Windows 8 és tábla-körkép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már régóta nem:
http://www.konzolium.hu/konzol-hirek/a-ps3-lenyomta-az-xbox-360-at
A
az meg szerintem elég hiú ábránd, hogy a jelenlegi pc játékokat futtatod táblán (régebbieket sem érdemes/lehet irányítani a csak érintõkijelzõn).
A
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Amúgy szinte az összes multiplatform játék opengl-es, na ezt kapd ki, csak boxon és windowson opengl -> directx wrappert használnak.
Carmack véleménye akár naponta változik attól függõen hogy honnan kapja a zsozsót.
Explorer masszívan veszít a helyérõl, az az 50% is a multé.
" a windows a gepek 90%-at erinti" max a desktopokét, azt is egy jól mûködõ függõsítési rendszerrel és jó sok zsebpénzzel érte el/tartja.
A microsoft egy olyan cég ami általában régi fejlesztéseket(amit nem õk fejlesztettek) elõvesz, majd windowsfüggõ formában lemásolja, és nyomja. Kicsit olyan mint az apple, bár az applenél elõfordul tényleg saját fejlesztés is szoftverben.
Silverlight ami pl a flash másolata, az 5. verzióval be is fejezi a pályafutását, ezt nem sikerült lenyomni a felhasználók torkán.
A szövegszerkesztõs marhaságaidról meg annyit mondok, eclipse ami multiplatform :) de még lehet válogatni sokféle közül. Nyilván nem tudod mirõl van szó, hiszen programozni sem tudsz csak vered magad rá mint a cad-ra mert valahol azt hallottad hogy ilyenek csak winen vannak.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"sosem fogja tamogatni az androidot az intel, mert azzal veszelyeztetne az egyeduralmat"
Miért is? Az m$ már hátbaszúrta az intelt, jön az armos vinfos, tehát mindegy már mit támogat. És persze az intel okostelefon prototípusa rögtön androiddal jött ki ;)
Kicsit olvasgassál a számítógép, cpu-k gpu-k és ezek jelenlegi kihasználási technológiáiról mert nagyon álomvilágban élsz.
Macbooknál meg észrevetted hogy egy kicsit nagyobb mint egy tablet, és nagyobb hely van az akksinak? Na meg egy több százezer forintos cuccról van szó? És hogy 8 órát max idle-ben megy? :D
Engem nem zavar, hogy fekete-fehér, a könyv is az, amit olvasok.
a playstationt is lenyomta az xbox, tehat jelenleg az xbox a csucskonzol, az explorer 50%-osan uralja a vilagot, a windows a gepek 90%-at erinti
mit akarsz bemygyarazni hogy a microsoft egy megkerulheto ceg?
csak a jo neveltetesemnek hala hogy meguszod ahogy bizonyos jelzoket akasszak rad
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
RDP jó ötlet, de hajadra kenheted, ha illeszteni hardvert nem tudsz a kütyühöz, amin épp' a kliensed fut. Pl. jármûdiagnosztika, urambocsá' búvárkomputer szoftvere. Ezt androidhoz nem illeszted, nincs rá megfelelõ alkalmazás (egy-kettõ az autóhoz még csakcsak), nem kezeli az összes esetenként szükséges hardvert. Ha nincs épp' neted, RDP semmit sem ér.
Az, hogy számodra nem szükséges az Android kínálatánál több, nem azt jelenti, hogy másnak sem. Erre egy x86 alapú Win még mindig jobb. Ha arra írták a szoftvert, azt nem kerülöd meg sehogy jelentõs teljesítményvesztés nélkül.
Mint régen, amikor erõsebbnél erõsebb gépeket hergeltek az emberek, hogy jól fusson az Amiga emulator...
Visual Studio, oda ne oldalazzak... <#falbav>#falbav> Ha valóban jó fejlesztõi környezetet akarsz, akkor ott a Flash..
