57
  • zola2000
    vagy lesz egy gyorsbillentyu a metrohoz-normál asztal váltáshoz, van amikor a metro kényelmesebb.
  • BrockSamson
    A Metro gyanithatoan olyanoknak lesz majd elonyos, akiknek nincsen behatobb ismerete a gepekrol/OS-rol. Minden ott lesz szep nagy betukkel kiirva, lesznek meno animaciok, es a gyerek sem torlik le a system32 konyvtarat egy ovatlan pillanatban. Aki meg ugyis vagja a temat az kikapcsolja.
  • zola2000
    "amugy a windows 8 nem az olcso android kategoriaban fog indulni, mert ugye nem art hozza egy intel processzor"

ez fog menni ARMel is, tableten meg ki fog használni olyan progikat amikhez feltétlen x86 proci kell? (senki) de ha mégis, egy 1,2es atom procis-fél giga ramos-intel3000res GPU videokaris táblát szerintem egy év mulva simán tudnak hozni 60ezer forintért a "névtelen" gyártók, ARMel még olcsóbban, de ha nem megy jól ARMen, az az oprendszer hibája, az androidban az a jó hogy jó 30ezer alatti huaweien is, de kihasználja a 150Ks telókat is.
  • duke
    Egyaltalan nem jon be ez a metro stilus, en maradok az Xp-nel, jo az meg. ( 10-20 evig meg biztos elmegy )
  • skinnyman
    Túl korán adják ki, a 7 éppen kezd elterjedtté válni, és máris adják ki az újabbat, kutyának nem fog kelleni. Ez a csempe felület pedig telefonon is irritálóan buta és helypazarló, látási sérülteken kívül nem hiszem, hogy bárkinek különösebben tetszene. Ugyanez táblán/desktop-on teljesen elviselhetetlen lesz...
  • nyuny01 #12
    A vistának a baja az volt hogy nagy volt az étvágya,a win8-nak meg pont nem az!Akkor miért gondolod ezt?
    Próbáltad már amúgy a win8-at?Vagy a nagy kockákon túl már nem jutottál?
  • Thrawn
    Nem is arra találták ki ezeket a kütyüket, hogy Autocad mendegéljen rajtuk. Szerintem elsősorban tartalomhozzáfárásre jók. Nem arra gondolok, hogy elolvasni, hogy a f@szbúkon kinek a kutyája sz@rik nagyobbat reggel. Például kórházakban a vizitre egy laptopot kényelmetlen lenne vinni, viszont ha a vizitelő orvosoknál lenne egy-egy tábla, arra lekérhetnék a páciensek adatait a kórtörténettel, laboradatokkal, kezelési naplókkal, miegymással együtt. Talán hatékonyabb, pontosabb lenne a munka. Számtalan ilyesmi felhasználás lehetséges. Autocad, az szerintem nem.
  • wolruf
    Kipróbáltam a Windows 8 test-run-t a Lenovo tablet-netbookomon, megdöbbentően jó. Sokkal folyamatosabb, gördülékenyebb, mint a Win 7. Touch rész jól működik, már-már android hatású :) A multitouch is jó, böngészőben pedig a gyári IE nagyon gyors és nagyon touch-friendly lett :D
    Remélem a végleges Win8 Metro felülete rendesen fogja támogatni az 1024x600-as felbontást, mert így a jelenlegi állás szerint nagyon gyengus (a csempék nem csinálnak semmit, csak úgy vannak üresen :D )
    Várom majd a beta-t, remélem az még jobb lesz.
  • skinnyman
    Nagy bukás lesz ez a Windows 8, Vista 2.
  • Vers
    az android labdaba nemm rug a windows ellen
  • DjDano
    És ezt miből vontad le? Szerintem meg egyenesen tönkreveri az Androidot a MEtro UI kezelhetőségben.
  • TothPal
    Szvsz semmi esélye az Android mellett. Ha nagyon finoman akarom kifejezni magam.
  • Vers
    autocaddel rajzolni 10 colos fosokon nem lehet, egy 18 colos kijelzo 1 kg-os sulyaval nem problema, legalabbis nekem ilyen kell,erre vagyom:)
  • who am I 7
    nem, mert nem fogom ezt a f0st venni az tuti..azzal azzal a takony háttérrel meg tele ilyen igénytelen kiskockákkal :D szerintem ms rátrafál erre is mint a wm7nél...sokkal inkább droidot fognak venni, mert jobban testreszabható...ez van.Maradjanak a desktopnál...
  • Thrawn
    18"-os tábla? Az meg minek? Elveszti az értelmét. Lehet persze 50"-os is, aztán egy fél ping-pong asztalt cipelek magammal.
  • Vers
    nagy cucc , szemptember ota megy a win 8 a gepemen, azota le se lett kapcsolva, csak nehanyszor ujrainditva , mert meg pottyet bugos a draga

amugy a windows 8 nem az olcso fos android kategoriaban fog indulni, mert ugye nem art hozza egy intel processzor, meg kinek kell mar bellyeg meretu tabla, legyen szepen 18 colos, mindegy mennyibe kerul johet
  • Thrawn
    "kevesebb felugró ablakkal és kattintással számolhatunk, ami mindenképpen jó hír a felhasználóknak, hiszen így rövidebb időt töltünk majd ezen ablakokat bámulva - épp elég "szórakozást" nyújt a procedúra azoknak, akik ilyen-olyan okok miatt hetente, havonta kényszerülnek elszenvedni egy teljes újratelepítést... "

Hát, nem tudom más ezzel hogy van, nekem a telepítés időtartama a lehető leglényegtelenebb adat, legalábbis egy otthoni gépre. Csak utána menjen rendesen, az a fontos. Aki meg hetente, havonta kénytelen újratelepíteni, az meg is érdemli. Vérpistikéknek nyilván a legújabb, alfa állapotban bukdácsoló driver kell, mert az a menő, lényeg, hogy minden frissebb, újabb legyen, mint a haver gépén. A többi szemétről nem is beszélve. Aztán szív vele. Én 2009 decemberében telepített Win7-et használok, eddig problémamentesen. Persze azért mobil vinyón ott a backup.