Windows 8 és tábla-körkép
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezt mibõl vontad le? Szerintem meg egyenesen tönkreveri az Androidot a MEtro UI kezelhetõségben.
Szvsz semmi esélye az Android mellett. Ha nagyon finoman akarom kifejezni magam. <#eplus2>#eplus2>
autocaddel rajzolni 10 colos fosokon nem lehet, egy 18 colos kijelzo 1 kg-os sulyaval nem problema, legalabbis nekem ilyen kell,erre vagyom:)
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
nem, mert nem fogom ezt a f0st venni az tuti..azzal azzal a takony háttérrel meg tele ilyen igénytelen kiskockákkal :D szerintem ms rátrafál erre is mint a wm7nél...sokkal inkább droidot fognak venni, mert jobban testreszabható...ez van.Maradjanak a desktopnál...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
18"-os tábla? Az meg minek? Elveszti az értelmét. Lehet persze 50"-os is, aztán egy fél ping-pong asztalt cipelek magammal.
nagy cucc , szemptember ota megy a win 8 a gepemen, azota le se lett kapcsolva, csak nehanyszor ujrainditva , mert meg pottyet bugos a draga
amugy a windows 8 nem az olcso fos android kategoriaban fog indulni, mert ugye nem art hozza egy intel processzor, meg kinek kell mar bellyeg meretu tabla, legyen szepen 18 colos, mindegy mennyibe kerul johet
amugy a windows 8 nem az olcso fos android kategoriaban fog indulni, mert ugye nem art hozza egy intel processzor, meg kinek kell mar bellyeg meretu tabla, legyen szepen 18 colos, mindegy mennyibe kerul johet
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
"kevesebb felugró ablakkal és kattintással számolhatunk, ami mindenképpen jó hír a felhasználóknak, hiszen így rövidebb idõt töltünk majd ezen ablakokat bámulva - épp elég "szórakozást" nyújt a procedúra azoknak, akik ilyen-olyan okok miatt hetente, havonta kényszerülnek elszenvedni egy teljes újratelepítést... "
Hát, nem tudom más ezzel hogy van, nekem a telepítés idõtartama a lehetõ leglényegtelenebb adat, legalábbis egy otthoni gépre. Csak utána menjen rendesen, az a fontos. Aki meg hetente, havonta kénytelen újratelepíteni, az meg is érdemli. Vérpistikéknek nyilván a legújabb, alfa állapotban bukdácsoló driver kell, mert az a menõ, lényeg, hogy minden frissebb, újabb legyen, mint a haver gépén. A többi szemétrõl nem is beszélve. Aztán szív vele. Én 2009 decemberében telepített Win7-et használok, eddig problémamentesen. Persze azért mobil vinyón ott a backup.
Hát, nem tudom más ezzel hogy van, nekem a telepítés idõtartama a lehetõ leglényegtelenebb adat, legalábbis egy otthoni gépre. Csak utána menjen rendesen, az a fontos. Aki meg hetente, havonta kénytelen újratelepíteni, az meg is érdemli. Vérpistikéknek nyilván a legújabb, alfa állapotban bukdácsoló driver kell, mert az a menõ, lényeg, hogy minden frissebb, újabb legyen, mint a haver gépén. A többi szemétrõl nem is beszélve. Aztán szív vele. Én 2009 decemberében telepített Win7-et használok, eddig problémamentesen. Persze azért mobil vinyón ott a backup.
← ElőzőOldal 2 / 2