42876
-
croatianus #38912 A racedepartment küld e-mailt, ha frissül valamelyik korábban letöltött mód. Nekem legalábbis. -
Thread #38911 koszi, megvarom en, mig lefrissiti a modder, az nem gond, de honnan tudom meg, szedem ossze?
Mert gozom nincs honnan mar melyik auto honnan van, max. a racedepartmentre felmegyek, es nezem az AC cars-t. -
#38910 éjszakás voltam sry, szal:
Meg kell várni ímg lefrissíti a modder.
favágó megoldásom van, ha fent van az AcTools Cars Manager, akkor fogod azt kitörlöd vele, és behúzod bármelyik autó hangját...amelyik tetszik.
ha nincs fent, kilistázza az összes autót, megmutatja minek mi a hibája, lehet javítani, de a hang nem ez.
Ott jobb klikk és folder, törölsz, vagy átnevezel mindent. majd reload. Akkor felül kiírja hogy hiányzik a hangcucc, rákattintasz megkérdezi hogy akarod-e más autó hangját használni....ha igen, akkor kilistázod ami neked tetszik aztán betölti, onnan jó és kész.
EZ a favágó módszer, gyorsan van hangod.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.06. 13:14:13 -
croatianus #38909 Rfactor-hoz van, ráadásul elég jól megcsinálva. Csak konvertálni kéne.()
link
Meg akkor már ezt is:cannon ball run -
mtom1984 #38908 Valaki nem tudná átkonvertálni vagy megcsinálni Assetto-ra a Pannonia Ringet? -
Thread #38907 Mi a jo modszer a mod autoim hangjanak update-jere? Van egy jo gyujtooldal erre a problemara? -
Ratrak #38906 mindig is kíváncsi voltam, hogy mennyibe kerülhet egy versenypálya... Nos, akkor megyünk a haverokkal az OTP-be (símaszkban), és pikk-pakk jó kezekbe kerül majd! -
#38905 vagy ez van, vagy nincs semmi amíg más meg nem csinálja...modderbarát a játék, ez jó, de természetesen ha változás van akkor a moddokat frissíteni kell. De a kukába nem megy semmi, a java része adatokra épül, mint súly azok nem változhatnak, illetve a felfüggesztés arányait át lehet emelni a Historic modból. ..ha pedig a gumi nagyot változik akkor lehet állítani a felfüggesztés pontjain (pl. csapdőlést tologatni).
én passzióból reszelgetek egy-két autót, de csak a magam szórakoztatására, mert ezt a részét is szeretem. -
#38904 ELADÓ FEJLESZTÉSI TERÜLET, OSTFFYASSZONYFA, PANNÓNIA-RING VERSENYPÁLYA INGATLAN
Remelem megveszik az Osztrakok/Nemetek es hasznaljak, ha nem, akkor valamelyik mutyi-kiraly beszantja maganak es akkor RIP:( -
#38903 Szerintem számozásilag mennek tovább 1.10 és határ a csillagos ég. Amúgy meg szerintem nem lesz v11 gumi addig amíg az összes kocsi legalább a v10et meg nem kapja. Mellesleg ez a gumi fizika amúgy is egészen jóra sikeredett szerintem, ha túl gyorsan mész, túlmelegszik és gyorsan el is kopik, eddig ilyen nem nagyon volt
Most inkább a lényegi dolgokra kellene végre fókuszálniuk, mint pl a fékhőmérséklet meg hasonlók
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.11.05. 17:44:18 -
#38902 ... aztán kijön az 2.0.1 és a gumifizika v11 és borul az egész munka az árokba ... ;) -
#38901 Nem tudom megjelennek-e ezek a képek, de itt is látszik hogy néhány autó egyszerűen méretileg túl nagy, sajnos pont a legszebbek. :(
..hát nem, na mindegy, majd holnap, Alex Mega-ból hogy lehet képet linkelni?
