Már 62 millióan csatlakoztak a Google Plushoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyenlõre úgy érzem, jobb ez így, mert ha akarod, tagelheted az ismerõsöd +elõjáróval a saját postodban, esetleg még a láthatóságot is lecsökkentheted csak rá, így szinte privát üzenetet alkotva.
Én úgy gondolom a saját streamem legyen a sajátom, más ne irkáljon oda (gondolok itt amikor születésnapod van és több 10 neadjisten több 100 post van a faladon... az olyan mintha kinulláznák a faladat, hiszen csak az fog látszódni, másrészt meg egyáltalán nem személyes, de ez csak egy vélemény...)
egyenlõre engem még az is foglalkoztat, hogy nincs ú.n. direct message, legalábbis egy ahhoz hasonló app van androidra, de az oldalon nem látom ezt, vagy csak én vagyok vak (mondjuk lehet az is hogy jól elvan dugva).
BTW, mostmár én is értem andrew barátunkat (bocsánat hogy nem idézem rendesen a neved, de azok az _ rendkívül kényelmetlenné teszik a neved gépelését), akkor valami a rendszerrel lehet a probléma, vagy mi vagyunk mind sötétek :)
Így zárásként azt érzem, hogy mindig lesznek akiknek nem tetszik az aktuálisan hypeolt oldal, de mégis használni fogják mert azon lehet majd elérni az embereket. Egyenlõre remek stratégiának érzem, hogy a g+-t beépítették az ICS-be, mert így több emberhez fog eljutni, többen ismerkednek meg vele.
Soha nem zarkoztam el a G+-tol, csak egyszeruen vannak benne olyan dolgok, amik miatt nekem a face egyelore jobban bejon. Ezt meg is irtam a guglinak mikor feedbacket kert. Egy dolgot mondjatok meg meg, azota lehet mar a masik uzenofalara irni?
Kosz
One Vision. One Purpose.
A profil beállításoknál van pár lehetséges megoldás. pl
Személyek a köreidben legördülõ menü, és két választás arra hogy kik láthatják ezt. Mindenki vagy csak a köreid.
Valamint egy: Akiknek a köreiben szerepelsz
Azon személyek megjelenítése, akik felvettek a köreikbe (pipával)
Próbáld ki egy ismerõsöd segítségével. Pl nem alapbeállítás az hogy email vagy üzenetet fogadhassak ismerõsöktõl.
"Kerdem en, meg mindig igy van, vagy addig nem kerulok be mas koreibe, amig en meg nem erositem kolcsonosen?"
Magánszemélyeknél még mindig így van, de biztosíthatlak róla, hogy már nem csinálja ezt senki; nekem is volt ilyenem (speciel egy amerikai néger, akit persze nem ismertem), de a vandálok már október körül felhagytak ezzel. Oldalaknál viszont nincs: nem vehet fel senkit sem a köreibe addig, míg az fel nem veszi õt.
Ha van olyan oldal, vagy szégyelnnivaló ismerõsöd (:D), akit nem mutatnál meg másoknak, azt is be tudod állítani, hogy csak bizonyos ismerõseid látszódjanak az profilodra látogatóknak.
Egyébként nagyon forradalmi változások nem történtek a felületen, úgyhogy lehet még csalódni fogsz.
Az meg kellemetlen, hogy hiroldalak ugy probaltak magukat reklamozni, hogy boldog boldogtalant bevettek a koreikbe. Nem azert zavart mert el kellett olvasnom amit irtak, hanem azert mert ez tolakodas. Es aztan mentek tovabb az ember ismerosein, azokat is megjeloltek, a joember meg csak annyit latott, o, fasza, benne van a_n_d_r_e_w a kozos ismerosok kozott, pedig nem, ugymond visszaeltek valamilyen szinten velem.
Nem ertem miert nehez ezt megerteni :(
Kerdem en, meg mindig igy van, vagy addig nem kerulok be mas koreibe, amig en meg nem erositem kolcsonosen?
One Vision. One Purpose.
googo +-on bezzeg ha érdekes személybe botlok, akkor nincs más dolgom csak a követésre bökni, a kommunikáció már ezzel elindult, legalábbis lehetõvé tette.
FB-n ezzel szemben mit csinálhatok ha nem tudok feliratkozni egy illetõre?
kezdjem üzenetekkel bombázni, hogy megismerjen, aztán vegyen fel barátnak? az meg kamu, meg amúgy is, a legtöbben nyilván elküldenének a fenébe.
nekem többek közt ezért is szimpibb a google+, jah és még valami tetszik, láthatom, hogy pl egy zenekart kik követnek. nem csak egy számot látok, hanem arcokat is...
Mivel nem múlik az életem a dolgon, ezért többet nem vagyok hajlandó ilyeneken vitázni. Ha meg csökött vagyok, akkor csökött vagyok, de legalább nem vagyok egyedül :)
One Vision. One Purpose.
Fujj.. hát hogy lehet ilyen valami... feliratkozok rá és látom amit ír.. És õ is a enyém. undorító. De fura módon amit elõtte írt az ismerõseinek nem látom. :S Aljas varázslat... mi az hogy nem látok olyan üzenetet amit nem nekem szántak azért mert pl megengedtem hogy jöjjenek az üzenetek.
Ha nem agyatlanul üzengetsz mindent nyilvánosnak beállítva akkor a követõid nem fogják látni, meg úgy általában csak azok akiknek küldöd. Akit meg te veszel fel az már a te dolgod. ha olyan ismerõseid vannak akik hobbiból spammelnek akkor szíved joga felvenni a köreidbe. De meg kell értened azt az egyszerû dolgot. ha valakit nem veszel fel a köreidbe az nem látja csak a nyilvános üzeneteid, és fordítva. A követésen kívül meg minden más csoporthoz visszaigazolás szükséges, azaz mindkét félnek bele kell mennie a kapcsolatba. ha meg spammel akkor letiltod. Olyan üzenetek soha nem fognak nálad megjelenni amiket te nem engedsz megjelenni.
