Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Levédenek egy tipust...még az is oké, ilyenrõl is hallottam már.
De az egész Porsche paletta jogait eladni?!...és mennyi idõre?
A kizárólagosságot nem vágom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Pénz?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De Ferrarit sem sokat látni manapság PC-s játékokban/szimulátorokban - leszámítva a TD sorozatot, úgyhogy szerintem ez egy nagyon jó dolog, hogy az AC-ban lesznek.
Már csak egy valamire való pálya-felhozatal kellene.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
örülök 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én nagy dolognak tartok minden hivatalos tartalmat , azért az mindig jusson eszünkbe, hogy ez egy 3 emberes hobbi fejlesztés, nulla tõke nélkül, és ahhoz képest már most elég komolynak tûnik ....rF2 -õt pl ahogy én látom a kutya se használja...ISI követhetné a példájukat elszántságban ....
Egy ilyen kis házi fejlesztéstõl szerintem is nagy dolog, még ha kézenfekvõ is FVA után , és ugye olaszok is .
És ugye minél több hivatalos tartalom van, annál inkább kötelezõnek érzi majd a többi konkurens autó márka, hogy benne legyen õ is .....Már amennyire érdekli õket ... 😊)
Bejelentesben az iR sem volt rossz: igy ev vegere jol jott a McLaren, Bathurst tudtuk, de legalabb materializalodott (meg ha pontfelho formajaban, akkor is😛), es a BMW liszensz sem tossz😛 Persze ott sem lehet fel tucat autora szamitani, max 1 vagy 2 darab (scan, felepites, rendszerbe/szervizbe/szolgaltatasba foglalas).
Az rF2-ot „nem csinaljak”, de ahhoz kepest haladnak vele;D
A leggyengebb eresztes dijat a SimBin erdemelte ki😉
Az egy evvel ezelotti „GT3” hang utan, a RR:RE eleg gyenge eresztes volt, foleg hogy kicsit arkad stilusban talaltak. Mara elertek, hogy egy ev utan a GTR3-nak se hire se hamva, es a RR:RE-bol is csak egy sound preview-t adtak az ev vegere...
SimBin-tol ami jo huzas volt, hogy kitoltak Steam-re a cuccaikat😉 Bar nekem mind meg volt korabbrol, de az egyszerubb Steam-es letoltes es install miatt ismet kedvet kaptam a GTL-hez es mostanaban azt tolom😛
www.smart-bus.hu
10+ éve várok egy normális F40-re !!! 😄DDD
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
És a csúcsfények tetszenek még nagyon, pc-n talán nem is láttam ilyen szépet....

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Rohadt szép az az autó... Mármint jól megcsinálta ,a fülke bitang lett ( ennél is ...) ! <#eljen>#eljen>
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
De a scanneles szervezese plusz ido es valszeg eleg sok penz (utazas, logisztika, eszkoz- plusz palyaberlet).
De utana irtak valahol, hogy nem minden latott dolgot tartalmaz (abban az idoben) hivatalosan a program. Lehet hogy nem volt meg meg a liszenszuk, nem volt kesz stb.
Ha az a baki nem lett volna, es holnap valoban Nord-ot jelentik be, akkor az eddig ismert nehany palya melle valodi meglepetes lenne. Mert egyelore nem sok palyat tudok felsorolni...
Ami furcsa vagy keves lehet, hogy bejelentenek esetleg egy palyat, de erdemes nem elfelejteni, hogy Ok egy 3 szemelyes ceg, minimal/nulla tokevel, kiado nelkul, raadasul a palya lazeres lesz, vagyis igazabol nagy dolog.
De nem a techdemo lesz, mivel az csúszik: " The “Assetto Corsa technology preview”, a graphics benchmark, expected to be released in 2012, has been delayed too."