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.05. 16:04:33 -
#38900 persze. :)
Ez csak elhatározás kérdése, nyilván vannak alfa/béta lépcsőfokok, az első lépésben 'csak' annyit kell elérni hogy problémamentes (alapvető fizika, hang), és legalább közelítőleg tervezett erősorrend legyen.
második lépésben és a többiben már a finomságok, fizikai etalon kitűzése, gumikopás, benzinhasználat, fékezhetőség, váltókiosztás, légellenállás..stb. karaktert adni a mezőnynek.
..csinálhatja egy ember is, de az egy év innentől. 12 embernek ami egy kisebb elszánt/megszállott mezőny, két hónap.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.05. 15:49:02 -
croatianus #38899 Szóval tök jó, csak meg kéne csinálni?
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.11.05. 15:38:29 -
#38898 Sajnos sok autó nem stimmel, van amelyik csak azért esik ki, mert egyszerűen túl nagy a modell, mint pl. a gyönyörű Bmw csl :(
De döbbenet mi mennyiségű autó van, és gyönyörűek...utcai autók, old timer, old timer versenyautók, amerikai izmok, és vasak...csak a fizika kérdéses.
De szinte bármilyen mezőnyt össze lehet tenni, egy vállalkozó csapat kellene akik nekiállnak és egymással kommunikálva, mindenki aegy autót reszelve, egy hónap alatt megcsinálhatnának egy rajtrácsnyi autót.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.05. 15:12:07 -
#38897 Mindegy ne offoljunk, ilyen ,szar ... Semmi nem segít rajta ...
Igaziból azóta ilyen mióta ezt a Baidut kipróbáltam, az valamit javított szó nélkül a shadowplay-en is, azóta az se megy :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.05. 10:39:54 -
#38896 Próbáltad más böngészővel is?(melyiket használod most?) Inkognitó módban is ezt csinálja? Bővítményeket telepítettél? -
#38895 Az is megvolt..... -
#38894 Törölni úgy tudod, hogy bemész az eszközkezelőbe, ott megkeresed a hálózati kártya vagy hasonló hálózatra vonatkozó bejegyzést, egér jobb gombbal rákatt és eltávolítás, majd újra indítod a gépet és Windows újratelepíti vagy te alaplapi lemezről visszatelepíted, mivel nem lesz internet kapcsolatod ha eltávolítod. -
#38893 Mindent próbáltam már :))
Lehet szolgáltató hiba vagy ilyemsi, egyik percben jó utána nem, utána megint jó megint nem .... -
#38892 Ha routered van és a gépen nem kell beállítani semmit csak bedugod az "internetkábelt" és működik, akkor ott semmit sem tudsz törölni (ott csak akkor lehetne törölni ha mondjuk nincs routered és a gépen be kellett írni valamilyen felhasználónevet és jelszót hogy csatlakozni tudj az internethez), csak annyit tudsz tenni hogy kihúzod a kábelt és visszadugod.(de ez valószínűleg nem segítene) Esetleg megpróbálhatod azt is, hogy a router másik portjába dugod a géped. A többit amit írtam próbáltad?
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.11.05. 09:35:04 -
#38891 De ott hol, mive llehet törölni, én már a jó istent is kipróbáltam de nem lehet törölni :)) -
#38890 Vezérlőpult->Hálózati és megosztási központ, ha a gépen be lett állítva valami akkor azt ott ki lehet törölni és "Új kapcsolat vagy hálózat beállítása" gombbal pedig újra hozzáadni. Ha nem Chrome-ot használsz akkor töltsd le a Chrome-ot, ha pedig Chrome-ot akkor kezdd azzal hogy minden beállítást törölsz (beállítások->speciális beállítások->beállítások visszaállítása, a könyvjelzőket és a böngészési előzményeket majd újra leszedi neked ha gmail accounttal be vagy jelentkezve, szóval nem veszítesz el semmit) Esetleg az is okozhatja, ha valamilyen proxy be lett állítva, ezt érdemes megnézni a proxybeállításoknál (szintén a böngésző beállításainál). Ezen kívül ha VPN-t használsz akkor az is okozhatja ezt a problémát (ha nem tudod hogy mi az akkor nem használod).
