XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ebbe kéne belenyúlni. Ott tárolja az adatokat, hogy te már végig nyomtad egyszer. Azt mivel tudnám szerkeszteni?
Illetve a second wave játékban ha a random statok aktiválva vannak akkor ez lesz mindenkinél a maximális szintenként kapható érték, a minimum meg az alap 2.
Mentést tudnál küldeni az emil címemre amit adtam? Vagy nem értem hogy veszi alapul a játék hogy te már végig vitted? Azt nem lehet valahogy bekapcsolni valahol?
Azt nem tudja valaki hogyan lehet visszakapcsolni a gyártási idõket? mert most ugye azonnal gyárt le minden kézi cuccot a workshop (röpcsit, shiv-et nem, minden mást igen).
http://www.joystiq.com/2012/10/11/play-as-sid-meier-ken-levine-in-xcom-enemy-unknown/
Together we'll fly someday...
RandWill az mit szabályoz?
;Second Wave
ENABLE_SECOND_WAVE = 1
SW_FLANK_CRIT=100
SW_COVER_INCREASE=1.5f
SW_SATELLITE_INCREASE=1.45f
SW_ELERIUM_HALFLIFE=24
SW_ELERIUM_LOSS=0.05f
SW_ABDUCTION_SITES=4
SW_RARE_PSI=8
SW_MARATHON=2.0f
SW_MORE_POWER=2.0f
Ha a gamecore.ini-t notepad ++ által nyitottad meg, akkor az OTS upgrades a 705. sorban van. Ott lehet az adott rangokat csereberélni az adott képességekhez.
a 387. sorban (a strategy game constant részben) van az UFo limit. ha ezt emeled, nõ a havi ufo mennyiség.
A headquarters values részlegben (474-477. sorok) vannak az interceptorral kapcsolatos idõk (órákban megadva).
A RandWill meg a balancemods sorok után van közvetlenül, a 181. sorban.
Csak simán új játékot kell indítani miután aktiváltad a változtatásokat (én nem ismerem ezt a patcher akármit, helyette a resource hacker-t használom). Aztán amikor kiválasztod a játék nehézségét akkor ott lesz a second wave gomb a back fölött és megnyitva lehet választani az opciók közül.
Ezek vannak:
Damage Roulette - Weapons have a much wider range of damage.
Total Loss - Lose all gear from soldiers who die in combat.
Red Fog - Any wounds taken in combat will degrade a soldier's stats for that mission.
Hidden Potential - Rookies will have random starting stats.
Results Driven - As a soldier is promoted, their stats will increase randomly.
New Economy - A country will offer less funding as its panic increases.
War Weariness - Overall funding levels drop inexorably with every month that passes.
High Stakes - The rewards granted for stopping alien abductions are randomized.
Diminishing Returns - The cost of satellites increases with every one that is built.
E-115 - Elerium stores will degrade over time.
The Blitz - The aliens will target a larger number of cities every time they launch an abduction attack (4 helyen támadhatnak a 3 helyett).
Absolutely Critical - A flanking shot will guarantee a critical hit.
More Than Human - The psionic gift is extremely rare.
The Greater Good - The secret of psionics can only be learned by interrogating a psionic alien.
Marathon - The game takes considerably longer to complete.
Alternate Sources - The power requirements of all facilities are increased.
Hála ég ps3as verzióm van,még ha akarnék se tudnám agyonmódosítani.
Javasolni tudom a kisebb szintû kezdést,akinek ez probléma.
Én normalon kezdtem,kiismertem a játékot,végigvittem és elkezdtem classicon,ha ott is jó leszek akkor mehet a következõ szint.
Aki snipert nem visz magával a kezdetekben,az halálra van itélve,fõleg a sniper utolsó képessége miatt is gyorsan szükség van egy igazi vadászra.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
- A rearming és refuelling értékeket megfeleztem a röpcsiknél (nehogy már 1 teljes napig tartson míg megtankolnak egy gépet), csökkentettem az egy hetes javítási idõt, végül a tranfer time 2 nap lett a kezdeti 3 helyett
- a rand will increase-t 8-ra növeltem, és az összes a katonákra vonatkozó high értéket megnöveltem 20 ponttal (ha már véletlenszerû akkor legyen nagyobb az intervallum, maxos katonát még így sem kaptam de legalább lehet válogatni közöttük)
- Aktiváltam a second wave opciókat (így legalább be lehet kapcsolni hogy a rookie-k végre tényleg eltérõ tulajdonságokkal induljanak ahogy azt kell, aki megsérül gyengébben harcol, változatosabb sebzéseket is kedvelem, no meg a marathon opció is bbefigyel hgoy hosszabb legyen a játék).
- megnöveltem a havonta megjelenõ UFO-k számát az alap max 2-rõl 5-re (így legalább lesz elég alapanyag).
