4353
-
#2552 Ez most komolyan kérdés??? Minden épületnél írja, hogy milyen adjacency bónusza van, méghozzá kiemeli, szóval ezt nem észrevenni hihetetlen teljesítmény?! :DDD -
#2551 Akkor csak simán figyelmetlen vagyok :) -
torma1 #2550 Igen. Minden épületnek megvan a bónusza. -
#2549 "Eromunel" is ez a helyzet a bazison (tapasztalat), de ezek szerint lehet, hogy labor es mernoksegnel is mukodne? -
#2548 Mi történik amúgy akkor, ha van mondjuk 8/8 műholdam, és lebontok egy vezérlőt? eltűnnek a műholdak, vagy nem lesz hatásuk? -
torma1 #2547 Igen. Ezt írja is a játék az épületek leírásánál. -
#2546 Nem tudom volt e már. Azt vettem észre hogy az egymás mellé épìtett satelitt álomások erősítik egymást. Megjelenik egy +jel rajtuk és több sat hely lesz felövésre. Felfelé is működik. -
#2545 Steamen nezted? -
jocika #2544 A special edition-t vettem meg. A doboz borítóján írják, hogy letölthető tartalmak között ott van a soundtrack. Ezt honnan lehet letölteni? Kerestem, de nem találtam a hivatalos oldalon.
Valakinek sikerült ezt letöltenie és SP-je van? -
#2543 Én emlékszem még a DOs-os időkre, amikor semmiképp sem akartam váltani win 95-re. A 3.1-et indítottuk el néha, ha muszáj volt. :) De onnantól, hogy windows van a gépen kb mindegy, hogy melyik. :D Szóval akkor legyen a legfrissebb. Bár win 8-ra én sem fogok váltani egy darabig, de a hetes az egyik legjobban összerakott windows, persze alá kell rakni egy középkategóriás hardvert legalább, vagy egy három évesnél nem öregebb laptopot. Még valami gányolt vista is volt a gépemen, és szó nélkül kibírt egy teljes gép belső cserét, amit azért az xp nehezebben tolerált volna.
Amúgy igaz, hogy pont nem az xcom az, amiről elhiszem, hogy nem elég neki az xp. :)
-
#2542 van sima laptopvinyós win7-em is a notimban és az is ugrik, mint a fene -
torma1 #2541 Igaz. Van benne valami. Na de sajna a fejlesztőknek nem tudjuk mondani hogy
régebbi OS-re is fejlesszenek. Így rákényszerülünk a váltásra. :)De Ma már mindennaposak az SSD-k ott meg 7 alatt jön ki igazán a különbség. Ha másért ezért is éri meg váltani.
Na de tényleg off -
#2540 világos, de ha ebből a játékból indulunk ki, ami valljuk be, nem egy mai generáció számára készült, még ha eléggé el is van "konzolosítva", akkor könnyen belátható, hogy a célközönség 99% a gépét nem játékért tartja, és mint ilyen XP alatt van egész nap...
...no de off topik -
#2539 főleg ssd -vel, mert sima 5.4 rpm vinyókkal, ami totál megszokott notiknál, rémisztően szar a win7, tapasztalat... -
torma1 #2538 Nekem is SSD-n van. A 8 nem tudom milyen. Lehet kipróbálom de ez a csempe rendszer nagyon nem tetszik. Egyszerűen nem asztali gépre való. -
torma1 #2537 Az igaz. Film,net,irodai munka oda felesleges. Viszont Játékhoz már kell a 7. Nálam amúgy sokkal stabilabb mint az XP. Nagyon jó lett. A 8-at még nem próbáltam, de azt én sem értem miért kell ilyen hamar dobolni ki az OP rendszereket. -
#2536 Jah és pár perc alatt fent van full telepítve az ultimate is belőle, ha pendrive-ról telepíted ssd-re. Van akinek lassabban boot-ol a gépe, mint ahogy ez feltelepül. Ez ám a modern teknó! :D -
#2535 Jó az a win7. Főleg ssd-vel.
XP SP3 melózni jó még, meg a w2k3 server, de játékra3pöcsölésre a win7 szinte már-már tökéletes. -
#2534 Nyilván, bár inkább ez a tendencia még csak most indult be...viszont valljuk be, a mindennapi munkához, zene, videó ésatöbbihez, nagyon nincs szükség a váltásra...és külön szórakoztató, hogy már a 8 jön. -
torma1 #2533 Szia!
Az lehet hogy el fut de a mai,mostani játékok már nem nagyon. Nem akarok senkit sem megbántani,de ne csodálkozzatok ha több mint 10 éves OS-re nem fejlesztenek. Ideje lenne váltani már. -
#2532 Már bocs, de felesleges váltani Win7 -re, a játék tökéletesen elfut XP alatt is. -
#2531 Kör végén átváltasz náluk alap pisztolyra és így ha nekiállnak reflexezni, csak azzal lőnek, mert nekem pl. még pánikban sem váltottak sosem fegyót, hanem azzal kezdték, ami elől volt náluk. Így csak gyengítik az ellent és nem hentelik le. -
Nagydög #2530 En csak normalon mertem nekivagni elsore, de azt nem emlitettetek, hogy a nehezebb kuldetesek attol nehezebbek, hogy az embereim a sajat fejuket sem talalnak el, ha ongyilkossagra vetemednenek. -
Tarafan #2529 Bocsika az offért, de erre írnom kell.
