Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annak valami komolya technikai akadálya van, hogy a játékokban még megközelítõleg sincsenek normális autóhangok? Úgy érzem, hogy a hang nem fejlõdött annyit az évek alatt, mint pl. a grafika.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

b-type
Ezen én is felhúztam a szemöldököm, mert levédenek egy sorozatot, oké az egy kerek egész.
Levédenek egy tipust...még az is oké, ilyenrõl is hallottam már.
De az egész Porsche paletta jogait eladni?!...és mennyi idõre?
A kizárólagosságot nem vágom.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
"A Porschénak az miért jó"

Pénz?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A Porschénak az miért jó, hogy (az NFS: Porsche "miatt"?) kizárólag egy teljesen arcade játékban szerepelhetnek az autói? Szerencsére a Porschék helyett ott van a RUF (ezek lesznek a CARS-ban is).

De Ferrarit sem sokat látni manapság PC-s játékokban/szimulátorokban - leszámítva a TD sorozatot, úgyhogy szerintem ez egy nagyon jó dolog, hogy az AC-ban lesznek.

Már csak egy valamire való pálya-felhozatal kellene.

cselt
Majd a Porsche lesz az elsõ mod 😄
lac coo
Akkor így jártak 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Totti5
Kizárólagos liszenszet adtak el az EAnak az NFShez. Max RUF lehet csak más játékokban, vagy 5 táskányi pénzt kell letenni nekik és az EAnak hogy idõlegesen engedélyezzék, mint arra multkor példa is volt, de aztán a köv játékban már nyoma sem volt a azoknak az autóknak íhy maradtak az öszvér RUFok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Még a Porsche-t kellene megkörnyékezni .😄DD

b-type
<#eljen>
örülök 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Mert nem tudsz semminek örülni ...! 😄 Ilyen alapon akkor se BMW se Lotus nem nagy szám, mert az mindenben benne van manapság, még szimulátorokban is ... 😊

Én nagy dolognak tartok minden hivatalos tartalmat , azért az mindig jusson eszünkbe, hogy ez egy 3 emberes hobbi fejlesztés, nulla tõke nélkül, és ahhoz képest már most elég komolynak tûnik ....rF2 -õt pl ahogy én látom a kutya se használja...ISI követhetné a példájukat elszántságban ....

Fehercsoki
Játékokban benne vannak, szimekbe meg belemoddolják, engem annyira nem érdekelnek, persze nem rossz dolog(fõleg ha valósághû hangjuk lesz, mert akkor már csak azért megéri), csak hát egy nagy világvége bejelentéstõl többet vártam volna mint pár új autó=/

lac coo
Hát így hirtelen egy szimulátort nem tudok mondani amiben van gyári Ferrari .... 😊
Egy ilyen kis házi fejlesztéstõl szerintem is nagy dolog, még ha kézenfekvõ is FVA után , és ugye olaszok is .

És ugye minél több hivatalos tartalom van, annál inkább kötelezõnek érzi majd a többi konkurens autó márka, hogy benne legyen õ is .....Már amennyire érdekli õket ... 😊)

Fehercsoki
Ferrarik minden játékba benne vannak, nem nagy hír szerintem=/

Alexease
Lehet hogy nem jelent meg a progi, sot meg techdemo sincs, de azert ez az 5 plusz auto jo hir (raadasul Ferrari, ami komoly marka, meg ha Olasz csapat, akkor is). Az AC-nal kerdeses volt a vegleges tartalom, mivel kis csapat, penz/tamogatok/kiado nelkul, de ugy nez, ki autobol mar lesz benne rendesen, mindefele stilusban. Ez jo bejelentes volt.

Bejelentesben az iR sem volt rossz: igy ev vegere jol jott a McLaren, Bathurst tudtuk, de legalabb materializalodott (meg ha pontfelho formajaban, akkor is😛), es a BMW liszensz sem tossz😛 Persze ott sem lehet fel tucat autora szamitani, max 1 vagy 2 darab (scan, felepites, rendszerbe/szervizbe/szolgaltatasba foglalas).

Az rF2-ot „nem csinaljak”, de ahhoz kepest haladnak vele;D

A leggyengebb eresztes dijat a SimBin erdemelte ki😉
Az egy evvel ezelotti „GT3” hang utan, a RR:RE eleg gyenge eresztes volt, foleg hogy kicsit arkad stilusban talaltak. Mara elertek, hogy egy ev utan a GTR3-nak se hire se hamva, es a RR:RE-bol is csak egy sound preview-t adtak az ev vegere...
SimBin-tol ami jo huzas volt, hogy kitoltak Steam-re a cuccaikat😉 Bar nekem mind meg volt korabbrol, de az egyszerubb Steam-es letoltes es install miatt ismet kedvet kaptam a GTL-hez es mostanaban azt tolom😛
lac coo
Ez most piros lett végül , de azért a zöld(pokol) is jöhet ! 😊

Gyönyörûek!!! <#taps>

www.smart-bus.hu

Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
😄DD

Alexease
Meg jo hogy tudok szerkeszteni, ugyanazokat a kepeket valasztottuk😛
lac coo
F40 !!!!

