4353
-
#4153 Ha EU-val akarod, nem EW-vel a Long War-t kipróbálni, akkor előbb vissza kell patchelni, majd utána felrakni ezt, vagy esetleg ezt, ha az EU nem a steam mappádban van. -
Fletley9 #4152 Ebbe az EW bele számít vagy sem? (mivel a mech meg egyéb dolgok benne vannak gondolom ja), de ott az oldalon ír valami olyasmit ,hogy EU-s verziót vissza kell patchelni mert már nem lett a későbbiekhez frissítve. -
#4151 Alap+dlc-kkel telepített játékra kell ezt feltelepíteni: http://www.nexusmods.com/xcom/mods/88 -
Fletley9 #4150 Én. És pont most akartam kérdezni, hogy mi lehet a probléma. (Talán túl patchelt a játék?!) -
#4149 Sziasztok.
Most hogy vegre beszereztem minden kieget, es dlc-t, szeretnem ujra vegignyomni a jatekot.
Meghozza modokkal, a Long Wart neztem ki magamnak de valamiert keptelen vagyok mukodesre birni.
Mar kiprobaltam a steam offline inditas verziot is de semmi.Ahogy belepek az Enemy Within-be, sehol nem kapok uj opciokat, menuket a MOD-rol es nem is valtozik semmi.
Tapasztalt esetleg valaki hasonlot?
-
#4148 Elég sok benne az új dolog és a változtatás, nem hiszem, hogy menni fog vele a honosítás. -
#4147 Próbáltam persze egyből, hogy felraktam újra a Magyarítást , de angol maradt akkor is. :( -
#4146 Sajnos magyaritas temaban nem tudok segiteni, egeszen par perccel ezelottig azt sem tudtam, hogy keszult hozza. -
#4145 Próbáld meg újrarakni, hátha úgy mind2 menni fog. -
#4144 Köszi.
De szétkúrta az egész Magyarítást és angol lett a játék :(
-
#4143 Egyik az alapjatek (EU) - vagy ha nem akarsz EW karriert inditani -, masik pedig ha a kieg is fennt van (EW) es akarsz is azzal jatszani.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.28. 00:02:53 -
#4142 Melyiket kell letölteni itt? A Long War 3 EW Beta 14c (2)-t vagy a Long War EU-t? -
#4141 Long War nagyon jó. -
#4140 Hali. Ezt az Warspace Extension mod-ot le lehet még kapni valahonnan? Mert a nexuson nincs fent.
Vagy van már annál újabb/jobb? Vagy vannak "ajánlott" modok?
köszi. -
#4139 Köszi a tippet kipróbálom! :) -
#4138 Nem tudom, csak tippelek :) Szinkronizáltad a playfire/gmg accodat a steames accoddal, főleg a játékidő miatt?
#szerk: hozzáteszem, a szinkronizálás után is lehet, hogy játszanod kell 1-2 órácskát, hogy updatelje a cuccost, akkor is, ha már benne van sok-sok óra XCOM játékidőd.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.23. 20:03:03 -
#4137 Köszi a választ! :)
Igen 52 órát, de azt még régen vettem meg még Steam-en.. ez lenne a baj? -
#4136 Játszottál is az alapjátékkal? Mert ha jól emlékszem - sajnos emailt most nem tudom előkeresni -, akkor X óra játék után váltható be a 80%-os kedvezmény. Nem lehet, hogy ez a gond? -
#4135 Sziasztok a következő miatt kérném a segítségeteket! :)
Maala fórumtárs volt olyan kedves, hogy küldött egy Enemy Within 80%-os kódot, amelyet ezúton is köszönök! :)
Szerettem volna beváltani, így regeltem, majd nekifogtam a vásárlásnak, de amikor beakartam írni a kódot a Voucher ablakba, majd Add voucher gombra nyomtam, ezt a hibaüzit kaptam:
Unable to add the voucher
Van ötletetek? :)
Köszi, Papa -
#4134 -80%:CTPVT3-ILCEGH-Q6L6OQ
GMG
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2014.10.23. 10:17:18 -
#4133 Kaptam egy 3. -80%-os enemy within kupont is GMG-n (így kerül <1200 Ft-ba a cucc), írjon egy privit, ha kell valakinek. -
#4132 Nem hiszem. De ha mégis, akkor sincs gond, most az előbb kb. 5 perc alatt meglett egy új kulcs, onnantól kezdve, hogy regeltem a goldenjoyra, szavaztam egyet, majd kértem a gmg-n a kulcsot, ami rá fél percre már jött is a yahoos emailre. -
nikopeti #4131 Ettől félek én is... -
#4130 Elvileg a CD-keyt felhasználhatod bármeddig, remélhetőleg nem lesz a rendszer olyan kedves, hogy kiosztja másnak a kódodat. :) -
nikopeti #4129 Sziasztok. Ha megjött az ingyen kód azt meddig lehet felhasználni? Csak mert nem vagyok otthon és most sikerült megcsinálnom,remélem holnap is használható lesz.? Régóta szeretném kipróbálni,jó játéknak tűnik... -
#4128 Mechet nem feltétlen. Mert bár elveszíti a képességét, de a tulajdonságait nem! Ergo jobban lő.. stb.. -
#4127 Robotokat (kivéve a drónokat), EXALT katonákat és a Chryssalidokat nem lehet élve elkapni.