Az első igazán megbízható windows az XP volt. Az újratelepítés élményei leginkább a win95,win98-ból fakadnak.Persze ki mennyi idős. :D De már a win98se-nel is ki lehetett húzni pár hónapot reinstall nélkül egy kis szerencsével.
Nekem XP-m van évek óta és soha nem kellett még újraraknom. Persze eredeti és mindig online frissül.
Amúgy ez a játék az első és számomra egyetlen ok, hogy váltsak XP-ről mondjuk win7-re. Hogy mit meg nem tesz az ember némi múló élvezetekért.. :D -
#2528 Még egy hónap.
-
#2527 Ebben semmi difi nincs. Az UFO-ért is előbb fizettél és aztán játszol. A nagy difi az, hogy előre fel lehet mérni, hogy megéri -e belevágni bármibe. Ennyi pénzből nehéz lesz nem megcsinálni... -
Micsu #2526 A legnagyobb az hogy előre kell fizetni egy még nem létező termékért, ez után majd jön a sírás rívás hogy mégse olyan lett amilyet az ember szeretett volna mivel több 10.000 embernek nehéz egyszerre megfelelni, nagyon várom hogy pl a doublefine és a obsidian nagy volumenű projectjei miként is vizsgáznak, persze aki nem fektetett bele lét az csak jól járhat mert vagy megveszi a játékot vagy nem -
#2525 Mi a hátulütője? -
Micsu #2524 teljes mértékben egyetértek
a gaming már rég nem az ami volt, futószalagon jönnek a jól bejáratott aaa címek, új 5letek meg ipk száma 0, most annyi javulás van hogy az indie cuccok minőségi száma megugrott, meg itt a kickstarter amit egy nagyon jó kezdeményezésnek tartok pedig tisztában vagyok a hátulütőivel is -
#2523 Annak, aki nem ismeri az eredetit biztosan teszik. Igazából, ha nem akarom ahhoz hasonlítani, akkor a korunkat jellemző bug és balansz hibák ellenére tényleg kimagasló játék. Csak valahol szánalmas, hogy ma az a jó játék, ami elővesz egy 20 éves ötletet. Itt tart ma a játékipar. Tessék megnézni, hogy a Kicstarteren kik kalapoztak össze iszonyat pénzeket. Azok, akik a '90-es években tettek le valami nagyon komolyat az asztalra. Úgy látszik azért van még igény az akkori színvonalra, hangulatra és kreativitásra. -
Micsu #2522 nekem eddig 10 órám van benne de sztem max a felénél lehetek (ennyi idő alatt tftdben már a vége fele voltam bár azt a játékot már nagyon vágtam), néhol atomgáz az irányítás főleg nagy hajókon, de a sok miss és hogy folyamatosan hullanak az embereim meg az építkezési és fejlesztési lehetőségek végett azért van egy régi ufo hangulata
én örülök hogy ez ilyen lett mert a régi rész kedvelőinek ott van 100 féle remake, meg jön még pár úgyhogy jó ez így szvsz -
#2521 Tényleg más, mint a régi UFO, az RPG elemektől és fél storyline vonaltol mentes mondjuk úgy, hogy féldinamikus hadjárattal bíró jéték volt. Ez az új egészen más, sokkal storylineosabb - ettő kevésbé monton - viszont némileg zártabb. Nehéz szinten, ha meghal pár embered, akkor szinte buktad is a játékot... -
Micsu #2520 de bírom mikor jönnek a szokásos konzolos dumával, ha pc only lett volna valszeg akkor is ilyen lesz mert nem rétegjátéknak lett szánva, lassan fel kéne fogni hogy a fizetőgamer társadalom olyan amilyen amiről nem igazán a konzolok tehetnek, arra is kiv lennék hogy az itteni legnagyobb rinyagépek hány %a fizetett a játékért
sztem egész jó lett persze sok dolog nekem se tetszik, van benne kihívás és kellően hosszú is
-
#2519 Win7x64. Most telepítettem újra, így sem jó. -
#2518 Én is ezt érzem. Egyszer végigtolom, oszt ha majd nyugdíjas leszek, akkor talán még egyszer... -
Zero 7th #2517 Valószínű úgy is történt. Nagyon szarok a pályák, már abból a szempontból, hogy nem generáltak, hanem van x darab, azt' néha terror van rajta, néha abduction, stb. Az ufók ennél is kevésbé változatosak.
Ez a játék igazolta az összes előzetes félelmemet, hogy milyen lesz.
Konzolos, butított, scriptelt szar. A fílinget hozza jól, de minden szempontból kevésbé tartós, mint az eredeti.
Ezt nem fogom többtucatszor végigjátszani, meg elővenni évek múlva. -
SaGa Jr #2516 Milyen operációs rendszered van? Mert Xp-n ez előfordul ugyanis nem arra lett megírva a játék. Ha Win7-ed van akkor esetleg próbálj meg egy újratelepítést.
Nem valószínű, de az is előfordulhat hogy egy codec pack zavar be, így jobb azokat eltávolítani. -
#2515 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy felraktam a játékot, indítom, zene van de a képernyő elsötétedik. VGA drivert frissítettem. Mi lehet a gond? előre is köszi! -
#2514 Én már úgy kezdem az abductiont, hogy beállok és várok 1-2 kört. Muton hegyek jönnek bele a tűzvonalba. -
#2513 kedves terrorküldit kaptam... böszeme nagy ház, ahogy bemegyek, egyből 3 chryssalid, 2 muton +1 berci, 2 drone és egy sectopod..