Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A CARS-ban elvileg minden lesz ami kell, csak kerdeses megoldasokkal es minosegben😊
Az iR is jo uton halad, hogy elobb vagy utobb minden benne legyen, de mig masoknal honapokkal, addig naluk evekkel lehet szamolni😊 Ami ertheto, de akkor is evek kellenek😊
Az rF2 sokszempontbol biztato, de kornyezeti es alkatresz fizika az nem lesz.
A SimBin most leirta magat, egyelore felejtos...
lac coo
Ez nekem is mindig eszembe jut, hogy mi lesz ha most pénzt is akar keresni és lazábbra veszi a figurát, de ismerve a múltját, hogy komoly gyári szimulátor cuccok alá is dolgozik az AC-val, és régebbi még normális videók alapján azért nem sok esélyt látok rá, hogy pofára esünk ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

iRacing: multi

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Sajnos a megoldás ugyan lehetetlen, de ez lenne egy "szuper" szim.-re:
Kunos: fizika;
PiBoSo: gumik/dinamikus pálya;
VGP3: AI;
CARS graf.+körítés;
Simbin: promo+modding...
<#lookaround>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Igazabol ennek a programnak, meg bo 1 ev fejlesztes kellene, de ugy, hogy beesne valami fizetos minimal/alap tamogato, ami finanszirozna az 1 eves munkat.

Kunoshoz merten nagyon szep az ilyen sok liszenszelt, scannelt tartalom, a DX11 es az AI, de igazabol amire megjelenik (akar MOST😛), kb. ugyanannyi „lemaradasa” lesz mint az nKP-vel akkoriban:/

Az rF2 (mint kozvetlen konkurencia) barkacs, de a fizika es a gumi (a lenyeg) mar eleg topposnak mondhato, es bar nem DX11, de osszessegeben nem neveznem csunyanak, azert boven megallja a helyet, foleg hogy meg ki sem aknaztak azt, amit az engine igazabol tud. Full dinamikus (napszak es idojaras) es modolhato. Es bar eddig nem sokminden jelent meg hozza, de keszulnek a dolgok, es elobb utobb, szep szammal fognak erkezni.

De vannak meg kozvetett konkurenciak is (iR, CARS, RR, SRW), amelyek massziv alapokon, rendszeren, latvanyon, liszenszeken nyugszanak es fejlodnek.

Az AC-ban igazabol csak a fizikaban bizhatunk, de a kicsit „mindenkinek-program” jellege, es a „gumit senki sem erti” kijelentes miatt, azert nem art ovatosnak lenni😉

Aristotelis (a masik fo ember) az ISI/SimBin „reszleg” modolasi reszerol erkezett, igy jonehany iranyvonal valszeg nagyon hasonlo lesz mint a g/pMotor-ban, pl. az AI (ami mar tobbszor lathato volt, hogy hasonlo es gazos;P).

De meg ha a fizika brutalis lesz, boven van 1-1 evnyi fejlesztesi lemaradas (mar amit az infokbol tudni lehet😛):
- elvileg „doboz” autok vannak benne, nem „alkatreszes” (lasd CARS), igy a tores/szethullas korlatozott
- egyelore se idojaras se dinamizmus, ami a latvannyal, az aszfalttal es a fizikaval egyutt nem keves munka
- egyszeri ertekesiteses („dobozos”😉, mindenfele online szolgaltatas es tartalom ertekesites (hosszutavu befektetes) nelkul (masok mar atalltak a jovore: iR, SRW, RR)

A lenyeg: szamunkra kulonleges project az AC (Kunos, az nK es az nKP miatt, +10 evnyi „tortenelem”😉, de az igazi nagykozonseg szamara – a csillogo kepek es a nepszeru tartalmak latvanya utan –, csak plusz egy program lesz, amit be /meg kell szerezni...
lac coo
Késéssel nekem sem, de valóban nem értem mennyiben lenne nagyobb munka néhány kép, amin nem autó van ?!Azt nem hiszem, hogy alapjaiban új menüt írnának éppen, az nagy luxus lenne nekik...Vagy valami nem ok, vagy olyan dolgok vannak benne amit egyelõre nem igen akarnak megmutatni a konkurenciának . E3-on többet mutattak mint most a finishben ....

