Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Alex, vállalod, itt talán nem lesz láma-roham ? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Legyen már valaki házigazda is legyen kedves írja át a balfaszságomat a címben. (ád=és)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Halálba kerget, hogy életemben nem látott emberek jelölgetnek be, hullámokban, 50 -esével mint a zombik 😊))
Hírportálnak, pletyka-elosztónak viszont a legjobb ! 😊

Alexease
Nekem is labrazasom van az FB-tol, honapokig nem szoktam belogolni, mostanaban is csak az AC miatt, talan kikerul valami friss hir a TD-rol😛
lac coo
Gondoltam kirakom FB-re, de csak egy kis melléklet ikon lett belõle, annyira sokat lógok FB-n ....😊))

Alexease
Egeszsegedre! 😊
lac coo
Lenyúltam a képedet 😊)))

Az a CARS-ban is van.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Csak lehet majd, alap dolog ...

Alexease
Ha szerverinditaskor lehet korlatozni, mar az is jo.
lac coo
GC-n a proban is bekapcsolható volt, a tc, a pályarajz és az abs ...
Amatõrben meg fullos volt, automata fékkel 😊))
Illetve gamer ,racer ,pro driver kategóriák voltak .

Alexease
Van benne logika, de igazabol, ugy is azzal fognak menni, amivel mindig nyernek;D Akiben nincs meg a szimes vervonal, azonnal bekapcsol valami segitseget ha kicsuszik, lassabb, nem megy neki stb.

Nekem nincs gondom az elnevezesekkel, ha hozzajuk rendelnek normalis korlatozasokat (ne ugy mint az SRW-ben).
Vagyis amatorben mehet magatol is az auto, hagy elvezzen a sofor (😄).
Driverben csak minimal segitsegek (TC es ABS), es barmilyen nezet.
Pro-ban SEMMI segitseg, korlatozni onboard-ra (cockpit vagy hood), es valahogy kormanyra (de legalabb a billt kiloni😛).

Persze ezek inkabb csak online verseny vagy kozossegi hotlapok eseten fontosak, offline ugy toljak ahogy akarjak😉

OFF: SRW-ben is nevetseges, hogy online versenyen messzirol latni ki milyen segitsegekkel (foleg elindulas, fekezes). Es ezeken az is latszik, hogy nagyon akar, de nem megy neki😉 Nyomni tudja a gazt, de autot vezetni/kezelni, kanytarodni, autoversenyezni azt mar nem. (Most a szandekosan lokdosodo, feltarto idiotakat hagyom, az mas kategoria.)

Amin mindig rohogok: billel tolja, a startnal ideo-oda pocogtet (nevetsegesen nez ki a kerek, ahogy szinte atmenet nelkul ugral), amitol buntetlenul eloremaszik az auto a startracson😄DD
De messzirol is kiszurhatok: ide-oda rangatozo kormanyzott kerekek, folyamatosan vilagito vagy villogo feklampak, kigyozo mozgas😊

A gamepad-eseknel pedig a drift, mindenhol, mindennnel;DDD Es elozhetetlenek, mert kihasznaljak a teljes palyaszelesseget😄DDD
lac coo
No de valahogy nevezni kéne akkor is a kategóriákat, vagy volna valami titkos jel, hogy ez a pro nem az a pro ? 😊

Azt gondolom, hogy nem az a jó módszer, hogy "amatõr", "dirver" stb. kategóiába osztjuk a népet, mert ugye mindenki minimum Schumacher! 😊
A háttérben kikapcsolható segítségekkel lehetne finomhangolni a szimulátort. Tõlem akár paraméterekkel is lehetne. (Szóval a hülyegyerek nem akar majd amatõrként menni, hanem megy pro-ban, az meg nem fog sikerülni elsõre, tehát leszarozza a játékot az pedig nem jó reklám).

lac coo
Sõt ha jól tévedek, már az E3-on ( bagy hol voltak ...) lehetett látni a menüben három részt amatõr, driver és prodriver címmel...

cselt
Én csak nem szeretnék nagyot koppanni, neked legyen igazad 😊
lac coo
Nyilvánvaló, mi mást jelentene .

cselt
Nagyon remélem, hogy ez a rész csak azt jelenti, hogy lesz benne sok kikapcsolható segítség.
Alexease
Ha menyiseget akarnak eladni (bar ahhoz mas is kellene...) akkor kenytelenek belelogatni😉
Ha jol mukodo segitsegek beiktatasaval oldjak meg, akkor nincs vele gond. Akkor szokott gaz lenni, ha kozvetlen arra van optimalizalva (gumik, kontrollerek). De az AC nem valoszinu, mivel az nKP-bol is csak egy verzio volt, hasznaltak Pro celra, az AC-bol is egy lesz, es mar regen hasznaljak.
lac coo
Hát már miért ne lóghatna be ? 😊

de ne lógjon már be simcarde fosba....