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.11.05. 09:21:40 -
#38889 Nagyon semmi nem segít ...
hülye kérdés, de hogy tudom W7-nél eltávolítani az inetrnetkapcsolatot, hogy ha újraindítom újból kérdezzen rá ,építse fel stb ...? -
#38888 Off.:
Mi a fene lehet az, hogy állandóan minden oldal betöltésénél nagyon sok másodpercet vár a böngészőm szerver azonosításra, várakozik a szerverre, binztonságos kapcsolatot hoz létre ...
sose volt ilyen lassú ...Sebesség jó, vírust nem találok, más eszközömön jól hasít a net .... -
#38887 nagyon f@sza :))
remélem látják Kunos-k is, azt hittem átfordul a videó olyan Blues Brothers-s sok rendőrautós káoszba,...de így is tetszett. -
goldboy #38886 AC Fan-Fun
-
#38885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!City Car Driving, csak csillagozd ki a tréninget...az is elég a qanyázáshoz :D érdekes elgondolás egyébként, visszaidézte a régi időket amikor még nagy gázzal csúsztatva engeded ki a kéziféket az emelkedőn.. -
#38884 Most elvagyok BF1 -el, azzal fel ora alatt felhuzom magam, kikapcsolom a gepet aztjovan !':))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.04. 11:04:02 -
Pitti #38883 Most is jó ám...csak kevesebb az ismerős, de mindig akad egy kettő :) -
#38882 En alig jarok multizni, huanyoznak a kezdeti bandazasok, az volt az igazi :)) -
Pitti #38881 Mindig vannak kilépő emberek, általában bármelyik tele szerverre 2-3 percen belül be tudok lépni , főleg ha éppen verseny van. :) Nyomkodom a frissítést és amint felszabadul az autót egyből join... ha éppen quali megy, akkor ott nem nagyon sikerül, nincsenek idegből kilépők akkor várni kell, de verseny alatt 2 percen belül tuti100 hogy bejutsz
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.11.04. 08:55:49 -
#38880 meglepődtem, végül mentem 'pályanapot' Nord-n. meg utána egy versenyt, ott vannak ki és belépegető emberek, szal lehet találni üres helyet, meg persze ha még görgettem volna akkor amúgy is, de annyit azért nem akartam görgetni lefele, már a 4-5 lapnyi is sok volt, nem erre számítottam. -
#38879 Most magahoz, foleg nyarhoz kepest, is sokkal tobben jatszanak. meglepo modon nem is feltetlen a porsche pack van az elen, ahogy lenni szokott egy dlc megjelenesenel. -
#38878 Vannak boven, nepszeru program;)
Jelenleg:
SERVERS (live /list / all): 150 / 987 / 987
CLIENTS (online / full): 1430 / 19661 -
#38877 mi a tköm van, ennyi ember játszik az AC-val? Most néztem fel első alkalommal, gondoltam keresek ilyen minorrating szervert....tök sokat kellett görgessek mire egyáltalán találtam szervert ami nem volt tele -
#38876 Kiprobaltam a porsche pack-ot, vannak igazan izgalmas autok, de ez a porsche_panamera valami rem unalom, padlogaz padlofek, meg sem csuszik. Igazi tatteres auto. gt3-mas auto rajongok elonyben a hasznalatakor :) -
goldboy #38875 1.9.3
- Improved DX11 initialization
- Fixed same samples volume going crazy during update
- Tweaked compressor parameters for external view, now it kicks in more relaxed
- Corrected electronics behaviour and street tyres typo on Porsche 911 Carrera S 991.2
- Added new section to video.ini to force refresh rate (only works in fullscreen mode):
ex:
[REFRESH]
VALUE=50
-
#38874 off
bitdefender-t ajánlom (teljest nehogy vegylél!) ( ezért IS )
-
#38873 Baidu antivirust/tűzfalat használom, meg hozzá a karbantartót baidu PC Faster-t. Ingyenes és egész tűrhető.
Baidu antivirus
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.11.02. 16:45:42