- csökkentettem a scatter gun lõtávját
- minden class számára használhatóvá tettem minden fegyvert (szóval a sniper is rohangászhat akár assault rifle-vel ha akar, bár a rakétavetõt nem engedélyeztem másnak mert hajlamos problémákat okozni, bár nem gyakran)
- a rand will increase-t 8-ra növeltem, és az összes a katonákra vonatkozó high értéket megnöveltem 20 ponttal (ha már véletlenszerû akkor legyen nagyobb az intervallum, maxos katonát még így sem kaptam de legalább lehet válogatni közöttük)
- a tactical const részleg összes értékét 50%-al emeltem (minimálisan nagyobb mennyiségû elerium és alloy "bevétel"
- a kezdõ tudósok és mérnökök számát 10-re növeltem, a feladatokért kaphatóak számát meg 5-re
- 5 credittel (mert nem dollár van a játékban) megemeltem az összes olyan cucc árát ami csak eladásra való a grey market-ben és nem kutathatóak(ezeknél a program írja is zölden hogy csak eladni valók, például az összes sérült berendezés, a surgery, entertainment, food meg egyéb bizbaszok)
- A rearming és refuelling értékeket megfeleztem a röpcsiknél (nehogy már 1 teljes napig tartson míg megtankolnak egy gépet), csökkentettem az egy hetes javítási idõt, végül a tranfer time 2 nap lett a kezdeti 3 helyett
- A psi training idejét is levettem 120 órára, de csökkentettem a psi esélyt így bár kevesebb pszím lesz de azt legalább gyorsan megtudom ki az és ki nem(psi gift chance egy osztó, az adott egyén will értékét osztja le a program ezzel a változóval, azt ekkora százalékos eséllyel lesz valaki psiker, szóval 0-ra átírni értelmetlen, kifagy a program)
- javítási és gyógyulási értékeket (idõt) 1-el csökkentettem. Nem jelentõs változás de azért valamicske könnyítés
- az uplink és nexus kapacitást 1-el növeltem (ez konkrétan 1 uplink megspórolását jelenti építkezésnél, feltéve hogy kapcsolódnak egymáshoz)
- a mission timer értékeket 12-vel növeltem (impossible-en szükséges, mert sok lesz a sérült katona és így kell az idõ amíg odaérnek egy helyszínre)
- Végül átírtam az OTS képességekhez szükséges rangokat. Ugyanúgy ott a teljes paletta sergeant-tól fölfelé, de õrmesteri szinten most ami elérhetõ nálam az a létszám növelés 1-es, a Hp 1 és a Xp növelés. Hadnagy kell a teljes létszámhoz (6 fõs osztag), kapitány a xp 2 fejlesztéshez, õrnagy a második xp növeléshez és ezredes a magas rangúak életben tartásához (minél magasabb a rangja a delikvensnek, annál valószínûbb hogy nem hal meg, hanem stabilizálható lesz)
Azt hiszem ennyi.
HP=5,
Offense=65,
Defense=0,
Mobility=12,
SightRadius=27,
Will=40,
Psionics=30,
CritHitChance=0,
CritWoundChance=0,
FlightFuel=0,
Reaction=0,
ABILITIES<0>0>=eAbility_TakeCover,
ABILITIES<1>1>=eAbility_NONE,
ABILITIES<2>2>=eAbility_NONE,
ABILITIES❤️>3>=eAbility_NONE,
ABILITIES<4>4>=eAbility_NONE,
ABILITIES<5>5>=eAbility_NONE,
ABILITIES<6>6>=eAbility_NONE,
ABILITIES<7>7>=eAbility_NONE,
Properties<0>0>=eCP_CanGainXP,
Properties<1>1>=eCP_None,
Properties<2>2>=eCP_None,
Properties❤️>3>=eCP_None,
Properties<4>4>=eCP_None,
Properties<5>5>=eCP_None,
bCanUse_eTraversal_Normal=True,
bCanUse_eTraversal_ClimbOver=True,
bCanUse_eTraversal_ClimbOnto=True,
bCanUse_eTraversal_ClimbLadder=True,
bCanUse_eTraversal_DropDown=True,
bCanUse_eTraversal_Grapple=True,
bCanUse_eTraversal_Landing=True,
bCanUse_eTraversal_BreakWindow=True,
bCanUse_eTraversal_KickDoor=True,
bCanUse_eTraversal_JumpUp=False,
bCanUse_eTraversal_WallClimb=False,
bCanUse_eTraversal_BreakWall=False,
eClass=eSC_None,bHasPsiGift=False)
Together we'll fly someday...
Taktika így is lenne.
Nem nekem való ez a game 😞
Na azt is átírtam hogy legyen kritikus sebzése a gránátnak is meg a rakétának.
ABILITIES<0>0>=eAbility_ShotStandard,
ABILITIES<1>1>=eAbility_ShotSuppress,
ABILITIES<2>2>=eAbility_Overwatch,
ABILITIES❤️>3>=eAbility_NONE,
ABILITIES<4>4>=eAbility_NONE,
ABILITIES<5>5>=eAbility_NONE,
Properties<0>0>=eWP_Pistol,
Properties<1>1>=eWP_UnlimitedAmmo,
Properties<2>2>=eWP_None,
Properties❤️>3>=eWP_None,
Properties<4>4>=eWP_None,
Properties[5=eWP_None
iDamage=3,
iEnvironmentDamage=125,
iRange=27,
iReactionRange=-1,
iReactionAngle=200,
iRadius=0,iCritical=0,
iOffenseBonus=0,
iSuppression=20,
iSize=eItemSize_Small,
iHPBonus=0,
iWillBonus=0)
Plazma pisztollyal lövöldöznek. Nem puskával.
Ami zavar, hogy a gránátnak nincs kritikus esélye... Lesz alien granade?
Te mit módosítottál még?
Remélem valaki rájön hogy lehet a képességeket is módosítani. Akkor aztán testre lehet szabni mindenkinek a játékot. 😊
Erõsebbnek meg lehet erõsebb mint a LMG, pláne nem páncélozott célpontok ellen, mert egy LMG jóformán csak egy tulméretes assault rifle ami nagyobb sorozatokkal és tárkapacitással dolgozik.
Az alloy cannon lõtávját viszont nem bántottam, mert bár elméletileg ez is egy shotgun, mégis olyan a lövése mint egy tömör lövedékre töltött csúzlié.