2011 legtöbbet warezolt játékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig kiadják PC-re a játékokat (még mindig megéri nekik, mert ha már kifejlesztették, és van vevõ, akkor miért ne adják ki), de mindenhonnan az folyt (talán már egyre kevésbé), hogy ~"vegyél konzolt, olcsóbb is, pc-s játékoknak meg befellegzett ". Legjobban talán a GTA4-nél volt érezhetõ, amit talán a legjobban vártak az emberek, a konzolos megjelenésig teljes kuss volt a PC-s verzióról, és fórumban is olvastam nem egy helyen, hogy "hát muszáj konzolt venni, már a GTA4 sem fog kijönni pc-re" vagy legalábbis hasonlókat. (aztán mikor kijött pc-re, még jópáran rohantak konzolt venni... XD ).
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A számok a valóban a valóságot mutatják, de NEM vonható le belõle az a következtetés, hogy PC-re a warez miatt vesznek kevesebb játékot MINT konzolon. Az a valóság, hogy a többség, aki vesz játékot, az konzolra veszi meg, és ennek az aránynak NEM a warez az oka.
"Ezzel szemben konzolon kiírja a játékot beteszi és játszik. Ennek ellenéri kisebb a warez arány."
Narumon, te is tudod, hogy nem ez a nagyobb hátráltató erõ a konzolos wareznek. PC-n nincs olyan kockázata, mint konzolon (garanciavesztés, liverõl bannolás), és még duplarétegû lemez sem kell hozzá. Aki warezol, többségben nem vesz konzolt, ez egyértelmûen látszik a warez adotokból. PC-je viszont mindenkinek van, kockázat nincs, az is letölti nyugodtan, aki ilyenre pénzt a büdös életbe nem fog kiadni. Ez nem szépítés, csak azt próbálom megértetni, hogy a legnagyobb baromság erre fogni azt, hogy pc-re kevesebben vesznek játékokat, azért vesznek kevesebben, mert aki költ erre, annak jobban megéri konzolt venni a játékok mennyisége, minõsége miatt IS.
Pontosan ugyan az a baromság, mint azt mondtani, hogy X ember letöltötte, ezért X mennyiségû kár érte õket.
Ha megszûnne a PC-n a warez, X-nek a 80%-a ugyanúgy nem venne játékokat (maximum ilyen leértékelteket, amivel már úgyis mind1), ~15%-a konzolt venne inkább ha már muszáj megvennie a játékokat, néhány százalék a vásárlókból is lejönne, mert nem fogják úgy megvenni, hogy nem tudják kipróbálni, a probléma ugyanaz maradna.
Ezt értsétek már meg végre!
Ezt meg honnan veszed? Egy egy eladási adatban bizony benne vannak a digitális letöltések is.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Már nem azért de szerintem konzolon egyszerûbb a warez nem a PCn. Pc-n mindig gondja van az embereknek, hogy mit hova kell bemásolni (tele vannak a torrenteknél ilyen kérdésekkel).
Ezzel szemben konzolon kiírja a játékot beteszi és játszik. Ennek ellenéri kisebb a warez arány.
Kimentek hétvégén a pecsába és lámlám 1000ft konzolra pc-re az írott játék...
Van warez konzolon,de míg a pc-nek a 90%-a warezol addig ugyanez konzolnál 10-20%....Ennyi. Lehet ez ellen fröcsögni,a számok tökéletesen mutatják a valóságot.😊
Ezek a számok pedig !nagyon! becsapósak. Ahol lakom van a közelben egy konzolos bolt. Leszámítva a hipermarketet, és egy elektronikai áruházat, csak ez a kis garázsbolt van. Bemész mit látsz? játékplakátok mindenütt, egy vitrinben ott csücsül egy x360, egy wii, és egy ps3, a pulton ott figyel egy böszme képcsöves tévé, a pulton túl az eladó mögött pedig egy polc "tele" játékkal. (nem a gerincét látod, hanem enyhe takarással a borítót) Tegyük fel hogy mindent memorizálsz, és visszatérsz fél év múlva. A polc tartalma kb 20%ban változna és az újak is inkább az új címek közül kerülnek ki, bontott példányban (szóval valaki már halálra unta magát rajtuk). Ez ugye az EULA szerint már önmagában nem szép dolog. Ha én beviszem a megunt játékom akkor kis felárért kicseréli nekem egy választottra.
Ha meg úgy megyek be hogy venni akarok egy gépet, akkor ez a kérdés fogad.
-Új vagy használt?
-Jó a használt is nekem...
-Chippezett kell vagy gyári?
