Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Evotek latogatas kepek. Talan kesobb telefonos video is lesz😊
Valszeg emiatt is csusznak a kiadassal, mert ez egy fix es komoly megrendeles, innen esetleg allando penzuk is van/lesz.

assetto-corsa-kunos-simulazioni-at-the-evotek-factory
Alexease
Ja, a zenes-csapatos video erdektelen, nekem is menu, beallitas, funkcio video kellene.
De ezt mar millioszor irtam ide es nekik is😊
Zenés-csapató videó pont nem érdekelne, viszont egy menü/beállítások videó igen.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Persze, hogy kapunk, egy f1 2014 modot !😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hát tényleg nagyon gyér a marketing. Ha sékikemes felvételek vannak miért ne lehetne gameplay vidi? Félkész vagy fos játékokból is összelehet vágni fasza momentumokat vmi csapatós zenére aztán annyi. F1 szezonkezdetig vajon kapunk vmit?😊

Fehercsoki
A tesztelõ is inkább teszteljen, mint hogy videót készítsen.

Mondjuk videót egy tesztelõ is készíthet, nem kell ahhoz Kunos...
(Bár el tudom képzelni, hogy mindent Õ akar csinálni egyedül) 😊

Fehercsoki
Nincs ezekre kapacitás, örülnek ha be tudják fejezni idõre, és már így is csúsznak. Engem annyira nem érdekelnek a videók, azzal nem leszünk közelebb a megjelenéshez.

Alexease
Hogy miert nincs gameplay, azt nem tudom, valszeg meg hianyos a program, ugy nem akarja reklamozni. Sok fugg tole, ez most szelesebb retegnek is keszul, nem csak a megszallott szimeseknek.

A datumot azert erolteti, mert valszeg akkor szeretne kiadni, nem mindegy hhogy 3 vagy 4 evig fejleszt valamit (nincs barmikor megnyithato penzcsap), csak valszeg az uj engine (es/vagy az ujonan beeso liszenszek) miatt mindig kozbejon valami, ami miatt csuszik. Ami teljesen normalis.

Te majd a kesz programert fizetsz, nem a pontos megjelenesi datumert.

Nem lehet mas ismert, mammut fejlesztokkel, kiadokkal, programokkal osszehasonlitani.

Pl. a Codies, egy teljesen kesz es folyamatosan csiszolt engine-re keszit 3-5 even keresztul tartalmakat es kulonfele termekeket, rengeteg penzbol, tobbszaz emberrel. Es parhuzamosan, teljes HW-tamogatassal (PC/PS/Xbox), 3–5 even keresztul tervezheti es keszitheti a kovetkezo engine-t, ami pontos datummal, bejaratott termekkel jelenhet meg.
A konzol fejleszttoknek 6–7 evuk van egy ilyen teljesn atallasra.
Totti5
Akkor ne mondjon semmit. Mert ti is itt filozofáltok hogy mikor lesz már valami, mindenkinek elege van a képekbõl, meg offscreen szarminõségû videókból.

1, rendes gameplayt ki lehetne adni, az nem áll semmibõl 1 órás meló max
2, dátumot addig nem érdemes mondani, amíg azt sem tudják hol állnak

Az az érzésem, hogy valamit mondanak, hogy fenn legyen tartva az érdeklõdés, csak ezekbõl eddig semmi nem teljesült.

Pontos megjelenési dátum, nem egy elvárás, hanem alap dolog. Én fizetek nekik majd, õk szolgáljanak ki, de ne kamuidõpontokkal, behatárolhatatlan idõintervallumokkal. Pontosan tudják hol tartanak. 40%nál? egyátalán kész lesz idén? nem nekem kell ezeket tudni, hanem nekik. Én cak a végfelhasználó vagyok. Ugyan ez az rfactor2nél, vagy a CARSnál. Mindegyik ugyan ezt csinálja, csak ott már valamit kiadtak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Ez nem kamu duma, csak egy nehany fos ceg, kiado es tamogato nelkul, nullarrol keszult engine-nel, csak egy platformra, eleve minimalis celkozonseggel, nem tud napra pontosan dolgozni, tesztelni, nem ugralhat.

Aki napra pontosan gyartott es kiadott termeket szeretne hasznalni, az valassza a Codemastert, az MS-t vagy a Sony-t😉
Alexease
De, eredetileg, meg tavaly, amikor koderult hhogy nem jelenik meg az ev vegen, azt irta hogy Q1.
Ami elvileg meg most is osszejohet, mert ha marcius elejen megjelenik a techdemo, a vegen belefer a vegleges.
Egyedul a kommunikacio miatt necces, hogy lesz belole valami. De talan nehany het mulva begyorsulnak😉
lac coo
Annyira azert nem...😊
Es azert o eleg messze jutott a garazsbol.😉 Ez igy is kesz csoda, hogy ezt osszehozza, nem orias cg aki ezer emberrel dolgoztat .
Nem is az zavar, hogy csuszik, hanem hogy semi hasznalhato infot nem adnak...