Jacek
Nekem eddig tetszik😊 még kell vegyek kormányt hogy tudjak kezdeni bármivel is bármit😊 szóval engem nem zavar ha késnek😄

lac coo
Nekem végül is mindegy mikorra hozzák össze. Csak tolják ki a demot, hogy a kíváncsiságomat kielégítsem, és adjanak normális infokat ...

cselt
Bízzunk benne, hogy összehozzák a srácok idõben 😊
lac coo
Be kéne tolni FB-re ezt a képet, had csámcsogjanak ! 😊

lac coo
Én tippelek még vagy fél évet mire kijön a teljes 😊

Alexease
Ez jo😉 A lenyeges reszek:

lac coo
Tech Demo : 2013 Febr

Release V1.0 2013 Spring

Update , DLC : -2018

bardocz

Akkor már van valami.
lac coo

lac coo
Semmi ...?

lac coo
Nincs bajom vele .Nem igen tud olyan játékból lopni amiért ne fizettem volna, szóval tiszta a lelkiismeretem 😊

kellenek az ilyenek, így lesz multiplatform az össezs mod 😊

lac coo
Hát...sokat nem mond nekem .... 😊 Valami lopkodós, konvertálgatós fickónak tûnik így elsõre 😊)

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Egy próbát megért 😊

Amúgy ki az a Sandrox, miket csinált rF-hez? Most olvasom HSW-n, hogy a jövõben AC alá akar dolgozni .

cselt
Mekkora poén...<#gun>
lac coo
Most olvasom fb-n , hogy 29-30-31- iken nyilt beta teszt lesz !

lac coo
Ár: Simraceway ! 😄D

lac coo
Mondjuk azt ne felejtsük el, mikor kijött az NKP, mindennek számított csak csúnyának nem ...

Tudom, hogy mit ígérnek, de jelenleg csak a "techdemo"-ról beszélünk és nem biztos, hogy nagyon félkészen ki akarják adni, mert sokan az alapján ítélnék meg a végleges szoftvert is, és akkor bukó...

Alexease
Nem tudom, nem lattatnak semmit😄 De logikus lenne.
lac coo

Tényleg ebben gyárilag lesz vajon, telefonos , tabletes mûszerfal? Mert ugye menüt már láttuk, hogy arról kapcsolgatják ...

lac coo
Én még a sima nkp fizikáért és sokkal jobb grafért is adnék pénzt ! 😊

Alexease
Ez sokkal jobb grafika😊))))
De a grafikan kivul, az nKP-hez kepest, azert sokat valtozott: lesz AI; normalis(abb) modolas; scannelt es liszenszelt tartalmak; ujrairt es atgondoltabb engine; felhasznalobarat menuk; masodlagos GUI/HUD kijelzo tamogatas; stb. (Termeszetesen ezekbol nehany „elvileg”😄)

De teny, hogy mas programokkal osszehasonlitva vannak hianyossagok (kesobb esetleg gondok😛).

En speciel nKP-szinten allok hozza, igy csalodni biztos nem fogok.
Fehercsoki
Nem kicsit jobb a graf, hanem sokkal, plusz licenszelt autók és lézer szkennelt pályák vannak. A fizikát meg teljesen újraírták.

Azért 2013-ban már több kell. Én sem adnék pénzt mégegyszer egy nKPro-ért kicsit jobb grafikával...

lac coo
Hát akkor bekaphatja a nagyközönség ! 😄D
Rakjanak bele egy nagy piros gombot, hogy " Én vagyok Sumi", aztán majd azt nyomogatják ! 😄

Alexease
Nekunk es a Race Center-eknek (BRD, Evotek) ez mar boven jo! De a nagykozonsegnek ez mar nem biztos hogy eleg, es az fajhat Kunoseknak😉
lac coo
Mondjuk ez, ha ennél nem lesz rosszabb azért elég jó cucc lehet belõle.