Justil#5
Aha. Hat en meg az elso 1-2 reszet is barmikor eloveszem, ha ki szeretnek kapcsolodni egy fel orara. Tobbet er, mint a mai agyonhypeolt interaktiv-film FPS-ek. Szerintem.
paydaynek az ötlete nekem nagyon megtetszett, de nem is hallottam róla kb az utóbbi hetekig, a marketinget kicsit elbaszták. A játékot nem tudom, hogy mennyire, mindenesetre én már régóta várok egy ilyen témájú játékra. Még lehet meg is venném, csak nem tudom, hogy mennyire megy a multi, vannak-e elegen stb...
Serious Sam: BFE jó játék? Grafika, hangulat, játékmenet, hangok...minden borzalmas. Nem alulértékelt hanem játszhatatlanul rossz. Gameplayből is elég 30mp!
DNF egy FOS volt, de Bulletstorm meg hol klasszikus lövölde, és milyen reményeket fűztek hozzá? Nem voltak mondjuk nagy elvárásaim vele szemben, akkora marketinghadjárat volt mögötte, hogy gondoltam arra ment el minden pénz, de meglepően jó játék volt. (Skillshot rendszer nyerő :))
Szefmester#1
A Backbreaker egy hangulatos kis játék volt, rendkívüli fizikai animációval. Több ilyen szintű animációval rendelkező sportjáték, és egyáltalán játék kéne. :D