Lehet még nem végleges a menü

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
Az hogy barmennyit csuszik a techdemo es a vegleges, azzal igazabol nincs gondom. Valoban kis ceg, nulla hatterrel eveket dolgoztak a programon, minden apro baki vegzetes lehet.

De a normalis infok hianyat (kepek/videok a menukrol, beallitasokrol, autosetuprol stb.) en sem ertem. Vagy nem mukodnek meg rendesen vagy titkoljak valami miatt😊
lac coo
FB: én értem, hogy kicsi cég, nincs pénz stb, és legyünk türelemmel, de nehogy már ne férjen be 5 normális screenshot valami hasznos dologról. Mert a Ferrarit már láttuk minden irányból körbefotózva, talán menürõl sem tartana több idõbe csinálni egy párat, a sok uncsi autó helyett !

Ott valami csúnyán nem akar mûködni szerintem....

lac coo

Ez valami kortárs mûvészet lehet, rajtuk kívül a kutya nem érti mirõl van szó ! 😄D

Alexease
Igen, az a valoszinubb. Minden „iprai” felhasznalas (BRD, Evotek, PTR) tuti fontosabb, mint eladni belole nehany ezer darabot az usereknek.
Fehercsoki
De lehet hogy az fps limiter úgy mûködik hogy fps<=60, és akkor mondjuk 59.9 fps.

Úgy tudom, 60 fps a minimum egyeseknél. Szar lesz??? <#eplus2>

Fehercsoki
Vagy 5.

ötössel kezdõdik. vagy 5x vagy 5xx 😊

Vagy most optimalizálják projektorra... <#zavart1>

Alexease
Eppen nem latni az FPS erteket, vagyis lehet necces a dolog😄DDD
Vagy nagyon durvan lehet az is, hogy ... on hand, vagy inkabb hands on ..., vagyis kezelfoghato lett a techdemo😊 <#zavart2><#zavart1><#fejvakaras>
Fehercsoki
De jó még egy kép, nagyon vártam hogy legyen egy ilyen kép is!

lac coo
Nesztek, új kép ! :

Én nézek visszajátszást, mert nekem hozzátartozik az élményhez (persze csak pár percet). Ezért is fáj, hogy az rF2-ben olyan amilyen. Pl. az Lfs-ben telejesen jó.

b-type
azért a bukó is számít, sztem én pl. be sem férnék normálisan a kocsiba ha fejemen még bukó is lenne. Amennyire látom ez nem egy kibelezett versenyautó, azaz széria ülés van benne.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Legalább számolja majd a pontokat! 😄D
lac coo
Csúnyán pofára esünk, ha a végén valami driftelõs podverseny lesz mégis 😊)))))

Alexease
Csunya lenne, ha nem lehetne allitani a nezetet, mert a iadott kepeken es videokban igazabol eleg benan nez ki olyan tavolrol a dolog.
Alexease
Ja, mindegyik autoban nagynak tunik a pilota, valamit elbenaztak😉
Amugy en is lesz*r*m, nem szoktam visszajatszast nezni, ha igen, azt is onboardrol😄D
lac coo
Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne lehetne minden irányban állítani, szóval tuti jó helyen lesz végül . 😊

Fehercsoki
Rákerestem youtubeon, ott azért látszik hogy sok embernek a feje szinte már hozzáér a tetõhöz, de persze engem annyira nem érdekel, csak belsõ nézetbõl legyen jó helyen a kamera.(de úgyis jó helyen lesz, nem adnák ki rosszul beállítva)

lac coo
Szerintem nem ül ennyire magasan egy ilyen autóban a pilóta, De persze nincs a garázsban ilyen nem tudom. És fõleg a tökömet sem érdekli milyen modell van az autóban 😊))
Csak most feltûnt ahogy néztem a képet .

bardocz
Szerintem a feje nagy.
Fehercsoki
Vagy csak szimplán az autó kicsi?

