Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Én is lejjebb vettem, de nem az idõ miatt, hanem mert élvezetesebb vezetni .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Szerintem érdekes lenne, ha az alap adatok ott lennének a köridõ mellett. Milyen kormány, hány fokon, pillangó vagy H váltó...
www.smart-bus.hu
Én valaki olyanra gondoltam, akinek esetleg nincs pénze kormányra, és ideiglenesen a semminél ez is több lenne. 😊
www.smart-bus.hu
Nem is a korlatozas volt a lenyeg, abban amit irtam, hanem hogy sokminden szamithat egy-egy jo kornel, aminek techniaki hattere van. Ezeket nem lehet publikalni rendesen.
Igazából csak lustaság kérdése és összerakom a váltót, minden megvan hozzá .
www.smart-bus.hu
( Jut eszembe... van egy kissé viseltes Logitech Momo kormányom, ami évek óta a polcon áll. Az ismertebb regek közül elviheti ingyen akinek kell. )
www.smart-bus.hu
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/a-circular-g-meter-app.445/
Ennyi erovel a monitorokat is figyelni kellene, mert 3 monitorral es az azzal jaro latoszoggel valszeg egyszerubb a dolog.
De fugghet a gep sebessegetol is, mert nem mindegy hogy 1280×720px LOW-ban, vagy full HD (vagy 3×FullHD) Ultra-ban.
Amúgy régen meg volt 270 fok, aztán az is jó volt😊))
Valami ügyes írhatna egy app-ot, ami kiolvassa, hogy adott idõ milyen beállítással született. FFB, kormányszög, stb... 😊 Természetesen nem a videóból, hanem majd ha lesz online része, akkor az idõk mellett ez is látható lenne... 😊)
www.smart-bus.hu
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/ac-extended.412/#post-3537
En is megcsinaltam korabban, de nem akartamn reklamozni😊
De hasznaljatok ezt a index file-t, mert a fickoeban rossz az almenu resz: http://alexease.uw.hu/files/ac_index.zip
De egy tuti, én vagyok itt a legbénább pilóta a topikban,de ha nagyon akarom nekem is összejön a rángatás, van az a kv mennyiség ! 😄 Ha rágyúrnék erre , még én is végig tudnék menni így a pályán ....
Szóval jó, ez úgy ahogy van .És ez csak egy elsõ próbálkozás, hamar rá lehet jönni, hol kell leugrani a gázról egy idõben a kormányrántással, majd rögtön vissza, nem kell megvárni míg a puha rugózás vissza rakja a súlypontot...Figyelembe véve a lámasági faktoromat, szerintem nem egy lehetetlen feladat aki erre vágyik .
Az igazi autoval nem lehet ilyen sokat es ilyen batran kiserletezni, ennyit kockatatni.
Az igazihoz kepest nem lehet testre szabni (kormanyattetel, ffb ero).
Mint szim, itt most nem mukodik semmilyen tores, zuzas, meghibasodas, kopas (kerek, felni, felfuggesztes, lengescsillagito, hajtaslanc, gumik). Igy batrabban lehet motorfekkel rangatni, csusztatni vagy kerekveton atdobalni.
- Elsosorban utcai auto, konnyu es nagyon alanyony, rovid es keskeny kerektavolsagokkal.
- Alacsony felfuggesztes de megis puhabb utcai.
- Kissebb es konnyebb kerekek „utcai” gumival.
- Valszeg normalisabb kormanyszervo (igazabol sport, de inkabb luszus auto😛).
- Utcai kormanyattetel (900 fok), nem erdemes osszehasonlitani semmilyen GT/Formula kategoriaval (~500 fok). Itt nem lehet majd 90 fokra allitani a kerekelfordulast😄
- A kerekelfordulas es a geometria is sport/utcai, foleg camber, toe, caster, amelyek durvan erezhetok az kormany (FF😎 visszajelzesen, egyenesfutasban (caster, camber), kanyarbemenetnel (caster, toe) vagy kanyarban (camber).
Kicsit megpiszkaltam a programot, igy latom az osszes eddigi menut, de foleg az latszik, mennyi minden van meg betervezve, ami meg megpiszkalva sem latszik😉
Akinek gyenge az FFB, nem rangat elegge, probalja azt amit lentebb irtam (#1608) 😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
De amúgy élvezem én is. 😉
Arról nem is beszélve hogy ha a GTR2-höz hasonlítod,mivel azzal már olyan rég mentem,(nincs is a gépemen,akkor még g25-ös volt)nem emlékszem milyen is volt,így teljes mértékben igazad lehet.
Csak ugye minden játék más és más beállítást vezetést igényel,ahogy írtad itt még elég sok mindent nem lehet beállítani....szerintem ennél csak jobb lehet a végleges,én legalább is bizakodó vagyok.
