Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
De ahogy olvasgatom, a Q1-es megjelenes sem biztos. Ezt nem irtak le, csak en gondolom.
Mostanaban posztolt, hogy el kezte csinalni a tukroket. De az is 2-3 napja volt, hogy meg volt az elso multi utkozes teszt😉
Azert meg nem kiforrott a dolog, ebbol meg barmi lehet. Pl. a techdemo-ban elojon nehany hiba, vagy tul sok lesz a panasz valamire, es sokaig tart javitani, modositani.
De a techdemo-ban nem lesz se AI, se multiplayer. Bar az mar a demo/vegleges gondja, de mivel AI sosem volt, a multiplayerrel korabban meg mindig gondok voltak...
Remelem osszejon nekik, mert egy kicsit csusztak/elkestek a dobozos autos megjelenessel, mostanaban mindenki online-fizetos rendszerekkel probalkozik (ACR, IR, SRW, RRRE, de igazabol a CARS is az lett volna, sot eredetileg az rF2 is eves elofizeteses, legalabbis az online resze).
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Azt lenne jó tudnom, hol lehet venni ilyen alkatrészeket, gömbcsukló , valami ami forgáspontnak lenne, és valami amiben csúszkál a cucc ...
A cockpit topikban szoktam nézegetni, valahogy ez a váltó így ránézésre is 'súlyt' ad a váltásnak.
Tõle vennék részegységeket vagy akár komplett cuccot.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
KÉP:
A mezei rugó helyett akár valami komolyabb megoldás is elfér.
Valami hasonlóban gondolkodtam, nem egy nagy ördöngõsség, csak hát inkább heverek az ágyon 😊)))
Egy használható tologatós váltót kéne már, sajnos G27-bõl kivették.
Vettem alkatrészeket hozzá, hogy csinálok magamnak de ugye lustaság fél egészség ! 😄DD
Itt melyik a BMW ? 😄DDD
Ezek az M1 Coupe-k meg mindig nem tetszenek, szerintem benak, de hat ez van😄 JObb lett volna a „regi” 3/5 ajtos valtozat.
Bar gondolom, most ezt akarjak eladni, mert nem kell senkinek😄DDD
De szerintem csak lod miatt más a lökhárító ....
Bár lehet nem mert mintha lenne valami szellõzõ a motorháztetõn... tököm tudja, pláne fejbõl lövésem sincs milyen egy M5 😄DD
HSW: "...a screenshoton szerepel a BMW M1 Coupe, a BMW E30 M3, aBMW E92 M3 és a BMW Z4 is..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Porsche necces (kapjak be), de legalabb RUF lesz a CARS-ban es az iR-ben.
OK, mod-kent barmi lehet, akar ursiklo is😊 Lasd milyen faja F1 modokat csinaltak tucatszam, NULLA technikai info nelkul, kizarolag fenykepek, videok es koridok alapjan😊)))
Azert egy szimulatornal sokat szamit az erzes, a tudat es a hit: ha valami liszenszelt, gyari; hozzaerto profi csapat kesziti; laserscan-ekbol vagy gyarto CAD-adatokbol; van lehetoseguk az igazi autot tesztelni, telemetriat kinyerni, osszehasonlitani; a valodi gumikat rendes futopadon tesztelni; rendes mernokokkel, csapatfonokokkel, versenyzokkel teszteltetni, egyeztetni; stb.
Lehet hogy ezek a dolgok technikailag „csak” 10–20% kulonbseget jelentenek (vagy kevesebbet vagy tobbet, nem tudom), es lehet hogy mi, egyszeru foldonfuto, normalis versenyautot sose latott embererek az egeszbol semmit sem erzunk, de azert megis szamit😊 Foleg az ilyen dolgok miatt szimulator, ettol olyan amilyen, ezert kerul annyiba.
Szimulátorok egyelõre még ott sem tartanak, hogy van külön motor és kipufogó hang... szóval ez ugyanannyit nem fejlõdött hangban, mint az összes többi 😄