A Ryse csutka lowon is akadt ez szerintem hasítani fog

Next PC upgrade: 2022

Myselor
nem éppen,nagyobb a gépigénye mint a Ryse-nak ez miért szolid?xd
wedge31
A steamen ezt írják gépigénynek, szolidnak mondható.

MINIMUM:
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (only 64 bit OSs
Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 460 or better
DirectX: Version 11
Hard Drive: 25 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers

RECOMMENDED:
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (only 64 bit OSs
Processor: Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 560 ti or better
DirectX: Version 11
Hard Drive: 25 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers

jarlaxxe
A DaS-nál biztos erősebb vas kell neki...<#idiota>

wedge31
Ryse nekem jól futott csak a játékot nem birtam elviselni egy óra után ment a kukába...
Igy ránézésre ez nem tünik szebbnek mind mondjuk a Mordor az meg elég jól ment mindenkinek.

Shep
A gépigény azért még érdekes lesz szerintem, attól tartok ez is hasonlóan fog futni, mint a Ryse.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.16. 15:22:12

wedge31
DaS-ba sose tetszett a dual wield de itt tuti ki fogom probálni tetszik a rogue gyors harcmodora.
A játék dizánja meg csillagos ötöst érdemel, szvsz.

Myselor
remélem lehet azért majd karaktert customizálni esetleg női karaktert is,mert ez a faszi nem tetszik túl szekrény meg minden 😮
amúgy én is néztem a videót és eléggé zavar hogy minden kivan irva hogy mit csinálj xd tudom nem dark souls de akkor is😊
jarlaxxe
Belepörgetem két órát és megnyugodtam mert nagyon rendben lesz a játék, nálam biztos vétel.
Nyugodtan hivhatnák DaS3-nak is játékot annyira onnan ered minden ebben a játékban...

Myselor
nem igazán tetszik ez a szekrény ember, és az se hogy olyan nehéznek tűnik minden rajta.mint ha kb havel settbe nyomná xd ez rohattul idegesít
wedge31
Több mint ötórás gameplay!!

A srácon legalább látszik, hogy játszott már a DaS frencsájzal és nem mellesleg nagyon jónak tünik a játék.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.16. 13:01:15

Terawatt
Nem minden sztori lore de minden lore sztori? <#idiota>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

wedge31
A DaS- nak 0 storyja/cselekménye van. A lore-ja érdemleges ahogy ezt már Rony is írta, ezt keverik össze sokan pedig a kettö között elég nagy a különbség.

BEAST
A játék története a játékon belül van... csak meg kellene tanulnod olvasni, meg néha figyelni kell az npckre, érdekes dolgokat is mondanak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Myselor
épp ezaz xd
A prológus is már mesél erről. Vagy átugrottad?! <#circling>
Myselor
esetleg aki szart sem ért belőle az nem tudja xd
Fpocok
"de a DS hangulat, ami a reménytelenségből fakad"

A reménytelenség meg abból, hogy nem tudod,
hol vagy
miért
mi történik
mi a célod
kik ezek a bossok

😊

Hát ilyen szempontból igen, a DS-ekben van egy alaphelyzet, egy "mitológiai" háttér és ha valaki akar, akkor jobban belemélyed a világba. És akkor jobban érdekli egy-egy npc, boss, hely, fegyver stb. története, sorsa.

Még az is lehet, hogy a Lords of the Fallen-ek jobb története lesz (mert abban azért a Deck13 nem kezdő), de a DS hangulat, ami a reménytelenségből fakad nehezebben hozható.
A beleélés miatt van. Így jóval könnyebb azt elhinnem hogy tényleg a főhős vagyok.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Azt mondom, hogy ha a játék el akarja mesélni a történetét, akkor tegye azt játék közben. Ne nekem kelljen már mindennek utánanézni. Destiny is hatalmas fail ezen a téren.

A játék története az, ami a játékban történik, nem? Ezt nem is értem, mit akartál ezzel mondani. Attól, hogy nincs tele párbeszéddel, még van története.
MerlinW
Ebben nem értünk egyet, de mindegy.

[merlinw.org]

Fpocok
A játék története az, amit a játék során elmondanak. Souls esetében ez egy nagy nulla.

jarlaxxe
Amiben egyértelmüen sokkal jobb lesz az a graf és a dizánj itt többak közt a pályákra, karakterekre és páncélokra gondolok de még az inventory is összehasonlithatattlanul jobban néz ki mint a DaS-ban.

Ettöl függetlenül az igaz, hogy korai még bármit is mondani mert ne felejtsük, hogy a CI keze is benne van a dologban nemcsak a deck13-é...

MerlinW
A Souls sorozatnak jó története van, csak hát nem súgják a füledbe, neked kell összeraknod. A tárgyak leírásában van minden apró részlet.