SilverFOS: még egyetlen épkézláb weboldalat nem láttam ami ebben az okádékban lett volna lekódolva, most hogy ezt a Mikroszoft is belátta le is állnak a fejlesztésével , az 5ös verzió lesz belõle az utolsó. <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Azure felhõõ... legalább ne égetnéd magad itt szénné,, ki a f*szt érdekel az azure meg a felhõ, azt se tudom mi a l*f*sz az... dropboxot használok, mindenen fut mindenhol lassan még a mosógépemen is, nemhogy az androidos telómon.
xbox... wp7 meg úgy ahogy van, mehet bele a kukába az 1% alatti piaci részesedésével a mobil szegmensben <#falbav>#falbav><#levele>#levele>
ott van a directx, a visual studio, a silverlight, az azure felho, az xbox, a wp7
legalabb szegyellned mar el magad azon hogy pla win8-at 5 fele nyelven lehet programozni, a visual basictol kezdve, a c,c++, c#,f# , java, html5-on keresztul, amely igy szinte a vilag osszes programozoja szamara elerheto, a dragalatos macet es androidot csak egy nyelven lehet programozni , objective c, es java ugye, es meg hozza milyen torzszulott maradi modon ,szovegszerkesztoben:XD, olyan hogy mondjuk shader debugger nem is letezik ezekre a rendszerekre, fagynak is a programokveszettul :)
Nevezzetek maradinak, de nekem semmi szükségem sincs táblára. Kényelmesen dolgozni (szövegszerk. táblázat, képek kellenek a munkámhoz, 22'-es monitor) csak PC-n tudok. Erre még a laptop is alkalmatlan. A laptopot vonaton használom, illetve ha megyek külsõ helyre dolgozni.
Amire viszont szükségem van, az egy e-book olvasó (amerikai proxyn keresztül Google Books rulez!), ott pedig a szemkímélés a fontos, teház inkább az e-ink.
A tablet által nyújtott dolgok nekem totál lényegtelenek. Meg egyébként is olyan olcsójános-megoldás, ha gagyit veszel, a normálisért pedig már laptopot lehet venni.
A Win8-at pedig valószínüleg ki sem fogom próbálni. A 7-essel nagyon elégedett vagyok. Jól fut, gyors, kellemses, kényelmes, buggal nem találkoztam. (Egyetlen problámám, hogy a képnézõjében az elforgatást automatikusan lementi kérdezés nélkül, bár lehet, hogy ezt le lehetne tiltani.) Olyan XP2.
A metro rohadtul nem érdekel, a desktop tökéletesen jól mûködik. A Win8 nem más, mint a táblákra optimalizált Win7 néhány kisebb fejlesztéssel, messze nem új generáció.
Mint korábban írtam, Atomos nettabletem van,a min megnéztem a win8 test runt. Baromi jó, jól fut.
Ugyanezen a gépen kipróbáltam az (eddig elérhetõ) összes Androidot kíváncsiságból (2.2, 2.3, 3.2, 4.0), rettenetesen folyamatosan futnak, akkuidõre is kb. ugyanazt tudják, mint a win 7/8 (kb 8 óra üzemidõ wi-fivel). Ha az Android ezen a ,,régi'' n450-es vason így fut (összevetve az Optimus 2X-emmel), akkor szerintem a Win8 vígan versenyképes lesz az ICS táblákkal. Sõt. Ha Intel alapú a cucc, akkor megmarad a lehetõség bármilyen x86-os alkalmazás futtatására, ahol bizony az Android elvérzik. Részemrõl ezért is vettem Intel alapú tabletet (bár súlyban nehezebb, mint egy dzsunka Androidos 4 óra üzemidõvel), mert szükségem van számos x86 alkalmazásra, rendes lóméretû laptopot pedig nem akartam hurcolni. Ennek is megvan a felhasználói rétege, mert így, ezek az eljövendõ x86-os tabletek tényleg kiválthatnak laptopokat. Akinek pedig csak facebook, angrybirds, gmail és webböngészés kell, továbbra is bõven jó lesz az Androidos tablet (húszezeré').
DirectX-11-kompatibilis-lesz-az-Ivy-Bridge.html
tudod ugye hogy baromsagokat irogatsz?:), mindig a microsoft gyoz, ezt jobb ha megtanulod, az intel es a microsoft mindog osszezar ha ki kell nyirni a konkurenciat, sosem fogja tamogatni az androidot az intel, mert azzal veszelyeztetne az egyeduralmat
Zip kitömörítés pont nem fogja használni mert alig párhuzamosítható... de más sem nagyon fogja, majd ha írnak rá programokat (persze nem intelre ugyanis nincs gpgpu-ja )
De fut rajta vinfos b+ mivel egy atom processzor soc-ban. Táblába meg nincs más idióta aki core processzort tenne, ugyan is az egy notebook lenne billentyûzet nélkül, és mivel az akksinak még kevesebb helye lenne, még annyit sem menne el róla mint egy noti(2-3 órát), tehát folyamatosan hálózatról kéne táplálni. Van pár ilyen szétszedhetõ netbook egyébként azt vehetsz.