Ha meg újat veszel akkor egy kérdésedbe kerül és mondja is mennyiért módosítják a gépet. Ha pedig játékot is kérsz hozzá, akkor elõvesz a pult alól 2 50es DVD tortát és annyit mond: Válogass.. 1500/db (ha jól emlékszem.. de lehet a DLDVD-k felárasak. Ha nincs neked tetszõ a közel 100 lemezbõl akkor elédrak egy 4-5 oldalas listát (A4-es méret két oszlopban feltüntetve a cím) hogy ha innen választasz akkor két-három nap és meglesz ami kell neked.
PS3 warezt persze nem vállal hiszen azt úgymond mindenkinek magának kell megoldania a lemez másolhatatlansága miatt. De PS2, Wii, Xbox360 bármikor.
Chippelés, javítás, játékok töltése, csere-beréje.
Nah most ezek után õ jobb konzolos létére mint a szomszéd Pistike aki leszedi magának a legújabb nídforszpídet? Õ nem haszonszerzésbõl tette. Leszedte a RUN-t bénázással együtt végigjátszotta a sztorit 4-5 óra alatt (netto 2:17óra körül már befejezhetõ) majd törli az egészet és keres mást. Addig ez a fickó 1x letölti, 5 embernek eladja, majd azok ha megunták visszaviszik és kicserélik egy másikra.
Nah most azon az áron amit õ elkér egy egy másolt játékért, annyiért már a boltban is kaphatsz. Igaz nem a legfrissebbeket, de legalább eredeti. És mégis.. inkább hozzá mennek az emberek fizetni. Egy olyan embert ismerek akinek van X360a és PC-je is. Nah õ nem jár hozzá. Õ maga tölti le, ha meg megunta a játékot akkor fogja a lemezt és felragasztja a falra... Akinek PC-je van manapság, annak vélhetõleg van internete, ezért le tudja tölteni magának a kalóztartalmat. Egy konzolos többnyire azért konzolos, mert vagy nem ért a PC-hez, vagy nem akarja fejlesztgetni "állandóan", esetleg nincs neki PC-je mert ma már netezni bizonyos szinten a konzolokkal is tud. (abba ne menjünk bele hogy majdnem sírógörcsöt kaptam mire a haverom PS3-án felvettem a hasznos oldalakat a kedvenceknek. Meg úgy általában böngészni.. az hogy egy rakat weboldal meg sem jelenik normálisan mert nincs ez vagy az támogatva már más kérdés)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem igazán értem, hogy miért próbálsz megértetni velem olyat, amit én is értek, az oka az amiben nem értünk egyet. Valamiért nagyon ragaszkodsz az ilyen kategorizáláshoz, hogy "PC-s játékos társadalom", én ezt próbálom megértetni veled, hogy ennek az égvilágon semmi értelme. Vannak akik vesznek játékokat, vannak akik nem, hogy a vásárlások aránya hogy oszlik meg, az attól függ, hogy az embereknek melyik platformra éri meg jobban játékokat venni.
Ismételten leírom: konzolra több játék jön ki, hamarabb, nincs gond a gépigénnyel sem, nem kell baszakodni vele, telepítgetni, akik költenek erre, többségben arra vesznek játékokat az elõbbiek miatt. Ha pc-re is lenne jóval több exkluzív, jobb minõségû, tartalmasabb játékok, nem lenne ekkora különbség.
"Tetszik nem tetszik szépítgetés amiket irogattok a drága játékról szegény emberekrõl gyérminõségrõl."
A magyarázat nemtudom mitõl lesz "szépítgetés" neked, sok esetben megvan az oka, hogy miért nem költenek pénzt számítógépes játékokra, és nem csak azért, mert "így egyszerûbb". Multi terén mindig elõny az erdeti játék (szabad online játékhoz szinte mindig kell), úgyhogy van értelme megvenni.
Ezt a "warezmentes" multit sem értem, hogy minek nyomatod ennyire, elég sok játék van, amivel nem lehet törtel multizni, mégsem adtak el belõle jelentõsen többet pc-n, a Battlefieldeket sem azért veszik, mert törtel nem megy, csak marhajól sikerült a multija. (összehasonlításképpen szívesen megnézném azért a Battlefield 2-vel, amibõl szintén jópár db-ot eladtak pc-n is, pedig a megjelenése napján már lehetett a törtel neten is multizni...).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Demo: 2 éve kimentek a divatból a demók. Változott a világ, nincs rájuk szükség. Ha bugos egy játék, meg hiányos, azt pótolják digitális csatornákon (patch, dlc). Akár a megjelenés után azonnal. (Mivel ugye elküldik a játékot egy bizonyos készültségi fokban lemezesíteni, addig meg készítik a hibajavításokat, meg figyelik a csatornákat, ahol a játékosok küldik a hibajelentéseket és akár percre pontosan elkészítik a javítást).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Skyrim X360-on 1700 ember míg pc-n 17000 ember....Nincs mirõl beszélni..😊
17ezer ember ledemózta és úgydöntött nem veszi meg...😄
A minõséget kérdõre vonni, a szegénységrõl hadoválni mind mind csak belemagyarázás,fõleg egy olyan platformon amin a játékok ára hosszú évek óta jócskán olcsóbb. Pc-n nincs gát,boldog boldogtalan inkább lehúzza és tolja azt legyen akármennyire minõségi tartalmas motyi,és a pc-s játékos társadalom kb 10ede amelyik hajlandó pénzt áldozni. Ez van,és igen megértem hogy nay ívbe szarnak sokszor a pc-sekre, megérdemlik (tisztelet a kívételnek).
