Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De movie generatornak meg nem jo, abbol nem kaptunk eddig semmit, csak kameras felveteleket😊 Nem birja a gepuk, vagy mi?!😄
rF1-hez képest nagyban nõtt az idõ ami alatt minõséget lehet alkotni. Nyílván lesznek azért modok, de szerintem nagyon kevés lesz ami eléri a lézeres pályák minõségét.
Én annak örülnék ha évente 2-3 dlc jönne AC-hez pár pálya és autó, illetve feature bõvítés. Nem is lenne olyan drága mint iR de mégis ott lenne minõségben. Kunos meg kis cég neki nem kellenek akkora bevételek a megélhetéshez mint iR-nek.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az rF1-nek eleg nagy tabora volt/van, brutalis moding hatterrel, ahhoz kepest az rF2-hoz nyogvenyelosen (nem)keszulnek a dolgok. Tudom, nincs kesz, meg beta es bugos, de az rF1 alapjan meg igy is sokkal nagyobb nyomulasra lehetett szamitani. De nem, valamiert all az egesz. Lehet hogy meguntak az emberek avgy az iR/CARS/egyeb szipkazta el a kozonseget, nem tudom.
Az rF es tarsainal sokat szamitott a modolasnal, hogy keresztul-kasul lehetett konvertalgani/tovabbfejleszteni mindenbol mindent, rengeteg alapanyag volt, hasonlo felepitesben es minosegben (GP4, F1C es korszaka, GTL, GTR1/2, RACE, GRID, SHIFT stb.).
Az AC-hez nem lehet vagy erosen barkacs lenne ezekbol epitkezni, foleg hogy teljesen mas rendszer. Nullarol meg minoseget csinalni, nem olyan egyszeru.
En orulnek, ha beprobalkoznanak egy fizetos DLC-vel (ami a minoseget jelentene es azt, hogy bejott nekik) es azzal parhuzamosan megmodolgatnanak is ezt-azt (remelhetoleg mar kapcsolatban vannak 1-2 modderrel vagy csapattal).
simraceway ilyen szempontból jó lehetne, csak ne rfactorra hanem rfactor2re készülne.... na meg brutálisa túl van árazva 😞
"Nulla tenaci invia est via"
Sot meg fizetnek is erte😉 Jo lenne, ha sokat el tudnanak adni belole, lenne normalis beveteluk, megerne foglalkozni hosszabb tavon a programmal, es lenne annyira normalis/nyitott a tabora, hogy tizen-huszon euroert neha szivesen megvennenek hozza Kunos/gyari minosegben 1-1 DLC-t, nehany autoval es palyaval.
Evente 30-40 eurot ki lehetne birni, es hiaba lehet majd modolni, azert sokat szamitana evente 2x5-6 auto es palya gyari minosegben.
remélem sok-sok szépséges Lotus kerül majd még be 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Van új fû :
Teljes egész játékot én sem vártam, de egy erõs alapot moddoláshoz igen. De ahogy olvasom amíg nincs végleges cucc senki neki sem áll semminek ....
Meg még az is aggodalom, hogy ezért itt sokszorosát kell megcsinálni egy moddernek mint rF1-ben...szóval nagy bõség nem igen lesz, minõségbõl tuti nem .
Max azert erdekes szamunkra, hogy az engine hasznalhato legyen, hogy valaki liszenszelje, es keszitsen ala nekunk egy jo programot😉
80%-ban aki akarta mar megvette az rF2-ot, ebbol sokkal tobbet mar ugy sem adnak el.
Hiaba mondtak, hogy majd ha kesz lesz promozzak, reklamozzak, de mit?! Ahhoz 10x ennyi tartalom kellene, mindent veglegesre gyartva, hiba, benazas es gagyizas nelkul, es legalabb egy komolyabb karrier. Raadasul csak PC-s.
Aki tipp-topp tartalmas programot vart, az biztos csalodott benne😉
En csak az rF1-hez hasonlo alapot vartam kicsivel tobb tartalommal, igy nem gaz a helyzet. Bar azert kicsit nekem is csalodas, hogy ennyire megy a benazas, lassulas, mert igy a modolassal (tartamomgyartas) sem tortenik semmi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha meg még egyszer azt írod hogy CSAK egy jobb fizikájú nkp-t vársz én heréllek ki ! 😄DD