XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ertem ezalatt, hogy amikor a kommandosaim lattak a dragasagot megbujni, akkor nem a szokasos "voros fej" jelent meg az ufo felett (neve/elete/stb), vagy a celpontok kozott (jobb alul), hanem sarga szinnel jelezte a buksijat. Panikolt a draga? Vagy serult volt? Ra robbantottam a benzinkutat a tarsaira korabban, lehet, hogy o is kapott belole? Vagy mit jelent ez a szin? A tobbi target tovabbra is a piros volt. (amire esetleg gondoltam meg, hogy a sniper celpontot jelzi igy, mert volt a csapatban egy teherauto tetejen figyeltem vele a terepet, es ott is asszem sargas a headshot jele, de a kovetkezo korben agyonlottem a sargat, es csak kesobb gondoltam rajta, mit is jelenthetett...)
Gondoltam bugra is, de remenykedek benne, hogy tudatos a jelzes.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ugyanígy taktikai jelentõségû tud lenni a titan armor a tûz és méreg immunitással (nagyobb lángok közé be tud állni ezzel a páncéllal a manus és a közelharcosok nem férnek így hozzá, az meg már csak hab a tortán hogy az idegesítõ mérgezõs támadások eleve kudarcra vannak ítélve). Az archangel armor röpködõ képessége is számtalan elõnnyel bír (jobb helyezkedés elõnyei, közelharcosok támadásai elleni védelem).
Mindezek impossible fokozaton aztán sokszorosan érvényesülnek. Bár a titánig és fejlettebb vértekig még nem tudtam eljutni impossible fokozaton, de a skeleton armor összehasonlíthatatlanul hasznosabb mint amilyen a classic nehézségen volt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Merthogy melléütést eddig még nem láttam sem a zombinál, sem a póknál.
Nekem most fog kihullani a 7. és 8. ország. Akkor van vége ha a 8. vagy ha a 9. esik ki? Pedig pont mostanra tudtam lenyomni a pánikot, 2 országban narancssárga, oda pont most készulnek a sattelitek 😞
Ebbõl is olyan sok minden hiányzik, hogy az kicsit fájó. Nincs célzott lövés, stance váltás, tüzelési mód váltás, taktikai elemek hiányoznak, nincs fegyver modding ami volt az elõzõekben, nincs több részes páncél, csak zárt sisakok vannak, a pályák picik (legalább változatosak), nincsenek különbözõ lõszertípusok, stb.
Ami mellette szól, hogy szép a grafika, látványos a bevetési terület és az animáció, hangulatos a játék.
Csak sajnos baromi sok minden hiányzik belõle ami akár az UFO: Afterlight-ban is benne volt.
Ettõl eltekintve nem bántam meg, hogy megvettem.
A halál csupán a kezdet...
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
(http://www.ufopaedia.org/index.php?title=Proximity_Grenade)
Azért írják elõtte hogy after moving. Szerintem. Az elég érdekes lenne ha ettõl bénábban lõne mindig.
Itt is lehetett volna flashbang, c4, stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nekem is volt már 1-2 olyan küldetés amúgy, ahol nemigazán mûködött a squad sight, látszólag pedig semmi sem blokkolta.
Mondjuk azt hiányolom, hogy nincs robbanóanyag amivel falakat lehetne berobbantani és úgy behatolni épületekbe. A rakéta meg a gránát nem valami elengáns 😛
A snipert érdeme egy magaslati pontra beültetni, kap is rá ability-t késõbb, hogy az alacsonyabban lévõkre nagyobbat sebez.
Bár volt már olyan, hogy pont egy fa kitakarta az egyik idegent, és egyel arrébb lépve már lõhettem volna rá, de jó helyezkedéssel elenyészõ az ilyen helyzet. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Okés akkor erre gondoltok. Annyi hogy itt még levonás jár ha mozog az ember.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az mondjuk érdekes feature, hogy ha nincs fedezék akkor nem lehet Overwatch-be menni (a Hunker Down egyértelmû).
Másik: Legutóbb Afrikában két területen is volt abduction egyszerre. Ha a harmadikra mentem volna, akkor nagyjából búcsút is inthettem volna a kontinensnek. 😄
Sniper esetében? Az a snapshot. Az adja, hogy mozgás után is lehessen lõni a sniper puskával. Ehelyett lehet választani a squadsight-ot, ami meg a társak által látott idegenekre való rálövés képességét biztosítja.
torna1:
A double tap az speciel azt adja, hogy ha nem mozgott a manusod akkor kétszer lõhet. Tehát semmi köze a mozgás utáni lövéshez.
Slewy:
Abduction Ufo elfogása (már hogy ne legyen abduction mission, illetve kevesebb legyen, merthogy 3 különbözõ helyen van egyszerre ahhoz meg 3 ufo kell) az alapból nem lehetséges. Moddal lehet aktiválni. Ugyanígy a terror ufo elfogását.
Így a harmadik játékra már adott végre egy sniper csajt is, eddig mindig heavy vagy support volt csak, most már van viszont egy 6-os squad-ra való amazonom 😊
Talán ez a játék lesz az amit végre végig is nyomok 😛
Double Tap: Allows both actions to be used for Standard Shot, Headshot, or Disabling Shot, provided no moves were made. 1 turn cooldown.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