[merlinw.org]

No. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
"hogy lesz-e egy jó háttértörténete a játéknak (a Dark Souls szériának ez az egyik nagy erőssége)."

Remélem csak viccnek szántad.

"Tartalmilag vannak még erős kérdöjelek, lesz e olyan magas újrajátszhatósága, lesznek e titkos helyek alternativ útvonalak, stb."

Na ez az! Ezekről még nem nagyon tudni semmit. Ezért mondom azt hogy korai még arról beszélni hogy ennél meg annál a játéknál jobb lesz.

wedge31
A DaS2-höz nagyon fog hasonlitani a DaS első részét nem fogja hozni / de mondjuk itt elfogult vagyok /

Tartalmilag vannak még erős kérdöjelek, lesz e olyan magas újrajátszhatósága, lesznek e titkos helyek alternativ útvonalak, stb.

Úgy tűnik pont ez a nagy különbség a két játék között. A DaS az inkább kisebb rétegnek szól, míg a Lords of the Fallen a nagyobb közönségnek lesz. Ettől függetlenül én is várom, hát DaS klón baszki. 😄

Shep
Hát szerintem az a játékosok 90%-át nem igazán hatotta meg, vagy mondjuk úgy senkit nem érdekelt, max. Timant meg még pár fanatikust 😊 Ezért is írtam ,hogy az egész történet, amibe minden beletartozik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.24. 16:54:49

Félreolvastad, nem történetről beszéltem, hanem HÁTTÉR történetről (a lore-ról). Van különbség. 😊

A DaS történetét valóban el lehet mesélni 1-2 mondatban, viszont az előzményeivel be lehetne telíteni az egész topikot. (kis túlzással)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.24. 16:38:27

Shep
Csak tippelek, de mivel a mozgás, meg a játékmechanika 1-1-ben DS ráadásul vannak apró kis trükkök is + a grafika köröket ver a DS2-re, ráadásul a DS2 szerintem nem közelítette meg az első rész minőségét így szerintem jó esély van arra, hogy a DS2-t lepipálja. Aztán persze ha előjönnek a City-s betegségek akkor annyi az egésznek de majd kiderül. Na de ugyanarról a DS-ről beszélgetünk, ahol kb 2 mondatban összefoglalható az egész történet?

Nekem ennyi pont elég... egyelőre még csak a DaS 1-el toltam, de úgy hogy a sztorihoz közöm nem volt, kb azt se tudtam hogy egyáltalán létezik. Nekem a harcrendszer meg a változatos világ adta el a játékot -és ahogy elnézem a sok walktrough gameplay videót, nem nagyon lamentálnak az emberek azon hogy az a bazinagy csápos szörny tulajdonképpen miért is van ott... 😊

Számomra tök irreleváns hogy a pókcsajt azért kell lekaszabolnom mert jó volt és úgy lett mutáns, vagy azért mert gonosz volt és azért - mivel döntési szabadság nem volt, oda volt rakva, le kellett mészárolni azt kész.

Megnéztem pár részt a DaS fiktív, "síratósnak" szánt háttérsztori ötleteléséből és hát mit mondjak - nem nőtt a DaS a szememben semmit 😄

Szóval pont amit írtál: Grafika jobb, harcrendszer szinte DaS kópia majdnem teljes garancia a sikerre. Csak benne legyen még a sokféla DaSos "fegyverrendszer" és karakterfejlesztés. Bár úgyis a Zweihander kell csak 😊

Ezt hogy érted? Csak azért kérdem mert pár gameplay videóból nem lehet leszűrni, hogy lesz-e egy jó háttértörténete a játéknak (a Dark Souls szériának ez az egyik nagy erőssége). Aztán ott vannak a zenék, a csodálatos helyszínek (igaz, a DaS-ban némelyik pálya hihetetlenül hanyag lett), a főboss-ok stb.

Nem kötekedés csak tényleg érdekel hogy honnan veszed hogy ez jobb lesz? Oké, a grafika csillagos 5-ös, az ellenfelek és a különböző támadások is királyul néznek ki. De ennyi, ezen kívül eddig nem sok mindent láttunk.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.24. 16:18:18

Fpocok
Hát igen... ezerszer jobban néz ki.

Shep
Jobb lesz, mint a DS2.

Voltan
Pofátlan nyúlás az egész, de tetszik 😄 Várós.

Elképesztő, hogy még a hp csík is úgy fogy, mint a Dark Souls-ban 😄 Mármint először megmutatja, hogy mennyit vesz le, aztán leveszi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

No, végre beindult a klóngyártás, de ezúttal jó játékot kezdtek el klónozni 😊

wedge31
Gameplay.

Fpocok
Lords of the Fallen: 900p on Xbox One and 1080p on PS4

Ki gondolta volna. Mondjuk mindkettőnél csak 30fps, szóval dupla epicfail. Next gen my ass.