Arról pedig jelenleg nem tudok hogy olyan üzenetek is megjelennének az ÉN falamon amit egy akárki (mégha követ is engem) kiír egy másik ismerõsöm oldalán.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Ha Õ fel akar venni téged a köreibe (ami nem a követés) akkor NEKED vissza kell igazolnod azt. Mert egészen addig SEMMIT nem látsz tõle, így nem tudja szénnéspammelni a falad. Ha pedig a kretén spammert ismerik az ismerõseid akkor mi van? NEKED attól még NEM kell bejelölnöd.
Most akkor az már spammernek számít aki ismer 10 haveromból 8-at és ráadásul most hétvégén együtt is buliztunk de nem beszélgettünk, és õ úgy van vele hogy bejelöl? De kit zavar ha bejelöl? Nem jelölöm vissza és kész. Ha meg kitartóan jelölget újra és újra, akkor fogod magad és letiltod, de esetleg még írhatsz neki egy kedves üzenetet hogy hagyjon békén. Ha továbbra is jelölgetni akar pl új regisztrációval akkor írsz egy keményebb levelet..és jelented.. Ha megint jelölget új reggel... akkor szólsz pár haverodnak megkeresitek és "megbeszélitek pár ólmosbot társaságában" hogy ne merészeljen még egyszer zaklatni mert a kis botocskákat 8an fogjátok egyszerre feltolni az ánuszába miután véresre vertétek az értetlen fejét. Ennyi..
Ha meg az ismerõseid spammelnek össze vissza akkor az ismerõseiddel beszéld meg a dolgot vagy a profilodban állítsd be hogy kit nem akarsz olvasni. A kifogásaid olyan ember benyomását keltik aki hisztizik mint a kisgyerek amikor elvették a nyalókáját. Ne a rendszert hibáztasd ha te nem érted azt...
A kérdés szerintem az, hogy mennyire tudják majd felmérni a felhasználói igényeket és ennek fényében mennyire lesznek képesek a változtatni pozitív irányba.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A többire nem tudok mit reagálni. Tiltani minden rendszerben lehet.
Keres nelkul reklamozza onmagat, es raadasul a barataimon keresztul, es tovabb megy az en baratimon is. Ez spam, a ruhesebb fajtabol.
"Miért? Ha nem veszed fel sehová, ugyanott tart, mintha fel se vett volna téged."
Mert aztan barki mast bejelol, az azt latja en ott vagyok az o koreiben, es ugymond ez alapjan lehet bizalommal fordul az adott spammerhez. Ha ez szerinted nem visszas, akkor nagyon elfogult vagy.
Ugy latszik semmiben nem volt igaza a hozzaszolonak.
One Vision. One Purpose.
"Ha csak ignoralom es nem rakom be akoreimbe, attol meg en ott maradok az oveiben, es ez megint csak zavar."
Miért? Ha nem veszed fel sehová, ugyanott tart, mintha fel se vett volna téged.
Úgy látszik igaza volt a hozzászólónak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
"És még nagyon sokan nem értik a g+-t.
Olvastam olyat aki azért törölte magát, mert túl sok ismeretlen "jelölte ismerõsnek". Ami olyan mintha twitterrõl törölnéd magad mert valakiknek van mersze követni."
szóval a htmlben lehet dõlt meg áthúzott is, csak szöveges mezõben nem, erre szokták a bb-kódokat használni. dõlt << <-jel i >-jel i >-jel, szöveg, <-jel /-jel, i >-jel /-jel, i >-jel.
Btw a htmlben lehet dôlt meg áthúzott szöveg is csak html tagakkel lehet megvalósítani: <i>szöveg</i>
Nem jelenti, éppen ezért írta le. Mert õ így érzi, állította, hasból azt mondta, hogy ez igaz. Tudod ez egy fórum, olyan dolgokat írunk le, amik valószínûleg igazak, általában hasból. Ami nyilvánvaló, azt nem írom le. Néha bizonyítok, ez pl tipikusan olyan, amit nem lehet. Te meg gondolkozz axiómatikusan és tõmondatokban, ha a fejedben spagettit járnak a gondolatok :)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Exem lett morcos mert pár csoporttársa FB-re rakott fel kidolgozott tételeket. Õ meg nem tudta letölteni és leszólták hogy akkor regisztráljon be... erre õ is feltöltött valami noname közösségi oldalra egy adag tételt, és benyögte levlistára hogy ott van. Na vajon kik hõzöngtek leginkább? Igen, azok akiknek az FB az isten, és a levlistára képtelen bedobni a linket.
Az is csak a "mindenkifentvan Fb-n" miatt van.
Szépen lassan unottá válik a vicces-meghökkentõ dolgok falrahányása, így ha FB nem talál ki valamit akkor mehet a süllyesztõbe.
Viszont a google kommunikációs szolgáltatása meg 1 katasztrófa.
GTalkot, Messenger-t meg a Hangout-ot már rég egybe kellett volna gyúrnia + valami Viber szerûvel megtoldani. Rengeteg androidos mászkál már idehaza is, wifin vagy akár mobilneten is lehetne olcsóé telefonálni.
FB+Skype nagyon erõs páros, lépni kell valamit.
http://laslow.hu/blog
Inkább elõnyben részesítek egy közösségi programot mint egy web felületet.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.