Mech katonát alacsony szintű emberből van csak értelme csinálni, mert elveszti minden képességét átalakításkor. Roolkie-ból viszont nem lehet csinálni, kell, hogy legyen kasztja. -
horthy #4126 Elkezdtem egy hete játszani az Xcom enemy within-t .
Kérdéseim a következök :
Kiberkorongot el lehet-e kapni vagy csak dronokat lehet dronelfogoval ? Ellenséges robotokat meg lehet-e szerezni ?
Hogyan érdemes kifejleszteni a MEK-et kezdő katonákbol csináljon az ember kiborg-ot vagy valami nagymenő-ből ?
Mostmár nagy viszontagságok közt elértem hogy mindenütt van müholdam 2015 Aug 2.-ra Titánpáncél is most lett kifejlesztve . A szellempáncélhoz mi kell mármint a láthatatlan páncélhoz ?? Fojtogatot el lehet kapni lehet sokkoloval sokkolni ?? Bábozot el lehet kapni a xcom within verzioban , és miket nem lehet elkapni pl az EXALT harcos inkább öngyilkos lett ?
-
#4125 ja megvan nem szavaztam :D -
#4124 Köszi szépen, meg is vettem a kieget! -
#4123 regiszstáltam ere az oldalra ahol jár ingyen x-com. jött eail i de ha rámegeyk ez jön be.link
akkor most mi van? steam fut, meg be vagyok jelentkezve. -
#4122 Sirch, átdobtam neked a 2. kódomat.
Jocika: Nekem megjött 10 percen belül a kód az Enemy Unknownhoz. A cikk alapján nekem az jött le, hogy minden régió kapott X kódot, és ha nem voltál elég gyors, akkor lehet, lemaradtál róla...
Amúgy most Steamen -75%-os akcióval $5 az alapjáték.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.17. 08:27:53 -
jocika #4121 A GMG-n mit kellett tökölni? Nekem egy olyan oldalra linkelt, ahol az volt, hogy 24 órán belül meg kell kapnom a kódot. Na ennek már másfél napja. -
#4120 E-mail, GMG-n kell tökölni. -
jocika #4119 Én egy napja várok, akkor ez nem normális?
E-mail-re jött vagy steam-re? -
#4118 Az enemy unknown kódra pár perc, az enemy within kódra 1,5 nap, de 1 nap után küldtem egy ticketet a supportnak. Türelmetlen fajta vagyok, no. :)
Tényleg, valaki nem tudja, hogy a mi régiónkban van-e még Golden Joystickos XCOM kód, vagy elfogyott már mind?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.16. 17:53:15 -
jocika #4117 Mennyit vártál az kódra akkor? 1-2 nap, vagy kevesebb? -
#4116 Nya, hajnali 4-kor egy admin updatelte kézzel, megvan a kód, meg már az enemy within is.
Kíváncsi vagyok, hogy a 2. kódot is be tudom-e húzni az 1 óra játékért, vagy sem. Majd du. meló után kiderül. :) -
#4115 Lol, 5-6 napot? :D Az durva. Akkor megcsinálom az FF13 rewardokat addig. :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.15. 20:50:12 -
#4114 Bocs, elbeszéltünk egymás mellett. Azt hittem a hozzászólásod első felét nekem címezted.
A Playfire terheltségtől függően akár 5-6 napot is szokott késni a szinkronizálással. Szóval ráértél volna a supporttal.