Lords of the Fallen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Lords of the Fallen Nvidia PhysX.

Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.28. 08:08:11

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én meg majd akciósan akarom beszerezni. Kell a pénz a Witcher 3-ra meg a Crew-ra. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ozzyehh
mindenképpen leírom majd a tapasztalataimat 😊 valszeg már holnap!

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Én kulcsos oldalról fogom venni nagy valószínűség szerint 8k környékén...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Első észrevételeidet vásárlás előtt én nagyon szívesen olvasnám! Kérlek majd oszd meg milyennek találod a játékot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Basszus ez nagyon meggyőző videó!<#eljen> Pedig nem ajnározza a játékot egyáltlán.

wedge31
Sajnos ugy néz ki mindenhol annyi lesz mert limited edition lesz csak kapható...

Gyanítom, hogy Gameshopnál a hoppá, de ez mégiscsak 12k-ba kerül című szöveg lesz.. Nagyon meglepne, hogy 7,5k-ért bárki haza tudná vinni dobozos verzióban a játékot.

Ozzyehh
PC-re viszont lesz virágboltos verzió valszeg holnap, menetrend szerint 😄 ami persze nem jó, de legalább kitudom próbálni vétel előtt, hogy milyen jól fut etc etc
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.27. 18:06:15

Fpocok
Mindennap hálát adok annak, hogy nem törték még fel őket. Remélhetőleg NAGYON SOKÁIG ÍGY MARAD.

Fpocok
Mivel PC mellett csak ps4 meg xbone-ra jön ki, ezért nem is lesz warez. Viszont a lemezes változatot sok helyen napokkal korábban kiküldik, ezért már játszhat vele valaki.

grebber
Na ezt nem is figyeltem akkor már értem 😄

Next PC upgrade: 2022

Ozzyehh
többen azt írták, hogy már megkapták..

Twitch-en egyébként már nagyban stream-elik páran. Bár nem tudom hogy az milyen verzió.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ozzyehh
igen valszeg, már nagyon jó lenne ha megjelenne, szerintem ez lesz az év meglepetés játéka😊

Talán azért, mert nem jön prevgen konzolokra. 😊
grebber
Le a kalappal előttük kevés ilyen volt hogy megjelenés előtt nem jött ki a warez konzolra!

Next PC upgrade: 2022

Ozzyehh
Holnap😊, kövezzetek meg, de lehet előtte megbizonyosodok róla, hogy megéri e megvenni, bár az eddig látottak alapján engem meggyőzött..

Kandurex
<#levele>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Baszki a CDG-nél felemelték 12k-ra a játék árát máshol meg 7,5k-ért is már megkapod...

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Talán ez. Márcsak 3 nap, nagyon várom!
Még lesz időm szarrá játszani, mielőtt jön a többi nagyágyú (Isaac, WoD)

Azért mindenki meglepődne szerintem, ha CI közreműködéséből valami tényleg igazán jó születne... Javulgatnak a srácok, de igazán nagyot még nem sikerült alkotniuk...

A CI csak "besegít" úgymond, a nagy részét a Deck 13 csinálja.

Fpocok
Developer(s) Deck13 Interactive + CI Games

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet azért, mert nem egyedül csinálták.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.10.25. 03:25:51

Nézegetem a videókat erről a játékról, és még mindig nem hiszem el hogy ehhez a City Int.-nak bármi köze legyen. Túl szép, túl jó, túl a helyén van benne minden.
Nem látom azt a hibát ami az egészet a jól megszokott CI-os gagyi szintre degradálja... <#vigyor0>
Vagy talán nem is lesz benne? <#wow2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MerlinW
Ott az az 5 órás PC gameplay, szerintem annál többet nem lehet mondani.

[merlinw.org]

Hát bemutatta, hogy működik a rendszer ez saját gépen sem lesz másképp.

Shep
Valami olyanra gondoltam ,hogy tapasztalati info.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31

Élsimítás nélkül talán elfut nekem maxon.

wedge31

Fpocok
STEAM adatlapon.

Shep
Gépigényről van már valami?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Az ilyeneknek én már nem hiszek. Hiszem, ha látom.
Pár nap márcsak!

Egyik nagy vonzerő számomra, holott nem vagyok grafikabuzi, de a felszerelés. Brutálisan design-os a játékban fellelhető felszerelés és az ellenfelek kialakítása is (ha lenne modern kori Warhammer Fantasy játék, attól ilyen kidolgozottságot várnék el). Emellett még a menü és az ottani rajzok, meg az egész kialakítás ami brutáljó és nagyon tetszik.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.23. 09:51:37

Azt mondja a végén, hogy ha csak a főszálon szaladsz végig, akkor 12-15 óra a játékidő. De ha teljesen maximálisan meg akarod ismerni a Lords of the Fallen világát, akkor az lehet akár 50 óra is.

Jah és ha csak a főszálon szaladsz végig akkor kevesebb mint a helyszínek felét fogod bejárni. Úgy gondolom ez az utóbbi infó az, ami nagyon fontos a fenti játékidő és a teszt függvényében.

MerlinW
Sok idő után😊 De az a DaS, ez meg egy nyugati utánzat lesz. Meglátjuk😊

[merlinw.org]

wedge31
A DaS2 nekem igen, de igy is tettem bele több mint 150 órát...a DaS első része az megunhatatlan, szvsz.

Neked a Dark Souls unalomba fulladt egy idő után?

MerlinW
Nekem a mindent átnézős, elolvasós DaS2 végigjátszásom nem egész 60 óra volt. Az DaS1-re nem emlékszem, de az is 70-80 lehetett.

Megjegyzem Fallen esetében a 30-40 óra tökéletes játékidő lenne. Az sem jó ám, ha unalomba fullad egy játék.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.22. 21:33:28

[merlinw.org]

Szerintem egy átlagos kivesézős első végigjátszás simán kinyúlik 100 órára minimum. Nekem is 110 órába telt. Persze igen, 10-20 órát biztos elvesztegettem a bossok legyőzésére, de akkor is ennyi lett a játékidő és ez azért eléggé jó szerintem a mai játékokhoz képest.

MerlinW
Dark Souls sem sokkal hosszabb. Ha tudsz benne haladni akkor 30-40 alatt bőven megvan.

[merlinw.org]

Az pont jó. A Dragon Age-ig végig kéne játszani.
wedge31
Eddig is kb, 30 órát mondtak.

"relatively short"

Akkor ilyen 30-40 órás lesz csak? Ne már! 😞

wedge31
armor fashion? ez mi a fene nem tetszenek neki az páncélok? pont, hogy ez abszolút pro, mert nagyon jól néznek ki, föleg a DaS-hoz képest...

Kandurex
Na, na! Bár ez egyelőre egy fecske.

...végül is, ha tökéletesen lemásolták a DS1 vagy a DeS -et akkor már garantált a magas pontszám!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.22. 19:00:43

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fpocok
9/10

"The pros are:
solid combat system
most boss fights
a crap ton of secrets and hidden quests
really beautiful

The cons are:
interface could be better
relatively short
armor fashion?

The conclusion states that this is a game that takes a creative approach to the formula created by From Software. A game that can stand with the best rpgs of the last 2 years. A game that for once makes use of the powerful hardware we have at this time."