2011 legtöbbet warezolt játékai
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3 bétát kipróbáltam. Nem jött be nem vettem meg és le sem töltöttem.
Viszont letöltöttem a Medal of honor 2010-et.
Bejött és megveszem 😊
Viszont letöltöttem a Medal of honor 2010-et.
Bejött és megveszem 😊
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Én is töltötte le, de megvan az eredeti lemez is. Akkor ez legal vagy illegal?
Igaz késõbb rájöttem, hogy én is tudok iso-t csinálni és akkor gyorsabb a telepítés is 😊
Igaz késõbb rájöttem, hogy én is tudok iso-t csinálni és akkor gyorsabb a telepítés is 😊
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Lehet, csak elõ kell fizetni vip-re. Egyébként ez tényleg így van, de pl. a pc-s játékipar is megjátszhatna olyan dolgokat egy-egy megjelenés elõtti leak kivédése érdekében, mint a Tool nevû zenekar a legutóbbi albumával: torrent oldalakra szándékosan töltöttek fel fake anyagot az igazi album megjelenése elõtt, lényegében instrumentális dalokról volt szó, borítóval, dalcímekkel mindennel, és kifejezetten e célból készült el ez a csali lemez. Amíg mindenki orrba-szájba töltögette meg vágta a pofákat hogy "mi a rák ez?", addig közben szépen megjelent az igazi anyag, és elég szépen fogyott.
A lényeg az, hogy kidobhatnának valami alfa verziót a játékokból a torrent oldalakra megjelenés elõtt, hogy ne veszítsék el azokat a potenciális vásárlókat, akik megvennék a játékot, de azért nem veszik meg, mert már 1 hete kint van torrenten, és mi az, hogy a warezos majmok hamarabb játszanak mint én, aki fizetek is érte, úgyhogy inkább letöltöm én is.
A lényeg az, hogy kidobhatnának valami alfa verziót a játékokból a torrent oldalakra megjelenés elõtt, hogy ne veszítsék el azokat a potenciális vásárlókat, akik megvennék a játékot, de azért nem veszik meg, mert már 1 hete kint van torrenten, és mi az, hogy a warezos majmok hamarabb játszanak mint én, aki fizetek is érte, úgyhogy inkább letöltöm én is.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Javítás:
(Általában az illegális letöltések és az eladások száma nem fordítottan arányos egymással, hanem ha az egyik magas, akkor másik is, egyik a másiknak indikátora...)
Késõ van már... 😄 Jó lenne, ha lehetne szerkeszteni a kommentet.
(Általában az illegális letöltések és az eladások száma nem fordítottan arányos egymással, hanem ha az egyik magas, akkor másik is, egyik a másiknak indikátora...)
Késõ van már... 😄 Jó lenne, ha lehetne szerkeszteni a kommentet.
Szerintem a játékoknak warezben is az a siker, ha minél többen szedik le; az is a játék népszerûségét mutatja. (Általában az illegális letöltések és a warezolások száma nem fordítottan arányos egymással, hanem ha az egyik magas, akkor másik is, egyik a másiknak indikátora...)
Arra lennék kiváncsi hogy letöltés után hányan játszották ki ezeket és ebbõl mennyi volt aki 30 perc játék után törölte.Ebbõl egy játék van ami normális az a Portal 2 aminek értelmes egyjátékos módja van a többi kuka.Egyiket se töltöttem le,a BF3 megvan a multija erõs közepes,a Cod8 egy DLC,a Crysis2 nulla,a focira meg még élõben is hányok.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez az egész warez téma rohadt unalmas már. Nem értem, minek kell itt minden második cikknek errõl szólnia, szándékosan hangulatot akartok kelteni, vagy mi?
Van warez pécére is, van warez konzolra is. PC-n jóval szélesebb körben terjedt el a warez mivel egy sokkal nyíltabb, rugalmasabb platformról van szó, mint a konzolok esetében.
Szóval véletlenül se higgye azt senki, hogy a konzolosok a játékipar kereszteslovagjai vagy mi a fasz, ahogy a legtöbb ehhez hasonló cikk ezt sugallja. Konzolra körülményesebb warezolni mint pécére, és ENNYI.
Egyébként meg nem mostanában jelent meg itt is több cikk arról, hogy "újra kezd felfelé jönni" a pc-s piac, és arányaiban csökken a különbség a pc-s és a konzolos warez között?