Totti5
Mindig kamudátumokkal jöttek el a garázsszimesek. Sosem tartották be azt amit ígértek... egyik sem. Jó ha év végére lesz valami ebbõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fehercsoki
Teljesre írnak Q1-et, tech demo meg few weeks...

lac coo
Nem a teljesre irtnak Q1-et? En mindenhol azt olvastam.

Alexease
Ugy 1 honapja azt olvastam tole, hogy marcius vegeig biztos megjelenik a techdemo. Akkor irtam, hog yez valszeg nem Q1 hanem Q2 lesz😉
lac coo
Mert nehany het+nehany het=nehany het !😊

Fehercsoki
Érdekes azt írják még few weeks mire jön a tech demo... De már few weeksel ezelõtt is few weeks volt=/

nincs valami telefonos videó vagy screen áradat sejtelmes félhomállyal? 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Valami player-support kéne már ! 😄

lac coo
CARS nem is baj , hogy nem jött össze, nem vagyok ellene ( ha végre foltoznak alá valami élvezhetõ fizika féleséget...), csak hát futtatni nem igen tudom 😊))

Alexease
Azt en is olvastam. Azt irtak ebben az evben, talan a felenel.
Ha maradnak az rF1 engine-nel (ha mar a CARS dolog nem jott ossze😛), akkor annyira nem izgat, nagy csodat nem tudnak tenni. Esetleg ha rF2-es lesz😛
lac coo
FB-n olvastam rola' januar 16.-ai bejegyzes volt ,dolgoznak, lesz itt is valami virtualis penz stb...

Alexease
En mar regen nem neztem ra😉 Miert, mi tortent?!
lac coo
Az Automaniax-ból mégis csak lesz valami ?

lac coo
Annyira szarul nem állhatnak, ok nincs tükör vagy valami animáció, de simán lehetne tolni videókat, szerintem.... Nem ezeket a senkit nem érdeklõ híreket 😊)

De bármi info jöhet, pálya lista, menübõl képek, stb... volna azért mit mutogatni .

Alexease
Azt hiszik, igy izgalmasabb VAGY annyira szarul allnak, hogy nem nagyon tudnak komolyabb anyagot kiadni (pl. rendes raw cockpit video egy teljes korrol).
Alexease
HA kijon marciusban😊

Mivel nem dobozos verzio lesz, hanem online terjesztos, igy elotte meg 1-2 nappal is lehet masszirozni.
Vagyis ha marcius vege a teljes, akkor marcius kozepen is johet a techdemo, annyi ido eleg extra hibakat javitani (utana ugyis lehet patchelni😛).
Extrem kereseket ugy sem fognak az alapjan teljesiteni, mint pl. legyen benne idojaras vagy dinamikus aszfalt;DDD
De ha tobb idot akarnak maguknak hagyni, akkor februar vege is jo.

Talan 2 hete irta ki valahova, hogy el kezdte leprogramozni a tukroket;D Akkor valszeg nem allnak olyan jol, ami a friss #1087 kepen is latszik, tukor meg nincs;DDD
Mondjuk az a techdemoba nem kell, ugy sem lesz mit latni, legalabbis masik autot biztos nem😄
lac coo
Kicsit már idegesítõ, hogy minden szarság hír szerintük ,csak a játékról titkolóznak !

lac coo
Ha kijön márciusban ( a teljes) mikor akarják kiadni a demot ? Elõtte 3 nappal ? 😊)

Ferreari biztos nem lesz a "tech" demóban.

Meggondolták magukat, nem adják ki... csak õk fognak játszani vele otthon.... 😄

www.smart-bus.hu

Alexease
Nem valoszinu😊 Az auto alapjan az a teljes.
Raadasul az utolso TechDemo-s kepen „vizjel” is volt a baloldadon.
Szabi
remélem ez már a demó amit próbálnak.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Ottvagyunkmááá?

samsung123
<#taps>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lac coo
Jah, végre..már kezdtem félni valami baj van ...😊))

<#zavart1><#worship><#eljen>

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Vegre valami friss telefonos video! <#eljen><#idiota>
lac coo

samsung123
Na csak egy kis életet akartam ebbe a demóláz várásban<#hehe>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Fehercsoki
Ha elég magas lenne akkor meg hogy nézne ki?😄

Mondjuk a szelet lehetne a fûvel demonstrálni. (Ha elég magas...).

Fehercsoki
De nem értem az autó úgyis maga alá nyomja a füvet, nem mindegy hogy állt elõtte?😄

Kiadhatnák már. Stílusos lenne f1 bemutatokkal egy idoben😊

samsung123
Minél laposabba fû dõlési szöge, annál jobban csúszik meg az autó rajta, mivel kevesebb ellenállásba ütközik a kerék<#pias>

lac coo
És ez mit szimulál ? 😊

samsung123
Azt olvastam, hogy techdemóban tudjuk állítani a fû dõlési irányát is, ezzel prezentálva a mindenre kiterjedõ szimulációt?

Igaz ez?