Directx 11.1 kurvára nem követelmény a win8-nál, mivel az elsõ 11.1-es gpuk a most megjelent amd radeon hd7xxx sorozatú gpuk.
Intel fosai pl nem hogy a 11.1-et, de még a 10-et is alig tudják, úgyhogy arra várhatsz, és jelenleg konkrétan közröhej tárgyai a legerõsebb intel gpu-k is.
Az arm-hoz tartozó gpu-k pedig pontosan az opengl ES 2.0 vagyis directx 9.0c támogatják.
Jó lenne ha tájékozódnál és nem a rémálmaidat osztanád itt meg.
a tablaba core processzorok kerulnek, azon a medfilden a windows se fut b+, remelem erzed a kulonbseget, ahogy egyik arm szaron sem jelenleg , directx 11.1 is kovetelmeny, meg az ipad 2 se uti meg ezt mert meg csak a directx 6-nal tart hardverben
Szóval neked kéne szembesülnöd a valósággal, mert egy álomvilágban élsz, pont azt játszod el mint anno a cellel :D

lesz nagy meglepodes, kurvaany@zas
foleg a tesztek lesznek erdekesek, mikor az inteles cucc 10-20-szor lesz gyorsabb, az androidnal meg 50-szer, ugyebar az android egy java virtual mashine
- kezelhetõségben is, egyBILLIÓ ingyenes szkin és egyéb testreszabhatósággal,
- a gépigénye sem kicsit kissebb,
- lényegében az összes szoftver ingyenes rá,
- nyílt kódú,
- atom stabil,
- futó os alól készítek biztonsági mentést,
- multiboot os-sel visszaállítom menet közben a telómon ha lehalna (ami még nem volt)
- a készülékem amin fut 10e Ft-t volt, nem pedig a 100+ ezer Ft-os kategória amiket van p*fájuk ezekért és másmilyen iPhoshokért elkérni, <#falbav>#falbav>
- PC remote control, telefonon ArhiCAD , 3Dmax,
minden egyszerûen VAN rajta.
MINDEN van egyszerûen rajta.
minden EGYSZERÛEN van rajta.
szal ennyit a többi phoshról... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#taps>#taps><#taps>#taps><#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
...az általunk kiválasztott képen három, jól elkülöníthetõ mozdulatot kell tennünk (nyilván érintõképernyõ segítségével), amelyeket a rendszer eltárol, majd a legközelebbi bejelentkezéskor ugyanezen mozdulatokat (kör, egyenes vonal, illetve pont) kell elismételnünk a megadott sorrendben és irányban, ezután férünk csak hozzá a szoftverhez.
Jelszó: <#wave>#wave><#taps>#taps><#ejnye1>#ejnye1> (mit csinálnak a szmájlik, 3 féle mozdulatot)
WTF?? Ekkora hülyeséget. <#wow1>#wow1> <#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2> Inkább ujjlenyomat, vagy írisz-szkenner, kéne mellé. Nem mozdulatokra kéne lecserélni a 10-20 karakteres jelszót.
Még egy ovodás is "feltöri" így a windows-t.
LZ forever
LZ forever
ennyit a windowsról ^^
A
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A
ez fog menni ARMel is, tableten meg ki fog használni olyan progikat amikhez feltétlen x86 proci kell? (senki) de ha mégis, egy 1,2es atom procis-fél giga ramos-intel3000res GPU videokaris táblát szerintem egy év mulva simán tudnak hozni 60ezer forintért a "névtelen" gyártók, ARMel még olcsóbban, de ha nem megy jól ARMen, az az oprendszer hibája, az androidban az a jó hogy jó 30ezer alatti huaweien is, de kihasználja a 150Ks telókat is.
A
Regards,
Próbáltad már amúgy a win8-at?Vagy a nagy kockákon túl már nem jutottál?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Remélem a végleges Win8 Metro felülete rendesen fogja támogatni az 1024x600-as felbontást, mert így a jelenlegi állás szerint nagyon gyengus (a csempék nem csinálnak semmit, csak úgy vannak üresen :D )
Várom majd a beta-t, remélem az még jobb lesz.