Nincs olyan SP alapú (védett warezmultimentes) cím ami pc-n a többmillió játékossal a hátán jobb eladást ért volna el mint a konzol változat, de a nagy trrentoldalakat nézve bizony warezban sokszor 3-4szeresen is letöltik (persze demóznak,ja..😄DD)...Tetszik nem tetszik szépítgetés amiket irogattok a drága játékról szegény emberekrõl gyérminõségrõl.
Majd ha a Skyrim gyenge pc-s eladásairól (amibe van vastagon 100-nál több játékóra, van tartalom van minõség van mod lehetõség) valaki megmagyarázza hogy AZ mért ne fogy pc-n (rizsa nem kell) majd bólogatok,de jelen pillanatban az eladások 80-85%át a konzol produkálja,míga torrent oldalakon a Skyrim letöltések 70-80%át a Skyrim viszi el a konzol elöl. ENNYI!
Skynet, értsd már meg, hogy itt nem "szépítésrõl", magyarázkodásról van szó, akik nem költenek pénzt játékokra (akár nem tudnak, vagy nem éri meg nekik, vagy még nincs saját keresetük és anyuci nem veszi meg, talán ez a legtöbb - csak azért tudnak játszani, mert le tudják tölteni), azok nem fogják megvenni, akármi legyenis. Aki viszont nem vesz játékokat, az nem vesz konzolt sem, mert nehezebb rá warezolni, ezért pc-n többen töltik le. Aki vesz, az meg választhat igényei szerint a konzol és PC között, és ebbe a döntésbe bizony beleszámít, hogy PC-re sok játékot nem adnak ki, amit kiadnak (késve) azok többségben csak silány átiratok, optimalizálatlanok, rövidek (warez letöltés után nincs miért megvenni), stb., ezért azon többet adnak el.
A kevés eladás ellen úgy lehet harcolni, ha minél jobb ár/érték arányt produkálnak (ez mindenkinek relatív), de manapság nem adnak még pálya ill. módkészítésre sem lehetõséget többnyire, amivel azért jelentõsen meg lehet növelni 1-1 játék élettartamát, és késõbb is biztosan megveszik.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Van warez konzolon,és senki sem szent az egyedüli gát fõként az online és a bantól való félelem. De lehet akárhogy szépíteni míg egy nagynevû minõsgi nevet letöltenek pc-re 2-3ezren addig ugyanezt konzolra kb 1000en szedik le...Ugyan ennek a programnak az eladásai pedig úgy néznek ki hogy konzolra megveszi 5ezren...Pc-re pedig alig ezren...Ennyi,lehet szépíteni meg okoskodni hogy a minõség hiánya miatt nem veszik pc-n (hülye szöveg),a tényen nem változtat..😊
-ha nem pc-re játék, akkor hol tartana a hardverek fejlõdése?
-mennyi konzolosnak van pc-je és tölt le rá játékot?
-öszintén, megéri pl a cod mw3 pár órás játékideje akciósan 12900-ért?
-stb...
megszünhetne végre a pc-s játékgyártás. biztosan lenne rögtön 1 gombnyomásra tökéletesen mûködõ xbox és ps3 emulátor, és végre még jobban szophatna a sok elvakult konzolidi..... ostoba.
"Én nem tudom, miért fejlesztenek játékot PC-re. Ráfizetés. Totálisan."
Ha fejlesztenek egy játékot, amire van kereslet, akkor jön a legtöbb bevétel, ha minden platformra megcsinálják és kiadják. Nem ráfizetés, mert ezen a platformon is van azért kereslet rá, hiába veszik meg többen konzolon.
Konzolra többen vesznek játékot, mert több játékot adnak ki rá (amit pc-re is kiadnak általában késik, ráadásul rosszabb is), nincsenek gépigény (ill. optimalizálási) problémák (pc-n normális demók hiányában ráadásul megincsak a warez marad), "egyszerûbb" elindítani, stb..
