Szupernóva pusztítás sem várható 2012-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Kronologia
olyan csodákat hajtottak végre mint az agyagmûvesség, és kukorica ültetés
Még a naptárat sem õk hozták össze?
Mezoamerika legismertebb ókori civilizációja a Olmék
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ez csak a véletlenen múlik. De azt nagyon jól látod hogy elhanyagolható a valószínûsége. Épp mint agm esetében.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Párbeszéd.
A: Te kézen állsz.
B: Én kézen állnék?
Azért érted, hogy mirõl van szó...
De igazad van.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ezt honnan tudod? Ha pl. valami sugárzás éri a kukoricát akkor az bizonyos valószínûséggel mutálódni fog. Nem kérdezi hogy "Hé, te kozmikus háttérsugárzás vagy, vagy a Napból jössz, vagy valami tudós küldött?"
És nem emelem ki magam a tömegbõl, én is csak ember vagyok, de igyekszem változtatni.
Az õskor-ókor határvonalán élõ indiánok technikailag, társadalmilag elmaradottak voltak. Te azt állítod, hogy ez nem így van, mert mi vagyunk a fejletlenebbek.
Nem ezt állítom, hanem azt, hogy ennek a fejlõdésnek nagy ára van, és nem biztos hogy mindent összevetve megérte. Persze ez majd elválik.
Ezt írtad:
"Zabáld a génmódosított szarokat, fizesd a gyógyszermaffiának a sápot hatvan fölött, szívjad a szmogot kétpofára, zabáld a fukusimai aktívan világító halat, fizesd a bankármaffiának az adósságot, és ha ez még nem elég mehetsz háborúzni is, de ha nem fûlik hozzá a fogad, majd elõbb utóbb megkeres téged a háború ne aggódj..."
Ez pedig javában egyesszám elsõ személy.
"Komám, ez a bejegyzésed... A stílus maga az ember."
Ez pedig egyáltalán nem igaz. A legtöbb esetben a stílus egy álarc, ami mögé bújunk. Mint például te is. Neked az az álarcod, hogy fúj civilizáció, miközben használod és benne élsz. Ha nem vagy amis, akkor képmutató vagy.
Elnézést, hogy pont nálad ragadtam meg, hogy nevetségessé tegyem ezt a viselkedést, de a viselkedésed, a képmutatásod nevetséges.
De térjünk vissza a témához!
Az õskor-ókor határvonalán élõ indiánok technikailag, társadalmilag elmaradottak voltak. Te azt állítod, hogy ez nem így van, mert mi vagyunk a fejletlenebbek. És ezt egy számítógépes hálózaton keresztül teszed. Erre nehogy már ne reagáljon az ember, hogy bûdületes baromság.
Erre azt mondod, hogy zabáljam a génmódosított élelmiszert. Hát eleve az nálunk tiltott, ezért csak a csempészet, hamisítás, véletlen baleset következtében tehetem azt az országhatárainkon belül. Utána meg simán letagadod, hogy nekem írtad volna.
Neked súlyos problémáid vannak az önértékeléssel, és azt hiszed, ha képmutató vagy, akkor kiemelkedsz a tömegbõl. Ez szánalmas.
Ebben ráadásul nem is ez a legrosszabb, hanem az, hogy az USA-ban ezt a módosult kukoricát levédette a cég aki elõállította, és akinek a földjén a kukoricáját beporozta azt kártérítésre kötelezték. Nem kell nagy fantázia elképzelni azt, hogy megfelelõ ellentételezés fejében elõbb utóbb itt is ez lesz.
Profit maximalizálás minden áron...
Nem személy szerint rád értettem ezeket, hanem ezek is a civilizációnk dicsõ vívmányai..
Komám, ez a bejegyzésed... A stílus maga az ember. <#levele>#levele>
Hát ha ezt írtad:
"Zabáld a génmódosított szarokat, fizesd a gyógyszermaffiának a sápot hatvan fölött, szívjad a szmogot kétpofára, zabáld a fukusimai aktívan világító halat, fizesd a bankármaffiának az adósságot, és ha ez még nem elég mehetsz háborúzni is, de ha nem fûlik hozzá a fogad, majd elõbb utóbb megkeres téged a háború ne aggódj..."
Akkor egy álszent hülyegyerek vagy.
Nincs mit ragozni, az vagy és kész.
A szánalom csúcsa vagy. Egy idióta hülyegyerek. Nekem kezdesz el pampogni, hogy génmódosított szarokat zabálok. Eleve az tiltott az EU-ban, tehát az csak szennyezõdésként vagy csempészésként kerülhet az asztalomra. Eleve mekkora ûészent idióta fasz vagy már, hogy ikyeneket leírsz. Ülsz a monitorod elõtt, és köpködsz, hogy génmódosított kajazabáló vagyok.
Vedd már észre, hogy mekkora fasz vagy öcsém!
Az a legszebb, hogy szerinted egy látens gyerekgyilkos is vagyok, aki háborúba akar menni, és te ebben biztos vagy.