lac coo
Semmi baja játék színeivel szerintem.... De ha neked tetszik, már megérte lecserélni nekik ! 😊

Érdekes, hogy ebben az autóban is valami 2 méteres atléta pilóta van ! 😄DD

Szabi
és a bajsza is mozog ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Na ez jó kép... a színek is rendben vannak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
VAN ÚJ BORÍTÓKÉP FB-N !!!!!

lac coo
Ottvagyunmár ? 😄DD

Totti5
Ez olyan hogy valaki leírja itt hogy nekem az Asetto tetszik ergó az szar. Amúgy megállja a helyét, ha oda abba a topikba betenném ezt a játékt akkor ez az emelkedett színvonalú megállapítás igaz lenne, szóval nem értem ebbõl mit szerettél volna kihozni az elõzmények bárminemû ismerete nélkül, mert ez arról szól hogy nekem tetszik a Skyrim akkor az szar, mert aki ezt írta annak nem stb... bármivel el lehet játszani.

Alexease
Igazabol mindenki ismert ember igy vagy ugy. Csak nezopont kerdese, hogy hires vagy hirhedt😉
off:
Egyébként a durva, az hogy mivel már van xbox-on bele bele olvasgattam konzolos fórumokba is itt sg-n. ami meglepõ volt, hogy totti-nak ott is hírneve van. Pl valamilyen új megjelent játékról írt valaki valami ilyesmit:
" Tottinak tetszik, szóval szar" 😊

Nem akartam személyeskedni de a kép teljessége érdekében nem tudtam tovább titkolni ezt az infót.

(nem mintha nekem nem lenne hírnevem erre arra)

Totti5
Én megértem, ha megjelenik márciusban vagy mikor is valami. Ha nem akkor legyintünk egyet és várunk tovább, aztán majd megint lesz 50 hsz a semmirõl, aztán ha én is megemlítem hogy nem jó, akkor lesz Forza ellentámadás a semmibõl teljesen érhtetlen módon és minden megy tovább a maga útján.

Fehercsoki
Nem ez a lényeg, hanem hogy késés elõfordulhat bárhol, ezt kéne megérteni.

Totti5
3. rész új motort kapott, de mindegy is.

Totti5
Nem én hoztam fel.

Alexease
Te teljesen lenyegtelen, osszehasonlithatatlan a ket fejlesztocsapat es program...
Alexease
Es miert? Mert valszeg a „friss” hardware-nel, a 2. resz engine-t fejlesztettek, es teljesen normalis modon, valami nem jott ossze, azert csuszott. 3 honap eleg volt javitani, es meg 3 100%-osra tesztelni.
A tobbi reszt mar parhuzamosan fejlesztettek, bovitettek, csicsaztak, ott mar komolyabb engien problemak nem lehettek.
Totti5
Csak ezek után napra pontos megjelenést is mondtak 3 hónappal a megjelenés elõtt, ééés megjelent akkor. Aztán megjelent 2 rész utána 2 évente napra pontosan õsszel, októberberben ( ahogy a 2. is tervezve volt elsõre ).

Alexease
Igen, de az mas, az a vilag legjobb autosjateka, millio tartalommal es FIX 60fps-sel😉 <#idiota>
Késik a Forza Motorsport (Google elsõ találat, biztos van több is) Millió dollárokból több száz dolgozóval. Nem tetszik ne fizess érte.

b-type
Lehet mondani hogy ez a Supra meghatározó élményem volt mountain sprint-n, kb. mint a NR2003/GTP...aztán a következõre elég sokat kellett várni, az NKpro-ban sem teljesült, talán az egyetlen amit várok az AC-tól, hogy egy nagy teljesítményû kasztnis autóban újra elkapjon az az érzés...semmi sallang, csak a vezetési élmény miatt, offline egy pályán az idõt kergetve elkapjon az ami akkoriban ezekkel a progikkal. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
kicsit nagyobb a hype a megszokottnál 😊

Azért egy kis videó:
NetKar namie Alexease Lime rock a jó kis jobbos Supra-val
😊<#wave>

lac coo
Az könnyen lehet, hogy emiatt csúsznak ...