Konzolon csak azért van kevesebb warez, mert körülményesebb, aki warezol az nem vesz konzolt egyszerûen... ha lehetne azon is könnyen, akkor hirtelen megnõne a konzol eladások száma, és nõne a warez száma (és csökkenne pc-n).
Az eladásokra nem lenne túl sok hatással akkor sem, pc-n sincs, nem adtak el abból a játékból sem sokkal többet, amit nem tudtak (idõben) feltörni.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ebben az évben még (újra) végigtoltam a Populous 3-at és az Unreal 1-et + Total Annihilation Springgel toltam még interneten.
https://twitter.com/foodlfg
Ez az egész egy nagy bullshit.Híreznek a játékokról hogy ne merüljenek örök feledésbe!
Next PC upgrade: 2022
a dead island az smafu volt?
3 millional tartanak eladasban pcn!!!!!!!!!!!!!!!
Na ez itt az extra durva! A játék készítõi, a Spicy Horse Games bejelentette, hogy ez volt az utolsó PCs játékuk. Meglepõ? <#violent>#violent><#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi>
Azt a "politikát" sem értem a gyártóktól, hogy nem adnak ki PC-s verziót. Azért megnézném, hogy apad el a forrásuk ezért(remélem, hogy minél hamarabb bekövetkezik, és akkor kénytelenek lesznek észhez térni), mert nem az Xbox, és társai hozzák jelenleg a legtöbb bevételt. Nyilván nem kell a haszon nekik(ami a PC-bõl befolyik), de ha így van, akkor meg nem kell sírni.....
Vagy tudok még jobbat!! Reális áron kell árulni a játékokat, és akkor viszik majd, mint a cukrot! Ez a legjobb módja a warez megszüntetésének!!
Ha játszom egy játékkal, és tetszik, akkor ki fogok érte adni többet is. Anno WoW-ra is elcsesztem több mint 50 rugót, ha nem többet.
De csak hogy igazad legyen, az imperium galactica 2-t 990-ért vettem anno 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
És arra sem gondol hogy akik warezban letöltötték abból vajon hányan vették meg késõbb boltban-digitálisan? Hiába töltötték le ennyien a Crysis 2-t mégis igen jól szerepelt az eladási listákon. Szóval nincs igazán miért sírni.
Na most akkor illegális vagy sem? Elvileg az, mert letöltöttem, gyakorlatilag meg meg is vettem...
Ugyanígy soha nem vettem volna meg a wowot (R.I.P. WotLK) ha nem játszom vele törtön elõtte, nem veszem meg a mass effect 2-t, DA😮-t, EU3-at, fable-t, generalst, heroes3-at, és még folytathatnám a sort.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ez komoly kérdés? Facebookot is figyeli a "Kétharmados Királyság".
nCore-t is próbálják levadászni, holott teljesen fölösleges.
Persze mi STEAM-rõl töltjük a játékokat, és nem illegálisan, mert az csúnya csúnya dolog - ahogy az is, hogy szemetet dobnak a piacra nagy hype kíséretével, valamint hogy egy mûszaki demo-t nem képesek adni pl egy Crysis 2-höz, hogy egyáltalán tudjuk, rendesen fut-e majd a gépünkön - beszélek itt az átlag nevében, akikhez nem sok közöm van =)
Portal 2 - Kipróbáljuk, hogy élvezzük-e. Ha igen, vegyük meg.
CoD - A story frankó, csak a játékmenete szétzilált kicsit. Sajnos utóbbi évek tapasztalata alapján jobb tört verziókon játszani, mert:
a) Azt nem cseszik el updatekkel (MW3: HC Richochet only)
b) Tört szervereken figyelnek a csalásra, míg PC-n teljesen leszarják a lobbinkénti minimum 2 wallhackest (rendszerint orosz/ukrán kisgyerekek, mikrofonba sikítozva). Tegnap 5 Wallhackes zúzta 1mást egyik lobbyban O.o
BF3 - BC2 után meg kell nézni, hogy még mindíg elcseszik-e a jó ötleteiket, és sajnos TELJES MÉRTÉKBEN. Így kb megérhet az egész úgy 6-7k-t, de semmiképp se teljes áron.
Fifa 12 - Nem tudom miért warezolják, biztos Hamachi multik miatt.
Crysis 2 - Ahogy említettem, a "Hogy fut a gépemen" dolog a fõ ludas, de egyébként eléggé elcseszett egy játék lett, hangulata pedig szinte semmi.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Crysis 2 letölt kipróbál, elfelejt. CoDMW3 szintén.
A Portal 2 volt a kivétel, amit lehúztam, végigtoltam, aztán azt mondtam, ez k**va jó, és mentem az 576-ba megvenni. Állítólag lesz 3. rész is, az már nem lesz warezolva, csak egygázon megvéve. 😊
pfff...