XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A kapónak eddig én semmi hasznát nem vettem, ahogy az archangel armornak sem. A ghost armor jópofa, de valahogy mégis a titan jött be eddig a legjobban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"The trees move. Do you not see it?"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ha meg aggódsz az idõ miatt, akkor a cyberdic kutatása után lehet gyártani belõle spéci modult ami megdobja a harcban töltött idõt.
Psi satyek (mind shield) ethereal hulla kutatása után lesz gyártható.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amint hozzászoksz ezekhez a dögökhöz a kezelésük sem lesz probléma. kitartás, hiszen már nagyon a végén jársz az idegenek inváziójának.
Szerencsére a bázis pusztulása után valamelyest alábbhagy az idegenek lelkesedése a feladatok terén, így kevesebb problémás esethez kell majd kivonulni (több lesz a landolt ufo meg lelõni való mint az abduction), így csökken a túl magas pánik szint (ha meg miss mázli és melléd áll, akkor bejöhet még a havi szintû 10-25% esély arra, hogy magától is javuljon egy országban egy fokozatot a pánik szint).
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Muton lõ: Missed. Utána: Maj. Fuji killed.
LOL.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Amúgy azt a civilszabdítósat, ahol teli volt pókkal, meg diszkkel, azt én veszteség nélkül csináltam meg. Nem volt gond, inkább az, hogy nem egy helyen, ha megláttak, rohantak is el civilt ölni be a házakban/fel a tetõkre, mert így volt megírva a script, csak én máshonnan jöttem. Kicsit hülyén éreztem magamat, hogy ezek elfutnak vaze... 😄DD Amúgy tetõre felgrapplinghook-oztam a csipámat, az assaultoknak meg volt 4 körön belüli automata lövésük, így a pókok ezzel elléggé beszopták, a diszkek meg nem jelentenek problémát közelebb kell hozzájuk menni (run&gun), aztán adni nekik, esetleg elõtte lerakétázni õket, mert úgyis felrobbannak maguktól, akkor meg mind1.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Van benne azért 1-2 bug, de az utolsó pályán volt a leggázabb amikor a titánium armoros assaultos emberkémet, nem akarta átengedni az utolsó kapun. Nem fért át vagy mi. <#zavart1>#zavart1>
Aztán eggyel kevesebb emberrel kellett megcsinálnom az utolsó egyik legnehezebb harcot.
Most újra belekezdek ezúttal más kontinensen fogok kezdeni és nem lesz tutorial, de megint normalon még. Majd harmadjára fogom classicon. <#smile>#smile>
Várom már a végsõ javító csomagot, meg remélem lesz majd kieg vagy valami.
Lehet azért volt ilyen gyors, mert nem hagytam azért, hogy meghaljon bárki is. Bár lehet a sniper volt az, õ nem nagyon sérült meg, és átlagban küldetésenként három idegent ölt meg. 😊 97 kill / 32-35 küldetés.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Gratula. Képet mivel csináltad? Külön képlopóval?
Jó gyors voltál akkor már ami a katonák rangban való lépkedését illeti. Nálam az elsõ végigjátszásnál 196 napba telt mire meglett az elsõ ezredesem (rá 100 napra meg be is fejeztem). 😊
Annyi pontot sem értem el mint te, 376 ellenfelet nyírtam ki és 36 küldetést vittem sikerre (nem volt bukottam).
NPite:
Óvatosan és csigalassúsággal, már-már õrjítõ szöszmötöléssel (fedezékrõl fedezékre, gyakorta lelapulva, késõbb jobb páncélokban merészebb taktikával de lényegében ott is fedezéktõl fedezékig amíg csak leeht aztán egy gyors rohammal rázavarni az assaultokat az ellenfélre míg hátulról a sniper-ek besegítenek). 😊
Én ironman nélkül tolom mert különben nem tudnám használni a second wave opciókat. Magamat meg korlátozom annyira hogy nem töltögetek, autosave is ki van kapcsolva és csak 1 mentésem van amit mindig felülírok harcok után.
De ugyanazoktól amiket írtál mindenki szenved akár ironman akár ironman nélkül tolja az impossible fokozatot. Veszteséget mocskos nagy mázlival eddig megúsztam legalábbis az emberit. SHIV-bõl viszont már 6-ot veszítettem, és az embereim kétharmada most is a gyenguszon van (kettõt megint a harctéren foltoztak össze haldokló állapotból).
Na meg volt az elsõ végigjátszás. Még 14 napot le lehetett volna faragni belõle, ha nem kell újraépítenem a psi labort. 😊
Érdekes statisztikák vannak benne. Pl az átlagos kutatási napok találmányonként: 3,2 nap
Átlagos sebzés lövésenként: 6,5
Alien killek: 420
Egy lövéses killek: 209
88 nap kellett az elsõ legnagyobb rangú katonához.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arról nem is szólva, hogy iszonyat nagy szerepe van a véletlennek (nevezzük szerencsének), hogy mikor és hová ad feladatokat a program, illetve mikor és hová adja be a council mission-öket.
Ha peches az ember akkor jóval több országot elveszíthet, mint ha kicsit is rámosolyog a szerencse. Máshogy csak úgy hullanak az országok vagy legalábbis folyamatos a pánikhangulat (azért ebben nem kis szerepe van annak is, hogy már kezdetben is jóval vacakabb helyzetbõl indul a játékos).
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szerencsére beérte annyival hogy lelõtte Kanada mûholdját de mivel volt tartalék már ment is ki a következõ így nem lett nagy baj.
torma1:
Egyenlõre sehogy nem tudod aktiválni, mert upk fájlokban vannak szétszórva (nem csak egyet kell ehhez módosítani mert sokban megtalálhatóak az infók amik egymásra hivatkoznak, plusz scriptek is beleszólnak a használatukba és nem elég csak egy-két számot átkarcolgatni, mélyen bele kell nyúlni a megfelelõ helyen és csak korlátozott mértékig különben utána újra lehet telepíteni a játékot) azokat meg nem lehet úgy editálni, hogy mûködõképes legyen utána a játék.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Plazmával szerintem kitérõmodul nélkül is elég az overseerre egy firestorm, vagy 2-3 kitérõmodullal egy interceptor is.