19
  • gregtom6
    Olvasd el mégegyszer, h kinek írt, és mit, észreveszed az iróniát...
  • gregtom6
    Nézd meg.
    Amúgy meg annyit, hogy "one one one". És igen, lesz az E3-on egy játékuk bejelentve, aminek a címében 3-as szám van. Nézz utána ennek is.
  • blessyou
    De tényleg, mit mondott Wheatley?
  • Zero 7th
    Lehet, hogy engine-t fejlesztenek. Rájuk is férne, a Szórsz ma már nagyon tré, ahogy kinéz.
  • cateran
    Jujj.....sotetebb vagy, mint a templom egere..(kepzavar hegyek :D) Szerintem kerd meg a legkozelebb bacsit vagy nenit, hogy ugyan magyarazza mar el neked, mit irtam az elozo kommentben...persze csak lassan es tagoltan, finoman csepegtetve az informaciot abba az 1 agysejtbe....
  • Zolivok
    Jó hülyegyerekek Valve 2. sorszámnál nem tud tovább menni ezt már elmodntam 1 ideje és ez a 21. század senkinek sem éri meg mikrotransz nélküli nem multis játékot fejleszteni csak ha RPG skulosz oreiorosz todos lowos
  • skiryo
    ja igen, a half-life 2 is milyen béna már, nem értenek ezek semmihez.
    :-/
  • cateran
    Szerintem a Valve gyerekek elobb fejlodjenek programozas teren, aztan johetnek a jopofasagok..A Steam -egyedulallo modon- telepites utan nem volt hajlando frissiteni magat es igy elindulni sem...rovid forumozas utan kiderult, hogy igen gyakori problema, az orvoslasa nem bonyolult, csak idoigenyes (ujrainditas csokkentett modban halozattal..ugy mar frissiti magat)
    Szoval, ha ilyen szinten vannak a fijjug (sic!) akkor inkabb pofa lapos, mert meg soha 1 programmal sem volt ilyesfajta gondom..sem jatekkal, sem massal....
  • shandix
    Ha annyira nem bírja nézni a szenvedést és tökös gyerek azt is elárulhatta volna hogy miért késik ennyit...
  • IMYke2.0.0.0
    14 év múlva megkapjuk a HL2: Episode 'Forever' 3-at...
  • armageddon666
    persze, nyilván köcsög troll mind ezért nincs HL. Nem azért mert nem tudják hova tovább :)
  • M1kka Makka
    k. anyjukat..
    sajna amíg így fut a szekér szarnak ránk
  • Ravkin
    Nem hiszem hogy a rajongókat szivatják, sokkal inkább a saját presztizsüket rombolják tovább. Az eredeti konceptció az volt hogy az epizódikus megjelenésel minden gyorsaban fog menni, és az ep3 be is volt igérve 2008 karácsonyára. Ehhez képest gyakorlatilag az egész hl 2 sorozatot mellékvágányra tették.
  • Pretorian
    Kapják be. Most királykodnak mert jól megy a Steam, aztán lehet szopatni a rajongókat.
  • armageddon666
    Wheatley beszéde? Mit mondott?
  • Bendzs
    Problem, rajongótábor és vásárlóközösség?
  • Grr1234
  • Alfonzso
    éssss mivan ha ez egy dupla szívatás ? :D :D :D
  • Narxis
    haha :D de szemetek :)