10+ éve várok egy normális F40-re !!! 😄DDD

Alexease
lac coo

Alexease
Ez a 458-as kotelezo volt, kivancsi leszek, melyik lesz a masik negy auto😊
<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Na jah, ...
És a csúcsfények tetszenek még nagyon, pc-n talán nem is láttam ilyen szépet....

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
A Ferrari varhato volt, szinte kotelezo a Ferraris program utan – foleg hogy Olaszok😉
lac coo
😊

Rohadt szép az az autó... Mármint jól megcsinálta ,a fülke bitang lett ( ennél is ...) ! <#eljen>

szerencsére nem lett világvége 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
Lemaradtam😄
lac coo

Alexease
Ferrari Offical Licence! 😊
lac coo
Kíváncsi leszek mi lesz bejelentve kilenckor.... Szerintem is nord a legvalószínûbb .

Alexease
Igen, a modellezest gyorsitja, egyszerusiti, reszletesebb, pontosabb, szebb es realisabb lesz.
De a scanneles szervezese plusz ido es valszeg eleg sok penz (utazas, logisztika, eszkoz- plusz palyaberlet).
Azt irtak, hogy a laser scan a gyakorlatban meggyorsitja a palya modellezeset (legalabbis azzal a modszerrel ahogy ok csinaljak, hatekonyabban, mint az iracingesek). Volt egy interview errol.
Alexease
De az csak veletlen volt, mert az user letekerte a menut;D
De utana irtak valahol, hogy nem minden latott dolgot tartalmaz (abban az idoben) hivatalosan a program. Lehet hogy nem volt meg meg a liszenszuk, nem volt kesz stb.

Ha az a baki nem lett volna, es holnap valoban Nord-ot jelentik be, akkor az eddig ismert nehany palya melle valodi meglepetes lenne. Mert egyelore nem sok palyat tudok felsorolni...
Fehercsoki
Jó, de már valami videóba benne volt Nord nem? (választható pályák között) Szóval nem lenne nagy újdonság...

bardocz
És valószínû mûködni is fog. Az iR-nél egy Nord szerintem évekig készülne, pedig õk többen vannak. És nem futna semmilyen gépen, ezt õk mondták.
Alexease
Most neztem csak az FB-t, es a nagy zold kep alapjan lehet hogy tenyleg Nord bejelentes lesz😉

Ami furcsa vagy keves lehet, hogy bejelentenek esetleg egy palyat, de erdemes nem elfelejteni, hogy Ok egy 3 szemelyes ceg, minimal/nulla tokevel, kiado nelkul, raadasul a palya lazeres lesz, vagyis igazabol nagy dolog.
Fehercsoki
Fõleg hogy megint csúszik a techdemo, érdemelnénk valami jót.

Fehercsoki
Mindenesetre én remélem, hogy nem "csak" egy új pályát vagy új autót jelentenek be.

bardocz
Ha van mellé hegyifelfutás, akkor nekem tökéletes. De még pályán is. RBR-ben is szinte csak aszfaltoztam a végén.
Fehercsoki
Bocsánat, szimulátorban, játék van elég és mind szar.

Fehercsoki
Subarunak én is örülnék, de akkor már egy rally játékban😊

bardocz
Vaaagy, hivatalosan bejelentik Nordschleifet. Esetleg a Subaruval egy Licensz, ami alapján minden A csoportos, meg WRC kocsit elkészítenek. Igen, ez lenne a legjobb számomra^^
Alexease
Semmi, max nehany kep egy uj autorol vagy palyarol😉 Esetleg egy rendes video, ami mar nem kameras felvetel.
Fehercsoki
"We don't have the technology preview ready yet... but we will announce the end of the world!"

Fehercsoki
Mi lenne váratlan egy ilyen "nagy" bejelentés bejelentése után? Mondjuk még egy kép=/

Fehercsoki
"Anyway, on December, 21st 2012, at 21.00, European time, please connect to www.assettocorsa.net, or www.facebook.com/assetto.corsa , or https://twitter.com/AC_assettocorsa or Assetto Corsa Google plus and prepare yourself for the most unexpected ending we are able to give you…"

De nem a techdemo lesz, mivel az csúszik: " The “Assetto Corsa technology preview”, a graphics benchmark, expected to be released in 2012, has been delayed too."

Alexease
Ranezesre es szolgaltatasra az AC nem tunik veszettul gepigenyesnek.