Sõt, gyógyszerfüggõ is vagyok, aki örömmel adja a pénzét a gyógyszermaffiának.
Rühejes vagy vazzeg! :-D
Semmit nem tudsz rólam, de azért le idióta hülyegyerekezel, ez nem egy érett gondolkodásmód... Képzeld el, évek óta érlelõdik bennem az, hogy ki kéne szabadulni a mókuskerékbõl valahogyan, de nem olyan egyszerû. Elõször is az ember nem döntheti el hova születik, nagyban befolyásolja az eddigi élete, és bizonyos kor után nehéz radikálisan életmódot váltani. Bár lehet, de rizikós. Így is igyekszem minél inkább természetközeli életet élni.
Másodszor, ha körbenézel itt Magyarországon, nem életbiztosítás tanyára költözni, mert amíg bármikor rám törhetnek a kannibálok, és mérlegelnem kell hogy mi az erõ amivel felléphetek velük szemben, addigra fel is zabáltak...
Szóval köszönöm a jókívánságokat, hasonló szépeket neked is...
Bocs a stílusért, a doktorúrnak szól..."
Ha nem egy tanyán élsz valami biohippi faunában, akkor egy álszent idióta vagy.
Gondolom még számítógépet sem használsz, mert az áramot fogyaszt.
Idióta hülyegyerek...
Ja egyébként a maják az ókorban is léteztek, és egy belsõ trónviszály miatt kezdtek hanyatlani, és mire a spanyolok megérkeztek, már csak régi árnyékai voltak önmaguknak.
Már keverem az azték és tolték kultúrát, de szerintem a spanyolok az aztékokkal találkoztak, hiszen a maják chileiek inkább, tehát a kontinens tóloldalán laktak. De ez nem igazán tananyag nálunk, inkább nem írok semmit, mint valami hülyeséget.
Bocs a stílusért, a doktorúrnak szól...
Egyszerû parasztrok voltak, az ókorhoz képest is elmaradt építészeti technológiával. Ávezredekkel maradtak le az indoeurópai népekhez képest. Az õskor és az ókor választóvonalán tipegtek egyhelyben.
Ehhez képest ódákat zengenek róluk az emberek, hogy milyen fejlettek voltak.
Az európaiak olyan népeket igáztak le, akik bõven a maják után jöttek, és fejletebbek voltak a majáknál. De ellettek söpörve, mert még mindig az õskor-ókor határán tartottak.
Költözz ki egy tanyára biohippinek, menj el remetének a hegyre, vágd fel az ereid, ugorj ki a metro alá, baszd ki az ablakon a számítógéped, taposd meg a mobilod, vagy akármi...
Csak ilyen kibaszottul álszent ne legyél!
Igen, ez csak mese. Pontosan nem tudjuk mi vezetett a maja kultúra bukásához, csak találgatnak.
Meg a mai átlag életkor is hazugság, meg az orvosi ellátás, meg olyan luxus cikkek mint a meleg víz meg a szappan.
Ha hiszed ha nem, nincs bajom sem a melegvízzel, sem a szappannal. Viszont ha ennyi a pozitívuma a mai civilizációnak, meg a magas életkor, akkor nincs több kérdésem...
A Maja civilizáció nem azért omlott össze, mert kiirtották az erdõket, a termõtalajt kiszipojozták (trágyázást nem ismerték), és éhínség következet be. Á, dehogy! Ez is csak mese. Meg a mai átlag életkor is hazugság, meg az orvosi ellátás, meg olyan luxus cikkek mint a meleg víz meg a szappan. Ez mind a kormány akarja elhitetni velünk, pedig a Maják már térhajtómûvel jártak, és lelézerezték a zidegeneket akik a piramisokat azért építették, hogy a Hold ne essen le. Tudom. 😊
„Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amiről hisszük hogy igaz de mégsem az.”
„Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amiről hisszük hogy igaz de mégsem az.”
Ha már annyira felmagasztaljátok ezt a fejlett civilizációt amiben élünk, akkor azért megkérdezném, hogy ha összevetjük az elõnyöket és a hátrányokat, akkor hova billenne a mérleg nyelve? Tartok tõle, hogy ez a sok szar amit a fejlõdés nevében elkövettünk a bolygónk ellen, az nem marad büntetlenül...
Ezt azért írtam, mert a sokak által csodált maják ókori szinten álltak, amikor európában az ipari forradalom a küszöbön állt.
"(Dolgozatom, bizonytalan forrásokon, nem ellenõrizhetõ információkon, végsõ csapásként az átlagosnál élénkebb fantáziámon alapul, így kéretik ennek figyelembe vételével olvasni.)"
Dokumentumfilmek, vagy a neten talált bevallottan fantáziáló emberek agymenései lennének a bizonyítékok? Egy perc googlival én is sok szemetet találok, viszont hivatalos források, törikönyvek nem igazán szólnak errõl, még a wiki sem mond ilyet.
link
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...