FFB-n fognak még változtatni, valamelyik fórumban olvastam . De elég puha felfüggesztés, magas gumikon, nagy rántásokat nem kell várni. Rosszabb tuti nem lesz mint NKP, az meg azért elég ütõs volt . 😊
És nekem már így is erõs az FFB nem tom ti mit csináltok. 😄 De az hogy erõs nem lenne gond, mert lejjebb veszem, viszont akkor jön az "FFB lyuk", ami itt brutál hosszú! Így meg bazi egyenletlen a kormányzás, amivel szerintem nem csak ez a gond. 😛 Valahogy olyan fura. GTR2 FFB-je ezt még simán alázza!
És attól tartok ezeken már nem fognak változtatni.
500 fok pont jó, még messze nem F1 vagy GT, kell még tekerni rendesen, élvezetesen de nem maradok le semmirõl (általában ...😊)
Nagy valószínûséggel,majd a végleges változatnál ez is másképp alakul,remélhetõleg.
Ami a ffb illeti ettõl ebben a formában biztos nem megy tönkre a kormányunk.
A játékon belül 200%-ra tettem ,a driverben a szokásosra,sõt még raktam pár effektet is hozzá D.,de nem tépi ki sehol a kezembõl.
A NK-ban vagy iRacin-nél már fordítani sem tudnám a kormit ilyen max értékeknél.
De mivel ez demo egy félkész valami,így gondolom a vissza jelzések alapján javítani (erõsíteni) fognak rajta.
Mellesleg ebben a formában a ffb sem oly veszélyesen rossz,sõt....legalább is nálam elég jól lehet érezni mikor elveszti a tapadást a hátulja és kezd megcsúszni,szépen felpuhul a kormi,így ha ügyes az ember tudja korrigálni.(persze nálam ez ritkán sikerül,habár eddig ösz-visz mentem 10 kör abból is fele érvénytelen volt.XD.)
De nem is az volt a célom hogy most aztán hú de milyen jó köröket menjek.
A rázókat is jól vissza adja,sõt olyat is észre vettem igaz ez a gumi javára írható,ha kicsúszol a fûre ,vagy elfüstölöd a gumit akkor kell egy kis idõ mire rendesen irányítani tudod,úgy hogy már ebben a formában is <#eljen>#eljen>
Ami meg a monitor (egyéb)beállításokat illeti na attól széles mosoly kerekedett az arcomra,valami ilyet hiányoltam eddig ,mindenhonnan.
Ami meg az ABS használatát illeti ...... lehet hogy elõny....nem tudom azzal nem próbáltam.
Pl az iRacing-nél nekem inkább hátrány nem érzem úgy a féktávokat ,de lehet csak szokni kéne ,meg többet gyakorolni,de ahhoz meg sok idõ kell ami nem nagyon adódik,csak ritkán.
Mellesleg elég jól tolta a vidiben a sofõr ,habár láttam érdekes ellen kormányzást is,de mindenki másképp veszi a kocsi pálya adta akadályokat.
Ha igazán csúszkálósan akar menni az ember akkor nagy választás nincs , kisebb kormányszög kell, különben általában bukó a hirtelen korrigálást igénylõ manõver. 😊ellenkormányoz az ember , teker másfelet, majd átesik az autó, betapad a gumi, visszafelé kellene megint másfél, és itt már bukta 😊
Ha meg ilyen jól csúszkál már miért ne élvezném ki 😊
De tisztában vagyok vele, hogy nekem bármilyen cuccom is volna, akkor sem tudnék ilyen idõt menni, ügyes a srác, nem kérdés .😊))
(Viccet félretéve, tényleg jobb a kisebb korményszög, pedig én hõsiesen küzdök a 900-zal, de egyszerûen egy mûanygag kormánnyal, két pedállal és egy 19" monitorral nem tudom azt csinálni mint egy igazi autóban...)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mondjuk õ ABS-el ment. 😛
Valamit kéne állítani az FFB-en, nekem nem tetszik, nem elég finom/nem egyenletes, vagy hogy mondjam.
Szokásos pár másodpercre vagyok tõle 😊)))
Nálam most 65 vagy 68 as Fov van, z tengely=0.15 , y tengely=0.95....
( ez a fov állítás tuti mûködik, mintha ugyan ott lenne ? 😊)
Köszi!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Olyan ez mint mikor egy hanganyagban sok a mély hang, azt sem szokás kidobni, hanem be kell állítani egyéni ízlés szerint ....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem ATI-m van, semmi bajom vele, bár ez low-on van ,mert úgy sem látom , egy pici élsimítás és gyenge motion blur, onboard stabil 70 fps .