Van warez pécére is, van warez konzolra is. PC-n jóval szélesebb körben terjedt el a warez mivel egy sokkal nyíltabb, rugalmasabb platformról van szó, mint a konzolok esetében.
Szóval véletlenül se higgye azt senki, hogy a konzolosok a játékipar kereszteslovagjai vagy mi a fasz, ahogy a legtöbb ehhez hasonló cikk ezt sugallja. Konzolra körülményesebb warezolni mint pécére, és ENNYI.
Egyébként meg nem mostanában jelent meg itt is több cikk arról, hogy "újra kezd felfelé jönni" a pc-s piac, és arányaiban csökken a különbség a pc-s és a konzolos warez között?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
majd az onlive és társai végleges elterjedése teljesen megszûnteti a warezt 😊
en ps3-as vok es az otbol 4-et megvettem,abbol a 4-bol 3-at elorendeltem...de ez nem lenyeges,ha pc-s lennek valszeg en is toltogetnek hiszen manapsag sokat elkernek egy-egy jatekert.a vicc h van egy jo par jatek a piacon ami nem eri meg az arat...
Senkit nem érdekelnek az arányok a játékiparban, az számít mennyi bevételt termel egy kiadott játék. Ha hozza az elvárásokat függetlenül attól, hogy hány millióan warezolták le,, akkor lesz terméktámogatás, folytatás, stb.. Ha nincs bevétel, akkor legközelebb nem adják ki arra a platformra. Fölösleges arányokat elõhozni, meg én csak kipróbálom, majd megveszem és hasonlókat. A játékok többségének abban a negyedéveben kell behoznia a fejlesztési költséget plusz nyereséget termelni, amikor megjelent. Ha ez nem történik meg, akkor elkaszálják a játékot, rosszabb esetben a fejlesztõknek is felmondanak.
Plusz, tedd hozzá, hogy abból mennyi irodai gép van. Ahol én melózom, közel 100-120 pc-van egyik se játékra. Max.50-70 millió pc, amit játékra használnak.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Azért azt is tedd hozzá, hogy annak az 1 milliárd PC-nek a legnagyobb részét nem játékhoz használják, nem is lehetne, mivel elavult szarok.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Pontosan, van kb 50-55 millió x-box 40-50 millió ps3 és van 1 milliárd pc.
Kis matek, a kb 50 millió xboxosból kb 1 millió leszedte a gears3-at az ugye 2 % warezoló na most az 1000 millónak a 4 milliós top letöltö az 0,4% tehát kb 5x több warezoló van x-boxon mint PC-n 😄 ( amúgy lehet jóval több pc van a világon 😄 )
Kis matek, a kb 50 millió xboxosból kb 1 millió leszedte a gears3-at az ugye 2 % warezoló na most az 1000 millónak a 4 milliós top letöltö az 0,4% tehát kb 5x több warezoló van x-boxon mint PC-n 😄 ( amúgy lehet jóval több pc van a világon 😄 )
Szerintem nézzünk arányokat, és aztán okoskodjunk...
StarCraft2, publikus béta, bejött, megvettem.
Hm. Én egyiket sem, mert számomra érdektelenek. Leszedtem viszont a Dead Island-et, amit késõbb megvettem, EU3-at, amit szintén megvettem, Sengoku-t, amit tervezek megvenni, ha kicsit lejjebb megy az ára. Sim City 4, melyet -meglepetés- késõbb megvettem. És igazából sorolhatnám. Arról nem beszélve, hogy nagyon sok helyen, többek között itt az SG-n is, nagyon sokan ugyanígy csinálják.
De! Kijött a Dungeon Siege 3 demója megjelenés elõtt. Letöltöttem a demót, kipróbáltam, elõrendeltem. (vagy a dragon age 2 demo, ami után inkább békén hagytam a játékot, bár alapvetõen tetszett)
Szóval, részemrõl sok esetben a kipróbálás vesz rá a warez-ra, illetve a normális demó hiánya.
Ez egy örök vitatéma marad úgyis.
De! Kijött a Dungeon Siege 3 demója megjelenés elõtt. Letöltöttem a demót, kipróbáltam, elõrendeltem. (vagy a dragon age 2 demo, ami után inkább békén hagytam a játékot, bár alapvetõen tetszett)
Szóval, részemrõl sok esetben a kipróbálás vesz rá a warez-ra, illetve a normális demó hiánya.
Ez egy örök vitatéma marad úgyis.
Most lehet sírni, miért van kevesebb PC-s játék😄
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
← ElőzőOldal 2 / 2